Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8658 . 8659 . 8660 . 8661 . 8662 . 8663 . 8664 . 8665 . 8666 . 8667 . 8668 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 13:30
- Nahlásit

no mě se mocinky líbí todle: Sedl jsem si na bobek, zavřel jsem oči a soustředil jsem se na přenos obrazu myšlenkou… Přesně ve třicáté vteřině – stopoval jsem si to – se pes mírným obloukem otočil a běžel zpátky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 13:33
- Nahlásit

Alexa
Sedl jsem si na bobek, zavřel jsem oči a soustředil jsem se na přenos obrazu myšlenkou… Přesně ve třicáté vteřině – stopoval jsem si to – se pes mírným obloukem otočil a běžel zpátky
jo todle je výýborný

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 13:33
- Nahlásit

Alexa
no mě se mocinky líbí todle
No tak podle mě jsou ty jeho knížky pouze a jen důkaz toho, že papír snese opravdu všechno. A že tomu dost lidí věří, je pro mě důkazem, že jsme prostě národ iditů.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 13:40
- Nahlásit

Alexa
davidkova renata
jo todle je výýborný

taky moje oblíbený

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 13:43
- Nahlásit

Baico
tajemství, děsně tajný
marjá pano, tak to se omlouvám děsně moc, bo jsem na to zapoměla vám půjčím, kdyžtak ještě nějaké bílé psy na ochranu před rozzuřenou essinou a Maruš, ideálně by se mohly rozeběhnout naráz, páč by se mohly někde uprostřed běhu srazit a začít likvidovat sebe navzájem a já smaozřejmě vůbec nepochbuju, že by zvítězila Maruš, páč ji na pomoc půjde VelkoNyxa a essina bude bez pomoci, bo její psi PRACUJÍ několik stovek metrů daleko
Alexa
jo to je super, plus k tomu komentář pod tím

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 13:49
- Nahlásit

Eldoguero
essina bude bez pomoci, bo její psi PRACUJÍ několik stovek metrů daleko

ideálně by se mohly rozeběhnout naráz, páč by se mohly někde uprostřed běhu srazit a začít likvidovat sebe navzájem
Mám obavu, že u Fandy by došlo k tomu,že by se zastavil v půli cesty, protože by zapomněl, kam vlastně běží.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 13:54
- Nahlásit

Eldoguero
její psi PRACUJÍ několik stovek metrů daleko

blbe)))

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 13:58
- Nahlásit

Baico
neva, pošlu kanárka, aby se necejtil blbej sám
a dogy, kdyby náhodou essina doběhla, ať není Baico sám

davidkova renata
no co co co -jen cituju

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 14:12
- Nahlásit

Dobrý den všem

agáta12
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 14:13
- Nahlásit

VŠEM VŠEM VŠEM ! ! ! !
Moc děkuju za přání a dary !!

PS čekala jsem sice o něco větší, jako např. ostrůvek u Sejšel nebo v Karibiku , slušnej samaljot ( slušnej , ne tedy ňákej JAK ) , ňáký zlato , drahé kamení a latifůndie ....
Ale i tak moc dobrý tak hodně děkujůůů

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 14:24
- Nahlásit

Eldoguero

její psi PRACUJÍ několik stovek metrů daleko

tam maj bokem ňákej kamenolom jo? dycky ráno nastoupěj na šichtu a dou kutat asi..

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 14:26
- Nahlásit

Adiddaska
hele to nikdo neví, bohužel teda ani ona

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 14:27
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Jedeš na ty vořechy, Kratochvílkovic??? Počítáme s tebou, že se tam uvidíme společně zasejc taky trošku uš!!!!

agáta12
čekala jsem sice o něco větší
))))) pani vy ste moc slušnej člověk, vy se mě líbíte )))

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 14:28
- Nahlásit

Desenskej vydal zase další knížku nebo co? Že to tady tak frčí... Ta první je furt v regálech v knihkupectvích

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 14:29
- Nahlásit

Gerda

No nazdar, na vořechiádu asi nepojedu, takovejmdle maga akcím jsem nějak vodvykla Radši bych něco komornějšího

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 14:31 - Změnil/a: Pakunobecny
- Nahlásit

Zdár žumpo poslušně hlásím že mám přeblombovaný zub a ÁÁÁNOOOO i na blomby je zárukáá ta původní co měla bejt nesmrtelná za4kyla hupadla po5měsících mám novou za30kč páč je to vyreklamovaný. Druhá zparáva je ta horší hafmobil je u autodoktora neb se zavařil jak merunky vod babyčky v sedmičkách,bo v autozácpě huž tam bylo100c tož sem zatopila leč var probíhal dál načeš tiše křupla nádržka na vodu čímž písen a termostat potažmo motor jako celek dohráli coby pohotové děvče jsem dotlačila párostroj ku kraji posečkala velmi zodpovědně odtahu(motor jest umyt a odmaštěn do nevídaně blískavé krásy tímto aktem sice nejede ale na pohled je moc hezký)

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 14:34
- Nahlásit

Pakunobecny
křupla nádržka na vodu čímž písen a termostat potažmo motor jako celek dohráli
Pani, lity lity, vím co to je. Ale jse na tom o trošku líp, že se vám to nestalo opůlnoci v Praze na magistrále.

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 14:43
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
na vořechiádu asi nepojedu, takovejmdle maga akcím jsem nějak vodvykla
dyť tam budem jen my....

Pakunobecny
sice nejede ale na pohled je moc hezký
)))))) už nikdy nic nepiš!!!!! ))))))))))

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 14:44
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Ta první je furt v regálech v knihkupectvích
Kdyby byla v knihkupectvích tak by si mohl Rudík gratulovat . Dneska jsem ji potkala za 49,- /slovy čtyřicet devět / ve slevněných knihách

Lola1
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 14:45
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
No nazdar, na vořechiádu asi nepojedu, takovejmdle maga akcím jsem nějak vodvykla Radši bych něco komornějšího
pojeď, lucinka s číslem taky jede.

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 14:45
- Nahlásit

Baico
že se vám to nestalo opůlnoci v Praze na magistrále.
No tak to bych zahodila kíče do kanálu a šla hledat nuselák su v klidu mám eště na dvorku dva náhradní motory než měnit milion součástek upečenejch tak vyměním za1700 celek su klidné

Lola1
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 14:46
- Nahlásit

Eldoguero
čus, hele, tak co je ten kanárek za rasu, už jsem se dotazovala včera a prý je Hapu z kanárský ostrovů.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 14:46
- Nahlásit

Baico

Bajkofkooo, to číslo oučtu mi pls pošli, ať můžu poslat ti ty love! A kolik vlastně, sem to už zapomněla

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 14:47
- Nahlásit

Pakunobecny
No tak to bych zahodila kíče do kanálu a šla hledat nuselák
No tak ten byl zhrba 5 km za mnou. Místo toho jsem zavolala tatínkovi a tatínek pro mě těch 50 km dojel a odtáhl mě i se Zeleninou dom

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 14:48
- Nahlásit

Biluška
potkala za 49,- /slovy čtyřicet devět / ve slevněných knihách
Pani ale to ste mohla vzít a mohli sme mít v žumpalandu fotky v červených přešktnutých kroužcích jako varování pro další generace nebo celou nástěnku s nadpisem.-JAK TO NEMÁ VYPADAT a dyby byla nástěnka korková mohli sme hrát i šipky

Lola1
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 14:48
- Nahlásit

doufám, že to leyenda přežila ve zdraví:

http://zpravy.idnes.cz/jaderne-zarizeni-ve-francii -se-otraslo-vybuchem-hrozi-unik-radiace-1do-/zahra nicni.aspx?c=A110912_134815_zahranicni_btw

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 14:50
- Nahlásit

Pakunobecny
Pani ale to ste mohla vzít a mohli sme mít v žumpalandu fotky v červených přešktnutých kroužcích jako varování pro další generace nebo celou nástěnku s nadpisem.-JAK TO NEMÁ VYPADAT a dyby byla nástěnka korková mohli sme hrát i šipky
A tak to nebé problém, mám to kousek, tam klidně skáknu Vezmu jich víc a podaruju je fšem žumponorkám na Vánoce

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 14:50
- Nahlásit

děcka, myslíte že je možný, aby Rambík cejtil, že je muš už v ČR? Ráno přilít a šel rovnou do kanclu (je to magor) a Rambík je vod rána jek pominutej, leží u schodů do garáže a kňučí

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 14:52
- Nahlásit

Adiddaska
děcka, myslíte že je možný, aby Rambík cejtil, že je muš už v ČR?
Klidně bych tomu věřila. Nikod ti nevysvětlí, jak je to možný, ale podle mě to ví.

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 14:54
- Nahlásit

Adiddaskano spíš to víš ty a on to poznal z tebe

<< 1 ... 8658 . 8659 . 8660 . 8661 . 8662 . 8663 . 8664 . 8665 . 8666 . 8667 . 8668 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání