| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 12:02 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
datli
Bilu,přijedeš na tu aromaterapii do Kojoše?
Bilu bude na jack russellí víkendovce? A s jakým psem prosím tě?
Edit: Neorganizuj mi to, jo.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 12:03
- Nahlásit
Eldoguero
Bonbonek se po cca 5 krocích chtěl mazlit a nechtěl sbírat ten hnusnej buřt z tý hnusný země
je to strašnej miláček! Měla si to sbírat s nim, to by si to vzal. On je prostě brouček rejnmení ))) Nech si i jeho.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 12:10
- Nahlásit
Gerda
Ukazovala jsem mu to a říkala: "Papej miláčku, to není jedovatý." a on papal a pak mi lezl na hlavu a říkal, že až po něm zas budu příště chtít, aby stopoval, tak buřtíky do mističek nebo aspoň na talířky
Nech si i jeho. ¨
blázníš, ne, ne Bonbonek musí jít někam do rodiny na gauč oblizovat děti a babičku a řvát jak tur za plotem (v kotci je dost hustej) a lovit cyklisty a pak až je dožene, tak je oblízat
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 12:14
- Nahlásit
Gerda
nedávat jí Vyrážku a Laloka!
ty blpko, ty děláš jak gdybych si je chtěla nechat a týrat je sama Já je přece obratem střelím do Ruska
impact
S tím teda nepočítej, zase byste mě akorát zneužili abych vám hledala nějaký ztracený čokly, pak se bude říkat, že zdrhli kvůli mě a eště si ze mě budou dělat srandu, že přivolávám zajíce
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 12:17
- Nahlásit
Eldoguero
Bombonek musí někam, kde určitě nebude Biluše, páč by ho prodala do ruska na zápasy.
Biluška
je vidět, že tě břetimír kopl málo do nohy.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 12:19
- Nahlásit
Gerda
Bombonek musí někam, kde určitě nebude Biluše, páč by ho prodala do ruska na zápasy.
Co ti jako vadí na penězích?
je vidět, že tě břetimír kopl málo do nohy.
Za trest Maryje f sobotu nevyhraje ani jednu soutěž, si piš
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 12:41
- Nahlásit
Gerda
on nechce do Ruska, nééé, on chce být miláčkem, i když je zase pravda, že na psy on je vcelku drsoň, ale oni by ho kousali do laloku a to by se mu nelíbilo, ne ne Biluši dám na týrání čuby, na těch může rejžovat, bo budou na štěňata, který bude obratem ruky prodávat do Ruska
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 12:46
- Nahlásit
jo jinak co se mi zdálo v noci, že sisa jezevčice měla utržený nohy, jak se to stalo nevim a já jí donesla RD a ten mi řekl, já budu zaklínat a ty budeš koukat a přejížděl po ní nějakým šutrem a ty nohy jí začali dorůstat před mejma očima....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 12:51
- Nahlásit
Biluška
Za trest Maryje f sobotu nevyhraje ani jednu soutěž, si piš
no nevyhraje, páč ani neběhá, ani neskáče, ani nic nedělá, tak ani nemůže vyhrát )))))
Eldoguero
Biluši dám na týrání čuby
tak to jo.
Děcka, já nevim, jesi někdo znáte Studio Kroměříž...
http://www.youtube.com/watch?v=VdM0qQ9XQ6E&feature =related
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 12:51
- Nahlásit
Eldoguero
, na těch může rejžovat, bo budou na štěňata
no jasně a celý vrh mi zůstane doma Budu rejžovat na jorkšírech, blabladorech, bordodogách a podobných módních plemenech . Argentiny prodám do Ruska hned
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 12:57
- Nahlásit
Biluška
jak celej vrch, jen tři
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 13:07
- Nahlásit
Eldoguero
Na ifajně říkali celý vrch, tak celý vrch, to máš marný . Tam sou dobře informovaný, beztak vědí, kde je máš schovaný a předstíráš, že sou prodaný
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 13:18
- Nahlásit
Biluška
a joooo, tak to muší bejt pravda, gdyš to psali na yfajně
Tam sou dobře informovaný, beztak vědí, kde je máš schovaný a předstíráš, že sou prodaný
ty jsi strašná krafkááááááááááááá
no jo no, tak já teda ty prodaný stáhnu zpátky od majitelů (ti mi budou jistě vděční) a navozím je zpátky domů, psy jako dárek pro Arga (pozítří má narozeniny), čuby nakonec taky, určitě se budou brzy hárat
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 13:31
- Nahlásit
Eldoguero
Co Elmuš a kuní ksicht? Kdo to komu dneska zkazil?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 13:44
- Nahlásit
Baico
nevím, se mnou dneska vůbec nemluví, trochu se bojím, že xichtovi něco po..., event. že xicht pos... něco jemu
je mi to divný, včera napsal aspoň sem, dneska nic ... tak snad do těch dvou aspoň
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 13:51
- Nahlásit
Eldoguero
no kdo ví, jestli jsi je zase netrápila a oni teď nemají trauma!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 13:54
- Nahlásit
Eldoguero
nevím, se mnou dneska vůbec nemluví, trochu se bojím, že xichtovi něco po
No tak třeba už slavěj a v euforii zapomněl informovat.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 13:57 - Změnil/a: Venta
- Nahlásit
Eldoguero
je mi to divný, včera napsal aspoň sem, dneska nic
zase čekáš rande naslepo? Tyjo, to my s mušem eště nezkoušeli si chatovat, my se bavímne jenom osobně a nebo si zavoláme, takže dost nuda.
edit: nebo jsou někde na závodech? ňák mi to tu uniklo
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 14:12
- Nahlásit
makrel
já je samozřejmě trápím pořád, tudíž mají stálé trauma se jich zeptej
Baico
slavit maj večír, myslíš, že začali už teď jo, noooo, i to je varianta
Venta
končí s kuním ksichtem kurz, včera měli jednu půlku, dnes druhou
zase čekáš rande naslepo
to už jsem vzdala, s mušem není žádná zábava, ostatně jako s žádným chlapem mi chatujeme převážně, když není muš doma teda někdy i doma, to je fakt a zas si říkám, lepší něco než nic néé
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 14:30
- Nahlásit
Právě mi volala ségra. Nějaká pizda jí oponovala diplomku a dala jí za 3. Nejdřív jí vychválí, že po odborné stránce je ta práce super, ale se jí to nelíbí po formální stránce, takže jí dává za 3. Ségra je upá v pérdeli. Nechápu ty vědecké "kapacity" které si honí ego na studentech. Já jsem ještě ve výzkumáku pár diplomek oponovala, ale kvůlivá tokovýhle kravině, bych nejhorší známku nikdy nedala.
Až se ségra vzpamatuje, tak jí poradím, ať se vyspí s komis jako Pawlinka. Dneska by to rozhodně nedala
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 14:52
- Nahlásit
Tak volal muš - a mají to, dík všem za držení palců, už můžete povolit
Baico
Co to je za pypynu nešlo by jí třeba utratit, nebo tak něco?
Nic lidi já vypínám comp, protože odcházím pryč definitivně
zdar
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 14:58
- Nahlásit
Eldoguero
a mají to, dík všem za držení palců,
Hurá!!
Co to je za pypynu nešlo by jí třeba utratit, nebo tak něco?
To by bohuže nešlo. Ale poprosím Bluši, aby si jí dalo Lilátko na seznam a poplivalo jí!!!
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 15:02
- Nahlásit
Gerda
To je blbost , to se můžeme natáčet taky až sejdem - taky melem furt to je ňáký starý, šimla sem si strýky Jedly !
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 15:47
- Nahlásit
ty woe
|
datli
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 15:49
- Nahlásit
impactdatli
Bilu,přijedeš na tu aromaterapii do Kojoše?
Edit: Neorganizuj mi to, jo.
Ptala sem se Liby-jestli by dojela na aromku ,né na JRT sraz a hovno ti organizuju,tak přestaň vyšilovat.
Pokud si nevšimla,chci ji obdarovat stejnou igelitkou léčiva a obvazů jako tebe drahouši.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 16:06
- Nahlásit
Eldoguero dělat s imunitou je napytel.Ona se tak nějak vyvíjí sama,takže podpořit ji m
ůžeš tím,že budeš chodit ven,ikdyž budou hnusné mlhy,deště-to je nejlepší na posilování imunity.Chodit plavat-bo to je na celý tělo posilování -reakce na chlad a práci svalů v chladu,pak teple...
sračky z reklam jsou na nic,wobenzymy,rybonunyl,všecko za těžký prachy a nic.Imunita jede v jakýchsi 7.letých cyklech.Postupně se lepší a pak zas do puberty jde do háje,pak se zas zlepšuje....
Fakt nejlepší je být venku,sportovat,zpívat,nebo hrát na flétnu....
Mohu ti radit,jak při onemocnění typu stabilní rýmečky,kašlíky,prochlazení,angíny.Ale i to má význam-tělo získává vždycky nějakou zkušenost.
Pokusit se nemoce rozehnat vymaroděním se po starobabsku,vyležet to,čajíčky,med,citron a nebra ihned antibiotika.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 16:06
- Nahlásit
Alexa
co to je za vodičku?
Baico
Nejni probléma, Lilátko už ji má na seznamu
All
Víte co zas udělal ten degen? Krom toho, že se zase vloupal do baráku, to už začínám brát jako samozřejmost, nikoliv jako mimořádnou událost ZASE mi šlápl na tu rozšlápnutou nohu. Využil k tomu příležitost když jsem ho vyháněla z baráku a navigovala na schody Ale jenom lajt, sem stihla rychle ucuknout, takže jen tak sjel po povrchu a sedřel mi kůži Na večeři bude koňský guláš, stafte se
|
datli
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 16:16
- Nahlásit
Biluška už jedu,alena mopedu.Budu tam teda tak v středu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 16:19
- Nahlásit
datli