| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 13:37
- Nahlásit
Tinta76
Venta
davidkova renata
myslim že v sobotu budu mít migrénu a nemůžu přiject.
Eldoguero
Jedině Hamish, s kanárkem by tvořili autistickou dvojici, všichni by je obdivovali a každej by je chtěl hladit
Happu a Hamish, kamarádi Rejnmeni ))))) Happu by dostal k narozkám svojí vlastní čivavu a Hamish by dostal k narozkám svou vlastní falabellu )))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 13:38
- Nahlásit
Baico
víš, že senelene
geniální ))))) a myslíš že taky senelene jinýho koně? ))))))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 13:39
- Nahlásit
Eldoguero
hoď link než vodtáhnu
http://www.hafbezobav.cz/psi-forum/index.php/topic ,5346.750.html
je to kenci stránky a pokračuje to na druhé, týká se to hlídaček
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 13:41
- Nahlásit
Baico
že senelene, když potká u cesty list, který je jinak otočený, než byl včera
Kdysi jsme s kamarádkou jezdili k lidem co měli hřebce hucula (von byl teda asi s něčím zkřáženej, ale vypadal zhruba jako hucul), byl děsně nabušenej energií, měl panickou hrůzu z vody (to se nám po cca 2 měsících podařilo jakže takž odbourat), ale jakýkoliv novoty
časem si zvykl, ale zezačátku to bylo mooooc zajímavý rodeo, třá když vyletěla kachna z potoka a on vůbec nevěděl, který bije, já z něj slítla a von mi chudák šláp do xichtu, bo neměl kam jinam položit nožičku nutno ale podotknout, že pak se mi chodil normálně "omlouvat" a už mi to nikdy v životě neudělal
Když si ale vzpomenu na ty první dva měsíce ...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 13:41 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Gerda
geniální )))))
Jsme se překlepla,no.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 13:43
- Nahlásit
Eldoguero
Když si ale vzpomenu na ty první dva měsíce ...
Tak nevím, na co si Biluše stěžuje
|
Eldoguero
Člen |
- Nahlásit
Gerda
Happu by dostal k narozkám svojí vlastní čivavu a Hamish by dostal k narozkám svou vlastní falabellu )))))
Hm, tak ti by se mi vyplatili to abych šla makat, jak radí davídková huš teď
Baico
dík, kouknu a mizím
zdar večír
|
Venta
Člen |
- Nahlásit
Gerda
seš hroznej rasista, že se nestydíš. Jestli kamarádka pojede, tak původně uvažovala, že vezme jen 1 malýho a 1 velkýho krásnýho psa, ale já jí teda ukecám, ať jich vezme víc
Eldoguero
falabelu nebrat, kanárek by mi ji zalech
No tak to by asi nebylo k sobě to pravý
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 13:45
- Nahlásit
Baico
Když on nebyl ale vůbec pažravej a byl hrozně mazlivej, vždycky si opřel hlavu a jemně pyskama ožužlával ruce, pak ho to přestalo bavit a co myslíš - ne, že by odešel, jako každej normální tvor, tenhle tatar tě rafnul, abys uhnula ty jemu
travezra ale fungovala i na koňa nakonec
|
Tinta76
|
# Zasláno: 14 Zář 2011 13:48
- Nahlásit
Gerda
v sobotu si mějte, co chcete, důležitý je 28/9 možná s sebou vezmu Betynku
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 13:54 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
To si jako dělá prdel, mě zas málem rupla céfak, ale kašlu na to, du radši ven pilovat stopu bo hlídačka je děsně nebezpečnej cvik já si vůbec myslím, že obrany by se měly zrušit, že jsou pro psa diskomfortní a pro lidi nebezpečný
boooože, některý lidi by si měli nejdřív napsat na papírek a desetkrát přečíst co chtěj pubikovat než to udělají na ostro
Takže davídková, baico a asi milion dalších lidí co dělá hlídačky, laskavě si hlídejte ty svý vlkodlaky bo jak si někde lehnou, je to vo průser.
Vemte si třá Kalunku, takový hodný zvíře, ale z kenely ji cizí člověk nevytáhne, o úvaze nemluvě a to jí to nikdo neučil. Asi je to tím, jak učíme růže mňoukat a kopretiny řehtat
Tak ale už du
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 14:00
- Nahlásit
Baico
No já nevím,jestli by jste byli šťastní, kdyby ste měli poncla, ke kterému se nemůžete přiblížři, protože by vás prostě skopal, jen by vás viděl.
zato teď jsme velmi šťastní,že nás neskopává stokilový poníček, ale šestiset kilová obluda, která brání "svoje" popadaný švestky
Biluše by si moc přála koníčka, který nežere 24 hodin denně. Anebo, když už žere tak nepovažuje za zcela nutné zbořit ohradu, prokopnout dveře do chlíva a vyžrat tam bednu kukuřice poté co byl celý den na pastvě,při ježdění dostal dvě mrkve a jabko, po příchodu domů lavor tvrdého chleba a na dobrou noc tři kostky cukru
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 14:01
- Nahlásit
Eldoguero
To si jako dělá prdel, mě zas málem rupla céfak
Jsem si to myslela, že to tak dopadne, když jsi chtěla ten link
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 14:05
- Nahlásit
Biluška
Biluše by si moc přála koníčka, který nežere 24 hodin denně. Anebo, když už žere tak nepovažuje za zcela nutné zbořit ohradu, prokopnout dveře do chlíva a vyžrat tam bednu kukuřice poté co byl celý den na pastvě,při ježdění dostal dvě mrkve a jabko, po příchodu domů lavor tvrdého chleba a na dobrou noc tři kostky cukru
Ty máš furt něco Prostě se ž konečně smiř s tím, že nikdy v životě nebudeš mít normální zvíře. Já to mám stejně, ať s pořídím cokoliv, dovezu odkudkoliv, tak je to šouplý. Jedinej, kdo na to má nárok je naše kočka Retarda, neb ta se u nás narodila.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 14:06
- Nahlásit
Baico
se smířím, ale přát si normální zvíře můžu ne?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 14:07
- Nahlásit
Baico
Eldoguero
no ty woe taková Alexa co má odvazovačku i hlídačku na plný počty je pravda veeeelmi nebezpečný peeeef
hele když ste u těch koní tak mě se teda z těch menších koní tůze líběj haflingové, maj tu správnou kombinaci baref
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 14:11
- Nahlásit
Alexa
mě se teda z těch menších koní tůze líběj haflingové
Mně tolik ne teda, ale je fakt, že velikostí a odolností je to jak hucul, ale není to takovej tvrdohlavec a dá se s ním líp vyjít.
To já radši správnou kombinaci třeba takovouhle:
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 14:14
- Nahlásit
Biluška
ale přát si normální zvíře můžu ne?
No tak to rozhodně
Alexa
no ty woe taková Alexa co má odvazovačku i hlídačku na plný počty je pravda veeeelmi nebezpečný peeeef
Nemůžeš jí nikde nechat uvázanou, že?
mě se teda z těch menších koní tůze líběj haflingové
Ti jsou taky pěkní, ale dobře přiježděný a hodný hafling se též pohybuje v jiné cenové kategorii než hodný přiježděný hucul
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 14:14
- Nahlásit
Venta
a tak apaluzy sou mocinky krásný ale to Biluše nechtěla, sem jí toho haflinga vnucovala, ale nevím proč jí to rozmluvily, nebo essi vona nechtěla už nevím
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 14:15
- Nahlásit
Venta
, že velikostí a odolností je to jak hucul
Kámoška měla haflindžici a byla poloviční než náš Brambor Ale zase se na ní nedalo spát, to je fakt
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 14:16
- Nahlásit
Baico
ale dobře přiježděný a hodný hafling se též pohybuje v jiné cenové kategorii než hodný přiježděný hucul ,
to asi jo nemám přehled, já akorát vím že naše řída má dva teda dvě holky a obě je kupovala jako asi půl roční hříbata asi za 10000 jednoho, ale to už bych se jí musela zeptat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 14:17
- Nahlásit
A proč chcete haflingy a hucule? Kdybyste chtěli normálního koňa, strašně socijalizovanýho, určitě vim, kam se vobrátit...normálně papírovýho koňa s rodokménem...drezůrovýho a parkůrovýho...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 14:18
- Nahlásit
Biluška
byla poloviční než náš Brambor
počki já myslela žes chtěla koně menšího, a určitě to byla haflinžice??? protože co je znám tak teda zas tak malý nejsou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 14:18
- Nahlásit
Gerda
papírovýho? Jako na plagátě? Essi bude hezkej tak bych brala, mám takovou hrbolatou omítku f chodbě, musím to něčím zakrýt
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 14:19
- Nahlásit
Alexa
jo, byla to zaručeně haflindžice. Zato u našeho Barona pochybuju, že je čistokrevnej hucul, je fakt děsně velkej. Váží 600 kilo, sme ho vážili na váze v uhelným skladu.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 14:28
- Nahlásit
Alexa
obě je kupovala jako asi půl roční hříbata asi za 10000 jednoho
To je ono,půl roční hříbě. To je něco ajko dvouměsíční štěně Ne že bych chtěla Bilu podceňovat, ale vychovat a obsednout hříbě by pro ni asi byl docela oříšek.
Biluška
Váží 600 kilo, sme ho vážili na váze v uhelným skladu.
No tak to bych tipla, že tam bude něco chladnokrevnýho. To by i odpovídalo tomu, jakou má sílu.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 14:29
- Nahlásit
Gerda
Kdybyste chtěli normálního koňa, strašně socijalizovanýho, určitě vim, kam se vobrátit..
To já taky Kdybych chtěla, tak se obrátím na extchýňu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 14:30
- Nahlásit
Biluška
No tak to bych tipla, že tam bude něco chladnokrevnýho. To by i odpovídalo tomu, jakou má sílu.
souhlas s baico
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 14:30
- Nahlásit
Biluška
hele tak sem se teď ptala a kobyly jí váží kol 400kg
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 14:31
- Nahlásit
Eldoguero
Baico
Vyste zase masochistky , já vám tady pokaždé nalítnu a du si číst doporučenou literatúru a ... du dát kafe !
Eldoguero
jo a ten traktórista podle kadence toho štěkotu měl na sobě trenky od minulého týdne, vzadu s hnědým proužkem a vpředu s několika flekama . Je poznat , že své psy ještě nemáš úpa přečtené a trochu studia 3 knížek by ti mnoho prospělo ))
|