| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 16:22
- Nahlásit
datli
já nestopovala nikdy,bo maminka mi to zakázala a byla jsem Mirka Dušínová
To máš bubý teda, já stopuju občas doteď, je to poměrně rychlý a levný způsob přepravy. A nigdy mě nigdo neznásilnil Akorát jednou se mě jeden polský kamijoňák zeptal essi by nemohl v támhletom lesíčku tó, že by jako zaplatil, ale když jsem mu řekla, že nemohl tak to nehrotil Slaboch
|
datli
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 16:24
- Nahlásit
tak já jdu tooo,koukat na děti ,jak makaj....zdrc
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 16:29
- Nahlásit
Baico
A to se bude muset chudák ségra vyspat i s pizdou ? Teda dosáhnout vzdělání je pěkná fuška
Eldoguero
Mušovi gratulace !
|
Thee
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 16:31
- Nahlásit
Biluška
Super, mám podobný zážitek a ještě s němcema ve starém WV jak z dob hipísáků, ti byli neskutečně milí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 16:32
- Nahlásit
Eldoguero
Taky Elmušovi gratulujem
Du pytlačit. Asi. Každopádně rači nepyšte
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 17:04
- Nahlásit
agáta12
To je blbost
je to naprosto výborný, prdeeeeel mocná až největší na hustofilozofickopošahanský témata )))
eldorádo
no prosim, tak konečně se klučiska pořádně vycvičili, tož jim velice kongratulujeme.
Biluška
stopuješ? Tak nejsi slaboch, ale blázen. Je dobře, že datlová nestopuje.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 17:15
- Nahlásit
datli
Ptala sem se Liby-jestli by dojela na aromku ,né na JRT sraz
Ale vždyť já ti ráno říkala, že na aromaterapii půjdou víkendovkáři.
A ta igelitka byla do útulku, né?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 17:38
- Nahlásit
Eldorádo
gratuluju muši i kunímu ksichtu
essi máš v hajzlu imunitu tak nepomůže nic , vím to dle sebe, mě by tedy pomohlo nedělat noční a vypadnout ze zkurvenýho cukrovaru
all
já stopovala velmi mnoho a nikdy se minic nestalo-asi nebyla taková tma nikdy......ale často se mě ptali, zda by mě mohli pozvat na rande jakože na vztah
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 17:48
- Nahlásit
brej den, co je tady nového?
My dneska byly s jednou AD a malá si chtěla s ní hrát, i AD, ale raději jsme jim to nedovolily, protože AD strašně bavilo dávat nemotorně packy na Fejtici a prý strašně ráda zaléhává psy, AD - 35 kilo a fejtiné 5 by asi nebyla rovnocenná hra
Soph byla nasraná, protože musela sedět a držet hubu (ona si malou strašně brání a nelíbilo se jí, že si ty dvě spolu hrajou) musela být od AD opodál, protože kdyby ta krafka (Soph) vrkla, tak by se to AD asi moc nelíbilo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 18:04
- Nahlásit
prosymvás proč drásáte????
gdo vycucává??????????????????????????
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 18:09
- Nahlásit
davidkova renata
já určitě ne, byla jsem tady naposledy včera
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 18:10
- Nahlásit
impact
Ale vždyť já ti ráno říkala, že na aromaterapii půjdou víkendovkáři.
Popřemýšlím o tom,essi se mám urazit, páč to zní jako kdybysem nebyla ve vlastním žumpalendu vítaná, nebo co
Gerda
Co máš proti stopování? F Praze asi nemusíš když vám furt fšude jezdí autobusy, vlaky a podzemní vlaky, parníky a nevím co fšechno. Ale když bydlíš v Oryjentu tak ti hodně často nic jiného nezbývá. Už jsem stopovala i s kočárem, i s miniděckama, asi stokrát se psem, dokonce i s několika psama... Coby řidič už jsem vezla i stopaře s kočárekem, se psem, asi milionkrát s velkým nákupem. Dokonce je tady celkem běžné, že si kvůli stopařovi kousek zajedeš,abys ho hodila kam potřebuje. Ne daleko, tak o vesničku, max dvě, ale dělá se to.
kejtlin
Do mě se taky gdysi nějaký slovák vášnivě zaláskoval . Jsem se děsně bavila, sem jela se dvěma psama (s Hesi a Pumou), s velkým batohem a s megakošíkem třešní za agiliťákama na tábor. On napřed, že mě vezme do Opavy, pak chtěl jet na Ostravu a dál na hranice. Po cca pěti minutách v autě mi začal vykládat, že se mu děsně líbím, essi jsem vdaná a tak. Jsem si říkala, že asi musí být fakt zoufalý když se mu děsně líbím . Tak jsme konverzovali, v Opavě prohlásil, že mě hodí až na Hradec, že může jet klidně i přes Frýdek-Místek a vezl mě dál. Za Opavou mi vyznal lásku, že prý se do mě na první pohled zamiloval, že jsem bohyně jeho života a takové kydy . Jsem měla co dělat, abych se nesmála nahlas. Pak navrhnul, že by zastavil a šli bysme se projít, aby se jako pejskové vyčůrali a tak. Ujistila jsem ho, že pejskové vydrží a můžeme jet dál V Hradci prohlásil, že mě doveze až na tábořiště, protože mě prostě hrozně miluje a musí být se mnou co nejdýl. Na parkovišti před táborem ze mě vyrazil telefonní číslo, aby mi mohl zavolat hned jak dojede domů. Jsem mu dala na svýho tehdejšího chlopa. Prý večer fakt volal a prý si moc fajně pokecali
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 18:16
- Nahlásit
Monty
byla jsem tady naposledy včera
a bůchví esis to byla vůbec ty,agáta řikala že si nějaká divná
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 18:20
- Nahlásit
davidkova renata
jo já vím, že prý mluvím německy a tvářím se jako 60ti letá
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 18:21
- Nahlásit
Takže to píšu ještě sem, v sobotu od 10 se v Prokopáku koná další chronický pyknik u cesty. Renatu nabírám a vypadá to na celkem slibnou účast. Z pykniku se přesunujeme rovnou do Jílu, takže jdu vyplnit přihlášku na soutěže.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 18:22
- Nahlásit
Biluška
Co máš proti stopování?
mám toho proti stopování docela hodně, právě po jednom nepříjemnym zážitku, už bych to nikdy neudělala, stejně tak bych nikdy nevzala do auta stopaře. Kámoše zavezu, kam potřebujou, ale cizího člověka, stopaře, kterýho neznám, tomu ani nepřibrzdim. Zřejmě bych mluvila jinak bydlet tam, kde ty, ale tady ani prd. Musim dokonce říct, že bych i přemejšlela, jestli zastavit, třeba večer podivně a možná zraněně vypadajícím liem. Jako strach je prostě větší než touha pomoci. Ale to se zas dostaneme k témě, co už tu byla a začala nějakýma vášněma krz ty, co neuměj první pomoc. Takže spíš mi jen ještě jednou řekni, kde je ta přihláška na vořecha, ať ji vyplnim )))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 18:23
- Nahlásit
Baico
Saraksová jede rovnou se mnou, Hancaw se dostaví do Jílu až, neboť předtim má kol Jílu pochůzky jakési.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 18:23 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit
Baico
další chronický pyknik u cesty
Nekecejte!!! Já přijdu, straaaašně se těšim!!!! (Teda jestli se mohu vetřít)
Edit: Pak teda pojedu do práce nikolif do jílu.. :/
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 18:24
- Nahlásit
Grin
samozřejmě přijeď, pokud nemusíš pak do kolbeny, pojeď i na vořecha Plachťák by se mohl zůčastnit nějakých soutěží....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 18:26
- Nahlásit
ŽENY SDÍLEJTE MI LUSY NA FB PROSÍM.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 18:26
- Nahlásit
Gerda
přihláška je určitě na šňapích stránkách - www.canisterapie.net
já teda nepříjemný zážitek nemám a to jsem jezdila cca od 17 do cca 28 imrvére. Teď jenom když mám rozbitý auto, nebo jedu náhodou vlakem a zůstanu někde viset.
Mám jenom jeden zážitek zprostředkovaně - na střední jela spolužačka stopem, vybourali se a ona byla nějak děsně moc zraněná do pánve a páteře. Když jsme maturovali tak v podstatě ještě nechodila, snažila se o dvou berlích, ale moc jí to nešlo, spíš ty nohy tahala za sebou jak lachtan . Ale na druhou stranu - vysekat se v autě můžu i sama, nebo to do mě někdo napálí, nebo mě může vézt kámoš a nezvládnout to...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 18:29
- Nahlásit
Gerda
Mě se Lusy strašně líbí...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 18:32
- Nahlásit
GrinJá přijdu, straaaašně se těšim!!!!
Též se těšíme!!
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 18:35
- Nahlásit
Baico
musim pak do hokny jsem tu už jedenáctej den fkuse a budu tady až do neděle večer...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 18:39
- Nahlásit
Biluška
Popřemýšlím o tom,essi se mám urazit, páč to zní jako kdybysem nebyla ve vlastním žumpalendu vítaná, nebo co
No zaplať si celou víkendovku a cvič s náma a pak vo tom můžeme polemizovat. Taky se ti necpu na tréninky agi na gulag.
Btw. doufám, že moje paranoia, že todle byl datli záměr, zůstane jen paranoiou.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 18:44
- Nahlásit
impact
No zaplať si celou víkendovku
O tom radši nebudu vůbec uvažovat, asi by to nedopadlo dobře a účetní by z toho mohla mít dost nervy
Btw. doufám, že moje paranoia, že todle byl datli záměr, zůstane jen paranoiou.
nevím v čem máš jaké paranoje, ale možná bys na to měla něco brát. Řekla bych, že houbičky, ale zase by mě někdo smáznul, tak radši lepidlo
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 18:44
- Nahlásit
Grin
musim pak do hokny
Škoda, ale uvidíme vás rádi i na tu chvilu.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 18:46
- Nahlásit
stopaře beru celkem dost běžně, když mám v autě velký psy který průběžně vrkaj, tak beru i trochu divný lidi, neberu jen zjevně nalitý nebo nafetovaný prostě když se divně motaj tak neberu jinak jo, jezdila jsem 14-cca 27 let naprosto běžně a fakt často tak to oplácím
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 18:49
- Nahlásit
Biluška
nevím v čem máš jaké paranoje, ale možná bys na to měla něco brát
Já na tom pracuju. Ale tolik let a žáden posun.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 18:58
- Nahlásit
ojojo, tady bude dneska nebezpečno
|