| Autor |
Zpráva |
Venta
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 09:23
- Nahlásit
Alexa
no to je samozřejmý přece nebudem čekat až ti ušeije nějakej hadr
no no, nebuď drzá, jo? Kvůli vám teď budu muset čekat já, to je hrozný ))
Vsecko nejlepší Markam!
Jé, to mi uniklo, tak taky přeju všechno nejlepší, hlavně teda paní docentce Maryji, aby se měla dobře a aby jí Gerda moc neprudila a hezky se o ní starala
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 09:27
- Nahlásit
bezva koncem září začíná kampaň a my budeme mít za brigádníka totálního zmrda a naprostou píču , nám dá asi potřetí po sobě zmrda, bo s píčou jsme měli problém-já a kolega, resp. ona s náma
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 10:05
- Nahlásit
Gerda
čusbus, tedy dobré jitro! Přivezeš mi vestičku do Jílu?
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 10:08
- Nahlásit
Eldoguero
no přece kanárek tedy Kanárská doga alias Dogo Canario (dříve též Perro de presa Canario)
aháááááááááá
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 10:27
- Nahlásit
Ahoj lidi, huš jsem tu také, dnes se my zcela a naprosto vyjímečně dobře vstávalo, protože mě sice vzbudilo sluníčko, ale ne vedro. Tudíž jsem se dnes ráno s čoklidama nic nedělala, jen jsem si krásně protáhla venčení do velikého běhání po louce, psům se to moc líbilo a já se aspoň mohla v klidu probrat, asi to tak budu dělat denně
Lola1
no jooooooo
Akyháky
navrhuju utracení, stejně jako u rd šak si vo to sami říkaj, no né, já zrovínka k ránu, takhle půl pátý bylo, slyším, jak na mě volají dva hlasy a žádají o utracení. Jeden jsem identifikovala jako rd, druhý bude teda ten tvůj šéf asi Zavřela jsem oči, chvíli se soustředila a po přesně 30 vteřinách jim odpověděla (stopovalal jsem si to)
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 10:29
- Nahlásit
Eldoguero
avřela jsem oči, chvíli se soustředila a po přesně 30 vteřinách jim odpověděla (stopovalal jsem si to)
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 10:29
- Nahlásit
Eldoguero
Zavřela jsem oči, chvíli se soustředila a po přesně 30 vteřinách jim odpověděla (stopovalal jsem si to)
Ty si strašná trupkááááá! Z tohohle musí Esině určitě prdnout céfka!
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 10:35
- Nahlásit
cus bus fšem!
děcka, nevíte, co se mi mohlo stát se Šamponama? nějak jm hrabe Jak jsme se vrátili včera z tréningu (byli jsme na obedience u Venty)jsou jak praštěný a všeho se děsně bojej. Přišel pán večer spravit alarm, Kokos rovnou utek, Rambík štěkal se staženym ocasem (ten pán byl u nás už třá 10krát, dobře ho znaj a dycku s nim byli v poho), zavírám dvěře a Rambík uhejbá se staženym ocasem, jak kdyby se bál, že bouchnou (někdy bouchaj, když je průvan), přišel pán udělat odečet vody( už u nás byl jednou) a toho se báli tak, že kolem něj nechtěli vůbec projít. Jako Koky byl dycky posera, ale Rambík se nikdy nebál a hlavně, v živoě se nikdo z nich nebál lidí! Nechápu, už tam v tý hale se strašně báli zrcadla, ačkoli když jsme chodili na klikání ke Katce, byly tam zrcadla po dvouch celech stěnách. Pak se strašně báli paciček namalovanejch na zdi
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 10:36
- Nahlásit
Ahoooj, tady je děsně mrtvo, asi všichni dřou
Jinak co se bude dít tento týden? Nějaké kousání nebo tak?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 10:37
- Nahlásit
kinta
Baico
šiš co děláte, to je přece normálka né, třá před chvílej štěkala štěňata, nevidím odsud sice na silnici, ale podle jejich štěkotu vím, že projel kolem traktor John Deer s horalem Roto Bull a řidič toho traktoru měl zapálenou cigaretu značky Sparta a na dnešek spal jen 4 hodiny a na sobě červený trenýrky s bílým proužkem
Prostě normálka, vy to takhle nemáte joooooo
|
datli
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 10:37
- Nahlásit
BILUŠE SI TU?-POTKALA jsem se ráno s maminkou od toho kluka,co by si vzal Lakyho.Dva dny ustavičně bečel.Kačka říkala,že když by ještě byl v době ,kdy se Radim vrátí z Afgoše,že by snad...
Kluka tahám na všechny možné kynologické akce,na venčení,na plavení psů,na cvičáky...jen ať se učí.Kláře často pomáhá s Migasem a Fildovi občas v té jeho zbrklosti taky.
Jinak Migul krásně poslouchá na přivolání a děsně u toho šťastně vrtí chrustem.Asi začnem sedni lehni,pac a drž hubu.
Možná bude vhodný i pokyn debile-ještě 10 cm a pak až můžeš čůrat!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 10:42
- Nahlásit
Adiddaska
to je divný, ale tak je možný, že je něco natolik rozhodilo, že se s tím budou muset poprat, ono třeba si kolikrát člověk řekne, že v tu chvíli jsou psi ok (relativně, třeba se leknou, ale v tu chvíli fungují) a pak se to v nich "rozleží" a za pár dní (hodin) jsou z toho v háji (často u obran u mladých psů, když se to přežene a na psa se hodně zatlačí, pes sice odkouše v tu chvíli, ale za čas je z toho úplně v pr... a musí se jít krok zpět a velmi, velmi opatrně), nechala bych je v klidu, hlavně to před nimi moc neřeš, budou se chovat podle tebe, když budeš v diskomfortu, budou i oni
Atusch
ne, ne, já piju kafe
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 10:46
- Nahlásit
Adiddaska
nevíte, co se mi mohlo stát se Šamponama? nějak jm hrabe Jak jsme se vrátili včera z tréningu (byli jsme na obedience u Venty)jsou jak praštěný a všeho se děsně bojej
jezismarja, taky cvicit a trenovat psy ,nemas rozum, se pak nediv, ze jim hrabe. Jedina rada na tohle je precist si tri knizky a zajet na brigadu. pripadne , kdybys poslala teda vopravdu poradny prispevek - ne nakejch par drobnejch, tak zavolej, cas a cislo mas nahore na strankach. Ofsem to vis, neni nad osobni jednani
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 10:51
- Nahlásit
leyenda
jezismarja, taky cvicit a trenovat psy ,nemas rozum, se pak nediv, ze jim hrabe. Jedina rada na tohle je precist si tri knizky a zajet na brigadu. pripadne , kdybys poslala teda vopravdu poradny prispevek - ne nakejch par drobnejch, tak zavolej, cas a cislo mas nahore na strankach. Ofsem to vis, neni nad osobni jednan
a jooooo! No jasně bude to taky tim, že jsem je tam neměla celou dobu na šňůře!
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 10:53
- Nahlásit
Adiddaska
že jsem je tam neměla celou dobu na šňůře!
A aspoň haltinu měli?
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 10:54
- Nahlásit
Eldoguero
často u obran u mladých psů, když se to přežene a na psa se hodně zatlačí, pes sice odkouše v tu chvíli, ale za čas je z toho úplně v pr... a musí se jít krok zpět a velmi, velmi opatrně
To bych pochopila, ale tady mi to nepřišlo, že by se nějak přepínali. Vždycky každej chvilku něco dělal, ukončilo se to něčim dobrým s velkou odměnou a zas pauza. Jako chtěli jsme po nich přesnost, ale jen na chviličku. Přitom jsou zvyklí na řadovky, kde sice nemusej dělat přesně,ale zas kroužej v řadě celkem dlouho.... Jako bylo to poměrně začátečnický, takže ani není kam jít o krok zpátky právě.
leyenda
Jedina rada na tohle je precist si tri knizky a zajet na brigadu. pripadne , kdybys poslala teda vopravdu poradny prispevek
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 10:55
- Nahlásit
Adiddaska
do vobojků tachyjóny bys měla dát
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 10:56
- Nahlásit
leyenda
Jedina rada na tohle je precist si tri knizky a zajet na brigadu. pripadne , kdybys poslala teda vopravdu poradny prispevek - ne nakejch par drobnejch, tak zavolej, cas a cislo mas nahore na strankach
No jo vlastně, to mě vůbec nenapadlo, jasně to je přece jediná cesta
Adiddaska
jsem je tam neměla celou dobu na šňůře
néééé šmarjá a jak s nima vůbec můžeš komunikovat, když nemaj stopku
kinta
A aspoň haltinu měli?
vsadím se,že neměli, zdá se mi děsně nezodpovědná s těma čoklema, navíc teda rozhodně učí kopretiny řehtat a to přece není normální
|
datli
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 10:59
- Nahlásit
počkát-stopka je povinná výbava zde?
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 11:00
- Nahlásit
Akky0Aime
Lity lity , to není moc hodnej šéf . Ale je pořád hodnější jak já jako šéf , já chci aby pro mě dřeli fšici zadarmo .
Včera jsme koukali na film Metoda na dvojce . Asi nebyl moc drahej , protože se to celé odehrávalo ve dvouch místnostech a na záchodě . Hrál tam taky ten , co hál toho hnusného jezuitu v Goyovi . A líbilo se nám to . Teda jen se tam kecalo a tvářilo - něco jako 12 rozhněvaných mužů . Ale dycky mi štve , že takový filmečky dávaj až hodně večer , kdy jsem už skonaná .
|
kinta
Člen |
- Nahlásit
Eldoguero
zdá se mi děsně nezodpovědná
Jj, to vona bude. By mě zajímalo, kolik psů už měla v rukách ...
|
Eldoguero
Člen |
- Nahlásit
Venta
já nevim, tohle mě napadlo, že by to mohla být varianta, páč se to prostě stává
Není to vyloženě jen, když se pes přepíná - v tom slova smyslu, že ho moc moříš, spíš, že mu něco vadí a přesto je "nucen" se soustředit na něco uplně jinýho (což je dost často i v obyčejný poslušnosti). Fakt nevím, nebyla jsem u toho, ale třeba jim fakt něco vadilo a teď se to v nich (event. v jednom z nich a druhý reaguje podle prvního) rozleželo.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 11:02
- Nahlásit
Adiddaska
Vidis, ted jsi na to prisla
Ja mam taky zahadu se psem, co jsem se vratila, tak strasne divne reaguje na dvou mistech na zahrade. Nechce pres ne prejit, taky jako by se bal. Jsou to takove ctverce tak metr na metr zhruba, jeden kousek od plotu a druhy skoro vprostred travniku, neni na nich nic zajimaveho nebo zvlastniho, driv tam normalne chodil jako vsude. Zkousela jsem to na voditku, nechce, natahla jsem pres to stopu, obesel to. Kdyz mu dam k noze s prisnym xichtem, tak to projde, ale spis preskoci a evidentne mu to vadi. Nechapu, cim to je.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 11:02
- Nahlásit
datli
zde né, ale jest přece u každého majitele psa, jak můžeš vůbec bez stopky vylézt s čoklem ven jsi snad na úrovni ó velikého (tohojehožjménoatakdál)
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 11:05
- Nahlásit
kinta
kolik psů už měla v rukách
typuju do deseti což je samosebou prd, jak nemáš obrat ročně aspoň 500 psůch, nesmíš do ničeho kecat, maximálně můžeš napsat" Já si myslím, že ..." ale pozor, na ten názor pochopitelně nebude brán zřetel a navíc bude posuzován jako nevhodné chování na návštěvě
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 11:06
- Nahlásit
Eldoguero
ale třeba jim fakt něco vadilo a teď se to v nich (event. v jednom z nich a druhý reaguje podle prvního) rozleželo
Jj, je to možný asi. Jsou dost citlivý oba, jen je zvláštní, že se jim to rozleželo až dneska a to i doma, kde jim nic nevadí.
leyenda
tak strasne divne reaguje na dvou mistech na zahrade. Nechce pres ne prejit, taky jako by se bal.
To se mi stalo na jednom cvičáku na závodech, pes mi odmítal jít na jedno místo (celkem dost velký), a to při vysílačkách i při chůlzi u nohy (to jako šla se mnou, ale fakt hrozně). No a viděla jsem to u víc psů, jakoby tam byly nějaký negativní zóny nebo zakopaná mrtvola. No a celkově ty výkony byly hrozný, bylo vidět, že psům tam něco vadí.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 11:06
- Nahlásit
leyenda
nemáte na zahradě hady?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 11:07
- Nahlásit
Adidaska
Jsi velmi nezodpovědná. Jako by jsi nevěděla, že čévéčka a bílí psi se rozhodně cvičit nedají. Takže seber úspry a šup na Vlčáry Nevím, co vůbec chceš vědět od toho našeho spolku
|
datli
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 11:09
- Nahlásit
počkát-stopka je povinná výbava zde?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 11:10
- Nahlásit
Venta
Je to divný, ale nezdá se mi to nemožný, zvlášť u citlivých psůch.
Mě se jedno stalo na cvičáku, že na place se válelo pírko z holuba, já ho ukázala čubě (byla malinká ještě) a ona z toho byla v takovým diskomfortu, že ke mě vůbec nechtěla přijít až na důraznej povel přišla. Přitom už v tý době normálně aportovala pernatou (v jejím případě teda většinou špačky a holuby ) a nic naprosto nic jí to nedělalo. Pak mi přes to místo, kde původně pírko leželo taky nechtěla chodit, rozchodila se až po několikerém vytažení na plac.
|