| Autor |
Zpráva |
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 20:29
- Nahlásit
tady to za chvili konci, uz jen neco pres sto stran. Musim si taky neco napsat jeste kdyz to jde
pisu pisu pisu
|
datli
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 20:30 - Změnil/a: datli
- Nahlásit
ahoooj-tak jsme vyhráli kde se co dalo!To byla bžundááá.
Sára nejrychlejšího psa a nejpřevlečenějšího.Migulek vyhrál ve skoku do výšky za vydatné pomoci mužů,jenž vzali \kláru do náruče a přehodili přes překážku a za nejsympatičtějšího psíčka.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 20:31
- Nahlásit
lucYnka XIII
gdes byla dneska??? já tě hledala a nenašla.nebos nebyla na snu?
jo a děcka neblbněte s tim vomlazováním!
http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/244271-ze na-si-pichla-do-obliceje-horky-hovezi-tuk-a-zemrel a.html
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 20:38
- Nahlásit
davidkova renataděcka du se svalyt zejtra čús
zítra čůůs
Gerdatohle fopa měla s Lolinkou, prostě sem jí nepoznala, neměla sem jí nakoukanou
a tak já jí tam viděla prvně, stejně jako Jabloň a Agátu (ale u jsem vydedukovala podle SPZky a že tam byla první pro mě neznámá ) Biluš jsem stihla zafixovat na canyskách. Kachnu už bych asi taky poznala, ale jen s děckem Zbytek co se občas vídáme na tréninkách už bych asi dala taky, ale na obvyklých kynologických místech. Třá v Tescu v Letňanech bych na ně hleděla jak puk, teda pokud by nepřebírali psí hračky v uličce zoopotřeb
ale myslim, že knédl jezdí na současných letňácích taky poslední sezonu.
no já mám právě celoročky, dnes ověřeno u kolegy z dopravky, že na zimu je můžu mít i podle nový vyhlášky, že maj to M+S, takže bé zas pohoda na tři roky. A tyhle starý ještě dovohobluju příští léto, ale zimu už bych na tom bruslila.
A co teprve baráček, že jo.
no to mi ani nemluf.. na ten tlačim na stavebko prachy už asi 8mym rokem, předchozí už do baráčku zahučelo a z vejplat dávám takový ty "běžnosti" do 5 tisíc v podobě nárazovek jako opravy kotle a tak...
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 21:04
- Nahlásit
davidkova renata
ne na snui jsem nebyla. Vono pokud jde o kocky tak se tam umistuje strasne malo a i v stanku se loni prodalo skoro nic a navic pani co za nas prodava je pryc a nemohla, takze tam od nas nikdo nebyl, tak jsem taky nesla.
Vy jste byli? Jak to tam vypadalo?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 21:36
- Nahlásit
uš sme doma
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 21:37
- Nahlásit
datli
kterej je ten nevídaně hodnej kluk? tipuju ten v levo
|
datli
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 21:43
- Nahlásit
ten v pravo světlovlasej.Ten druhej je sousedův a dost podobně založenej
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 21:47
- Nahlásit
Adiddaska
ke včerejšku - odkaz -
http://cs.wikipedia.org/wiki/Masakr_v_Sab%C5%99e_a _%C5%A0at%C3%ADle
K Bašírovi
davidkova renata Gerda
Teda vy si užíváte taková vzrůša a skandály a tady cíp pes , tedy ne dovopravdy , ale jako cíp .
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 21:49
- Nahlásit
Tak víte kam zítra jdu? No na cvičák to neni když mi ta trubička čubička začala hárat.
Jdu do kina na šmouly už jako malá sem ty modrý skřítky neměla ráda. Pro děti se obětuji.
Velice prosím Eldorádo a Eldorado muže
ať jdou do kina místo zítra upřesním
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 21:59
- Nahlásit
Dobrý večer fšem, jsem dnes měla krvavej den, řezala jsem si prstíky... Už jsem si stihla porouchat dva a to je teprve sobota.
Chtěla jsem jít na slavnosti burčáku co jsou u nás, ale raději na to dlabu nebo si fakt ublížím ještě víc.
Mám zafačovanej prst a docela to bolí, ale řeším jestli když jsem si ho nařízla až do půlky polštářku a docela hlubokým zářezem, krve jak z vola /ono proč jak, že?/ tak jestli to sroste zpátky nebo to mám nebo budu mít rozpůlený prst nafurt? Sem si nikdy takhle moc krvavě neublížila tak nevím... Je to ftipné...
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 22:03
- Nahlásit
Atusch
hele nechtelo by to zasit? nebo si to aspon zcvakni sponkovackou
laguna
smoulove jsou fajn jdete na 3D je to super jak ti mali modri smetaci skacou kolem tebe
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 22:09
- Nahlásit
lucYnka XIII
hele nechtelo by to zasit?
No to já přeci netuším A sponkovačkou se doma cvakat nebudu, na to fakt nemám ))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 22:14
- Nahlásit
AtuschA sponkovačkou se doma cvakat nebudu, na to fakt nemám ))
tak tam pošlem Kejtlinu s Jabloní a ony ti to prošpikujou napříč a stahnou nějakym nejtkem, jak sleduju, tak praxi maj slušnou
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 22:16
- Nahlásit
Crysa
ne ne ne žádné špikování nebude. Na to se mám moc ráda
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 22:18
- Nahlásit
Děcka, tak my do léza nešli, šli sme jen se štěncema kolochcánka. Sem zjistila, že sem zapomněla odvézt knedla na parking, pročež sme jeli teda ještě parkingovat.
Crysa
Tak s lidma to mám stejně jak ty )) S baráčkem ne, ten furt vidim jak to auto v přectavjě, jakože si bydlíš, nikdy ti neopadaj stěny, nikdy ti nebouchne kotel, nikdy nemusíš v zimě topit, všechno je bezva, samoudržovací, beznákladový, máš tu sachrátku a to je nejvíc. V realitě je mi jasný, že to může bejt drahý peklo, i když výhody to taky samože má.
laguna
kecáš, těšíš se na šmouly, zmermomocnila si děcka, aby s tebou šly a nebylas trapka šmoulomilná dospělá ))) Nééé, dělám si srandu, já třá na šmouly koukám v animáčku na barrandově vždy, když je stíhnu.
Atusch
cos dělalas ty evžene???? Jeslti je ten řez fakt hodně hlubokej, možná by to chtělo spíchnout...jo a když sem viděla, jaká k vám vede po barrandovský kolona už v deset ráno, řekla sem si, že venčit k vám pojedu, až ten pruh opravěj ))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 22:18
- Nahlásit
Atuschne ne ne žádné špikování nebude. Na to se mám moc ráda
ale už bys měla do Mrdic náskok!!
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 22:27
- Nahlásit
Gerda
Jeslti je ten řez fakt hodně hlubokej, možná by to chtělo spíchnout
Říkám celou dobu, že do mě se píchat nebude. Nepoznám u sebe co je na šití a co ne, a teď už je to 6h starý tak to by to nikdo nešil. A co jsem dělala? No nevím zda to přiznat,ale nasrala jsem se , že máme tupé nože, nabrousila je poctivě, a šla vařit, porcování masa v pohodě a pak krájím poslední kousek a k tomu sem tam nechala palec
A ta fronta na Barranďák je děsná na to sem zapomněla jak jsem teď týden jezdila MHD a ten to objíždí. Ale odkud jsi tu kolonu viděla? to stojí až na spojce? To mi ani neříkej.. fuj. Snad to brzo dodělaj,oni furt něco opravujou, ale tam to opravovali před 3 měsícema. Chjo.
Crysa
Žádnej náskok, nenechám si nic píchat ani v Mrdicích
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 22:29
- Nahlásit
Zdár lidi já to sem muším dár Datli vyfotila Hmyzáka tryskomyš v letu nadzvukovým asik
|
datli
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 22:30
- Nahlásit
no a počkej,až já se za pár let naučím fotit!
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 22:31
- Nahlásit
lucYnka XIII
ahoj, vítám tě tady! Jak se vynacházíš?
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 22:32
- Nahlásit
datli
Tak já myslím že zaostřit tryškomyš je huž docela střednífotáková těsně před maturou
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 22:33
- Nahlásit
Lola1
nejak nestiham tak jen obcas nakuknu jestli uz zumpa skolabovala
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 22:35
- Nahlásit
lucYnka XIII
nepřijedeš do Jílovýho?
|
datli
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 22:35
- Nahlásit
Pakunobecny hlavně vysokou dívčí a velký dělo na focení.Což je asi jako naše záloha na chalupu
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 22:49
- Nahlásit
datli
Což je asi jako naše záloha na chalupu
no tak aspon nebudete muset dřít vo výkendech v sádku a na střeše béte fotit pak bé kalendář plagáty no a pak bé na tu chatu to chce plán na příští pětiletku jako Já du špim páč zítra budu vinobrát dobrovolně povině aůůů
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 22:50
- Nahlásit
Lola1
nevim premyslim. Alexa me zvala se staneckem, ale pani co prodava je na dovce, tak bych vas mozna prisla jen skouknout bez hafika. uvidim, od kolika to je?
|
datli
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 23:11
- Nahlásit
Pakunobecnyjenže já už se to učím druhej rok .Začala jsem fotit děcka v pohybu v gymnastice při mizerným světle a strašných rychlostech.A pak přišla puntislava raslice a to je horor jí vyfotit.\foťák bojuje s ostřením černobýlích fleků.A asi lepčí oko a vůbec.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 23:19 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit
lucYnka XIII
od kolika to je?
Je to až odpoledne asi od 2, ale přijela bych tam kolem poledne, Gerda a spol. snad taky.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 23:20
- Nahlásit
Lola1
tak to je sympaticke, kdyz se nemusi rano vstavat asi bych na vas teda juknout prisla
|