Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8658 . 8659 . 8660 . 8661 . 8662 . 8663 . 8664 . 8665 . 8666 . 8667 . 8668 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 09:30
- Nahlásit

Gerda
Zlatovlas nepřijel
Bezva, vždyť jsem mu psala,ať se kdyžtak ozve Michalovi, že já jsem na Slovensku.

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 09:32
- Nahlásit

Tinta76
ne že bych teda nevěděla, kde to je, ale eště to tam neznám
No je to asi pětikilometrová procházka kolem plesa, šli jsme to asi 2 hodiny, protože si všichni furt fotili naše psi a taky jsme museli dávát základní info o plemeni. Podobně jsem dopadla včera v Rožnově ve skanzenu.

Tinta76
# Zasláno: 12 Zář 2011 09:50
- Nahlásit

Gerda
super, to je krásný! tak ste nakonec vezli domki jenom jednoho?
viď! mě to taky přijde krásný, ač to někomu teda připadá děsně debilní domki jel jenom jeden

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 09:52
- Nahlásit

Tinta76
jako bacha vo vořecha byl boj!!!

ste měla někde čajznout podobnýho a uspokojila ste voba zákaznícííí
jezevec nám poblil auto, zjistil muš až včéra
to má muš za tu veverku

Tinta76
# Zasláno: 12 Zář 2011 09:55
- Nahlásit

davidkova renata
ste měla někde čajznout podobnýho a uspokojila ste voba zákaznícííí
tak ti mě vám tak trošku mrzí, že sme nevzali s sebou Žeryka

Tinta76
# Zasláno: 12 Zář 2011 09:57
- Nahlásit

davidkova renata
to má muš za tu veverku
OK, ale jako povidal mi včéra eště, že prej když vás viděl posledně, že ste byla děsně vyzáblá, což teťkonc teda prej už nejste

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 09:57
- Nahlásit

Tinta76
že sme nevzali s sebou Žeryka

příště budeme chytřejší starouši

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 09:59
- Nahlásit

Tinta76
že prej když vás viděl posledně, že ste byla děsně vyzáblá, což teťkonc teda prej už nejste

výborně du se zabít hnet ted,aspon mi je fuk že je teprf pindělí..

Venta
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 10:04
- Nahlásit

davidkova renata
že ste byla děsně vyzáblá, což teťkonc teda prej už nejste
Pani, že vy ste přibrala aspoň čtvrt kila?

Baico
Gratuluju ke krásnýmu a mezinárodně úspěšnému psovi

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 10:04
- Nahlásit

Zdar lidi, huš sem tu konečně taky.
Baico

Ještě jednou gratulace Fandovi vzorná reprezentace žumpy
fotky jsou krásný, akorát se mi zobrazili až na podruhý
Tinta76
Pani u vás je pěkně veselo co, tak čekám, kdy to dojde až k nám, že se kdyžtak s bílými psy přidáme

No a co jinak?

leyenda
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 10:05
- Nahlásit

davidkova renata
že prej když vás viděl posledně, že ste byla děsně vyzáblá, což teťkonc teda prej už nejste

výborně du se zabít hnet ted,aspon mi je fuk že je teprf pindělí..

neblbni, nezabijej se, tra jen blbe vidi

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 10:11
- Nahlásit

Agáta

šecko nej pani a tady máte dary

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 10:16
- Nahlásit

Lola1
je to prý bandog a co je z rasu kanárek?
bandog to klidně být může viděla jsem jich několik a každej vypadal úplně jinak ale co si budeme povídat oni ani kanárci nejsou dvakrát sjednocený. Jen mě tak napadá, bandog je to žíhaný a to pálený vzadu je co? Hubu to má taky pěknou

Tinta76
# Zasláno: 12 Zář 2011 10:18
- Nahlásit

Eldoguero
Pani u vás je pěkně veselo co, tak čekám, kdy to dojde až k nám, že se kdyžtak s bílými psy přidáme
veselý to teda rozhodně nejni, je mi z toho dost šoufl (z těch demonstrací jako, aby nedošlo k mejlce) ... vono totiž co se dočtete v médiích nemá s realitou nic moc společnýho

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 10:20 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

Alexa
žjů ona má dnes Agáta narozky
tak v tom případku
Agáta
moc moc veliké gratulace pani, bílo-černo-žíhano-zrzavá smečka přeje všechno nejlepší a moc moc úspěchů na všech polích životních

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 10:24
- Nahlásit

Tinta76
to mě je jasný, v sobotu bylo něco v N. Boru, byli tam všichni policajti i od nás a okolí a znechucení je i na jejich straně, většinou akorát, že teda oni si nemůžou moc vybírat
Jsem zvědavá, jak tohle nakonec dopadne, ale začínám se přiklánět k názoru, že tohle už fakt musí mít nějakou dohru, jestli to zase vyšumí do ztracena, tak jen dočasně a příště to bude o to horší

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 10:26
- Nahlásit

Dneska má narozkííí teta Agátáááááá, takže FŠÉCKO NEJLEPČEJŠÍ K NAROZKÁM, HODNĚ MNOHO POKLADŮCH A BOKSÉRŮCH DO DALŠÍCH LET, A TAKY NĚJAKÝ ZDRAVÍ A PEVNÝ KARAKTER A PEVNÉ KOTNÍKOVÉ BOTY A OPEVNÉ PŘSVJEČENÍ A PEVNÉ NERVY A PEVNOU STOLICI A PEVNÉ ZÁKLADY NA DOMEK A TAKY PŘÍBOJ U PEVNINY!

Tady máš dárek:

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 10:33
- Nahlásit

Agáta
šecičko nej a hodně úspěchů s boksérama

Venta
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 10:36
- Nahlásit

Gerda
Pani, mnůžete mi prosim poslat kontakt na tu švadlenu? Zajímalo by mě, jestli by mi ušila potah na rohovej gauč.

Agáta
Přeju všechno nejlepší k narozeninám

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 10:39
- Nahlásit

Venta
Pošlu ti kontakt, samozřejmě že umí potah na rohovej gauč, umí všechno....v každém případě mi pani simvás řekněte, jesi tu jučku můžu přesypat do nějaký piksličky a skladovat v piksličce, bo v pytlíčku je to trošku debilní.

Venta
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 10:44
- Nahlásit

Gerda
Jo, nejlíp uzavřený, aby nevlhla. Když zvlhne, tak se musí pak trochu drtit, bo zhrudkovatí. A je hořká, tak si to obě míchejte do něčeho dobrýho třeba
Za kontakt děkuju, jdu jí zavolat.

Tinta76
# Zasláno: 12 Zář 2011 10:47
- Nahlásit

Eldoguero
tyvoe, tak policajtů je mi fakt líto ... jsem čuměla, že tu v sobotu byli aji s koňma a těch mi bylo líto úpa nejvíc

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 10:55 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

Venta
Super, přesypu do piksličky, budem si to dávat do polífky. Mařena má děsně ráda polífky...a já taky )) Klidně volej, už jsem jí o tobě řikala, počítá s tim, že se ozveš.

edit:
Tinta76
Jooo Tintoviči, domluv se s eldorádem, kdy se k nim jede na ty zkoušky, že jedeš taky, páč tam bude mýting nějakej trošku, zasn ás tam bdue jak psůch.

Tinta76
# Zasláno: 12 Zář 2011 10:55 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

Agáta
taktéž se přidávám do zástupu gratulantů a přeji všecko nejlepčí

Tinta76
# Zasláno: 12 Zář 2011 10:59
- Nahlásit

Gerda
Jooo Tintoviči, domluv se s eldorádem, kdy se k nim jede na ty zkoušky, že jedeš taky, páč tam bude mýting nějakej trošku, zasn ás tam bdue jak psůch.
no joooooo vlastně

Eldorádooooooo
kdy??? se k vám jede na ty zkoušky, že bych jela taky, páč tam bé mýtynk nějakej trošku, a těch psůch co tam taky bude!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 11:00
- Nahlásit

Jo a chtěla sem vám říct dost důležitou věc - 28/9 slaví Maryje moje 10. narozeniny, neboť přišla buď na svatýho Vaška, nebo na republiku. Takže si připrafte hodně dárkůch, ukončuje druhou pětiletku, je to velmi slavný pes! Dárky jí můžete dát už v Mrdicích.

Tinta76
# Zasláno: 12 Zář 2011 11:02
- Nahlásit

Gerda
28/9 slaví Maryje
jofkáááá, že by to bylo zrovínka na ty zkoušky u eldorádů?

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 11:05
- Nahlásit

Tinta76
Ano, jsou to deváté přichozeniny a desáté narozeniny

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 11:14
- Nahlásit

Gerda
a přirozeniny nemá?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 11:15
- Nahlásit

Tinta76
mě taky, protože hodně z nich se v tu chvíli určitě musí honit hlavou hrozně rozporuplný myšlenky, ale prostě nemají na vybranou, bohužel jsou to nakonec hlavně oni, na který se sesype kritika, pokud se někde něco po... Jasně proč řešit příčinu, když se dá vyřešit pár policajtů, že jo ...
Zkoušky NZŘ jsou 28. 9. od rána, jen se musím omluvit, že tam nebudeme moct zůstat příliš dlouho, malá má druhý den narozeniny a mi to budeme slavit 28. 9. odpoledne. Ještě to zkusím přehodit na víkend, ale nemůžu nic slíbit.
Takže jste samozřejmě všichni zváni, jen prostě budu muset tak nějak po skončení zkoušek odjet (pravděpodobně).
Pak máme ještě to IPO 9. 10. tak můžete přijet taky

<< 1 ... 8658 . 8659 . 8660 . 8661 . 8662 . 8663 . 8664 . 8665 . 8666 . 8667 . 8668 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání