Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8649 . 8650 . 8651 . 8652 . 8653 . 8654 . 8655 . 8656 . 8657 . 8658 . 8659 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2011 17:03
- Nahlásit

davidkova renata
nic bo se tu dneska se mnou baví tak akorát psíček

Venta
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2011 17:09
- Nahlásit

Hoj všichni My jsme byli celý den v lese a u vody. Pro Alexu: myli jsme tam jen sy, dítě tentokrát ne, eště je čistý
No a pak jsme se hrozně přejedli v mexický hospodě.

davidkova renata
já velmi dobře
Tak buď si byla se válet u rybníčku a nebo si viděla toho, jehož jméno se nesmí vyslovit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2011 17:19 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

jablunka
Tak povídej.
ok,řekli si vo to sami ..takže tady to máte
je to v žumpě vedle ,muš to nebyl ale((((

leyenda
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2011 17:25 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit

davidkova renata
já velmi dobře,dyš béte hodný zdělim vám možná důvot svýho rospoložení
nasla jsi novy majitele pro hodne bezprizornich psu
nebo mas sama dalsiho psa
nebo Nana vyhrala nejaky zavod, event. kousla do zadku nakyho hajzla
nebo jsi vyhrala v loterii moooc milijonu
nebo bude celou zimu slunicko a 30 stupnu

edit - tak nic, pisu moc pomalu

makrel
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2011 17:26
- Nahlásit

leyenda
případně: prumluvil na ni MUŠ

leyenda
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2011 17:34
- Nahlásit

makrel
případně: prumluvil na ni MUŠ
a jo, to jsem vynechala

leyenda
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2011 17:35
- Nahlásit

davidkova renata
je to v žumpě vedle
Uz je nova zumpa? A kde???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2011 17:40
- Nahlásit

leyenda
Uz je nova zumpa? A kde???
jéééžiš na FB! ale nevim gdo je zas spráfce aby tě přidal! snad adydyska??

leyenda
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2011 17:48
- Nahlásit

davidkova renata
aha, tak nevadi, pockame, az prijde
jsem si ten odkaz stacila otevrit nez jsi to smazla, muselo to byt zabavne

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2011 17:53
- Nahlásit

leyenda
muselo to byt zabavne
jako velmi zábavné,to bych nečekala od takový akce a ted se to zrovna tak hodilo))))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2011 18:07
- Nahlásit

toš jedu na cvičák a vzhůru do bezvědomí, jedu na svém kole, které mi zprovoznil strýc, já mu mezitím zprovoznila sekačku na trávu

leyenda
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2011 18:08
- Nahlásit

davidkova renata
jako velmi zábavné,to bych nečekala od takový akce
no, myslis, ze to bude taky v televizi? Aby jako narod videl...?

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2011 18:42
- Nahlásit

Ahoj lidé, už sme domki, rychle sme ještě jeli s mámou do kauflandu nově otevřenýho tady. Stejnak sme potřebovaly nakoupit, tak sme nakoupily. Večer asi půdem do léza, neb tam je zřejmě letní kino Co ste dělali celej den vy blázni?

Lola1
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2011 18:47
- Nahlásit

Gerda
běhali jsme po strništi trochu zoraném, kde byl trochu průvan, jelikoš jinak bylo 26°. A co vy?

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2011 19:22
- Nahlásit

Lola1
My neběhali, bylo děsný vedro, byli sme na tom Snu. A teď asik pudem do léza na letní kino. Je o zadara. Stopovali ste? Zítra jedem bránit. A bude vedro, tak aji koupat čoklenkiii.

kinta
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2011 19:24
- Nahlásit

Ahoooj, jsem tu na skok, vrátila jsem se do civilizace na chvílu a pan Brunhilda zůstal s ambulanťákem na chatě. Lidi, to je děsný, jsem bez něho nikdy nebyla doma a normálně to nedávám. Je to tady takový hrozně neúplný, žádný funění, žádný liskání škraněma. Se tady bojim bojim.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2011 19:28
- Nahlásit

kinta
joooo to znám, je to děsně divnej pocit, Mařka jednou byla s chlapíkem týden na chatě, páč měl dovolenou a já ne, byla sem úplně efemérní z toho... co bdueš dělat? Mohla by ses natřít samogrémem, hnědá lani ))))) Hele pani, uvidíme tě vůbec někdy v životě?

kinta
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2011 19:36
- Nahlásit

Gerda

Tak samogrém jsem zrovinka dnes uklidila do skříně, jakože se uvidí zda ještě něgdy. Vono jako dyš sem se natírala denně tak dobrý, ale pak mě to přestalo ňák bavit a postupným sprchováním se mi vytvořily skvrny lepří.
Přijela jsem proto, že se chystám na zítřejší rodinnou slávu, budeme si různě vzájemně přáti k narozeninám s rodiči a tak. Takže mám namarinované maso k objedu, ráno nás vyzvedne tatíček náš a odgestíme se k mamičce, gde vyčkáme příjezdu ostatních sourozencůch a pak vypukne panika a chaos, budeme žráti, diskutovati (rozumněj přeřvávati se a posílati do prdele), mírně též chlastati a já si as i zazpívám. Jsem eště s rodinou neoslavila své jubiléum a sestra mi tvrdí, že při spatření jejich daru budu učůrávati blahem. Tak mám dost strach.
Pani, já velmi doufám, že se něgdy spatříme naživo, prozatím jsem taková žumpí paní Colombová.

Lola1
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2011 19:48
- Nahlásit

Gerda
My neběhali, bylo děsný vedro, byli sme na tom Snu
no my jsme běhali = běhal Gerry, já jsem šla normálním krokem.

Crysa
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2011 19:49
- Nahlásit

kintajá velmi doufám, že se něgdy spatříme naživo, prozatím jsem taková žumpí paní Colombová.

tak se aspoň přihlaš do Prostřeno, ať tě vidíme to už je osvědčený

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2011 19:51
- Nahlásit

kinta
Lidi, to je děsný, jsem bez něho nikdy nebyla doma a normálně to nedávám. Je to tady takový hrozně neúplný, žádný funění, žádný liskání škraněma. Se tady bojim bojim.
já bez psa nebyla eště nikdy..ani bych ho nikam nepustila s nikým..
tak přijedte do jílovýho né?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2011 19:52
- Nahlásit

Crysa
tak se aspoň přihlaš do Prostřeno, ať tě vidíme

twe to rači ne zřejmě to zanechává trvalý násletky

kinta
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2011 19:57
- Nahlásit

Crysa
tak se aspoň přihlaš do Prostřeno,

Dobrej džouk, pani.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2011 20:01
- Nahlásit

kinta
hele pani Kolombová, vy ste měla jubilej????????? Nejste nikde narozkově voznačená....sme vám nepřáli....

Lola1
no tak to je dobře, nesmíte furt běhat!

kinta
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2011 20:05
- Nahlásit

Gerda
vy ste měla jubilej??

Mněla uš strašně dávno. A přáli ste mi fšici krásně a přenádherné dary ste mi kamarádíčkové dali.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2011 20:08
- Nahlásit

kinta
přáli, jo? Tak to je dobře, sem hlavou totální nebožák, aobsolutně bez paměti...třá dneska sem vůbec nepoznala Tintičku...ještě bych jí potřála vidět tak 3x, abych si jí zapamatovala....))))

Crysa
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2011 20:11
- Nahlásit

Sem si konečně vobjednala nový obutí na autí Bude to sice pecka finanční zas, ale vyštrachala jsem na netu jedný gumy tý značky a rozměru co potřebuju a chci. Tedy ty samý, co mám vobutý teď. Ale v K&K, co jsem objednávala posledně a kde se mě to strašně líbilo, je neměli, ani na dalších asi 7 e-shopech je měli uvedený v sortimentu ale s poznámkou "zboží není k dispozici"
Tak snad jinej éšop bé v poho a dopravu slibili zadáčo No ještě aby, ne při útratě takový palety..

Crysa
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2011 20:12
- Nahlásit

Gerda...ještě bych jí potřála vidět tak 3x, abych si jí zapamatovala....))))
tak na to byl super žumpatábor, kde jsem si začala pamatovat jména a i k nim přezdívky po tejdnu i já u většiny lidí

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2011 20:22
- Nahlásit

Crysa
šiš ani nemluf o obutí! Naštěstí sem dnes ověřila, že couváky svítěj, takže servis ještě počká, ale myslim, že knédl jezdí na současných letňácích taky poslední sezonu. Nikdy mě nenapadlo, že auto je takovej žrout peněz. A co teprve baráček, že jo.

tak na to byl super žumpatábor
přéééésně! Žumpatábor na to byl super, mpáč sis ty lidi prohlídla v různejch situacích, z různejch úhlůch, dokázalas je pak identifikovat aji potmě u stolu, v dálce na prochajdě s čoklem, identifikace kolikrát proběhla úspěšně i bes čokla...jako mraky lidí bez psa prostě nepoznám...takže žumpotábor na to byl supr, už sem tohle fopa měla s Lolinkou, prostě sem jí nepoznala, neměla sem jí nakoukanou, třá asi malinku bych takhle nepoznala, tintičku doufám už teď snad jo. Taky kachnu_ sem si stihla v mlíkoších nakoukat, a třá mě opět u jabloně na náfštěvě překvapilo, jak vypadá fyfyjová, tu sem viděla jen jednou. Ne vlastně dvakrát. Jako rozpoznávací schopnostě a mnoho dalšího mám prostě v hodnotách kolem nuly...čekám, jesi někde nevyleze něco, co to vyvažuje, nějaká nadměrná schopnst, zatim nikde nevylezla, možná sem vadnej kus, co je jen kazovej....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2011 20:27
- Nahlásit

Gerda
čekám, jesi někde nevyleze něco, co to vyvažuje, nějaká nadměrná schopnst
nemyslim si to

děcka du se svalyt zejtra čús

<< 1 ... 8649 . 8650 . 8651 . 8652 . 8653 . 8654 . 8655 . 8656 . 8657 . 8658 . 8659 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání