Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8118 . 8119 . 8120 . 8121 . 8122 . 8123 . 8124 . 8125 . 8126 . 8127 . 8128 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 07:58
- Nahlásit

makrel
Díky, už ti tam letí sova

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 08:07
- Nahlásit

danajasa
Mädchen je ještě dífka tudíž panna a frau je paní huž vdaná
to víš, biluše, neví na čem by ještě vydělala, tak určitě prodává nakrytý už i štěňata v době odběru .

makrel
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 08:14
- Nahlásit

Biluška
máš to tam, nemám čas se s tím moc párat, páč už mizím, ale pochopí to Plnochrupý a klopené ucho si musíš najít někde jak holky psaly že je ta terminologie, to má speciální výraz a nejde to překládat doslova, bo by vznikla nějaká blbost.a už jedu. pááááá

danajasa
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 08:16
- Nahlásit

kachna_
prodává nakrytý už i štěňata v době odběru Golie surpréze 3v jednom jako to je dobrá nabídka Nic du pospat odpoledne půjdu někde topit psy a esli mě bé srát kot tak ho operu taky

laguna
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 08:35
- Nahlásit

vstávat a cvičit
a proooóč?
protože je ráno!
jenže já mám ještě noc!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 08:46
- Nahlásit

Nazdar pipky, my sme se logisticky zdrželi, ale za chvíli vyrážíme na posázafskou stezku a zpět pojedem vlakem k autům Bůšek bude ničit mašinkůůůůůů )) Ten kretén zas bude rád, že má něco novýho ) Co řešíte, Hundinen? Kdo je ještě práceprostý? A kdo má Fejticíííííííííííííí? ))) A Kamílka Kamínka?

Kamílek, Kamílek,
malý lýsý debííílek
s ouškama jak plachtičky
štěnec naší Crysičky )))

laguna
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 09:02
- Nahlásit

Neplánujete něco na zítra mám volno volníčko tak bych někam vyrazila jen s malodaf.

Crysa
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 09:32
- Nahlásit

GerdaKamílek, Kamílek,
malý lýsý debííílek
s ouškama jak plachtičky

jedu pro syrový maso, příště tě rozsápe, páč nebé debílek, ale krvežíznivej svině

impact
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 10:13
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/krimi/238520-ridic-vjel-do-p rotismeru-a-pri-celnim-narazu-zemrel-fenka-jako-za zrakem-prezila.html

impact
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 12:20 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Clea
Ahojky, tak já přidám něco nepsího, ale pro mě teda dost šokujícího.
Takhle si někdo u nás v paneláku vyřešil péči o mazlíčky o dovolené. Normálně je šoupnul do přízemí ke vchodovým dveřím....rybičky, morče, králíka a korelu......

...už jsou takhle třetí den. Nikde žádná cedule, nic... Krmení tam zatím mají....

Tak to jsem nežrala teda.

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 12:24
- Nahlásit

impact
Tak to jsem nežrala teda.
Ty woe tak to je teda síla .Bych to asi zkusila řešit přes policajty - svévolné opuštění zvířete je tuším trestné. Minimálně přestupek to teda bude. Plus neoprávněné zabrání veřejného prostoru

impact
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 12:31
- Nahlásit

Biluška
No zkusila jsem se zeptat, essi to nechce nahlásit, tak uvidim. No mazec jako.

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 12:37
- Nahlásit

Jsem uvařená jak v azijským bistru, beru Getsíka, Bořivoje a jdeme plavat.

Crysa
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 12:46
- Nahlásit

Já tu hybernuju u telky, ležím si, otevřeno až ven, puštěný holky zrzavý a mladej, špacírujou si tu kudy chtěj a najednou se po "chviličce" podívám k posteli, kde má malej ležení a je tu celej botník, listí z kytky od krbu, všechno je poťapáno tvarohem co dostal ke sváče.. hmh.. to jsou věci po dvou deci zas..

Crysa
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 12:48
- Nahlásit

impactTak to jsem nežrala teda.
tak zas lepší jak 14 dní sami v bytě chcíplí žízní (jako ty rybky by asi hned tak nevyschly).. třeba jsou s někým domluveni, jen nemůžou k "hlídačům" domů. Ale je to zvláštní, to určitě.

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 13:29
- Nahlásit

Crysa
když jsem ještě bydlela v paneláku tak mi nějaký dobrák hodil před dveře krabici s malým štěnětem. Bohužel den poté co jsem odjela na dva týdny na Gulak Po návratu se do mě obul soused jak si to jako představuju odjet si a nechat štěně na chodbě. Byla jsem dost f šoku páč jsem napřed vůbec nevěděla o čem plácá. Až když se teda uklidnil a vysvětlil mi situaci tak jsem pochopila o co gou. Někdo ho tam prostě pohodil a štěně tam bylo TÝDEN Po týdnu se ho ujali cigáni co žili o dvě patra níž. Nemusím určitě podotýkat, že dlouhý život neměl
Nejvíc mě dojalo, že celý panelák byl skutečně přesvědčen, že jsem tam takhle nechala svého psa, všichni na mě nadávali a proklínali mě do sedmého kolene, ale nikoho ani nenapadlo, aby se o toho prcka postaral, nebo aspoň zavolal policajty

Crysa
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 14:04
- Nahlásit

Biluškakdyž jsem ještě bydlela v paneláku
tak to já moc neznám, ani žití v paneláku, ani vztahy v baráku, stačí mi tady zaprděná vesnice, nebo spíš periferie města.

hodil před dveře krabici s malým štěnětem. Bohužel den poté co jsem odjela na dva týdny na Gulak ale nikoho ani nenapadlo, aby se o toho prcka postaral, nebo aspoň zavolal policajty

tak to je blbý.. ale zas u tý fotky nahoře je že krmení maj.. u psa by mě určo napadlo, že se musí venčit, napít, najíst.. jako pes před dveřma by se mě zdál fakt jako už hodně podivná věc, kterou bych teda měla potřebu řešit. U těch zviřítek nahoře, bych max. nechala na boxu se zvířátkem lepíka, ať mi pod dveče číslo xy někdo dá vzkaz až se příjde o zviřátka postarat, nebo že do dvou dnů to naložím a odvezo, pže dva dny bez pití a jídla morčíba nic moc teda.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 14:24
- Nahlásit

impact
hmm divný to je -myslím ty zvířata na chodbě

Crysa
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 14:33
- Nahlásit

Biluška to ty jsi chtěla trnovou korunu? takovou tu píchací kytku? Tuším že Alexa chtěla bílou, že tu nemá a ty tuším červenou? že bych jí zkusila nachystat ke dveřím a zítra vzala s sebou?

laguna
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 14:43
- Nahlásit

Crysa
určitě si jí ke dveřím nachystej ikdyž myslím že tahle už nevykvete

Crysa
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 14:47 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

laguna ale tahle nejen že vykvete, ale kvete snad celou dobu co jí mám.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 14:50
- Nahlásit

co děláte? já od rána nasekala 10kg masa, naložila 3 flašky rychlokvašek, zbytek-cca bednu nastrouhala do mrazáku psům, ted´ jsem si udělala hrachovou polívku, se asi najím a zalehnu k tv.
jinak hotelová rodgebacka tu stále je a pán ještě se neuráčil dát vědět, kdy si ji vyzvedne........

Dines
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 15:05
- Nahlásit

impact
Ahojky, tak já přidám něco nepsího, ale pro mě teda dost šokujícího.
Takhle si někdo u nás v paneláku vyřešil péči o mazlíčky o dovolené. Normálně je šoupnul do přízemí ke vchodovým dveřím....rybičky, morče, králíka a korelu......

...už jsou takhle třetí den. Nikde žádná cedule, nic... Krmení tam zatím mají....

Hele, ještě mě napadla idea.... to je panelák či takněco? a venku horko jako prase? a v chodbě chladno? Jesli to tam nenastěhoval někdo třeba z bytu po střecho, kde se nedá dejchat a je tam ke třiceti stupňům, anžto tam by se ty zvířata docela uvařila....Tak jestli je nepřestěhoval dolu do chodby do chladu a nechodí se tam o ně osobně starat?
Kupř. ten plastbox co je v něm ten králík je drahej jak sviň.

agáta12
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 16:04 - Změnil/a: agáta12
- Nahlásit

Etudy z manželského života
Úžasňák mi chodí každou sobotu dřít do krámečku, dělá tu nejhorší práci - vycucne vodu z akvárek, vyčistí je a napustí, aby rybičky nebyly v dyskomfortu a kolemjdoucí žasly jak mám hezké ryby. Vždycky chválí samozřejmě mě
Dneska byl hotovej nějak brzo a chtěl ještě nějak jinak pracovati .
Tak jsem mu půjčila klec, že ji může složit , řka - bacha, znáš se, když by to nešlo, tak di vod toho, brutální násilí zde není na místě. Ajťák se urazil, za koho ho mám a za chvíli přinesl komplet klec. Dostal pochvalu a poprosil ještě o nějakou složitou práci.
Tak obdržel další klec, ale takouvu tu s těma trubkama pro křečky.
Ta sice složit jde, ale až tak po třech dnech a pěti práškách na ukldnění.
Za chvilku došel, že si musí odskočit do vietkrámu pro momentové lepidlo

Po obědě jsme vzpomněli, že jsme chtěli dorazit zbytek višní a že nemáme želírovací cukr.
Ajťák tedy pro něj dojede, kolik cukru ?
Hele asi tak na 5 kilo, to bude stačit.
-- Přijel : Hele málem mi nestačily prachy ???
Máme 5 kilo želírovacího cukru . Naštěstí vydrží do roku 2013

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 16:10 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

agáta12
tag: POSTEL
Peníze došly a já děkuji.
Tak obdržel další klec, ale takouvu tu s těma trubkama pro křečky.
u nás vedla taková ta zlatá na ptáky, kulatá od Tommi. Jednou mi brigádnice vyhrožovala, že odejde, jestli jí ještě jednou bude muset skládat
edit: chudák ajťák úžasňák, ten plast se nedá lepit

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 16:15
- Nahlásit

Gerda
A kdo má Fejticíííííííííííííí?
no já

jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 16:18
- Nahlásit

na Barandově dávají Rin Tin Tina.

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 16:27
- Nahlásit

Sophince je dneska blbě ládovala jedno přes druhé a dneska zvracela, je to můj blbeček milovaný. Faith je strašně hodná, asi to není westík

Dines
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 16:29
- Nahlásit

Monty
Sophince je dneska blbě ládovala jedno přes druhé a dneska zvracela
Jí vzkaž až se neopičí - jsem spráskala Pikao, limetko/chilli brambůrku, Vexty , čokoládu a bagetku se sýromáslem včera a moc mi do zpěvu nebylo... i jsem si chvíli srovnávala myšlenky a chutě nad záchodovou mísou

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 16:41
- Nahlásit

Dines
jo to jí vzkážu a mile ráda, je to blboun - dneska pro změnu nic nejí, jsem dneska nestačila uklízet, Soph se asi 4 - 5 x vyzvracela, pak začla kadit malá a já lítala jak torpédo

<< 1 ... 8118 . 8119 . 8120 . 8121 . 8122 . 8123 . 8124 . 8125 . 8126 . 8127 . 8128 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání