| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2011 09:22
- Nahlásit
davidkova renata
nemethova5
jo pohoda to udělali i minule , hlavně vědí že nekrmím granulema a čuba maso nežere že, takže ty granule nemám, když jich koupím moc tak nevím co s nima budu dělat a když málo tak b ude mít hlad.
jako zaúčtuju ale to mi je platný když mám suchou nádrž že, když si ji nevyzv ednou dneska tak čuba najíst nedostane-nemá už co, ty grancle co jsem jí koupila už snědla a těch asi 400 g co dovezli oni taky pochopitelně a do práce zejtra už nedojedu.
jj na obojky a postroje kouknu díky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2011 10:07
- Nahlásit
Tak uš to začíná, první pézetko je za chvíli tady Gdyž se dostanu k počítači budu průběžně podávat hlášení kolik uš je mrtvých a kolik vážně zraněných
Akky0Aime
Dáša Fišerka mi včera říkala, že má naopak mlíka přebytek. Porodila jí na útulku nějaká čubina, zdechlo jí štěně, zůstalo jenom jedno a neví co s mlíkem. Kdyby tvoje mamka chtěla tak písni pošlu ti číslo na Dášu a můžete přestěhovat prcky tam.
impact
Že sis v žumpalandu udělala svoji výstavu hopíků a mělas 15 vlastních.
To jsem nechala půl smečky doma?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2011 10:12
- Nahlásit
dobré dopoledne, doufám, že jak se vrátím z dovolené, tak budou ty prémie, potřebuju noťas, už mě to fakt nebaví hodunu restartovat comp, než se mi uráčí zapnout.
A zrovna teď kdy ho potřebuju nejvíc, kdy pořád fotím a natáčím videa
Biluška
štěňátka jsou čačí
|
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2011 10:44
- Nahlásit
Biluška
15 šelmií foe.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2011 12:06
- Nahlásit
čus volovééé
Pro vaši další náfštěvu sem našla pjeknou prochásku,kolem obory,pak po kouzelný polňačce k lesu.....fčera sme si udělali s dětma nepsí prochajdu a bylo to velmi gůt. ......
Biluši tímto přeju k dnešnímu svátku a dostává odemě dárek nejvječí.....našla sem jí Akélu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2011 12:19
- Nahlásit
jablunka
Děkuju paní, jsem velmi dojat, ale váš dárek nejspíš převezu do nejbližšího útulku . Z důvodu alergije díťata pochopitelně
Psíček
Tyhle teď budeme umisťovat?
Nikolif, o ty se zájemci perou
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2011 12:26
- Nahlásit
Brý poledně dneska se mi všecko séře-včerá sem vařila uzený žebra asi ze stoletého zakladatele rodu všech prasat v republice(polífka ujde)neska sem chtěla udělat šunkofleky všecko tam je(maso,zeleninka cibulka opraž.těstoviny,koření-pepř,sůl muš.ořech.magi kari vejce šlehlé v mlíku navrch sejra uzenej)a je to ůplně bez chuti sem nasrán kam to koření emigrovalo kuwa Dotoho mi odmítlo odtékat umývadlo co pamatuje odsun němců (po nezdařených pokusech se zvonem a krtkem)jala sem se rozšroubovati odpad vytěžila sem mnoho kamene a mnoho fousů od bývalého cca tak na dva až tři krakonoše i vzpoměla sem si na něj mám zkurvený celý dopoledne. Do toho má děda neska blbej den furt mlátí čaganem na dveře a dožaduje se píčovin(podej mi rohlík natáhni mi gatě vostříhej mi nechty okamžitě mi vyzuj a obuj papuče mám tam kamének a dorazil mě větou"OKAMŽITĚ PŘIVOLEJ KOCOURA TED HNED MUSÍ JÍST!"kocour nereaguje děd stále křičí) balím psy a utíkám k mamince(snad mě nenasere taky)
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2011 13:01
- Nahlásit
Biluška
nj biluše má dnes svátek, vše nejlepší a příjemné prožití gulagu
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2011 14:11
- Nahlásit
Biluška Dneska slaví dobrá duše,
svátek má naše Biluše.Nohy si dej na stul - parada. A at Ti vsichni vlezou na zada. Na stolek par stamprlatek a oslavuj ten Svuj svatek.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2011 14:38
- Nahlásit
danajasa
Ty jsi škodolibá.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2011 14:51 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit
Biluška
přeji fše nej k svátku. Jestlipak ti popřál psíček, když ho tu vidím?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2011 15:12 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
impact
Ty jsi škodolibá
Proooč dyt se to rýmujéé Hele ted du přát kámošce a ta dostane jednoho z těhle http://www.megadarky.cz/1014-plysovi-mikrobi ta bé teprf ráda huž du chystat kytku a do ní ho dám
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2011 17:01
- Nahlásit
Nazdar frndiny, už sme domki, zas je vedro jako blázen starý, jeli sme novu cestou, trvalo nám to o půl hodiny déle, pročež laguna už byla dávno na místě a my teprv hledali velvary. Dnes bylo děsně moc jídla ve zlovsi, úplně sme se přežrali. Pak byla Atuše odvolána s klimovaným vozem domki, my šli plafčit čokle na pískovnu. Maryje již plave krásně dvě tempa, kulí u toho oči, takže opravdu plave. Už také smrdí jako plavný pes. Pak sme se nasunuli a vnutili k lagunům do lagunovozu, u nás přesedli do knédla, vyvezli tu čůzu davítkovou, pak se oprali, očesali smradimanku krs hrozící zapářku, teď peru obojek a všechno oblečení. Zase zapocený jako blázen, to nesnášim.
BILUŠI FŠECKO NEJLEPČEJŠÍ K OPRAVDICKÉMU SVÁTKU!!!!!!!!!!!
A hrůza strašná, umírá mi alojz od Eire!!!!!! Nevim, co dělám blbě, skoro nezalejvám, je na přímém slunku na jižní straně, hnědnou a měknou mu listy. Co mám dělat???????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2011 17:10
- Nahlásit
Gerda
Co mám dělat???????
pořid si umělý kytky jako já vole )))
biluška
nate pani něco na nerfy k temu svátku
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2011 17:10
- Nahlásit
já byla vyplafčit čokle a ted´ mi porad´tě mám pánoci od ridgebacky napsat něco ve smyslu kdy si pro psa přijede a myslím tím skutečné datum kdy opravdu přijede at´ si srandičky dělá z plastelíny.....
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2011 17:12 - Změnil/a: laguna
- Nahlásit
Gerda
zdravím stop máš u mě talíř stop palačinky výbornéstop
muž bude mít večeři stop
Vše nej k svátku BILUŠKO
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2011 17:14 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
pardon, nemám nápojku, odeslalo se to dvakrát, du si k mámě s vámi psát.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2011 17:15
- Nahlásit
kejtlin
ted´ mi porad´tě mám pánoci od ridgebacky napsat něco ve smyslu
no co se s nim sereš?? normálně mu zavolej a řekni mu co máš na srci,jaký vohledy sim tě??
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2011 17:19
- Nahlásit
davidkova renata
mi to nevzal už jsem mu volala
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2011 17:23
- Nahlásit
kejtlin
to je kretén (((((((((( hele tak mu napiš že to bé mít jaxi s penálema páč to tak prostě je že dyš nedodržíš termín..
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2011 17:31
- Nahlásit
davidkova renata
v pražskejch hotelích to tak maj, nedodržíš termín bez omluvy tak od toho dne běží 100% přirážka....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2011 17:37
- Nahlásit
kejtlin
no dyxi kousek vod prahy tak mu napočítej aspon 50% hovadu.-)))
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2011 18:21
- Nahlásit
zdravím a zase du,páč f tomhle teple se nedá nic jinýho
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2011 18:27
- Nahlásit
Gerda
a co je to za kytinu?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2011 18:31
- Nahlásit
zdar ženy!
Dnes byl nádherňácký den. Byly jsme na výletě s chovatelkou. Dámská jízda - dvje ženy a tři čuby Psiny se v lese do půl těla obahnily, vypadaly jak polomáčené sušenky. Tak sme je vymáchaly v Berounce. Bajša je zcela zabita, ani neškemrá o jídlo
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2011 18:32
- Nahlásit
Baysha
na tý jedný fotce je psí ruláda
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2011 18:33
- Nahlásit
Pumpa
psí ruláda
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2011 18:41
- Nahlásit
Dobrý večír, já normálně spucla oběd, čekal tu na mě řízek s kaší - mňamka. A pak jsem usnula, normálně jsem odpadla, totál mrkef, ale co hůř Bůch se mnou.
Jinak samosebou Bilušce fšecko nejlepčejší k svátku.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2011 18:42
- Nahlásit
Lola1
Geryček s růží je teda úžasnej! Pani, buďte taková laskavá, můžete-li, pošlete mi tuhle fotku co největší do mailu, šlo by? Prosííím!
Pumpa
je to álojz přece, vera.
Baysha
Oči tvého psa jsou neuvěřitelné ))))
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2011 18:50
- Nahlásit
Baysha
jůůů. krásný fotky
Biluška