| Autor |
Zpráva |
Tinta76
|
# Zasláno: 15 Zář 2011 06:10
- Nahlásit
Dobrý den celý den
vy eště nejste vzhůru, jo?
koukám, že ste tu samý koňácí koně byli dycky můj sen, ale s mojí trapnou povahou jsem se k nim bohužel moc nedostala
|
Tinta76
|
# Zasláno: 15 Zář 2011 06:15
- Nahlásit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 06:32
- Nahlásit
fstávat a makat lemuřice. Uš jenom dva dny do soboty, asi bych měla začít něco dělat, co?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 06:56
- Nahlásit
Je tu někde Datli?
Ten koňskej imbecil vlezl ráno zase do baráku Už mu nestačí ta širší chodba co je vpředu, pokusil se vlézt do té úzké jak vede dozadu k záchodu Na poslední chvilku jsem mu vlítla do cesty, aby tam nezahučel a on mi za odměnu dupnul na nohu. Sem měla jenom pantofle Mám pocit, že mi zlomil nárt a poslední dva prsty. Jak se to pozná? Nemůžu jet na rentgen jenom tak pro zábavu, a) mám dneska práce, že kdybych strávila půl dne ve špitálu tak si to můžu rovnou hodit, b) beztak nemůžu řídit a Mášen je v Holomócu a přijede až zítra večer.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 07:10
- Nahlásit
Dobré ráno!!
Biluška
Ten koňskej imbecil vlezl ráno zase do baráku
Lity lity. Máte doma mimořádně vychcanej exemlář koňa Ale zase tisíckrát lepší kůň než Essi
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 07:13
- Nahlásit
Baico
Máte doma mimořádně vychcanej exemlář koňa
i tak by se to dalo říct
Ale zase tisíckrát lepší kůň než Essi
Jo, to je fakt, jednoznačně může být mnohem hůř
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 07:15
- Nahlásit
Biluška
a máš to modré a oteklé?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 07:18
- Nahlásit
makrel
můžu sloužit červeným a oteklým. Taky tam byla taková podlitina, jakoby červená modřina a ta se už skoro vstřebala Ale už to nebolí tak děsně moc a můžu pohnout prstama tak to asi rozchodím. Budu se muset stavit do Ikei a koupit takové ty vrátka proti harantům. Ty nainstaluju pod schody a budu psy i děcka opatrně vypouštět tak, aby ten parchant nemohl vlízt nahoru
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 07:29
- Nahlásit
Biluška
tak to asi zlomené nemáš. modré to teprve bude
|
datli
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 07:33
- Nahlásit
bré ráno
Bilušo,uvaž toho debila.
A sobě zafixuj nohu silně náplastěma.Chladit a namazat gely proti bolení
|
datli
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 07:36
- Nahlásit
Jinak modré a oteklé to bude až večer a bude to bolet jak prase.V každou volnou chvíli nohu nahoru!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 07:38
- Nahlásit
Biluška
asi to zlomene neni, ale nart boli moc, mne spadla v nedeli na nohu skrin a skoro jsem se pocurala bolesti, pak do vecera slzela a vedla podobne uvahy jako ty - zlomene/nezlomene, na rtg jsem taky nejela a dneska usuzuju, ze to zlomene nebylo, protoze chodit muzu, akorat to teda boli a mam nohu fialovomodrou. Vim, ze ti to nepomuze, ale zatni zuby . A mimochodem, ja nikdy huculy, haflingy, fjordy a podobny typ konu nemela rada a ani jsem ti ho neradila a vubec se ti nesmeju. Myslim, ze vohradka na haranty ho nevodradi.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 07:46
- Nahlásit
leyenda
Myslim, ze vohradka na haranty ho nevodradi.
V tom případě asi nezbyde než ten ohradník . Je sám proti sobě, idiot, protože teď, když je všechno sklizené tak by mohl klidně chodit po celém pozemku. Jenže když se rozhodl, že bude bydlet v baráku tak má teda smolíka
datli
A sobě zafixuj nohu silně náplastěma.Chladit a namazat gely proti bolení
Tu nic takovýho nemám Našla jsem jakýsi fastumgel, ale je dávno prošlý. Skončila mu záruka asi tak ve středověku Náplast mám jenom polštářkovou, ale našla jsem stahovák, má to význam?
a bude to bolet jak prase.
Jak dlouho? HOdlám jít příští víkend s Boncovou trek
|
datli
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 07:53
- Nahlásit
mazej i prošlým,maximálně se osypeš.S trekem je to na pikaču.Stáhni elasťákem,bože já ti budu muset něco poslat zdravotnickýho ,ale nejdřív příští týden.A kdyžtak i za cenu bolesti si nohu zafixuj pevnou vysokou botou.Pohorky a podobný.Jestli to máš zlomený,tak aby se to moc nehýbalo právě ,jak to bude v botě .A furt kopyto hore a furt chladit.A ani alpu nemáš?A vodku máš?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 08:03
- Nahlásit
A ani alpu nemáš?A vodku máš?
mám činzáno
zafixuj pevnou vysokou botou.Pohorky a podobný
se poeám bolestí
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 08:21
- Nahlásit
Dobrý den, celý den. Jaxe máte pindy?
Biluška
Co to máš za blbého koňa? Tobě došly traverzy?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 08:27
- Nahlásit
impact
Jaxe máte pindy?
bubě, bo dřem
Tobě došly traverzy?
Sem pomalá a nebývám včas na schodech Mám dlouhý ten...reakční oblouk
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 08:32
- Nahlásit
Brýtro! Nemám domki zas nápojku, sem úplně aut of informace nejčerstvější!
Biluška
Hele ty jelimane, tu nohu si stáhni, ať to neoteče, jinak už se do žádfný boty nedostaneš. Kup si ibuhepu a nějakej gel na zhmožděniny. Pokud to nemáš zlomený, ale jen pojebaný od koňa, bude tě to bolet dost dlouho. Pokud to máš zlomený a budeš s tim chodit bez opory, hneš si nártníma kůstkama, pročež ti zdeformujou nohu, nakonec tě budou bolet záda a ty už nebudeš vědít z čeho. Nechápu, že nemáš doma jedno obinadlo...to snad máš v autolékárničce, ne?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 08:34
- Nahlásit
Gerda
Nechápu, že nemáš doma jedno obinadlo...
Dyk mám jedno přece. Sem psala, že sem jedno našla, náplast sem nenašla
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 08:36
- Nahlásit
Gerda
Kup si ibuhepu a nějakej gel na zhmožděniny.
V našem koloniálu gde mají chleba a mlíko? Tam co každý čtvrtek vozí uzeniny a každé úterý jogurty? Paní, nejbližší lékárna je v Albrechticích, to je patnáct kiláků. Pěšky tam nedobelhám, řídit s tím nemůžu a autobus už jel v sedm ráno
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 08:38
- Nahlásit
Biluška
tak aspoň zmrzlej špenát, nebo to, co vytáhneš z mrazáku a dá se to přikládnout na tu hnátu. Ale stáhni to pořádně, kdyby v tom něco křuplo, tak pokud si to zlomený neměla, tak teď už jo.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 08:40
- Nahlásit
Gerda
Ale stáhni to pořádně, kdyby v tom něco křuplo, tak pokud si to zlomený neměla, tak teď už jo.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 08:48
- Nahlásit
Biluška
Paní, nejbližší lékárna je v Albrechticích, to je patnáct kiláků. Pěšky tam nedobelhám, řídit s tím nemůžu a autobus už jel v sedm ráno
Na co máš koňa?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 08:49
- Nahlásit
impact
Na co máš koňa?
Ty woe, představa jak se na něm plazím patnáct kiláků tam a patnáct zpátky mě dost zmáhá . To by bylo na celý den, gdo za mě udělá fšechnu tu práci co? A to musím dneska ještě ostříhat Armana, skončím navíc i pokousaná
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 08:57
- Nahlásit
Dobré ráno,
Biluško lity lity za blbého koňa a za zlomenou nohu.
Přišla jsem vás pozdravit neboť furt dřu, ale davídkovic mail jsem četla a během dneska ji i odpovím.
Gerda
Je mi vcelku jedno čím pojedem, moje autí jede krásně, ale nejedu po dálnici. Tak je mi jedno co je ti milejší. Fakt mi je jedno která vozítkem se budem přepravovat, jenom přemýšlím, že bych si vzala bedýnku, ale možná ji nepotřebuju když v Mrdicích maj kotce... Ještě nevím
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 09:09
- Nahlásit
Atusch
A co v sobotu? Jak si na tom v sobotu? Pojedeš na tu vořechijádu?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 09:30
- Nahlásit
čus fšicííí co doma nikdy nemaj ani jedno vobynadlo..
du k rybníku jelyta uš nepyšte
|
datli
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 09:44
- Nahlásit
davidkova renata co furt naháňáš u rybníka?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 09:49 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
datli
davidkova renata co furt naháňáš u rybníka?
Válí se tam nahatá, chytá bronz a tvrdí, že má děsně moc práce a ňyc nestíhá
Jo a ta haksna asi zlomená není, už jsem to rozchodila a bolí to jenom tak normálně.
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 10:13
- Nahlásit
Biluška
No jak to tak čtu , taky myslim, že na koníka dětská ohrádka nestačí , ale ve vsi vám jezdí vláček né , Skoč tak kolem 2 . nebo 3 . hodiny ráno ke kolejím a rychle odmontuj šraňky a to by ho mohlo pozastavit . Teda až je budou hledat , tak to asi nezapřeš , žes to ty nebyla - jedině tvrdit žes je v dobré víře odkoupila od kolemjdoucího nebo od neznámého pána na nádraží .
|