Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8649 . 8650 . 8651 . 8652 . 8653 . 8654 . 8655 . 8656 . 8657 . 8658 . 8659 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2011 23:27
- Nahlásit

Pakunobecny
to byli jen 3 stehy sím tě

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2011 23:29
- Nahlásit

Atusch
jestli ty nemáš práh bolestivosti uplně jinde...
Tě ujišťuju, že nemám, sem děsná cíťa a už při vstupu do ordinace se dožaduju umrtvení úplně celého člověka . Při šití se to umrtvuje takže cítíš jenom tu jednu injekci a pak už nic.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2011 23:29
- Nahlásit

Atusch
to není do toho, ale lepí se to na to, už bys to měla zatažený.obvazy sundej at´ to dejchá, co se lepí je možná serózní tekutina, krev už to z toho snad nemůže chcát

Atusch
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2011 23:29 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit

kejtlin
to byli jen 3 stehy sím tě
Jsi blázen. Muselo to pěkně bolet...

Nevím je to rudý tak je to asi krev a sundat to nemůžu jak to povolím tak to bolí, takhle to nebolí aspoň dokud o to nezavadim.

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2011 23:30
- Nahlásit

kejtlin
3 stehy sím tě
no už se vidím tři krížky a budu tvrdit v bance že podpisový vzor mám na noze Lidi du taky hajáto bucáto spěcháto

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2011 23:33
- Nahlásit

Atusch
Jsi blázen. Muselo to pěkně bolet...

krom zubů mám práh bolesti trochu jinde, dalo se to
chápu že to míň bolí, ale mělo by to zasychat takhle ti z toho povalí dýl.jj essi to je rudý tak to je krev ale je to divný

Lola1
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2011 23:35
- Nahlásit

dobrou, spěte srůstejte!!!!

Atusch
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2011 23:37
- Nahlásit

kejtlin
tak o zubech ani nemluvim, představa zubaře je horší než jakýkoliv horor.

No divný to je, fakt to nemůžu nechat dýchat na to tam mám moc hlubokej řez a navíc rozcapenej. Bych se ani nevyspala jak bych zadrhávala. Týjo jen ta představa mi stačí...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2011 23:37
- Nahlásit

jj taky už jdu číst a měla bych spát 3 a půl hodiny je dost chabej příděl, ale nejsem ospalá

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2011 23:39
- Nahlásit

Atusch
si to aspoň zasyp troškou antiseptickýho pudru-koupíš v lékárně, pak se ti to nebude lepit k obvazům, essi to valí hodně tak tedy bude i přes pudr, ale míň znatelně

agáta12
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2011 23:41
- Nahlásit

Přečtěte si Rudovu školu domácího šití a spíchněte si rány , ranky a šatičky doma . Ještě byste mohly skouknout pana Ramba - né šampóna , toho vopravdového , ten taky měl zajímavou vyšívací techniku . A ty nemehla co neumí křížkový ani krycí steh musí k profíkům
Já si na cokoli na těle , kde sem sundala kůžičku patlám framykoin , vím že se to nemá ale vyžene to bacily a rychle se to hojí

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2011 23:51
- Nahlásit

u nás děsně fučí a blejská, jdu do peří,brou

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 01:30
- Nahlásit

Huž spíte, co? Jsme prošli milion hospod, ale věechny huž zavírali, tak jsme skončili na nostopce, ale tam se rvali nějací slováci a to mě neba, tak jsme šli dom.
PS: tuto zprávu jsem psala na třikrát, bo se mi předtím 2x smazala.
Jdu spát, b rou.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 01:38
- Nahlásit

Vy si se mnou nepovídáte, tak jdu teda fakt spát. Ráno docela velmi brzo vstávám.

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 06:53
- Nahlásit

fstávat a makat lemuřice, je pindělí musíme se prtínat

datli
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 07:06
- Nahlásit

jojo,fstávat a dáváme si ňaminku-Fildíkův dortík dle jeho přání.Ovoce s želatinou!

Addidas,nebo koho se to týka,běž na chíru.Fakt titot na požádání umrtví a zřejmně propláchnou,třeba daj jeden fixační steh a hlavně asi plácnou mastný tyl ve Višněvského uzeném hnědém mazání.I teď to má cenu.

datli
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 07:08
- Nahlásit

Biluška semi tu mrňavky žraly ale jak parádně!Mladej ohryzával Sáru od hlavy přes hřbet po stehna.Jak on ju držel na lopatkách!

Dneska mají povařenou rybu,syrová jim nejela,tak jsem zkusila do toho prdnout jemně zeleninnu.Uvidíme.

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 07:12
- Nahlásit

Dělejte a makejte, máme zpoždění!!!!!

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 08:15
- Nahlásit

Čus bus!
Návrat do práce je fakt dost kršný, měla jsem zůstat v Tatrách

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 08:45
- Nahlásit

nazdar diskomforti

asi si změním úřední den třá na středu, páč po víkendu hned řesšit inteligentní dotazy a výmluvy mě celkem dostává

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 08:56
- Nahlásit

Nazdr ženy, už sem vás děsně dlouho nečetla, nápojky nemaje. Ach bože, zase pindělíčko.

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 09:00 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Jsem se rozhodla, že to tu zamořím veverkama, aby byla změna oproti bílým kníračům

Tinta76
# Zasláno: 12 Zář 2011 09:09 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

Dobrý den celý den
jsem eště stále nedohnala sobotní spánkový deficit asi umru potřebuju dospat asi tak pjet hodin aspoň

a též jsem velmi velmi velice zklamaná z těch trapnejch manévrů zde u nás

jo vlastně!!! taky huš máme vopravenou pračku, jsem jí včéra prubla a nechčije tak aspoň něco pozitivního

Baico
nádhera kde je focená ta druhá fotka???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 09:13
- Nahlásit

proč sou zde samí bílí čokle..aha????

je pindělí necíííí se prtínat!!!
Tinta76
čus bus antabus,tak nakonec ste toho vořecha udala pani ))) toš gůt,s jezefcem se pičítalo stejnak

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 09:18
- Nahlásit

Tinta76
kde je focená ta druhá fotka???
Na Štrbském plese, je to pohled na Solisko.
davidkova renata
proč sou zde samí bílí čokle..aha????
Protože v plynulých dnech reprezentovali Žumpu. Na rtg jsem jela v Žumpatriku

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 09:18
- Nahlásit

Baico
Největší Fandogratulačka! je to nejhezčí veveřenec! Fčéra sme byli s přecedoj a Gremičkoj u rybníčka, Gremča byl strašně veselej, asi neměl boleníčko, běhal, hrál si s Cryso-Šutrákem, čokle plafčili, aji Maryje trošku plavila, nosila klacky a ty jí Gremča bral, páč nechtěl do vody, tak čekal, až mu ten klacík někdo přinese ))) Crys se u toho počůrala a koupala se v gatích. Je to divné děfče. Jo a nejspíš přeceda přijede na vořechy, aji sme to řikali Rídě Olinový a Honzoj Terinovýmu, ten ale nepřijede, páč bude f ebrietě krs nějaký vinobraní nebo co....

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 09:21
- Nahlásit

Gerda
Fčéra sme byli s přecedoj a Gremičkoj u rybníčka
Tak to jste si to užili, to jsme ráda. Co kousáníčko? bylo dost lidí?
Jo a nejspíš přeceda přijede na vořechy
Super.
Honzoj Terinovýmu, ten ale nepřijede, páč bude f ebrietě krs nějaký vinobraní nebo co....
To mě nepřekvapuje, a to to neí tak dlouho, co říkal, že už vbec nebude pít

Tinta76
# Zasláno: 12 Zář 2011 09:23
- Nahlásit

davidkova renata
jako bacha vo vořecha byl boj!!! měla zájem jedna rodinka s dvouma malejma klukama, normálně mě dojali, bo tak rozumný lidi jsem dlouho neviděla, nakonec ale couvli, protože viděli, že má zájem ještě někdo jinej ... a jezevec nám poblil auto, zjistil muš až včéra

Tinta76
# Zasláno: 12 Zář 2011 09:25
- Nahlásit

Baico
Na Štrbském plese, je to pohled na Solisko.
ne že bych teda nevěděla, kde to je, ale eště to tam neznám

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 09:25
- Nahlásit

Baico
Co kousáníčko? bylo dost lidí?
Zlatovlas nepřijel, bo neměl doklady od auta, ovšem už sen ikomu neozval, že nepřijede, ani nikomu, aby ho vyzvedl. Proto sme si dali kafe a guláč a šli k rybniku

Tinta76
jako bacha vo vořecha byl boj!!!
super, to je krásný! tak ste nakonec vezli domki jenom jednoho?

<< 1 ... 8649 . 8650 . 8651 . 8652 . 8653 . 8654 . 8655 . 8656 . 8657 . 8658 . 8659 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání