Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8658 . 8659 . 8660 . 8661 . 8662 . 8663 . 8664 . 8665 . 8666 . 8667 . 8668 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 12:19
- Nahlásit

makrel
ty si taky trnky brnky!
http://www.svet-psa.estranky.cz/clanky/rudolf-dese nsky.html
jbat
nelze zobrazit prej ale stejně nejedu dyby to nějkoho zajímalo
Eldoguero
navíc vůbec nechcete čoklovi změnit imprítink, tak se pak nedivte, že jo
já se nedivim,ale sere mě to žejo(((

Venta
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 12:20
- Nahlásit

Eldoguero
Například hodím psovi balonek tak, aby ho trefil odrazem o zeď z druhé strany. To je taková drobnůstka, kterou on nedokáže pochopit, a už ví, že umím něco, co on ne. Tudíž jsem lepší, a tak vládnu.“
to třeba já neumim. Kdybych hodila čoklovi míček o zeď, tak netrefim jeho a eště k tomu něco rozbiju.

davidkova renata
twe si stracená..čoklové si jezděj na dáču a ty béš mít další vrch...cosi je špatně.. nemělo by to bejt vobráceně???
Taky vo tom přemejšlim, kde se stala chyba. Dneska přijedou, tak to budeme muset trochu probrat a dohodnout se, kdo je teda tim pánem a jestli teda nechtěj pořídit EO.

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 12:21
- Nahlásit

Eldoguero
Hele lidi, tomuhle jsem se teď dost nahlas smála
Já se tomu chechtala už včera večer
Ale moc mě mrzí, že jsem nebyla na tom Snu zvířat,samo kvůlivá Daušový, ale hlavně bych se mohla Essi přímo zeptat na ty naše společný známý, o kterých teda já nevím

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 12:23
- Nahlásit

Venta
Dneska přijedou, tak to budeme muset trochu probrat
twe ale tak pořádně naklid,navař nějaký vepřo knedlo zelo nebo kachnu(kachna_ se nebude vozývat) né že uděláš zemlbábu ty vole!,prostě měj fšecko úpa v cajku aby ne nenasrali hned u dveří,chápeš

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 12:26
- Nahlásit

Eldoguero
du si uvařit vepřový pacičky - mňam

dobrou chut´ , já ani kdyby mě mučili, leda když dělám psí dort

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 12:27
- Nahlásit

du vyrobit něco k obědu, laskavjě přestaňte drásat

Venta
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 12:29
- Nahlásit

davidkova renata
No tak jasně, musim trochu udělat atmosféru, aby vůbec byli ochotný se mnou diskutovat. Prostě se to už musí ňák vyjasnit, jinak se bojim, že mě třeba nepustěj nikam samotnou nebo že nebudu moct do postele.... No jo, holt ta kynológie je složitá hrozně.

Biluška
[i]Kolik psů umí házet balonek?
Tak podle toho, jestli s tím házedlem nebo bez

Tinta76
# Zasláno: 12 Zář 2011 12:32
- Nahlásit

Hele sem blbá nebo slepá??? Dyk má dneska svátek Maryje!!!!
šecko nejlepčí Marušce přejeme!

jbat
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 12:33
- Nahlásit

http://zajezd.invia.cz/ceska-republika/sumava/hote l-fontana-wellness-pobyt/tour-210990/?id=21280956

Sorry, odkaz ještě jednou.

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Venta
jinak se bojim, že mě třeba nepustěj nikam samotnou nebo že nebudu moct do postele....
jako to je klidně možný ale ta postel se dá řešit ,můžeš spát na balgoně a přectírat že si golyje( v zimě se ti i bude srst hodit) ale blbý je že dyš nebudeš smět nikam sama,nebude nakoupeno a tim pádem navařeno a to si nepřej co bé za cambus ..zkus si rači domluvit nějakej azyl pro tejraný kinološky(ne Rita teda)
Tak podle toho, jestli s tím házedlem nebo bez

makrel
Člen
- Nahlásit

Tinta76
to bude mít Marush nepochybně radost!!!!!!

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

makrel
ale prd, to jsou rudovi výroky

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 12:34
- Nahlásit

Například hodím psovi balonek tak, aby ho trefil odrazem o zeď z druhé strany. To je taková drobnůstka, kterou on nedokáže pochopit, a už ví, že umím něco, co on ne. Tudíž jsem lepší, a tak vládnu

takže vemu psa na skvoš a mám vyhráno!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 12:35
- Nahlásit

jbat
uš to de
gerda
jo vona má Mařka jubyleum jo? tak tadyk má dárek

odjebávám sa,nepyšte!!!

Venta
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 12:36
- Nahlásit

davidkova renata
ta postel se dá řešit ,můžeš spát na balgoně a přectírat že si golyje( v zimě se ti i bude srst hodit)
No tak to je dobrý, že už bych se nemusela depilovat. Nechám si narůst srst a snad to bude v pohodě Tak tos mě uklidnila. Jen teda stejně se trochu bojim, aby mě třeba nepokousali, když něco nebude podle jejich představ, a nevim, jestli budou souhlasit s náhubkama. Radši du napsat na tyrana.zvirata@...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 12:38
- Nahlásit

Venta
Radši du napsat na tyrana.zvirata@...

tak tim nic nezkazíš,pak dej vědět esi tě eště pustěj ke kompu

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 12:40
- Nahlásit

Biluška
já nevím, ale asi mám retardovaný psi, z našich nehodí balonkem ani jeden, natožpak vo zeď, na druhou stranu, zas nejsou ze mě tak vodvařený, když se trefím balonkem do zdi, resp. jsou, ale z toho balonku, páč se jim líbí, jak se hejbe

davidkova renata
huš jo a děsně se bavím

„Když jsem ji převážel domů, zuřila takovým způsobem, že autem o metr pohnula… Kdykoli jsem za ní do kotce šel, třeba jsem ji nesl vodu, ohnala se po mně košíkem a snažila se mě sežrat… Řekl jsem si, že už by to mohlo stačit, vzal jsem si karimatku a spacák, vešel do kotce, klidně řekl „uhni“, a ustlal jsem si v kotci přímo na zemi… Za deset dní z ní byl neskonalý mazel.“
tohle je taky super, jsem si vzpoměla na Arga a mojí první škodovku 105, když nám před lety zaklepal místní retard Lubošek na zadní okýnko, když jsem dávala na křižovatce přednost škůdka skálala jak o život a jak Lubošek je opravdu úpa mimo, tak klepal stále, což mělo za následek, že se k Argovi přidala i Ambra a můžu naprosto s jistotou říct, že autem pohnuli určitě taky minimálně o metr, ovšem já o dost víc v okamžiku, kdy jsem mohla KONEČNĚ z křižovatky vypadnout

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 12:43
- Nahlásit

Eldoguero

je to stranda co, já si to včera taky jela Líbilo se mi, jak třá vysvětlil proč má Davídková, Ispidich a spol ban. Prostě se u něj na návštěvě neuměli chovat

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 12:44
- Nahlásit

Díky tomu, že umím psí způsob komunikace, dokážu si během několika minut udělat kamaráda i z toho nejdrsnějšího psího rebela, aniž bych se ho dotkl.“
no, aby ne, když na něj nešahá, tak proč by ho měl pes zabíjet

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 12:45
- Nahlásit

Adiddaska
Prostě se u něj na návštěvě neuměli chovat
jo a to se přece nedělá

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 12:47
- Nahlásit

Stačí mi jeden prst k tomu, abych i stokilového psa převrátil na hřbet nebo ho otočil o sto osmdesát stupňů směrem od psa, kterého chtěl původně napadnout.“
ááá, legendární citát

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 12:51
- Nahlásit

Díky svým psům obvykle poznám, jak daleko je někdo od plotu, kde přesně a kam se pohybuje, kolik těch lidí zhruba je, jakého mají případně psa a spousty dalších informací
Jo jo a a první pes z leva má černý flek na pravé přední noze, druhý pes z prava má dva delší chlupy na zadní straně levé přední nohy a člověk jdoucí za prvním psem od prostředka trpí zácpou D

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 12:55
- Nahlásit

Adiddaska
Líbilo se mi, jak třá vysvětlil proč má Davídková, Ispidich a spol ban. Prostě se u něj na návštěvě neuměli chovat
To je kde?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 13:00
- Nahlásit

Baico

Ale moc mě mrzí, že jsem nebyla na tom Snu zvířat,samo kvůlivá Daušový, ale hlavně bych se mohla Essi přímo zeptat na ty naše společný známý, o kterých teda já nevím

Vy máte stejný zájmy
šmarjá a jaký

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 13:02
- Nahlásit

Eldoguero
Vy máte stejný zájmynééé zájmy ale známý
šmarjá a jaký
no to právě bajkofka neví a chtěla se proto zeptat

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 13:03
- Nahlásit

Eldoguero
Essi přímo zeptat na ty naše společný známý
No zájmy vůbec žádný. Ale Esina mi tvrdila, že se sice osobně neznáme, ale máme spoečné známé. A já furt nevím, kdo to je a tady se nikdo k tomu nepřiznal, že namě Esině donáší.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 13:07
- Nahlásit

Baico
a tak už se přiznej, že jezdíš na Vlčáry, gdyš tam essina není
šiš, sorry, nepráskla jsem teď něco tajnýho, že ne

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 13:09
- Nahlásit

Eldoguero

Venta
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 13:09
- Nahlásit

Adiddaska
Líbilo se mi, jak třá vysvětlil proč má Davídková, Ispidich a spol ban. Prostě se u něj na návštěvě neuměli chovat
To sem nečetla, kde to je?

Mně se líbilo, jak píše (volně přeloženo teda):
Kdo se se mnou nebude kamarádit, toho zabiju (původně o tom, jak se z každýho psa stane jeho kamarád plus k tomu přidána kauza Šaryk)

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2011 13:12
- Nahlásit

Eldoguero
Pani, vždyť jsem vám říkala, že je to tajemství, děsně tajný A vy to takhle provalíte. Teď mě kromě Essiny bude chtít zlikvidovat i Marush, že jsem jí vlezla do zelí

<< 1 ... 8658 . 8659 . 8660 . 8661 . 8662 . 8663 . 8664 . 8665 . 8666 . 8667 . 8668 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání