| Autor |
Zpráva |
datli
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 11:49
- Nahlásit
To je teda zážitek koní!Taky se kloním,žebych udělala párečky a koňskej salám.Na guláš to bude tuhý a děsně beztak blbý!
HEJ HEJ-KDE UŽ CHČIJE?TU JE TO NA SPADNUTÍ!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 14 Zář 2011 11:50
- Nahlásit
davidkova renata
nooooo, to jsem potřála vědět! DÍKY!!!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 14 Zář 2011 11:51
- Nahlásit
datli
chčije??? tady teda ne e, tady je azůůůůůro
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 11:51
- Nahlásit
datli
tady je zatažíno
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 11:52
- Nahlásit
datli
Tady už začalo v noci a furt to s párminutovejma přestávkama pokračuje.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 11:52
- Nahlásit
Baico
, tak taky dělala stranje brajgl
Ale na svoju obhajobu musím říct, že takovýhle problémy jsem s huclama nezažila
Ha, gdo tady kecá co?
Uš tě vůbec nepovažuju za kamarátku, abys věděla A fšechny ostatní co tenkrát řvali ať nekupuju poncla, ale hucula taky Impakt nejvíc, páč ta ho viděla a řekla mi AŤ HO KOUPÍM
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 11:53
- Nahlásit
Baico
pani neděste mě, chci do budoucna taky hucula či cosi podobnýho a na dva nemám tolik prostoru páč tažáka už nechci, bo je to nepraktický (moc to sežere) a na frísana nemám
davidkova renata
a jo, tak ty avizace by šly, psa si brát nebude
|
elmush
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 11:53
- Nahlásit
Tak když už umím čelem vzad musíme po...něco jinýho..poslušnost ok,obrany razantní krásný...kontrolak nádhera...jenže po chudackovi pořád panicek chtěl pouštět a žádný další kousnutí...tak si dementek nechtěl před prohlídkou hacnout,po odstoupení figuranta zase hajnout až jsem já pitomec zapomněl dat panáčkovi ruce nahoru před prohlídkou...což jsem si hned uvedomil..bohužel stejně pozorný byl rozhodčí...taky si všiml napadení po poslední poušťecce,předbíháni při doprovodu....tak nějaké bodiky sebral...pokud kuni xichtik zítra dá zbytek za plný..máme za výtečně,jinak pouze dobře a to nechceme,tak držte palecky ve větší křeči
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 11:55
- Nahlásit
elmush
no, aspoň, že tak, takže nakonec je pravda, že jsi to vlastně kazil ty jemu
jinak teda dík za info ...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 11:56
- Nahlásit
Eldoguero
, chci do budoucna taky hucula či cosi podobnýho
Si blbá, si blbá, si blbá. Pouč se z cizích chyb, nigdo nežije tak dlouho, aby mohl udělat fšechny vlastní
elmush
takže můžem pustit palce a máme jít zase makat, jo?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 11:58
- Nahlásit
Biluška
Ale na svoju obhajobu musím říct, že takovýhle problémy jsem s huclama nezažila
No,aby nám boural ohrady to ne. Ale chodi do výběhu s noričkama a ty ho nebrali, on je furt prudil. když už pak byli dva, tak to bylo v klidu.
A stále si myslím, že hucul je ideální rodinnej koník. Ten váš je prostě jen rozcapenej, chce to velkej bič a malej dvůr. Ono když půjde 2x denně pod sedlo, tak ho ty roupy přejdou.
Eldoguero
tažáka už nechci, bo je to nepraktický (moc to sežere)
To máš pravdu. Jsou úžasní, ale mají velkou spotřebu Pak je ještě mo krásnej irskej tinker, ale tam se ceny pohybují podobně jako u frízů
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 11:59
- Nahlásit
elmush
Eldoguero
ž jsem já pitomec zapomněl dat panáčkovi ruce nahoru před prohlídkou...což jsem si hned uvedomil..bohužel stejně pozorný byl rozhodčí..
nooo jako bych to neřikala chudáček pejsánek
elmush
musíš se zejtra víc snažit abys mu to zas nezkazil nooo
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 11:59
- Nahlásit
elmush
toš se polepšíme
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 12:00
- Nahlásit
Eldoguero
a jo, tak ty avizace by šly, psa si brát nebude
já tu svini taky nechám doma co myslíš,už toho mám dost!
elmush
ahoooj elmuši ,rozhodčí je jakýsi fšímavý zmetek s tim mušíme cosi udělat..máme poslat kejtlinu s kozama? ))))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 12:02
- Nahlásit
elmush
já pitomec zapomněl dat panáčkovi ruce nahoru před prohlídkou
Je vidět pane, že to nemáte ochozený na sucho bez psa a taky ste netrénoval s figurantem, kterj vás za každou chybu bije lídrem Já už jsem ve fázi, že když udělám v ácviku chyb, tak už se tim lídrem majzn sama.
tak držte palecky ve větší křeči
Na tak to já se teda zítra zatnu, ale neé že to tomu chudáčkovi zase pokazíš!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 12:02
- Nahlásit
Baico
Ono když půjde 2x denně pod sedlo, tak ho ty roupy přejdou.
Ty woe, je pod sedlem skoro furt. Holka ho jezdí denně, i ve vyšších rychlostech. Já téměř denně, ale teda jenom krokem, bo bráváme i psy a mám strach, že v klusu by je převálcoval. Krom toho vozíme snad celou dědinu, co chvilku je tu někdo na povožení.
On je jinak v klidu, ale jak je ve hře žrádlo tak jde přes mrtvoly Včera jsem ho načapala jak mi z lavoru žere ty lískáče. Normál i se skořápkama Nabíral si to plnou hubou a žral to jako granule Onehdá zase shodil popelnici a vyžral z ní čtyři obrovské, zcela shnilé broskve Taky žere švestky, třešně, hrušky...cokoliv k čemu se na stromech dostane. Je nemožný, fakt
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 12:03
- Nahlásit
Baico
Měli jsme norika, byl nádhernej, hodnej, suprovej (sice na něm nemohl jezdit nikdo jinej než já, bo se všema ostatníma se zastavil a začal žrát a nebylo síly, která by s ním pohla, pokud jsem nešla na projížďku s nima ), ale je pravda, že balík sena na měsíc, plus nějaká ta sláma, jádro a jabka mi přijdou celkem dost
jednou jsem jela na irským cobovi - nádherný, naprosto luxusní zvíře, poměrně dobře ovladatelný a taky moc hodný, ale ceny jaksi nejsou zrovna lidové
Nevím no, asi nakonec stejně skončím u hucula, já s nima mám teda víceméně dobrý zkušenosti
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 12:05
- Nahlásit
Eldoguero
ale je pravda, že balík sena na měsíc, plus nějaká ta sláma, jádro a jabka mi přijdou celkem dost
Si připočítej ještě asi tak metrák suchého chleba, na který se nám skládá už celá vesnice a rodina, hromada mrkve a pytel granulí a jsi tak zhruba na měsíčních nákladech na Bramboříka
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 12:07
- Nahlásit
elmush
za to můžu asi já, vony mi to řekly pozdě, že se dneska něco drží
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 12:08
- Nahlásit
Biluška
Onehdá zase shodil popelnici a vyžral z ní čtyři obrovské, zcela shnilé broskve
Kdyby to byl jinj kůň než hucul, tak ti už dávno scípnul na koliku. A že i mezi ostatními plemeny se najdou pažravci. Prostě máš jen pažravce, tak buď alespoň ráda za to, že mu to dobře tráví, jinak by tě stál majlant za veterináře.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 14 Zář 2011 12:09
- Nahlásit
ha! elmush je muš od eldoráda? tak to je dobrý
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 12:10
- Nahlásit
Biluška
já jsem dávala buď jen chleba nebo jen oves, jinak žádný granule, bo Mišák měl dost sklony k tloustnutí, tak jsem to nehrotila, přes sezonu měl jablka, občas ňákou řepu, mrkev a tak, jinak jen tráva, seno, sláma
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 12:11
- Nahlásit
Baico
Kdyby to byl jinj kůň než hucul, tak ti už dávno scípnul na koliku. A že i mezi ostatními plemeny se najdou pažravci. Prostě máš jen pažravce, tak buď alespoň ráda za to, že mu to dobře tráví, jinak by tě stál majlant za veterináře.
To je mi celkem jasný a ráda fakt jsem, jinak už bych se zbláznila úplně a pověsila se na půdě vedle Kvjetoše
Zatím měl jenom jednou sračku, jinak díkybohu nic.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 12:12
- Nahlásit
Eldoguero
Měli jsme norika, byl nádhernej, hodnej, suprovej
Todle byla moje velká láska.
Byla to taková andělská mrcha, ale já s ní neměla nikdy žádný problém. Když se prodala, trvalo 5 měsíců, než mě přemluvili, abych znova sedla na koně.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 12:16
- Nahlásit
Baico
krasavice
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 12:21
- Nahlásit
Baico
Jo jo, přesně v takovýhle barvě ale mi měli valacha, miláček to byl, akorát teda nějak nemusel cizí lidi, nenechal se třá odvezt z výběhu od cizího, to dokázal bejt i zlej a sousedovic kočkám dělal krásnej leteckej den přes plot
Ale už bych takhle velkýho, teda hlavně těžkýho koně nechtěla
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 12:32
- Nahlásit
Bré odpiledně žumpooo potřebuju poradit-toto je postroj kerý može mět pakůn na běžkotahání???? nebo je to nevhodný?? mám to vobědnat páč lonskej huž dodělává má11letjaksi http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=47960400&tab=0
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 12:41 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
Šmarjá elmuš zas něco tomu čoklu zkazil? Jesi nebudou mít jedničku, ať snad rači ani nejezdí domu...bude bez telky a šmouly může vidět leda tak ve snu. Já nevim, eldorádová, že mu to trpíš. Osobně bych mu zarazila i Bakugany teda.
CO zas melete vo koníkách? Nejlepčí je přece Shir
a zlatej achal teké
edit:
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 12:46
- Nahlásit
Biluška
Hele a co mu poídit kamaráda, by se huculíci zabavili mezi sebou
NÁÁÁÁÁÁÁÁ http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=30649374&tab=0
|