| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 04:02
- Nahlásit
fstávat a makat lemuřice
První noční evakuaci v bouřce máme za sebou, je zajímavé kolik lidí náš barák pojme gdyž musí
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 07:41
- Nahlásit
Bré deň!!!
A máme zase pindělí a musíme se prtínat.
MÁM DOMA RÝČBEJKA
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 07:55
- Nahlásit
Biluška pani ani nevím co za ten sásrak chcete kdyžtak mi to písni na mail - odepíšu ti až se proberu z kómatu
Božetěcha bych asi umrtvila - mám ještě poslední památku na Bobana - slézající nehet na palci. Na Bobanovu obranu musím říct že on to neudělal naschvál
|
impact
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 08:10
- Nahlásit
pawLINka
Tož já vím, že rýčbejci jsou kreténci, ale až tak? Do úrovně Tomáfka?
Děcka, jedu na tábor a psy jsem nechala doma s kámoškama. Moje nervy.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 08:22
- Nahlásit
impact
pawLINka
MÁM DOMA RÝČBEJKA
já taky, ještě stále sem pánovi včera psala že je nutný aby si fenu odvezl bud´ včera nebo nejpozději dnes večer, že odjíždím a nic ani mi neodepsal polib si prdel, až se mu dovolám nebudu vůbec ale vůbec příjemná vzteky totiž nevidím
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 08:38
- Nahlásit
Brýtro nádhery, už zase v háku, hele to zas byla bouřka, co?
Je už Bajkofka v háku a Aleksandra tééééš? A bere si Hancaw Baletku? A proč má Pawlinka hečbeka? A proč chce Davítková vidět, jak Grinová zvrací? A proč zas jede ympakt na tábor? A bere si taky hečbeka? A kdo si bere toho koňa?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 08:46
- Nahlásit
čus bus, dezolátí, chjo, už je zase po víkendu... dodatečně blahopřeju Biluši k svátku, ale je to falešnej svátek - žádná Biluška v kalendáři vůbec neni! co Bajkofka a pan Krasoň, jak reprezentovali žumpu v tý západní európě?
Gerdoslavu prosim o tu sovu s adresou, ať můžu vrátit vestu.
Včera byla velkobuřina, Bája musel zase spát v nočnim stolku, už mě tim trošek sere páč mi vždycky vyhází všechny věci co tam mam....
Jaxte se měly, nádhery, něco nového/zajímavého/veselého/skandálního?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 08:47
- Nahlásit
Zátiší s Mařenčími poháry a palmínou, otočte si sami:
Fifinky, Álojz Eirový, Olin Eirový, otočte si sami:
Bezvadňáckej bufáč:
Na výletě sme potkali davítkovou, kterak je nějaká zkažená nebo co....otočte si sami
A takhle sme byli chudáci čekající na vlak:
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 08:48
- Nahlásit
Trošku budu tapetovat.
Minulý týden jsme byli na hradě Lukov.
Úplně nejvíc utýraný psí dědeček:
Takhle to dopadne, když se u grilování sejdou 4 chlapi.
Sobotní véšlap po keškách:
Jessa pánečkovi rozumí. Aneb pohled do duše.
Další keška:
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 08:50
- Nahlásit
Výhled z bufáče na řeku:
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 08:51
- Nahlásit
Atuše má ráda výlety, jenom to tak nevypadá ))) Promiň Atuš, musela sem ))))))))
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 08:55
- Nahlásit
A ještě sem dám moji milovanou Flekinku:
A teď se dívám, že se mi sem neuložily některý fotky z hradu. Tak aspoň jedna:
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 09:00
- Nahlásit
Gerda
Promiň Atuš, musela sem
Tyjo to jsou šoky po ránu. Jinak si nejsem jistá jestli jsem v tu chvíli ten výlet měla ráda, i když asi jo... Míša je Míša
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 09:09
- Nahlásit
Zdravím vespolek, jsem bez internetááá jsem na vás chtěla včera po dojezdu z Orientu ještě bafnout a nic, asi mě ten bouřek co byl na neděli přesmahl drát bo co. Tak jsme teď na mamkynym počítači.
Jinak u Biluškovejch je to moc pěkný, Božetěch je strašně veliký, na fotkách vypadal jako vobyčejnej hucul a v reálu jako nějakej brutál chlaďas a malý šelmyjí miminka jsou taky hezčín a věčí jak na fotkách A ty nanuky jsou taky dobrý
Tak snad si tam Biluška užije i žumpí děcko
Jdu uklízet, bo Kamísek byl po cestě nějaký nevyřáděný a v noci stěhoval doma snad všechno, všechno uťapkal, nic nezničil, ale přesunul. Takže je doma trochu mrdník jaxvině. Ale Kamísek je fakt hodně v pohodě, včera byl unesen od auta Biluškou a vrhnut mezi jejich smečku a naprostej suterén jako kdyby jel na Gulag povosmý a všechna smečka byli staří kámoši
Tak jdu, stavím se kolem vobjeda, snad tu bude už i report z vítěztví francouzského bíleho
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 09:41 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
DĚCKÁÁÁÁÁ UŽ MÁM ZKOUŠKU VEJŠIVÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉK ČUMTÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
Do mailu vám narvu zbytek fotek s detailama.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 09:42 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit
Nažďár ženy.
Su v hokně, je to strašný po týdnu, bolí mě hlava od chvíle, co se za mnou zavřel výtah.
Dost uvažuju o tom, že se vrátím ke koňům, aspoň jako kydač.
Fotky jsou http://jbat5.rajce.idnes.cz/
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 09:48
- Nahlásit
Čus ženy, jak se máte? Jsem si šileně spálila prst vo pánev, když jsem dělala omeletu pro tu sviňu arabskou! : smirk:
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 10:10
- Nahlásit
ženy ted´ jsem koukala na net a od dneška jde ve 21.10 na primě opět oblíbený žumpí pořad FARMÁŘ HLEDÁ ŽENU jen nevím zda nové díly nebo repríza
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 10:22 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
polední hlášení z Gulaku
Zabiju fšechny přítomné pézetka samčího pohlaví Ti kreténi vstali ve čtyři ráno (no tak jo, sem jim dělala evakuaci, ale potom měli zase slušně zalehnout ), asi do šesti dělali bordel ve stanech, pak se přesunuli ven a začali dělat bordel na zahradě. O půl sedmé jsem se musela vyhrabat z pelechu (poté co jsem tam vlezla o půl jedné, vstávala ve čtyři, znovu zalehla o půl páté a o půl sedmé vstávala definitivně ). Děsně jsem je seřvala a nechala jsem je za trest hrát "na průjem". To je pekelná hra a hrozně moc se u ní běhá Pak jsme je rozdělili do dvou družstev, první družstvo jsem umrtvila děsně běhacíma parkurama a Mášenek to druhé děsně běhací hrou na louce . Potom jsme si je prohodili. Včil už haranti prosili, že už nechtějí běhat a budou prý děsně hodní. Vůbec jim nevěřím, střihnu jim ještě jednu běhací rychlofku před obědem a po obědě si dáme velký výlet spojený s běhací bojofkou v lese. Já jim dám, budit mě
Hančiw posílám sovu s cenou nejkrásnější šelmyje na světě.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 10:39
- Nahlásit
čus debylové,su nasrané,je pindělí,musim se prtínat,nesvítí slunko ,tudíž nemůžu k rybníčku sem velmi zdyzgomfortěné a neserte mě
kejtlin
dneška jde ve 21.10 na primě opět oblíbený žumpí pořad FARMÁŘ HLEDÁ ŽENU j
jediná dobrá zpráva!!! sou to premyjérový díly,sem slyšela jak to řikali ))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 10:42
- Nahlásit
Kdo neposlal doplatek pro švadlu???
Pawlinka, Bonc, Atuše, Jimmi, Lolinka a Vlčáčková, pokud ještě chce pokračovat Navalte prachy, dámy, co nejdříve plís Vše už je nakoupeno, zítra nebo ve středu vezu švadlu s matrošem na vejminek a chuděra malá začne šít.
Ještě potřebuju seznam, jak postupně začneme. Chci začít pražskejma, neboť mohou ihned na zkoušku. Aleksandra jde na zkoušku v každém případě, k ní vezmem jednu miniatůru, asi Adidasku.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 10:48
- Nahlásit
Gerda
Kdo neposlal doplatek pro švadlu???
Já, ale do 3 dnů mi snad přijde vejplata tak pak to hnedka pošlu!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 10:55
- Nahlásit
Zdar lidi, gdo zas vobjednal to hnusný poasí, u nás prší od 2. od rána
Malomaliny mě včéra sežraly jen trochu, jsou to velmi moc hezká miminka
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 11:06
- Nahlásit
Děfčata, ty peníze pošlete co nejdříve, neboť během krátké chvíle po vás budu chtít těch posledních peněs, pokud vyjde vše cenově, jak má, bude to jenom 150 Kč jako výšivné.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 11:16
- Nahlásit
Gerda
Pošlu to hned. Můžeš mi prosím poslat na mejla to číslo účtu?
all
Nechápu a nerozumím. Vdávala se moje bývalá spolužačka. Byla taková obyčejná a nijaká a na těch fotkách vypadá naprosto luxusně. Fakt krásná. Nemůžu tomu ani uvěřit.
Eldoguero
Víš proč je hnusně??? Protože jsem jela do práce na kole. Takže beztak zpátky těch 11 kiláků pošlapu hezky v dešti. Jako vždy.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 11:16
- Nahlásit
Jak to, že když tu začnu psát o prachách, hned všichni umlknete a nejste tu? Když se sem nevrátíte, bude to za vás muset zaplatit všecko Atuše. Takže kdo chce mít na svědomí Atuši?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 11:17
- Nahlásit
Bonžůr
Nejsem v práci, mám ještě dnes dovolenou. A ještě že tak. Domů jsem dorazila ve 3 ráno, protože Zelenina mi chcípla o půlnoci na magistrále hned na kraji mostu u ministerstva zemědělství na Těšnově. Peostě mi přestala fungovat elektrika, takže jsem nemohla svítit ani pustit blikačky. Skrz rozbitej kufr jsem se nemohla dostat do kufru pro výstaržnej trojúhleník. Byla jsem posraná strachy, že to do mě někdo naboří. Tak v tom dešti jsem si navlíkla výstražnou vestu a stoupla si za auto. Pak jsem zázrakem otrvřela kufr a vyndala trojůhelník a dalším zázrakem šli alespoň blikačky. Přijel pro mě táta a odtáhl mě dom, s tím že v tom dešti mi nefungovaly stěrače, takže jsme v podsttě co 10 min zastavovali a já vyskakovala z auta, abych si rukávem otřela sklo. Z každýho většího kopce mě táta pouštěl před sebou, protože jsem se bála, že bez posilovače mu nabourám zadek. Opravdu velmi adrenalinový dojezd dom. Zelenina nejede, dpoledne mě táta odtáhne do servisu.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 11:17
- Nahlásit
Dnes se byla podívat u nás paní na Bruna - kolohnáta vovčáckého, kteréhožto mám od soboty doma, jakožto darovacího psa,od původního majitele a ... nechci to zakřiknout, ale Bruník se docela líbil
Večer nebo zítra mi dá vědět, jak se rozhodla.
Bylo by to dobrý myslím pro oba - pes je hrozně hodnej, milej, na psy a děti zvyklej a u nich by měl pohodu se mi zdá, tak mu držte palce
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 11:21
- Nahlásit
dobrá skoro odpoledne, nesnáším svůj starý hnusný comp, asi ho nebudu vypínat, protože ty nervy s tím zapínáním jsou na nervy
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 11:23
- Nahlásit
Gerda
bude to za vás muset zaplatit všecko Atuše.
tak to teda nééé, absolutně nesouhlasím. Sama málo!!!!
Baico
nazdar paní, tak to jste měla "krásné" zakončení cesty, hlavně že jste v pohodě doma, a přeji ať i Zelenina je brzy ok, asi byla naštvaná, žes ji nevzala do Paříže...
|