| Autor |
Zpráva |
Venta
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 11:16
- Nahlásit
Gerda
Ano, jsou to deváté přichozeniny a desáté narozeniny
Vy to máte teda složitý. U nás se slavěj jen nalezeniny, no a někde po mně chtěj vypsat i "datum narození", třeba při přihlašování na závody, tak tam píšu nějaký odpočítaný vymyšlený.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 11:17
- Nahlásit
Děcka už jenom 100 stran!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 11:19
- Nahlásit
my neslavíme nic, jednak si nigdy nefspomenu a dvak mě to zatěžuje
agáta12
fšecko nejlepčí
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 11:20
- Nahlásit
Alexa
Děcka už jenom 100 stran!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 11:20
- Nahlásit
Venta
u nás se slaví odebraniny z útulku jako pravé narozeniny a do očkováku jsem toposunula o dva roky dozadu
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 11:21
- Nahlásit
davidkova renata
my neslavíme nic, jednak si nigdy nefspomenu a dvak mě to zatěžuje
Tak to teda je chudák pes, ta Nána. Když ani dárek nedostane.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 12 Zář 2011 11:25
- Nahlásit
Gerda
Ano, jsou to deváté přichozeniny a desáté narozeniny
nojo, Mařka musí mít furt něco ekstra my máme u každýho čokla jenom jeden datum, kdo by si to všechno taky furt pamatoval
Eldoguero
Zkoušky NZŘ jsou 28. 9. od rána
no voni mě děfčata zlanařily, tak se tam asik vokážeme (jako na společenský akci, žádný pracovní záležitostě )
mě taky, protože hodně z nich se v tu chvíli určitě musí honit hlavou hrozně rozporuplný myšlenky, ale prostě nemají na vybranou, bohužel jsou to nakonec hlavně oni, na který se sesype kritika, pokud se někde něco po... Jasně proč řešit příčinu, když se dá vyřešit pár policajtů, že jo ..
jako já nevim, co si ty lidi představujou, že se bude dít, že jako pudou a srovnaj se zemí cikánskou ubytovnu a bé po problému??? a policie jim k tomu eště dopomůže nebo co hovno tyvoe, dyk celá společnost je jeden velkej hnůj a humus ...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 11:27
- Nahlásit
Venta
Tak to teda je chudák pes, ta Nána. Když ani dárek nedostane.
tak von jí dycky někdo ze žumpy něco dá tagže je to cajk..a jinak za dárek má to,že jí nezkopu kanadou vyjímečně..to mi příde dobrý né? dybych někde našla ztracenej EO třá(moch by bejt aji na psovi,já bych si ho sundala ) tak bysem jí mohla za odměnu opolechtat ympulzem i... ..ale je to hudba budoucnosti zatim
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 11:29
- Nahlásit
agata 12
pani, taky ode me vsechno nejlepsi
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 11:31
- Nahlásit
Uš su tu, abyste věděli
Tetě Agátě přeju fšecko nejlepší k narozeninám, dárek jí dám za chvilku, musím ho eště zabalit.
Můžete mi něgdo říct kam zmizel důkaz o mém šíření zla a prodeji drok? Jako essi nepřijde ten fešnej státní zástupec tak se fakt nakrkám Sem fčera skoro do rána ukrývala tu hromadu sušené trávy na seníku
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 11:35
- Nahlásit
davidkova renata
dybych někde našla ztracenej EO třá(moch by bejt aji na psovi,já bych si ho sundala ) tak bysem jí mohla za odměnu opolechtat ympulzem
Tak to by rozhodně potěšilo každýho pejska, někde na jiným tématu právě psali různý odborníci, že pro psa je ten EO za odměnu, jestli sem to pochopila dobře
Naši psi maj k nalezeninám kromě toho, že je neskopu, tak i třeba pribináček nebo buřta. No a letos měli oba kulatý (5. a 10.), tak dostali vyjímečně i dort...teda normální večeře maso se zeleninou, ale zalitý do formy:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.153061698 068407.25870.100000937326071&type=1#!/photo.php?fb id=153061764735067&set=a.153061698068407.25870.100 000937326071&type=1&theater
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 11:37
- Nahlásit
Venta
jestli sem to pochopila dobře
těško říct,pani
jinak myslim,že se s těma psama moc séřete a víte jak..čin čertu dobře a peklem se ti vodmění..to taky někde právě psali vodbornícíí různý
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 11:40
- Nahlásit
Biluška
že tě vidím...lekla jsem se, že už jsi ve vazbě za tu kupu hub a plnou půdu sušený trávy. Nevím, kdy to zamčeli, ale doufám, že jsi stihla vyslechnout moji píseň pro tebe "Za rok se vrátím".
Kdyby ten naiva fakt něco někde podal, o čemž pochybuju, dej info, ať ti můžu zajistit tu prima prohlídku.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 11:49
- Nahlásit
Tinta76
Ok, pani doražte
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 11:51
- Nahlásit
Eninka
Nevím, kdy to zamčeli, ale doufám, že jsi stihla vyslechnout moji píseň pro tebe "Za rok se vrátím".
jo jo, tu jsem ještě slyšela. Osobně teda doufám ve víc než rok, sifilus sliboval až tři roky . Hodlám se tam za státní peníze naučit anglicky, přečíst nějaký knížky na který furt nemám čas, chodit do posilky a tak... rok by mi na to nemusel stačit
Kdyby ten naiva fakt něco někde podal, o čemž pochybuju
já v to naopak doufám, poslední dobou není žádný pořádný škandál a vzrůšo
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 11:52
- Nahlásit
davidkova renata
čin čertu dobře a peklem se ti vodmění
no pani, plemeno na to máte dobrý, to je teď prej v kurzu, tihleti vlčáci barva sice odlišná, ale to nevadí, pár úplatečků ve formě buřtíku a vono se to podá, to by bylo, aby z Náný nebyl sabiják
A já chci toho 80 kilovýho pitbula laskavě
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 11:59
- Nahlásit
davidkova renata
čin čertu dobře a peklem se ti vodmění
No jo, tak dorty byly letos a nejmíň 5 let zas další nebudou. Ale asi na tom něco je, já se tak starám a ty čoklové si teď klidně odjeli na chatu a mě nechali klidně doma. Asi je budu muset zmlátit až přijedou.
Eldoguero
no pani, plemeno na to máte dobrý
Tak vlčáci jsou hrozně zlý a maj bejt na řetězu. Na druhou stranu ale někde jsem viděla žebříček plemen v pokousání člověka a na prvních 3 místech byl jezevčík, kříženec a kokr. Tak jsem hrdá na to, že 2 z těchhle plemen mám doma
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 12:00
- Nahlásit
kurňa, od rána makám a jsem nějaká od rána nedospalá i když jsem vstávala v 9, asi deficit ze soboty na neděli
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 12:04
- Nahlásit
Biluška
rok by mi na to nemusel stačit
hele, nepřivolej to, víš kolik je tady justičních omylů???
A víš kolik stojí daňového poplatníka jeden den vězně v base?
To by se ti líbilo za peníze chudých spoluobčanů číst a posilovat. Nic takovýho neplánuj, to ti prostě nevyjde. Skandál nebude, budeš muset vyrobit jinej
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 12:08
- Nahlásit
Venta
jo taky jsem to četla a těch žebříčků bylo sestaveno celkem dost a nezávisle na sobě (páč často byli i z různejch zemí)
V zásadě jsou nahoře jazvečíci, kokříci, vlčáci, zkříženci (jasně, tak jak jinak, že jo), dost nahoře se pohybovali i bobrmani a čivavy. Dost mě jako ale urazilo, že moje plemena se vůbec nedostali na ten seznam, ani jako někam dozadu znamená to, že vůbec nemám akresivní psy du to říct Velkému panu Dozákovi (Kaly ne, ta bude dneska bránit, tak jí budu ještě chvíli udržovat v iluzi,že je děsně zlej pes )
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 12:12
- Nahlásit
Eldoguero
no pani, plemeno na to máte dobrý, to
asi jo...uš se mi po 3 tejdnech konečně hojí ten rafanec co mi dudu uštědřilo sem asi byla moc drzá nebo nevim vůbec jaxe to mohlo stát
Venta
twe si stracená..čoklové si jezděj na dáču a ty béš mít další vrch...cosi je špatně.. nemělo by to bejt vobráceně???
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
vařím opět rizoto
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
Eninka
A víš kolik stojí daňového poplatníka jeden den vězně v base?
radši ani né, by mi co by daňovému poplatníkovi (zatím ) mohla rupnout céfka
Nic takovýho neplánuj, to ti prostě nevyjde.
Já mám takovou smůůůůůůůlůůůůůůůůů
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 12:13
- Nahlásit
Hele lidi, tomuhle jsem se teď dost nahlas smála, hnusosousedka si bude asi myslet, že jsem blázen
Například hodím psovi balonek tak, aby ho trefil odrazem o zeď z druhé strany. To je taková drobnůstka, kterou on nedokáže pochopit, a už ví, že umím něco, co on ne. Tudíž jsem lepší, a tak vládnu.“
a pak mě ještě tohle
Vlci jsou opatrní, i já jsem opatrný, oni dost rychle přemýšlejí, já taky
booooože
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 12:14
- Nahlásit
Eldoguero
to čteš nějaké Trnky Brnky nebo co?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 12:15
- Nahlásit
Eldoguero
to samý rosekalo i mě
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 12:16
- Nahlásit
davidkova renata
no, pani, tak se vím to blíží co, nu což, bylo nás s vámi dobře, ale holt jste si vybrala a navíc vůbec nechcete čoklovi změnit imprítink, tak se pak nedivte, že jo
kejtlin
du si uvařit vepřový pacičky - mňam
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
Zdar, nechcete někdo tenhle víkend?
http://zajezd.invia.cz/ceska-republika/sumava/hote l-fontana-wellness-p
Stál mě 3 980,-, nechám ho za 2 500,-, do konce týdne se to ale musí potvrdit. Už je to zaplacený, tak by byla škoda, aby to propadlo. Termín jakýkoliv z nabídky.
Kdyby někdo chtěl, tak pište na mail aviva.zp@seznam.cz.
Tak čůs
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Eldoguero
tomuhle jsem se teď dost nahlas smála
tak uš to čteš..já tě tam právě chtěla poslat by sis zas nestěžovala že nic nevíš! jako je tam toho víc...kafkazáka jednim prstem ušs četla? ))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 12:17
- Nahlásit
Eldoguero
a už ví, že umím něco, co on ne.
Kolik psů umí házet balonek? Normálně bez odrazu?
|