| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 08:43
- Nahlásit
nazdar bazar už sem zase v hokně
ale dobrý máme chlebíčky atak
Biluška
co to je za vodičku?
nějaký vodopády, vono je to blbě vidět, ale sou tam dvě maliny, jedna vepředu a druhá vzadějc skoro na hraně toho vodopádu
Biluška
Počítá se taky s hloupou Balunkou a očkivou Alexou, s malou Sisinou,
od nás maksimálně s krásnou Sisinkou a i u té dooost váhám, ale zase už mám 4 přihlášený.
Hele co s tou kantýnou??? mám něco shánět bo nic????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 09:08
- Nahlásit
Děcka nazdar, nemůžu najít tu přihlášku do Jílu, je to smutné, ale je to tak, na šňapích stránkách jsou jenom propozice, ale ne přihláška - pomoooooooc! Maryje nejde do žádné soutěže, bo do upravenýho psa nemůže, veselý kousek neumí, neskáče vysoko, neběhá rychle....neskáče daleko. Navalte přihlášku.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 09:12
- Nahlásit
Gerda
Taky jsem nemohla nic najít, tak jsem poslala údaje do mailu a Biluška eště neprostestovala
My veselý kousek taky neumíme a upravenýho psa taky mít nebudu, Toníkova kadeřnice nemná čas, takže je zarostlej. Ale teda ho můžu učesat a vyčistit mu uši kdyžtak.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 09:13
- Nahlásit
Gerda
Navalte přihlášku.
Já jsem jenom Biluši poslala mail, že veverky hlásím do exhibiční třídy, nic jinýho.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 09:15 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
Dobré ráno,
chtěla sem přihlásit Bůcha, nebo Atíka, ještě nevím, ale přihlášku taky nevidím. Můžou se lidi dohlásit na místě nebo musí být přihláška předem zaslaná?
Jak se vůbec máte? Konečně máme pátek!!!
Edit: Budou rozdělení ti čoklové i věkově?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 09:22
- Nahlásit
Venta
Baico
Tak taky nahlásim Mařenu do soutěže mejlem, půjde překvapivě do křížence ))))
Atusch
přihlaš Bůcha do průkazu původu - chceš tahat Atika? Nebude moc vedro? Jestli ho ccheš vzít, zamluv si u Aleksy už teď jeden koteček, ať má dědek klid. Aby z toho nebyl nějakej moc utahanej....když se nahlásíš až na místě, zaplatíš 300, teď je to ještě 150 nebo 250.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 09:28
- Nahlásit
Gerda
půjde překvapivě do křížence
Vendula překvapivě taky. Běda jestli nás porazíte!!!!!!
Pan Antonín nevim, asi do psů bez PP, kjdyž celkem vypadá jako jezevčík.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 09:36
- Nahlásit
Gerda
posíláš platbu přes účet? Nevím co chci brát za psa. Nikdo nic neumí a Ziro mi teď pajdá.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 09:43
- Nahlásit
Venta
Atusch
hele vrací se mi i mejl na canisterapie.net...nejde mi tudíž se přihlásit. Doufám, že pani inženýrku Vendulu porazíme )))))) Platbu neposílám, přivezu ji hotově.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 09:45
- Nahlásit
Gerda
hele vrací se mi i mejl na canisterapie.net...ne
hele já jí píšu na její vlastní a vobčas i nějak reaguje
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 09:55
- Nahlásit
Gerda
Doufám, že pani inženýrku Vendulu porazíme
No to teda ne!!!!!! )))) Ne že by Maryje nebyla trochu krásná, ale oběma nám je jasný, že Vendula je mnohem krásnější
Hele, Maryje by tam mohla bublat do vody, to by asi neuměl žádnej pes, nebo to kulhání, jestli to už děláte To my neumíme nic právě.
hele vrací se mi i mejl na canisterapie.net
Mně se eště nevrátil, posílala jsem to večer.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 10:04
- Nahlásit
čus co děláte vy dylyny?
Venta
Mně se eště nevrátil
mě taky ne..žádnej sem neposlala ))
jinak upizornuju že nigde nestartuju v ničem a s nikým,to jen abyste vjeděli..du k rybníčku ,pá
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 10:04
- Nahlásit
Jen vas v letu okolo zdravim
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 10:06
- Nahlásit
davidkova renata
mě taky ne..žádnej sem neposlala
Takže zůstal u tebe rovnou ))
Ale někde sem četla, že vystavuješ, aby ses mohla zase zviditelnit. Takže prej jdeš do psů s PP, kdybys nevěděla
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 10:25
- Nahlásit
Venta
Ale někde sem četla, že vystavuješ, aby ses mohla zase zviditelnit
to máš blbě...já se vystavuju,tvrdí furt ta praštěná adydaska
přitom já se nevytavuju...co bych se vystavovala
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 10:28
- Nahlásit
davidkova renata
přitom já se nevytavuju...co bych se vystavovala
co kecáš? Co teda chodíš dělat k tomu rybníčku?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 11:04
- Nahlásit
davidkova renata
se vystavuješ, koukni, jak se vystavuješ
Jinak všechny zdravím, udělala jsem si asanační dopoledne, vyčistila jsem všechny kotce a zákoutím, nasypala komplet čistý hobliny a vymyla všechny misky. Dementní Beryl a ještě dementnější chlapečci bílí celou noc vyli, bo jsem je rozdělila, jelikož Beryl hárá a oni teď chtějí k sobě a co myslíte, že jsem jim na to řekla? Ano, správně - nasr...
Jako mě je to vcelku fuk, já to v baráku nijak zvlášť neslyším, ale nevím jak sousedi, ale řekla bych, že hnusosousedům to nejde (kotce jsou otočený na druhou stranu) a na tý blbý straně máme akorát chalupáře, který naštěstí tento víkend nepřijedou páč jsou na dovolený tak to asi projde.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 11:46 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit
Eldoguero
udělala jsem si asanační dopoledne
ja taky , vygruntovala jsem staj a z jednoho prazdneho boxu udelala pristresek pro mrazak(y), ale stejnak se tam bude prasit, uz jen z pilin a sekaneho lnu a drevenych tramu, do toho ty desne pavuciny, tam visely i dvoumetrove. Jeste jsem z mrizi oskrabavala naschla vlastovci hovinka, blijici smajlik.
Ted trochu poklidim domecek, aby mi zas mus nevycetl, ze je ve staji cisteji nez doma a musim pro dite, ktere ma dnes vyjimecne jen do 2, dalsi ma do 4 a dalsi do 6, to uz je 90 km jen dovezt decka ze skoly.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 11:48
- Nahlásit
Eldoguero
a co myslíte, že jsem jim na to řekla? Ano, správně - nasr...
a dalas jim facku?
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 11:54
- Nahlásit
leyenda
Jen vas v letu okolo zdravim
přijedeš zase do Jílovýho?
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 11:55
- Nahlásit
co řešíte dezoláti?Taky trapně vytírám náš hrad eště chcu nastříkat umývadlo(mám náky email ve spreji)je možné že budu mít dlouhodobě bílého hmyzopsa tak pudu do klubu bílejch psů než to z ní vopadá
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 12:07
- Nahlásit
vstala jsem, pokrmila a vyvenčila a zas du padnout do bezvědomí
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 12:16
- Nahlásit
Jsem po šesté vstala, oblekla se a vyrazila do práce. Jela jsem dřív, abych krásně stihla schůzku v osm. Naplánovanou. Páč jinak v pátek nedělám. Ve dvanáct jsem se sebrala a jedu dom bo ti dementi nepřišli. Tak zabitý dopoledne.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 12:20
- Nahlásit
leyenda
a dalas jim facku?
nedala du to napravit
Tak a já zas du, zdáááár
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 12:27
- Nahlásit
Zdar, dneska mám parádní dovolenkový pátek. Uklízím, peru, žehlím a jdu vařit.
Ale odpoledne jedeme do Jíčína ke kamarádovi i s hafufákama a béme tam pít a vrátíme se až zítra.
Tož jdu teda vařit. Bé losos a kuskus. Mňam.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 12:46
- Nahlásit
Gerdooooo!
Jménem tvého spolku ti dávám pochvalu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 13:01
- Nahlásit
čuste děcka, jsem na netu a hádejte odkud???? Z domova po týdnu se mi toho šroťáka podařilo nastartovat ještě tedy neumřeeeeeel
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 13:04
- Nahlásit
Baico
Gerdooooo!
Jménem tvého spolku ti dávám pochvalu
hele mohly by jsme zejtra udělat fotku jak Gerda sedí třá na židli a fšicki ostatní sedí pod ní na zemi a nábožně na ní zírají co myslíš
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 13:06
- Nahlásit
Alexa
hele mohly by jsme zejtra udělat fotku jak Gerda sedí třá na židli a fšicki ostatní sedí pod ní na zemi a nábožně na ní zírají co myslíš
To neni špatnej nápad. Ale mohli by sedět nad náma všema s Davítkovou, beztak nám obě už dávno šéfujou
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 13:06
- Nahlásit
jo a dostala jsem úplně nádherný řetízek s přívěskem westíka od makrelito je nádherný
a obě holky byly na očkování a ani jedna nepípla, já nemááááám hysterky Monty totiž byl a strašně moc
|