Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8667 . 8668 . 8669 . 8670 . 8671 . 8672 . 8673 . 8674 . 8675 . 8676 . 8677 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 14:33
- Nahlásit

Baico
hele ale ona říďa měla tydle dvě holky jako první kobyly a se zběří měla zkušenost jenom s čoklema, ale je teda fakt že má takovou přirozenou autoritu dost velkou jak u lidí tak u děcek tak asi i u těch kobyl

Grin
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 14:40
- Nahlásit

twe, co tady řešíte koně, sem si myslela že sem si spletla fórum!!!

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 14:58
- Nahlásit

agáta12
Vyste zase masochistky , já vám tady pokaždé nalítnu a du si číst doporučenou literatúru
Já to sem dala jako pro pobavení
Alexa
hele ale ona říďa měla tydle dvě holky jako první kobyly
Tak to je dobrá. Já bych si todle asi netroufla. A to neměla žádnou předchozí zkušenost s koňma?
Grin
twe, co tady řešíte koně, sem si myslela že sem si spletla fórum!!!
Se tu řeší upá všechno, ne

Grin
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 15:00
- Nahlásit

Baico
Se tu řeší upá všechno, ne
Zřejmě jo ...

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 15:05
- Nahlásit

Baico
A to neměla žádnou předchozí zkušenost s koňma?
hele víš že myslím že asi ani ne, jako samože se jezdila radit a učila se jezdit na nějakej ranč, alle jinak nic

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 15:09
- Nahlásit

asi neni oupa nejlepčí nápat dát si kafe dyš mě už vod rána bolí žaludek že ne?

datli
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 15:11
- Nahlásit

Hele co má kámoška za modroočko:

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 15:16
- Nahlásit

kejtlin
asi neni oupa nejlepčí nápat dát si kafe dyš mě už vod rána bolí žaludek že ne?
Mě třeba kafe na bolavej žaludek nevadí,teda nesmí bejt moc silný,ale kofein mi ho uklidňuje.

Monty
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 15:18
- Nahlásit

čaute, tak jsem u našich, protože venku je hnusně, co je nového??? My byly dneska u bráchy ještě s kámoškou s basenžíkem, pěkně si tam pohtáli s jejich jorkem

datli
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 15:18
- Nahlásit

končím f práci juch!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 15:21
- Nahlásit

jablunka
Mě třeba kafe na bolavej žaludek nevadí,teda nesmí bejt moc silný,ale kofein mi ho uklidňuje.

piju slabotu, už jsem měla ráno a dopo a bolí mě furt stejně

Monty
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 15:35
- Nahlásit

no to jsem tady přišla fajně, když tu nikdo není

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 15:59
- Nahlásit

Monty
hnusně? svítí slunko, ne? zítra v 9?

Monty
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 16:03
- Nahlásit

makrel

jo??? no před chvíli ještě pršelo a pršelo asi od 12 hodin a nešli jsme kvůli tomu na tenis.
Jo jo, tak v devět

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 16:58
- Nahlásit

Nemam na vás čas.

Monty
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 17:00
- Nahlásit

Gerda
to je teda pjekné....

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 17:32
- Nahlásit

AlexaVenta

hele když ste u těch koní tak mě se teda z těch menších koní tůze líběj haflingové, maj tu správnou kombinaci baref

Nevím čím to bylo,ale na malohaflovi sem převelice zvracela páč ten kůn šel jak velbloud
a malodivně cvalomimochodil nákej podivnej kousek asik,výborně se z nich padá ovšem páč čék natáhne nohy a kůn prostě vodejde to zas jo

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 17:40
- Nahlásit

uf, mám za sebou třídní schůzky. Shodně s velkoďítatem musím konstatovat, že její třídní je skutečně kráva

Monty
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 17:42
- Nahlásit

Biluška
Shodně s velkoďítatem musím konstatovat, že její třídní je skutečně kráva
jakto?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 18:00
- Nahlásit

čus uš máme koňa?????
Monty
protože venku je hnusně
cože vole? tady je vod rána tak luxusně žeza takový počasí bych upsala duši čertu
baico
jj já to četla včera večer)) jako nevim,no.. fakt je,že já osobně to mám jen jako cvik..jako každej jinej,ale s různejma variacema,ne jak píše pí dochtorka,mám to dělaný pomalu ,rychle,úchylně ,nenápadně,s chlapem či ženskou,civil je normální oděf u toho,prostě docela dost variací.nicméně JE to cvik..
nemám bohužel tak vychrochtanýho psa aby mi to fungovalo v reálu tak jak tam strašej ,bych jako na rovinu řekla,že by jí to prostě někdo vzal dyby si zamanul..ovšem zas tento cvik,jako tisíce jiných,na ní nezanechal naprosto žádné následky,asi to bé tou vyrovnanou povahou..přesto doufám,jak jí poslední dobou sleduju,že kdyby šlo do tuhýho,nebude stát jak hovado bo mě dosti mile v poslední době překvapila jaxe s tim dost nesere tagže já si z toho howno dělám a na jaro se hodlám dobře připraviti neb míním stát opět na bedně v OPT1

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 18:03
- Nahlásit

Monty
Je jí asi tak padesát. Nosí dlouhé blond vlasy svázané do culíku ala náctiletá. Na sobě měla halenku a sukýnku, které by si mohli dovolit asi tak ty sedmačky, které učí. Možná i deváťačky, ale tam už by to bylo fakt na hraně . Mluví vysokým afektovaným hláskem a úplně nejlepší bylo když nám začala vysvětlovat jak se používá nová elektronická žákajda co včil pézetka mají. Počínaje letoškem totiž není klasická žákovská jako jsme měli my, ale je to fšechno intronétové. Způsob jakým to vysvětlovala ona bych zvolila pro své těžce mentálně zaostalé klienty. Vsadím se, že by to bez problémů pochopili . Trvalo jí to 3/4 hodiny Kecy typu..."tady kliknete na ten seznam tříd, tu se vám otevře 1.A,1.B,2.A....najedete si na 7.A a kliknete na to..." Nějak jí nedošla taková drobnost, že na stránku třetí cé se dostane ona, jako učitelka, ale ne já coby rodič, který má děcko v té sedmé á takže nám to vykládá zcela zbytečně Fšichni se příšerně nudili. Krom chlapů, těm se tam asi líbilo páč jak se předkláněla k tabuli tak jí byli vidět kalhotky. Po půl hodině jsme se s vedle sedící paní dohodly, že si zahrajem lodě, páč vždycky když jsme se ve škole nudily tak jsme hrály lodě . Jenže než jsme sehnaly čtverečkovaný papír tak se třídní propracovala až ke stránce s omluvenkama, kde nám vysvětlila, že tady do toho čtverečku napíšem, že je harant nemocný a klikneme na "odeslat" a díkybohu to skončilo Sem z toho byla tak vyřízená, že sem si cestou musela ve školním bufetu koupit čokoládu Ode dneška nebudu děckám zdůrazňovat, že ty prachy mají na svačinu a ne na čokoládu, páč chápu, že ji potřebují taky

Monty
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 18:07
- Nahlásit

Biluška
bože, to je na ránu

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 19:45
- Nahlásit

Psíček
a jindy nepíše nesmysly?

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 19:57
- Nahlásit

Lidi já se na to vykašlu Venku se dělá tma, hvízdám z okna na psy ať už jdou domů, že půjdem hají buci, najednou v chodbě slyším kopyta...moje loskošné žíbátko přišlo taky Tentokrát jsem ho Makrel stihla nafotit Essi se mi bude taky cpát do postele jako psi tak jsem fakt v loji

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 19:58
- Nahlásit

Biluška
nebo spíš v hnoji

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 19:59
- Nahlásit

Biluška
Essi se mi bude taky cpát do postele jako psi tak jsem fakt v loji
Tak ho nas...a děte spát ven pod stan třá přileze

Eninka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 20:00
- Nahlásit

Biluška

moje loskošné žíbátko přišlo taky
taky cpát do postele
naděláš.. no co, tak chce bejt taky s váma všema, snad by jej nevyhodila ven

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 20:01
- Nahlásit

Biluška
a opovaž se ho vyhodit, nebo mu poradím ať napíše na mail, víš který, ne?

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 20:07
- Nahlásit

makrel
Pozdě,uš sem ho vyhodila . Venku nemá intronét, z tama nenapíše. MOžná proto se cpe pořád domů

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 20:08
- Nahlásit

Biluška
jo chudinka majinká nám chce napsat a nemůže

<< 1 ... 8667 . 8668 . 8669 . 8670 . 8671 . 8672 . 8673 . 8674 . 8675 . 8676 . 8677 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání