| Autor |
Zpráva |
Venta
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2011 23:29
- Nahlásit
bonc
obzvlast ze bylo potvrzeno ze oveckin je sikovnej a jeste k tomu krasnej
A já jsem ráda, že jsem se setkala s podobným autistou jako mám já
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2011 23:36
- Nahlásit
Abyste věděli, tak Lilátko už za váma nebude jezdit, páč ste fšechny zakopleksované a očkivé a děláte si z ní pořád lekraci a jí je to potom líto Vzkazuje vám "děte pyč vy oškyvé holky" . A navalte sem ty krásné fotky Lilátka f krásné fijalové pláštěnce
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 00:08
- Nahlásit
jablunka
A navíc mi to přijde veselejší než naše chmurný dušičky.....ale až začnu slavit Den díkůvzdání,tak budu f prdeli.
tak to zcela určitě.
no dušičky jsou chmurný i když takovej pěkně svítící hřbitof, sem se jednou až lekla když jsem den po dušičkách jela v 5 ráno za tmy do práce a řbitof celej ještě svítil
|
impact
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 06:43
- Nahlásit
Vstávat a cvičit lemury lemuřácký.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 07:26
- Nahlásit
tak já už ležím v posteli, z tý třetí noční jsem měla oprávněnej strach, to že jsem odvčera rána nic nejedla je standart, to je z únavy běžný, ale že ani neuvleču nohy standart neni, no a když jsem jela dom, naštěstí skoro nulovej provoz, tak jsem usnula, na férovku, to nebyl žádnej mikrospánek ale normální spánek, protože mi začal najíždět sen, á věděla že řídím, ale nebylo moci, která by mi otevřela oči, vzbudila mě rána jak jsem o štěpánskej most urazila zrcátko , budu si ho muset nechat uříznout ve sklenářství, protože na nový není a dneska jsem zjistila že je vyhřejvaný, nevysypalo se, ale je popraskaný, není v něm nic vidět. No tak na zrcátko seru, sem tady už třeba nemusela bejt
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 08:17
- Nahlásit
zdar bazar. já chci vidět fotky čananého lilátka ve filajové pláštěnce!!!!
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 08:31 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit
Biluška
Abyste věděli, tak Lilátko už za váma nebude jezdit,
čus, pozdravuj Lilátko, mně (i Gerrymu) se moooooc líbí. No a znáš to trefená husa se vždycky ozve a všichni ostatní bobíci taky nebyli in. No a v tričku byla boží.
pa, odjíždím ke kamarádce na pouť, doufám, že tady budou uš nějaké fotky.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 09:31
- Nahlásit
hooj.
krásnej podzimní den,že?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 09:40
- Nahlásit
datli
jo, báječný, hlavně u PC s prací
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 10:31
- Nahlásit
datli
podzimní??? dneska to vypadá na letní
jinak dobrý den fšem
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 10:46
- Nahlásit
Nazdar ženy, nějak sme zaspali, teprve teď se budíme, dnes nejedem do zlofse, neboť mě čeká velkoúklid stanu, již peru první ko berečky, budu drbat spáry a lepit nový lepenky na koaksijální kabel a asi taky utřu prach. Děcka, zase nám alekso-cukrářka udělala pernikový medajle, mocinky krásný, už mám celou sbírku, sou fakt super! Myslim, a ještě to přesně ověřim, že do mrdic by měla přijet mamko-vesta, bajko-vesta, atušo-vesta, kejtlino-vesta, crysko-vesta a nevim jk adidas-vesty, páč tam byla nějaká osobní dohoda krz dodáfku jiná, takse těšte los bejbinos. Večer sem si prvedla pedykýru, nicméně sem si prostříhla kus nohy na tý šlapce, jak se po ní chodí, tak teď mám trošku dyzgomfort chůze. Maryje se bojí toho hlídacího pejska na staveništi, když zaštěká, ona se jde schovat. Škoda, že nejste někdo kadeřnice, potřebovala bych vostříhat.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 10:53
- Nahlásit
Tak se mi to odeslalo až po hodině, samozřejmě už mám vyvenčíno a uklízim, to ne že chrápu do jedenácti )) Je dobře, že všichni přespolní dorazili celí, kompletní a f pořátku.
Děcka, je záhodno začít řešit rozbití cvičáku u tety Agáty. Navrhuju, abysme na dušičky jeli do Agátova Na dušičky proto, že už bude snad Maena odháraná a taky je to dobrý datum a Jabloň má narosky. A nemá je i Maruna? nEBO JE mARUNA dříf? Kdo chcete, smíte mi přijít utřít prach.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 10:54
- Nahlásit
Gerdado mrdic by měla přijet crysko-vesta
ale Crysa přecí nedorazí.. (((
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 10:57
- Nahlásit
Gerda
na dusicky nemuzu (( leda podle aktualniho stavu DD
ale rozhodne jsem pro gdyz budu jaksi funkcni
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 11:34
- Nahlásit
Psíček
něco ti tam chybí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 11:39
- Nahlásit
jako naprosto nechápu proč furt drásáte dyš nestíhám ničehoš nic!!
maruš
nazdárek kolegyně pekelnická ,budem zas vyvolávat škandály a šířit zlo?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 11:53
- Nahlásit
davidkova renata
dyť tu nikdo nedrásá
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 12:11
- Nahlásit
nazdar blázni
Gerda
to ne že chrápu do jedenácti
no to já se k tomu klidně přiznám že sem chrápala do půl 11
ad mrdice
kdo to ještě nečet na fejsu: chatičky sou vybavený čistě povlečenejma dekama a lednicí, se Sarakskou sme se fčera bavily že by nebylo od věci zkusit domluvit fíka, máte zájem?????
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 12:13
- Nahlásit
kdyz maj lednici bude i elektrina to je dobry znameni a ja chci branit na cvicaku dokud se sunu vcelku...jinak kroupofka bere hodnou golii ale ta by na hadr kousala
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 12:19
- Nahlásit
Nazdar blázni i zbytci
Alexa
no to já se k tomu klidně přiznám že sem chrápala do půl 11
Tak to já klidně přiznám, že od 6 hod. nespim, protože děcko už bylo vyspalý a rušilo. A pak si hrála s pohárama a kokardama ze včerejška a probíhaly gratulace a předávání cen různým plyšákům nebo komu to bylo
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 12:24
- Nahlásit
Venta
u nas se dozadujeme pripnuti kokardy na nocni kosily....nevim jak ji vysvetlit ze to nejde
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 12:33
- Nahlásit
sarax
de to normálně sychrajskou . Nebo se protáhne nějaký špagátek tím očkem a pověsí se na krk jako medajle. Kulatá
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 12:49
- Nahlásit
Biluška
voe na krk ne ..dyk s tim bude chodit porad
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 12:58
- Nahlásit
Hele nepříde vám někdy, že dyš uklízíte jako hovádi, neni to nikde vidět? Sem celkem dřela, jenže sem dělala ty malinký věci, neni to vůbc vidět, normálně nemůžu říct, že mám uklizíno, byť to dělám už asi hodinu a půl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co se kokárd tejče - je super, že se to harantům líbilo. Davítková oblibuje DDZ, dám vám fotky, jak je kontaktní. Možná ale jen chtěla, aby ho Nanda kousla, bo ho kousla, když ho davítková chytila, neboť Nanda ráda kouše. A taky zase lumpačila, dyš se mařena válela v ttrávě, což dělá moc ráda, zakoulela vočma, bylo jasně vidět, co má v plánu, doběhla k válivý Mařce, udělala na ní haf a strašně vesele odskotačila dál. Mařena se pochopitelně lekla a vztekala se )) Každýho pejska moc baví, že se Máňa vzteká, ona se chuděra vzteká furt )))))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 13:07
- Nahlásit
tak jí to připni někam na záclonu ať se jenom kochá
All
Sme včera v Polsku narazili na nějaký ten dajmod rájs, či co to bylo Čtyři vytuněné sporťáky co si dávaly závod mezi Nysou a Prudnikem V jedenáct v noci, pravda moc velký provoz teda nebyl, ale něco přece jenom jezdilo. První hovado nás předlítlo na výpadovce z nějaké vesnice. My jeli dost rychle, nebudu radši psát kolik, by nějakým kolemjdoucím zase rupla céfka, ale on letěl odhadem tak stopade-šede Ve vesnici. Nedá se ani napsat, že nás předjel, gdyby ho náhodou chytli policajti tak by nemohl dostat pokutu za rychlou jízdu, ale za let moc nízko nad zemí Druhý nás doletěl kousek za tou vesnicí, předjížděl normoš na horizontu gde viděl naprosté guwno Třetí jel těsně za ním, předlítával nás v takové dlouhé zatáčce. Samozřejmě, že mu tam vyjelo auto. My, i to auto v protisměru brzdili i očima, on s klidem letěl dál Hajzl. Čtvrtej byl docela slušnej, jel za náma takových dobrých sto metrů než se dostal na místo kde se dalo normálně předjíždět. Pak jsme je dojeli v Prudniku kde všichni čtyři stáli na autobusové zastávce a podávali si kolující flašku. Vůbec nepochybuju o tom, že v ní byl lipový čaj Člověk aby se fakt bál vylízt na silnici
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 13:15
- Nahlásit
Biluška
Hele tak to je strašný, vesměs mívaj vždycky auta, ve kterejch se jim toho moc nestane, sou bezohlendý, takže uhejbá ten, kdo je ohroženej, ani neřekneš prd a seš mrtvá díky takovejm hovadám. Hnus, ještě bže jste přežili.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 13:18
- Nahlásit
Taky sem se tu chtěla poklonit za ten včerejšek. Bylo to supr parádní počasí a sranda maxilání. Jak Bůh myslím? vzal to poledno místo skoku dalekýho. Smetáková tam krapet dělala důležitou a občas se nedůtklivě "smála" . Mrzí mě, že jsme nemohla zvostat do konce, ale kukám, že jsme o nic nepřišla, páč Vendula všecko vyhrála Jste všecky supér!
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 13:25
- Nahlásit
Gerda
A taky zase lumpačila, dyš se mařena válela v ttrávě, což dělá moc ráda, zakoulela vočma, bylo jasně vidět, co má v plánu, doběhla k válivý Mařce, udělala na ní haf a strašně vesele odskotačila dál.
Tak to Vendule se zas moc líbilo, jak Nána s Bajkem napadali Fandu a hned jim letěla pomoct
Biluška
Ty jo, tak takovej závod bych nechtěla potkat. My jsme se nedávno připletli do závodu do vrchu, ale to byli veteráni a jeli do kopce, takže max. těch 25km/hod. Ale vytuněný sporťáky s těma hovadama, co to řídej, fakt nemusim
stetisek123
páč Vendula všecko vyhrála
No ale bacha!!! Soutěž o nejšikovnějšího psa vyhrál pan Antonín To se musel asi sám divit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 13:25
- Nahlásit
stetisek123
ale kukám, že jsme o nic nepřišla, páč Vendula všecko vyhrála
Ale zdárně jí sekundovala ta chrtice, taky odjížděla asi se třema pohárama . A vítězem celé výstavy se stalo to černé štěně.
Smetáková je super, děsně se mi líbila, asi si nějakého skoťáka přece jenom pořídím
Gerda
jsme si říkali co by dělal ten třetí kdyby Máša nebrzdil a nepustil ho před sebe. Jestli by se čelně srazil s tím v protisměru, nebo jestli by nás prostě vytlačil ze silnice. Shodli jsme se na tom, že vytlačil. Skončili bysme rozsekaní o stromy a on by ani nezastavil
Jsou to fakt hajzlové tohleto Chápu, že jsou chyby, které člověk může udělat. Nezblázním se když někdo blbě parkuje a odře mi přitom auto, věřím, že to neudělal schválně. Chápu když nějaký nováček zpanikaří v křižovatce a nabourá nějaké plechy (nasere mě to, ale když se uklidním tak jsem schopná to pochopit), ale tyhle hajzly co ožralí závodí na veřejné silnici bych zavírala na doživotí A s nucenýma pracema
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 13:27
- Nahlásit
Gerda
Hele nepříde vám někdy, že dyš uklízíte jako hovádi, neni to nikde vidět?
No to jo, hlavně ňáký to třídění věcí někde uvnitř a tak. To jeden dře celý dopoledne a výsledek napohled nic moc. Lepší se na to vykašlat asi
|