Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8649 . 8650 . 8651 . 8652 . 8653 . 8654 . 8655 . 8656 . 8657 . 8658 . 8659 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2011 07:36
- Nahlásit

Fstávat a makat

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2011 08:09
- Nahlásit

makrel já už jsem vzhůru od šesti.. a mohla bych spát.. Kaminek mě vzbudil a od tý doby honim věci do práce a dávám do kupy další vfěci k seznámení, takže jsem hodinu ležela s A4kovym blokem a psala, abych nezapomněla.
Teď už jsem to vzdala a snídám bramborák a čumim na medium a za chvíli na COOLu na stavení domečků v jůmeryce.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2011 08:14
- Nahlásit

já přišla včera ve 4 hod a jsem už taky vstalá

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2011 08:21
- Nahlásit

kejtlin
jak se jelo na kole?
Crysa
ty snídáš bramborák? to bych se po......

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2011 08:25
- Nahlásit

makrelty snídáš bramborák? to bych se po......
a tak kdyby to mělo bejt první do břicha hned po probuzení, tak bych ho taky viděla dvakrát, ale v šest jsem si udělala bezkofeinový kafe a dala dva valinkový rohlíčky že ještě usnu, ale nestalo se, už to nešlo a po dvou hodinách už jsem měla regulerní hlad Asi jako kdybych se vzbudila v osm a v deset sí dala bramborák.

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2011 08:26
- Nahlásit

Crysa
aha, tak to jo. mě by ten bramborák vlastně zabil kdykoliv

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2011 09:04
- Nahlásit

Tyvogoo, oni dávaj od 11 hodin teď dopo Cirkus Humberto! od prvního dílu! až se mě do tý zlofse asi moc nechce už

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2011 09:28
- Nahlásit

čus dementííí gerda zase zaspala,dorážka cca o půl hodky pizději
Crysa
Cirkus Humberto! od prvního dílu! až se mě do tý zlofse asi moc nechce už
ty vogo máš jako pocit že my sme malej cirgus nebo jak??

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2011 09:31
- Nahlásit

davidkova renatačus dementííí gerda zase zaspala,dorážka cca o půl hodky pizději
dobře jí tak, dyk je neděle právě proto aby se spalo

ty vogo máš jako pocit že my sme malej cirgus nebo jak??
ale chybí mi malej Vašík a poníci a tak. Prostě ty hoblovky a šapitó.. dyk i Rybníky byly bez šapitó..

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2011 09:32
- Nahlásit

Crysa
Jak poníci? Gdyž sem chtěla poníka tak ste fšichni řvali "kup si hucula" Doteď vás za to nenávidím

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2011 09:37
- Nahlásit

Crysa
ale chybí mi malej Vašík
dyk tam bé zlatovláska! ))))
a šapitó
to maj přece před klubovnou!
poníci
tak možná dorazí ten kříženej bandok

a nevymejšlej si furt! jedu čus

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2011 09:41 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

Biluška Gdyž sem chtěla poníka tak ste fšichni řvali "kup si hucula
mě do teho netahej, já tu v tu dobu ještě nebyla a poníky s Vašíkem v televizi ráda, jinak ale sdílím většinové mínění na téma poník - zákeřňák paličatej.
Kdyby bylo na mě, tak ti doporučím welshe coba nebo part-breda. Příjemný svezení, komunikativní zviřátka, krásný, důstojný. Ale taky by asi z nudy vymejšleli 3,14čatý věci kdyby se začali nudit, ale to asi každý zvíře vč. křečka..

davidkova renatajedu čus
to už jedete, jo?

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2011 09:45
- Nahlásit

dobré dopoledne, potkala jsem teĎ jak jsem šla k našim tak jsem potkala bývalého, už jsem si připadala jak nějaký pronásledovanec, tak jsem mu to všechno plivla do ksichtu, tak to snad pochopí

agáta12
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2011 09:59
- Nahlásit

Monty
Nepochopí - jen ty prachy fungujou . Trochu si přej, kup mi zlato , byt , auto , dáču na Krymu nebo v jiný destinaci a pak mě teprve MOŽNÁ můžeš pozvat do Hiltonu na na svačinu
Bude Tě maximálně pomlouvat žes na prachy . A ty jeho že je lakomec .
Psala to už i Božka Němců - tam tedy nakonec došel ňákej Honzík s buchtama a všechno to schráb i s půlkou království

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2011 10:08
- Nahlásit

agáta12
a už ze sebe dělá chudinku na fb napsal: Nic asi sem vážne zvlaštní

Lola1
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2011 10:10 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit

Biluška
ak poníci? Gdyž sem chtěla poníka tak ste fšichni řvali "kup si hucula"
poník je menčí, moh by jezdit na srazy s vámi, co?

Lola1
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2011 10:12
- Nahlásit

Crysa
Kdyby bylo na mě, tak ti doporučím welshe coba nebo part-breda
... a breda pita

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2011 10:20
- Nahlásit

tu je zase mrtvo, kde jste všichni???

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2011 10:27
- Nahlásit

Lola1.. a breda pita
ten už je tam přikříženej a proto jsou tak čananí

Montykde jste všichni???
středočeská a pražská sekce ve Zlofsi, už tam taky jedu

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2011 10:32
- Nahlásit

Crysa
jo, vy to mámte na dva dny???

jinak já zase comp nenastartovala, se bojím, že už mi odešel

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2011 10:34
- Nahlásit

Montyjo, vy to mámte na dva dny???

Breda pita nebo Zloves? Zloves se jezdí v neděli, včera byly holky na Snu zvířat a třá já byla na ukázkách, Bilu a zbytek moravy byl na štěkáčku.

Tak už fakt jedu
Pááááááá po O jsem zas tu tu tuuu

datli
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2011 10:45
- Nahlásit

Montyjinak já zase comp nenastartovala, se bojím, že už mi odešel

člověče můj klasický pc staroušk prská při starrtu.Někdy se obrazovka snaží nastartovat i 5 minut a někdy to nedá.Ještěže máme cestovní noťasy.

Budem si brát chajdalupku,takže jakýkoliv výdaj než chalupářský nepřipadá v úvahu.Nemáte někdo nááááhodou funkční,leč nepoužívanou motorovou pilu,sekačku,křoviňák,malou ledničku a hromadu dříví na zimu?
No a doufám,že někdy pak dohasíte na víkend.
V zimě by se tam kousek dál dát praktikovat ten skajoring-lyže pes a rytí držkou v poli.
Nebo pakůň by mohl dělat lesního tahače.A kdo rád vodu?Ta se tahá ze studánky 3 minutky od chatéčky.Kdo trpí chudokrevností,pošmákne si.Je tam kvantum železa.Je to totiž minerálka.

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2011 10:54
- Nahlásit

datli
no já ho třeba po dvou hodinách nastartovala, ale už dva dny nic už pomalu začínám šetřit na noťase

datli
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2011 11:21
- Nahlásit

mě vždycky vytáčí,kolik času trávím nad otevřením pc,než se vše zaktualizuje able ble ble

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2011 11:33
- Nahlásit

datli
Nebo pakůň by mohl dělat lesního tahače
Pani to by možná byl majinkej probléma páč von,by sice táhnul ale naprosto nekoordinovaně páč by se furt zastavoval a pokušel se dřívíčka žrát páč je s termitem řízlej,dá se užít k štípání dříví a k tažení nepoživatelných lidí Lidé jmula sem se luksovat v dědově králofství neprozřetelně sem votevřela vokno uzřela pavučiny u stopu v návalu radosti z luksu sem je chtěla vcucnout a ejhle šlo to i z vomítkou muším zakoupit sádru a do zimy eště lehce zarovnat PROČ SEM SE NA TO NEVYSS.......

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2011 11:49
- Nahlásit

datli
.Nemáte někdo nááááhodou funkční,leč nepoužívanou motorovou pilu,sekačku,křoviňák,malou ledničku a hromadu dříví na zimu?
Nemáme a ještě ti v tom výčtu chybí kosa, srp, hrábě,motyčka malá a velká, rýč, lopata (raději několik), pilka na prořezávání stromů, sekyra a kladivo.
Jo a několik kýblů na to tahání vody ze studánky což bude obzvlášť v zimě chuťofka . O topení dřevem v kamnech ti někdy s Danajasou budem vyprávět. Někdy až tam nebudou děti, jsou to dost husté horory

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2011 12:01
- Nahlásit

čus, co děláte? Mně je blbě děsně :vomitujícísmajlík:

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2011 12:11
- Nahlásit

Adiddaska
peču kuře, ale nejspíš to spálím jako dycky

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2011 12:20
- Nahlásit

Adiddaska
nedělám nic

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2011 12:24
- Nahlásit

já tu měla na návštěvě kámošku s dítětem a ted to tady hrozně smrdí..bojim se, že je tu někde hovno

<< 1 ... 8649 . 8650 . 8651 . 8652 . 8653 . 8654 . 8655 . 8656 . 8657 . 8658 . 8659 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání