| Autor |
Zpráva |
leyenda
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 14:56
- Nahlásit
Lola1
doufám, že to leyenda přežila ve zdraví:
vybuch jo, ten byl od nas dost daleko, samozrejme nikdo neveri, ze nic neunika a jak naschval vane zapadni vitr, ale coz, Cernobyl jsem taky prezila
Adiddaska
myslíte že je možný, aby Rambík cejtil, že je muš už v ČR?
to vis ze jo, pozna to na tobe
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 14:57
- Nahlásit
Adiddaska
to číslo oučtu mi pls pošli
JJ, jdu na to, tak jsem na to už zapomněla
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 14:59
- Nahlásit
Adiddaska
makrel
spíš to víš ty a on to poznal z tebe
přesně esli ste paní ráno zívla a řekla jo dnés přijede páníčék Rambík pamatuje znamená nemaje hodinek čeká kdy kdy kdýýýý
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 15:05
- Nahlásit
Baico
jsem vam vubec nepogratulovala k uspechu, pani
takze dodatecne a tady mate kytku a medajli
a omu vasemu sikulkovi bilemu poradnou kost
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 15:07
- Nahlásit
makrel
leyenda
Pakunobecny
no spíš to víš ty a on to poznal z tebe
ale se mnou to teda nijak nemává, že přijel, to je teda Rambík hodně vnímavej, když to poznal ze mě
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 15:09
- Nahlásit
Pakunobecny
lity lity krz autí
all
byla jsem v bance a cestou sem si spomněla, že nemám jinou zeleninu neš co máme dona i stavila sem se f krámě, od zejtra 5 dní hokny z toho 3 noční se pobleju i šla jsem si koupit něco k rohlíku do tý hokny a stojim v tý frontě, no frontě byli předemnou 3 lidi, a já normálně zapomněla než na mě přišla řada, co sem chtěla pro sebe do tý hokny koupit , poslední dobou asi moc chlastám
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 15:10
- Nahlásit
Lidi todlevám popíšu(jak furt sleduju složení těch granclí to mám zato toto)koupila sem si bombony katjes jako píšou bez cukru a tuku zdrááávýý diééétníí nejlepčí prostě a votočím to čtu složení-sacharidy77g z toho cukry70g bilkoviny2g tuky4g
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 15:12
- Nahlásit
Adiddaska
Mávat to s tebou nemusí, ale oni prostě vnímaj víc než si myslíš... např grin vždycky pozná když jdu na dohodnutou procházku s kamarádkama a s jejich čoklama a i když se chystám jako na každou jinou prochajdu, tak prostě ví. A je celej říčnej--- a taky ví kdy odcházim jen tak (třá do krámu) a kdy už jdu do práce. A podle toho se chová.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 15:18
- Nahlásit
Pakunobecny
uku zdrááávýý diééétníí nejlepčí prostě a votočím to čtu složení-sacharidy77g z toho cukry70g bilkoviny2g tuky4g
šiš a tos zjistila až teď????????????????? jako že to neobsahuje cukr neznamená že tam nejsou sacharídy a už sis někdy přečetla složení lajt jogůrtů??? ty sic neobsdahujou tuky a zato je to škrob oslazenej umělým sladidlem a přicmrndnutej nějakym ovocným aromatem
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 15:21
- Nahlásit
Grin
a taky ví kdy odcházim jen tak (třá do krámu) a kdy už jdu do práce. A podle toho se chová.
jojo, to šamponi taky vědí, největší depka je přepadne, když se začnu malovat, bo to je jim jasný, že na žádnou psí akci se asi nechystám
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 15:26
- Nahlásit
Alexa
Alexoooo furt nevim jak to vypadá s Mrdicema, něco novýho??? Nebo budeme spát s jimmiovou v autě??
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 15:28 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Grin
ježiš já myslela že vás saraxová informovala chatky jsou nebuj jo a taky je vidět že nesleduješ velkokynologický víkend páč tam sem to apdejtovala už minulej tejden
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 15:44
- Nahlásit
Alexa
Sarax mě naposled informila že to něgde vázně jdu jí napsat tedy maila
děkuju
je vidět že nesleduješ velkokynologický víkend páč tam sem to apdejtovala už minulej tejden
Jestli je to něgde na fejsbůku, tak nemám jak sledovati neb nemám, a tady v žumpě by se v tom jen čert vyznal a hlavně by mi trvalo několik dní fšecko dočíst
Tak hlavně že je to ale zařízeno
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 16:01
- Nahlásit
Alexa
sic neobsdahujou tuky a zato je to škrob oslazenej umělým sladidlem a přicmrndnutej nějakym ovocným aromatem
to jako nejím sečteno podtrženo nejmín chemická je šlehačka na šlehání bo by nešla ušlehat a 20% tuku na kelímek nejni zas tak moc já vědíla proč ju mám nejrači du si šlehnout jednu z kunína
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 16:16
- Nahlásit
Pakunobecny
to jako nejím sečteno podtrženo nejmín chemická je šlehačka na šlehání bo by nešla ušlehat a 20% tuku na kelímek nejni zas tak moc já vědíla proč ju mám nejračidu si šlehnout jednu z kunína
no máš recht a nejlepčí jsou smetanový jogurty a bacha u zakysanejch smetan jenom některý jsou ze smetany
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 16:48
- Nahlásit
Alexa
zakysanejch smetan jenom některý jsou ze smetany
Jko to je hrozný jak to ty lidi šulej, to je to samý jako máslo třá - máslo má bejt složenim máslo, a ne nějakejch 40= rostlinný tuky a podobný píč*viny! Nebo třá maso sušený pro psy - složení. MASO! a ne 70% maso, pšenice, sůl....
Fakt už jsem se naučila číst etikety, když vidim co se prodává--- některý pordukty který třá maj bejt smetanový jogurt okolo smetany prošly takovym obloukem, že se jí ani nedotkly.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 17:08
- Nahlásit
Pakunobecny
Alexa
Grin
je to des, co dneska vsechno nacpou do jidla, ja jsem si celkem navykla kupovat jenom takovy ty jednoznacny veci, ktery jsou to, co jsou. Ovsem je jasny, ze mam dost jednotvarny jidelnicek
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 17:20 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Grin
některý pordukty který třá maj bejt smetanový jogurt okolo smetany prošly takovym obloukem, že se jí ani nedotkly.
já kupuju jenom choceňský, občas kunín a nějakej valašskej, jo a takovej ten řeckej ale pro kontrolu to vždycky ještě študuju
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 17:22
- Nahlásit
Jdu ven s Monty, tak se podívám, essi vypadá na 60 dneska
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 17:25
- Nahlásit
tak přemejšlim essi mám jít s čoklema do lesa - určitě tam zas budou ňáký šukálisti bo rači na cvičák poslušnit
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 18:18 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit
čus drazííííí! zase sem dostala na hoďku povolenku, tak vás jdu aspoň pozdravit.. doufam že se vás co nejvíc dogestí v sobotu na vořechyádu, ať taky někoho někdy vidim!!!
Svítá mi na lepší časy, za 14 dní by mi měl být přivezen netbooček, takže snad zase budu žít.
Jináč sme se od čtvrtka poflakovali po Krkonoších, trek jsme pojali jako vycházku od hospody k hospodě, mezi jednotlivejma výčepama jsme nabrouzdali 86km za strašně dlouhou dobu. Během jednoho dne jsme byli 2x na Sněžce, pokaždý z jiný strany, pěkně odspoda vzhůru do nebe... Měli jsme luxusní biváček uprostřed Špindlu za popelnicema, účastníci jakýhosi megazávodu v lukostřelbě z nás po ránu nechápali
Postřehy?
-Bonice je magor
-v Krkonoších je moooooc hospod
-drahejch, krásnejch hospod
-jsou tam KURVA vysoký kopce (eště vo metr vejš a jsme v nebi)
-i s rozjebanym kotníkem se to dá ale trošičku to jako to... vobčas... jako tento... bolí
kdo co zase vyhrál, kdo koho nasral, ňákej pěknej škandálek?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 18:21 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
bonc
čuuus!!
ňákej pěknej škandálek?
luxusní!!!!!! furt jede,ale to musíme orálně,je to děsně dlouhý..tejká se to nejvyššího šmouly esi mi rozumíš
jo a bajkofka je chovná a bajkonůr má řád práce nebo tak něco ))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 18:26 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
bonc
zdravím vás paní. Gdyž fšechno vyjde tak jak má tak se potkáme na Otovi. Má to několik podmínek. 1) s horečkou to nejdu, musí mě to do té doby přejít Uznávám, že na tom mám svůj podíl viny bo na prášky si zásadně vzpomínám asi tak dvě hodiny poté co jsem je měla vzít a pytlačení se asi moc neshoduje s pojmem klidový režim...ale Ota je až za dva týdny, to se zmákne . 2) Chůva musí dostat dovolenou, samotné se mi teda nece. 3) hodlám to pojmout jako dovolenou a nechám fšechny čokly doma, gdo se s nima má furt otravovat . Musím u pořadatelů zjistit essi mě nechají startovat bez psa, nebo essi musím táhnout aspoň jednoho
Edit: sem vám zapoměla říct, že ten škandálek vám perorálně vylíčím v některé hospodě na trati, to se pomějete
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 18:31
- Nahlásit
davidkova renata
ejká se to nejvyššího šmouly esi mi rozumíš
jj, Biluše už mi něco naznačila
ale to musíme orálně
musíš v Jílu povídat, vyprávět, přehánět!!
Biluška
si marod??!! tss, co to je za nový móresy todlecto.. dej bacilům doma vodložení, vezmi jednoho čokla a dogesti se... bude prdel, bohužel bylo téma večírku přehlasováno, takže žádný kurvy a tranvestyti ale divokej západ. Můžeš startovat aji bez čokleho, jenom nebéš vyhodnocená, tak na to bacha! Víš jak, body se počítaj
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 18:35
- Nahlásit
bonc
dej bacilům doma vodložení, vezmi jednoho čokla a dogesti se...
jo, to ňák vyšmoulím.
bude prdel, bohužel bylo téma večírku přehlasováno, takže žádný kurvy a tranvestyti ale divokej západ.
Hajzli Za co se mám jako převlíct? Bych naklusala f prádle a byla bych za tu....sociální pracovnici. Jak se mám jako zamaskovat za divoký zápat? To tam mám naklusat na Bramborovi a na rameni táhnout sedlo, nebo co?
Můžeš startovat aji bez čokleho, jenom nebéš vyhodnocená, tak na to bacha! Víš jak, body se počítaj
No to ne, čím bysem jako srala kolemjdoucí? Pudu teda s čoklem někerým Asi budu muset vzít hned dva, páč Chůva má bazéta a ten to zaručeně nedá.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 18:35
- Nahlásit
Alexa
leyenda
jj je to hnus. A taky mám problém sehnat dobrou potravinu... kor protože já mám chronickej zánět žal. stěn a tak nemůžu všecko.. teda skoro nic.. Choceńskej je můj oblíbenej moooc ...
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 18:40
- Nahlásit
Biluška
čím bysem jako srala kolemjdoucí?
Právě!!
má bazéta a ten to zaručeně nedá.
jako Bágl to dává v poho (je kříženej s bíglem, ale nejni to moc vidět), ale ten je jaksi trénovanej
míříš doufam na longa?
gdo je Chůva?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 18:45
- Nahlásit
bonc
jako Bágl to dává v poho (je kříženej s bíglem, ale nejni to moc vidět), ale ten je jaksi trénovanej
míříš doufam na longa?
Laryna právě moc trénovaná není. Normální vycházky cca kolem pěti dává v pohodě. Když jsme trasovali Lefy tak jsme chodili tak patnáctky a dala to, ale bylo vidět, že toho má plný brejle. Stofku podle mě nedá.
míříš doufam na longa?
když to klapne tak jo. Gdyby to nevyšlo (je toho ve hře moc - hlavně čas a Chůvina dovolená) tak bych dala aspoň mida a sobotní noc
gdo je Chůva?
Ta co byla na Lefech v kantýně a na kontrolách. Taková ta vysoká, dlouhovlasá...její synovec startoval s Lilátkem.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 18:50
- Nahlásit
Biluška
sobotní noc
ale mejdan je ve čtvrtek! sem se na to důrazně ptala, když to ještě vypadalo že to vyhrajou kurvy, páč v sobotu bysem se jaksi do podpatků fakt nenazula
Ta co byla na Lefech v kantýně a na kontrolách.
sem nepotkala na lefech ani jednu živou kontrolu
tak udělej enykybenykyklikybé a něco jí vyber ze stáda
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 18:52
- Nahlásit
dobrý večer, prý jste mě někdo viděl
|