Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8667 . 8668 . 8669 . 8670 . 8671 . 8672 . 8673 . 8674 . 8675 . 8676 . 8677 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 09:14
- Nahlásit

Tinta76
Pani, velmi velice děkuji za potěšení takhle po ránu

Vůbec není zač.
ste si jako vo to koledovala nebo co?
No asi jo...gdyž zavoláte zákazníkovi,který není dobře naladěn.
A nejhezčí na tom je,že sem mu ještě poděkovala.
no nic,do volat dalším,třá dneska trhnu rekord.

Tinta76
# Zasláno: 14 Zář 2011 09:21
- Nahlásit

jablunka
pani!!! vy pracujete, jo???

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 09:22
- Nahlásit

Tinta76
pani!!! vy pracujete, jo???
No jo,už i na mě došlo....to sem dopadla,co?!

Tinta76
# Zasláno: 14 Zář 2011 09:33
- Nahlásit

jablunka
no jak se to veme

datli
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 09:43
- Nahlásit

Baico-holky z rehabky mě naučily 2 samoodbloky.Prvně se pořádně nahřej.Zabal se do deky,peřiny,je to fuk.Nebo horkou vanu.
1)lehni si na kraj postele.U kraje by měla být ta část,jenž je nebolavá.Ta část zad a nohy,kde to táhne,přehodíš horem přes tělo.Snažíš se přidržovat postele a nechat záda co nejvíc připleštěné k posteli.Ta noha se překulí přes úroveň a necháš ji co nejvíce upadat-mírně nataženou.Pokud ucítíš tah,prodýchávej pomalu a v rytmu dechu nech nohu padat níže.Můžeš to samé udělat i na opačnou stranu.Je možné,že ti tam lupne.
2)lehnout na záda jakoby do gynekologické polohy.Kolena pokrčená a snažíš se pravé koleno vtlačit k podložce,až přitisknout směrem doleva.Trupem děláš opačný protisměr-čili rotuješ.Pomalu se vrať a pravé koleno nech vpadnout mezi nohy co nejvíc zas k podložcea trup vytáčíš do protisměru z leva doprava směr.Prodýchat a na obě strany 3x.
Když to uděláš minimálně 2x denně,bude to dobrý.Asi máš bloknuté SI zkloubení.A dát si bederák,zabaliit si kříže do šály...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 09:58
- Nahlásit

datli
tak já když mám bloklý záda, tak se nemůžu hnout a doslova vůbec, neumím si představit, jak bych tohle prováděla, když bolestí nezvednu ani hrnek s kafem

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 09:59
- Nahlásit

datli
Asi máš bloknuté SI zkloubení.A dát si bederák,zabaliit si kříže do šály...
No zabalit to jaksi v práci nejde, ale holá záda nemívám nikdy, protože to nesnáším. Nebolí to furt, jen při pohybu, a to jsem ještě nepřišla na to při kterým, protože je to pokaždý při jiným a to mi pak bolest vystřelí až do pravé kyčle.
odpoledne si koupím ty nahřejvací náplastě, abych mohla odpo fungovat na cvičáku. Ještěže mám velký psi a nemusím se k nim tolik ohýbat .-)

datli
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 10:00
- Nahlásit

kejtlinA TO MLUVÍŠ O KTERÉ ČÁSTI ZAD A BLOKACI?

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 10:03
- Nahlásit

dobrý den celý den

datli
kraje by měla být ta část,jenž je nebolavá.Ta část zad a nohy,kde to táhne,přehodíš horem přes tělo.Snažíš se přidržovat postele a nechat záda co nejvíc připleštěné k posteli.Ta noha se překulí přes úroveň a necháš ji co nejvíce upadat-mírně nataženou.
tak podle tohoto popisu bych už byla dole spadlá celá vůbec sem to nepochopila, nicméně to neřeš páč to stejně dělat nebudu

datli
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 10:03
- Nahlásit

počítám krční asi

datli
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 10:05
- Nahlásit

tak lehni na zem a a pravým kolenem tlač k levému lokti a naopak.
Pracně jsem to v práci teď nacvičovala,abych to popsala a ty tak na mě!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 10:08
- Nahlásit

datli
bohužel většinou komplet krční, hrudní, křížová+obě lopatky

datli
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 10:20
- Nahlásit

kejtlin ta na to pomůže už jenom lopata,nebo kolo od traktora.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 10:21
- Nahlásit

Zdar osoby, tak jak válčíte porát taky?
Večer jsme se přežrali steaků, teda aspoň já byla prežratá mňam, mňam, mňam
Jinak jsem byli včera s kámoškou na stopách a kámoška, jak zná Kaly jen ze cvičáku, tak byla v šoku z toho, jak to zvíře běhá, jak je aktivní, ba přímo řekla, že je to vcelku dost živý a temperamantní pes (a to má pita a malinu) a hlavně prej "to není možný, jak je rychlá." jsem se musela smát. Však víte, jak se Kalunka furt plouží, jak kdyby měla upadnout. No a normálně na louce je šílená, lítá jak magor a furt skáče, akorát, že to vím jen já a muš
Jo a ještě jak na ní skákala, chtěla jsem ji okřiknout, ale kámoška, že né, že toje v poho, říkám, ok, ale bacha ať tě nekousne. Prej Kalunka néééééé no trvalo to asi další dvě vteřiny a Kalunka jí kousla do nosu (ona nekousne samozřejmě, jen štípne, ale když to člověk nečeká ...)
Moooooc jsem se nasmála, teda dokud mi nepředvedla, že asi nigdy v životě nestopovala, že se musí dívat na traktor, nasávat krávy a koně odvedle z ohrady a tak celkově sledovat situaci na louce páč stopa ji přece neuteče. Pravda podmínky a terén byl dost na prd, ale to ji neomlouvá, že jo

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 10:24
- Nahlásit

Jo a muš dnes dělá s kuním ksichtem zkoušky na závěr kurzu, tak mu držte palce (dnes a zítra)

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 10:29
- Nahlásit

Eldoguero
Jo a muš dnes dělá s kuním ksichtem zkoušky na závěr kurzu, tak mu držte palce (dnes a zítra)

držim

datli
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 10:31
- Nahlásit

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 10:33
- Nahlásit

Eldoguero
Jo a muš dnes dělá s kuním ksichtem zkoušky
Tak to jo, to dežíme všechno, co máme

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 10:33
- Nahlásit

datli

ne výměna páteře

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 10:42
- Nahlásit

Nazdar ženičky, sem se zas fčéra vůbec nemohla napojit krz zatažení. Mařena už bude hárat co nevidět, je strašně moc protivná, opravdu je děsně zlá, navíc naprosto příííšerně hladová, už má mámu tak vycvičenou, že pískne a dostane jídlo. Tak sem to dnes viděla a mrskla sem po ní klíčema, kterýma sem chtěla zamykat tak, že sem jí trefila do přední nohy přímo. Se tak lekla, že jí až zaskočil štěkanec. Lekla se tak, že samovolně odešla na místo a byla ticho. Hrozně moc zlobí, vyloženě si dělá z mámy dobrej den.
Teď už pracínkuju, už jsem byla na venkovní pochůzce, děláme nějakej pidivýzkumeček pro klienta, jen co se pár a ještě osobních názoru tejče. Tak to už mám hotový.

datli
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 10:42
- Nahlásit

kejtlin
lepší být bezpáteřní

agáta12
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 10:46
- Nahlásit

datli
--.Nebo horkou vanu.--
To neraď ani svému nepříteli , no i když ....
Není síly a moci jak z té vany vylézt ! Teplo na záda jedině SUCHÉ

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 10:48
- Nahlásit

Strašně dnes zlobí mimino, už rozbila ozdobný hrníček dekorační (od něhož už před časem rozflákala podšálek), vylila mi kafe na mobil (zachránila jsem ho na poslední minutu a naštěstí jsem stihla zachránit i noťas) a nejhorší je na tom to, že jí je to naprosto šumák
kejtlin
Baico
dík, vyřídím, nebo vlastně počkám až si to přečte

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 10:56
- Nahlásit

čus paranoji
Eldoguero
Večer jsme se přežrali steaků
kerá malodoga na to padla?
Gerda
vidělas foto s popisem cesty do jílu voe? ))))))))))))))))
Hrozně moc zlobí, vyloženě si dělá z mámy dobrej den.
no je to akresívní pes.dyxem ti to tudle jasně řikala

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 10:59
- Nahlásit

Eldoguero
eldorádo-muš to samože dá jinak dostane na butku, nicméně pro jistotu se připojuji k hromadnému držení palcůch

davidkova renata
vidělas foto s popisem cesty do jílu voe?
šiš nebuď histerická zase

Tinta76
# Zasláno: 14 Zář 2011 11:01
- Nahlásit

helejte lidi, kámoška mi poslala tento vodkaz http://www.dromy.cz/dromy/eshop/18-1-KRMNE-DOPLNKY /0/5/4-COLLAGEN co si vo tom myslíte?????? maj tam i MSM kilo za třistadevade ...

Tinta76
# Zasláno: 14 Zář 2011 11:02
- Nahlásit

Eldorádo
držíme, paní, všecky co máme

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 11:04
- Nahlásit

dřete lemuřice? Páč essi ne tak mě děsivě nakrkáte, nebaví mě gdyž dřu sama

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 11:08
- Nahlásit

Biluška
já dřu a akorát jsem zjistila, že se mají držet palce elmushovi. tak držím.

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 11:10
- Nahlásit

Biluška
dřete lemuřice? Páč essi ne tak mě děsivě nakrkáte, nebaví mě gdyž dřu sama
dřu,ale nějak mi to dneska nejde!

<< 1 ... 8667 . 8668 . 8669 . 8670 . 8671 . 8672 . 8673 . 8674 . 8675 . 8676 . 8677 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání