Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8658 . 8659 . 8660 . 8661 . 8662 . 8663 . 8664 . 8665 . 8666 . 8667 . 8668 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 11:11
- Nahlásit

datli
počkát-stopka je povinná výbava zde?
Ne tady patří mezi povinnou výbavu traverza

leyenda
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 11:11
- Nahlásit

Eldoguero
hady??? To nevim, no asi jo, parkrat jsem hada videla, jeden dokonce spachal sebevrazdu v bazenu, ale prece nebudou hadi furt na dvou tech samejch mistech?

Venta
nějaký negativní zóny nebo zakopaná mrtvola
jezismarja, nestras s mrtvolama, negtivni zony myslis, ze se muzou udelat najednou za dva mesice? Driv tam normalne chodil, mimoto muj pes je nervove dost silnej, se neboji niceho. teda doted se niceho nebal, ted se boji dvou kusu travniku

datli
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 11:12
- Nahlásit

proč to tu píše 2x?Asi mi pc sám zefektivňuje práci a sbírám body!

leyenda
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 11:13
- Nahlásit

datli
zviditelnujes se, vid?

datli
Člen
- Nahlásit

leyenda
sebevraždu a had?Já teda viděla hada plavat v jezírku na zahradě,a páč kolem běhal náš pes a ňafal na něj,zalezl pod kámen a vočíčkem po nás koukal.Z nozder mu šly bubliny.Pak se rychle vynořil nabral vzduch,psa to polekalo,odskočil a milej zlatej had odplul do leknínů

Alexa
Člen
- Nahlásit

Eldoguero
leyenda
ste úpa nejvíc ........

eště že sem si před čtením došla na záchot!!!!!!!!!!!!!!

datli
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 11:15
- Nahlásit

Baico-tu jsem dostala do povinné výbavy od Liběny.A zkoušela jsem,jak sedí dobře Migovi na prdeli a jo.Akorát!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 11:18
- Nahlásit

leyenda
hadi mají hrozně malý teritorium, nemusí být furt na těch samejch místech, ale můžou se na ty samý místa chodit (to zní blbě v souvislosti s hadem co ) vyhřívat, je možný, že ti třeba psa nějakej had na tom místě kousnul (on kousanec od užovky sice nic neudělá, ale vcelku dost bolí), no a pes pak nechce jít na místo, kde zažil někdy nějakou bolest
nevím samo co se tam stalo, děje, ale tohle je taky třá možný varianta
Alexa
my ne, to voni ... ale nemluvte vo nich, nebo zas přídou

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 11:20
- Nahlásit

leyenda
Eldoguero

hele podle mě to psi cejtěj prostě nějakou negativní energii. Třá ten opravář jak tu byl včera, tak muš se ho ptá: a jak se máte (bo on k nám chodí fakt často, tak ho už známe) a on řiká: špatně, dnes mi umřela máma, 87 let, ted jsem u ní naposledy byl...třeba to psi cejtěj, tu smrt. Když rodičům umřela Elsa, máma Autokara (měla infark a v jednu chvíli spadla a byla mrtvá), tak autokar to místo, kde umřela obcházel půl roku a nikdo by ho nedonutil tam stoupnout..

Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 11:21
- Nahlásit

leyenda
tak ještě je možnost že za ty dva měsíce co jste byli fuč vám tam někdo zakopal mrtvoly

leyenda
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 11:21
- Nahlásit

datli
sebevraždu a had?
No, ten nas byl uplne mrtvej, i trochu nabobtnalej uz,moje holka, co normalne uklizi mrtvy mysi za 1eu/kus, ho ani sitkem nechtela vylovit, musela jsem ji dat 5eu

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 11:27
- Nahlásit

Adiddaska
ale jo, to chápu a souhlasím, třeba je to tím, třeba něčím jiným, dávám jen možnost výběru (buďte rádi, to se vám na vlčárech nestane )
měli jsme kdysi křížence, který podobný věci hodně cítil a hodně na ně reagoval, teď třeba Argo je taky podobný v tomhle, takže jo, možný to je

Grin
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 11:31
- Nahlásit

týrání psů

http://www.novinky.cz/koktejl/244446-cvicitel-nauc il-sveho-psa-balancovat-s-hromadou-pamlsku-na-cuma ku.html

leyenda
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 11:32
- Nahlásit

Adiddaska
autokar to místo, kde umřela obcházel půl roku a nikdo by ho nedonutil tam stoupnout..
vidis a tohle treba mymu psovi vubec nevadilo, kdyz v kuchyni umrel Questor, byl u toho, vubec mu to v tomhle smyslu nevadilo. Jako chybel mu, dodneska si leha vedle jeho pelisku a opira si o nej hlavu, ale nebal se toho. I k hrobecku se mnou chodi a i tam jde sam. A treba misto, kde je pohrbenej ten pes, co umrel predtim uplne ignoruje, klidne kolem nej jde, je to misto jako kazdy jiny. Asi to teda budou hadi, nepredpokladam,

ze tu nekdo zakopaval mrtvoly. Taky tu porad byl clovek, co se staral o zvirata, takze opusteny to tu nebylo.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 11:33
- Nahlásit

Eldoguero

jo a jak jsem psala, že se šamponi nebojej vůbec lidí, ke všem jsou naprosto friendly, tak jedinej koho se bojej, je řidič Vetamixu (a je uplně jedno kterej, jak se střídaj, klidně tu může bejt i upa poprvé)...zas tam cejtěj tu smrt podle mě z toho jeho auta..

leyenda
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 11:33
- Nahlásit

Eldoguero
myslis teda, ze to mam nechat, nenutit ho a cekat az to rozchodi?

datli
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 11:36
- Nahlásit

hej hej nahoďte tipy na večeři.Budem po cvičáku doost vyhládlí,takže něco vydatného rychlého pfofím!

leyenda
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 11:37
- Nahlásit

datli
rizoto

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 11:40
- Nahlásit

datli
chleba ve vajíčku

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 11:44
- Nahlásit

datli
koprofka

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 11:45
- Nahlásit

vaječná omeleta

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 11:45
- Nahlásit

Adiddaska
páč vědí, že jim veze zase to zelený maso
leyenda
nechala bych ho být, klidně bych tam občas zašla sama mrknout, jestli tam třá toho hada neobjevíš, ale neřešila bych to nijak

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 11:46
- Nahlásit

datli
kdy se vrací ten chlap z Afgoše?

Stran toho čůrání, já to psy normoš učím na povel, zkus to taky

datli
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 11:50
- Nahlásit

kejtlin vyhrálas-chleba ve vajíčku už nebyl delší dobu.Rizoto tak 2x týdně a kulajda=skorokoprovka o víkendu.

Bilu-asi v listopadu.Ale víš co,no jak se ti někdo ozve,val ho pryč a nečekej.Není to 100%.Ale zpracovávám.

Crysa
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 11:59
- Nahlásit

Agáta dodatečně vše nejlepčejšejší k naroskááám, hodně úspěchůch placatohubejch i osobních a ať se ti fše daří

Marush (kdyby to omylem dočítala) tak taky sámo všechno nejlepčí xvátku

Maryje rovněž ti přeji xvátku hodně štěstí zdraví a málo psích kamarádů a žádné cvičákovské odkládačky a žádné ježdění f autě

Adydaska
hele, nemohli šamponi vychylovat ještě ve spojitosti třá s ouplňkem? to ty zvířata bejvaj tak prostě jiný a jinak vnímavý. Nebo čuměli zas na Akta X nebo na ten reklamní šot vo harantech co roznodaj kudlou dort i medvídka

JInak jsem vás tu zběžně doprolítla, už jsem nakoukla před cvičákem, jako nezvyklá slabota 8 stránek mě překvalila čekala jsem běžnou dvacítku na dočítání. Ale tajnou už nedám, tam se nevoryjentuju v tom mylyjonu komentářů pod příspěfkem na zdi..

Crysa
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 12:04
- Nahlásit

tak jsem koukla do maila a zjistila jsem, že mi zrušili vobjednáfku na moje gumičky!!!! moje gumičky na autíčko!!! bude chodit v zimě naboso!!!!!!! že nejen že nemaj skladem, ale ani nemaj kde objednat a to byli poslední, co ty gumy, co jsem chtěla, měli dokonce i ve více jak 1ks a to dokonce bylo možný objednat i 4ks se zdarma dopravou..
a oni to stornovalííííí
že je nemůžou sehnat...

Monty
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 12:07
- Nahlásit

bré odpoledne, jsem tu asi na dvě hodinky, co nového??? dneska má Fejtice 4 měsíce, ten čas šíleně utíká už jí máme více než dva měsíce doma, zastavte někdo ten čas, prosíííííííííííím

Crysa
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 12:37
- Nahlásit

Montydneska má Fejtice 4 měsíce
již od pátku 4měsíční Kamínek přeje již 4měsíční Fejtici všechno nejlepčí a ptá se prej esli máte taky 1 mlíčňák na jednu půlku čelisti a hubu voteklou, že brečíte při žvejkání kostí?

Baico
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 12:41
- Nahlásit

Crysa
že brečíte při žvejkání kostí?
Chudáček malikatý. U nás ta výměna tak bouřlivá nebyla. Ani uši Fandovi nespadly.

Crysa
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 12:44
- Nahlásit

Kamínkovi taky nic nespadlo, ale když mu hodim skelet nebo hovězí s kostí co se kupuje na polífku, tak slyšíš, jak to drtí těma bežžubejma dáfniškama a blééčíí u toho jak papat sce a sce a ono ti bolííííííí
Ale přezubeno, jako vylámaný mlíčný do prořízlejch špiček druhejch zubů bude mít cca celkově za 14 dní Ještě v Zlovsi ukazoval poslední asi tři mlíčný a špičky už novejch Maso s kostma ho baví a dost to urychluje

<< 1 ... 8658 . 8659 . 8660 . 8661 . 8662 . 8663 . 8664 . 8665 . 8666 . 8667 . 8668 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání