Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8118 . 8119 . 8120 . 8121 . 8122 . 8123 . 8124 . 8125 . 8126 . 8127 . 8128 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 18:55
- Nahlásit

Gerda
A mas alojze jako na primym slunku nebo za sklem na slunku? Ja udelala hokus pokus, bo alojzove byli pry lojzove domaci, jednoho mam za oknem doma a druhyho venku. Domaci zachoval barvu, drobek mu seschly spodni listky od spicky. Venkovni vypada nyni krapek spalenej od slunicka, ale zvyraznily se mu bily teckovani, ja mu verim, ze to da. Hlavne zalejvat uplne minimalne, jen jednou tydne treba. Oni az si zvyknou na prestehovani, bude jim dobre.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 18:59
- Nahlásit

Atusch
ale co hůř Bůch se mnou
svjet se f prdel obrací..

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 19:06
- Nahlásit

Fifi
mám ho právě na zasklenym balgoně, skla jsou víceméně roztažená, ale moc toho na něj nenafouká, tzn průvan na něj žádnej nejde, ale přímý slunko totál celej den, jak je za nim bílá zeď, možná je prostě spálenej...zhnědly a změkly mu listy, některý úplně, všechny ostatní trošku. Přísahám na co chceš, že jsem ho zalila/zarosila jednou, když přijel od Eirů, tzn v úterku, včera večer (v sobotku) trošku též, kontrolovala sem, že má úplně suchou hlínu. Možná ho teda odendám z přímýho slunka, dám ho tam, kam svítí slunko odpolední, aby ho nespalovalo slunko ranní a polední. Právě ho budu přesazovat do novýho domku, ještě půjdu z pískoviště odebrat písek, smíchám se zahradnim substrátem, dolu dám kamínky ty lehký, bude sedět v tom výstupkovym květniku....víc gomfortu nemám. A šlahounek na Fifinkách má tři kvítka rozkvetlý! Myslim, že neumřely ještě...chtěj taky slunko? A malinko vody?

Grin
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 19:12
- Nahlásit

Gerda
jak ti vyšly palačinky podle Grinoreceptu????

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 19:14
- Nahlásit

Gerda
A šlahounek na Fifinkách má tři kvítka rozkvetlý! Myslim, že neumřely ještě...chtěj taky slunko? A malinko vody?
Fifinky jsou zvykly jen na slunicko za sklem okna, primy by je asi spalily. Vody malinko, max jednou tydne (ne-li za deset dni), to je fakt max, vic te ruka chran.
přímý slunko totál celej den,
No tak je sesmazen stejne jako Alojz, co mam venku. Ho dej nekam, kam na nej nesviti puchejr primo, nebo doufej, ze si zvykne.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 19:33
- Nahlásit

Grin
geniální samozřejmě. Davítková řikala, že ještě nikdy neviděla alergickou reakci na škoricu, takže příště si je máš prej dát s námi...)))

Fifi
No jo, ale Fifinky jsou taky na balgoně, v bytě nemám nikde místo, kam ty kytky dát, fakt nemám ani jednu poličku a už vůbec ne u okna, do bytu mi vůbec nesvítí, svítí jen na balgon. Jedinou úlevu, co jim můžu dát, že budou v polostínu, kde na ně nepopere úplně, ale jakoby venku prostě musej bejt. Heleto je mam zalejvat i v tom minikvětináčku jen jednou za tejden či deset dní? To ale totál přeschnou...je to fakt malokvětináček...asi jako panák ferneta je velkej...spíš menší....řekla si malej, dala sem je do malýho! Neni to málo jednou za deset dní? Včera sem je zalila, dnes už maj úplně sucho...Ani álojze nemůžu dát za sklo, musí zůstat na balgoně, přehodim ho s rozmarýnou a s Olinem, ten na slunko chce, půjde místo Álojze....šmarjá!

hancaw
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 19:33
- Nahlásit

Biluška FŠECHNO NEJLEPČÍ K SFÁTKU VOPRAVDICKÝMU! pani velmi chci Baletku ci a ci a ci eště víc jak puve

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 19:39
- Nahlásit

hancaw
neřikej dvakrát, nebo tě Biluše přinutí si ji zakoupit ))) a přidá ti k ní aji koňa.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 19:51
- Nahlásit

hancaw
pani velmi chci Baletku ci a ci a ci eště víc jak puve
jůůů ty béš mít dalšího čokla??? malou šelmyji?? ich gratulýre dich)))))

hancaw
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 19:56
- Nahlásit

Gerda koňa nexi v žáádném případku to radši tu šelmyji
Davídková jo budu, v případě že ty si pořídíš další Nandu

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 19:57
- Nahlásit

tak vas taky vsechny zdravim,postroje a obojky prodany,do mrte.
all
taky prejeme pani biluskovy vse nej,nej,nej....k svatku.

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 19:57
- Nahlásit

Gerda
Tak si mej fifinky taky na slunicku, mozna jim to tez nebude vadit, nevim, nezkousela sem. A nepreschnou, maj klusty listy, stejne jak alole, tak si vodu nastradaj a pak z ni cucaj. Zalezi, jak mas velkej ten minikvetinacek, esli fakt jen panak ferneta, tak mozna casteji, nez za 10 dni, proste az to vyschne na troud. Ja to fakt nikdy moc neresila, nezkoumala, ale ze si to ty, nasla sem, co sou
fifinky zac. . A vic fakt neporadim, ja se s kyti moc neprdim a jak pekne kvetou.

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 20:03
- Nahlásit

Ahoj smradi, tak jsem doma, je mi smutenka, čék si nějak rychle zvykne na příjemný věci (samože nemluvím vo pohybu... fujky...).
Budou nějaký fotky, tak vám pak dám odkaz.
Jinak jsem jela fakt jak z venkova - od Matějovy mámy jsem vyfásla košíček a šla jsem si natrhat jabka a meruňky.

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 20:05
- Nahlásit

ciao bambini
již jsem domki, bylo to bezvadňácký, ale krátký, i když mě v pátek vzal hrozně moc zub a stále bolí, ale po česnekový kůře už to není tak hrozný. Věděli jste že česnek pomáhá na bolavej zub???? Při čekání na picu jsme se zkamarádili s kupírovanou argentinou, pak jsme v tabacherii potkali vrčáka zora, krásnýho znakatýho, ale měl takovej kratší čumák než maj u nás, ale byl s papírama, pak tam byla taková stará baba s asi 20ti čivavama, a jinak samý vořeši. Moře bylo krásně teplý a čisťounký akorát v sobotu tam byly medůzi pak už néééé. Copa ste tady dělaly???? zaregistrovla jsem Crysi Kamila Emana, a Montyjový Fajfku, dočítat vás rozhodně nebudu páč nejsem magor, kdyby se někomu chtělo napsat výcuc budu ráda, ale když nebé tak se voběsit nepudu. Jo a co je s Malodudu?????????
Biluška
PANÍ HODNĚ ZDRAVÍ, ŠTĚSTÍ, PSŮ A DĚTÍ

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 20:13
- Nahlásit

kokot od ridgebacky mě začíná doopravdy srát, jsem mu napsala před 2 hodinama at´ si pro ni přijede nejlíp dnes nejpozději zítra večer, že zítra odjíždím na tejden pryč a nic, žádná odezva

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 20:20
- Nahlásit

nemethova5
postroje a obojky prodany,do mrte
jupííí! Tak to je skvělá zpráva!

Fifi
díky moc, vše mám nastudováno, musim je zas přesadit ,seděj úplně blbě, nemaj vůbec písek a květináček je vážně moc malej.

jbat
Jinak jsem jela fakt jak z venkova
proč jak? Ty jsi jela z venkova, košíček je v tomhle případě něco jako Joker...))))))

Alexa
Cao Italiáno! Už jsi domki? A kdy? Dnes? Bajkofka dnes asi taky dojela z vejletu, získali na světofce Výborný 4 Měla ses krásně, co? Teď ti asi bude strašně hrozně, i když...musíš do práce zítra?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 20:24
- Nahlásit

Gerdano to je dobra zprava,uz tam chudaci cekali az jim to porozdam,hlavne ja jsem rada,pac jak jsem zacala v te nove robote,takbudu skoro dva mesice bez penez,jsou k poslednimu a ta cesta me zrovna stoji nejvic penez,coz je k posrani.

Lola1
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 20:29
- Nahlásit

Grin

teda s těma palačinkama mi tu děláte chutě každej den. Budu si je muset udělat. Zrovna jsem se před chvílí ploužila přes strniště a říkala si, že budu pít jen vodu a vůbec nejíst.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 20:34
- Nahlásit

nemethova5
no právě, tak aspoň něco budeš mít v záloze, než ti přijdou pravidelný prachy.

Lola1
jen si dej paláčů, jen si deeeej mňáááám, palačinky ))

Cigi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 20:42
- Nahlásit

davidkova renata
bych se Tě potřebovala něco zeptat mailem. Písneš mi pleas na iva.c@volny.cz???
Dankešén

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 20:42
- Nahlásit

čus co děláte takle fuuurt?

Alexa

tys tam byla s čoklema na tej dovče? My byli na Ibize (bez tšoklúch) a bylo tam děsně moc čoklůch místních, vesměs takovejch těch módních plemen, ale i hodně vořechúch od nezávislejch hipíkůch

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 20:44
- Nahlásit

BILUŠE

vše nej k svátku, furt máte někdo svátek, to nestačim sledovat

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 20:48
- Nahlásit

Gerdaani nemluvte pani ani nemluvte.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 20:54
- Nahlásit

zdravím,u nás vše při starém,psi občas zloběj,hlavně dneska elis a mě kvete kaktus )

Monty
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 20:57
- Nahlásit

Alexa
vítej z dovči

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 20:58
- Nahlásit

dnes byli šamponi na cvičáku mocinky čikovný, byli jsme s pokročilejší skupinou, páč sme se nahlásili pozdě a do naší jsme se už nevešli a vůůůbec jsme se neztrapnili!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 21:03
- Nahlásit

Alexa
jsi aspoň černá jak cikán??

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 21:10
- Nahlásit

zuzanarosakova
NENE bez čoklůch jenom jaksem koukala kolem
kejtlin
jsi aspoň černá jak cikán??

ne natírala jsem se padesátkou a fakt funguje, já se jinak hrozně spaluju

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 21:12
- Nahlásit

Gerda
no do práce du, ale rozhodně se nepřetrhnu

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 21:34
- Nahlásit

Alexa
pani máte u mě velkodvoumatraci
Biluška
hodně zdraví, atd., pěknej průběh gulagu, koz, ovcí, koňů a psů tak akorát

<< 1 ... 8118 . 8119 . 8120 . 8121 . 8122 . 8123 . 8124 . 8125 . 8126 . 8127 . 8128 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání