| Autor |
Zpráva |
danajasa
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2011 22:47
- Nahlásit
Zdartééé eném probíhám KOUPILA SEM PSOVI BAZÉNEK ZA 167KČ V tescu tendle su ščasná je luksusuní a nejde prokousnout
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2011 22:48
- Nahlásit
Biluška
"fenka je ta co má velkou bílou lysinku
Sie ist, was die große weiße Blesse
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2011 22:49
- Nahlásit
Dines
malej skinhead já chci plešatý morče, který je dozeodolný
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2011 22:50
- Nahlásit
čus my sme z kousání zpět
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2011 22:51
- Nahlásit
BiluškaChci tu, která má větší šanci na přežití
obě, jedna je asi desetiletá před přesazením a košatá a druhá je tak tři roky po zakořenění a jsou nesmrtelný, zálivka jednou za 7-10 dní, když začnou padat lístky a kvete tio porát.
Hele dámy, dokážete něgdo do němčiny přeložit "fenka je ta co má velkou bílou lysinku" ? Crysu žádám, aby se zdržela komentářů
Nevděčníku
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2011 22:52
- Nahlásit
danajasa
Zdartééé eném probíhám KOUPILA SEM PSOVI BAZÉNEK ZA 167KČ V tescu tendle su ščasná je luksusuní a nejde prokousnout
Ten je bombovej! Je i proti prodrápnutí dna drobet?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2011 22:55
- Nahlásit
Dines
Jako vydržel,ale páč pakůn je blb a hrabe dno prozřetelně sem na dno dala takovej ten houbovej kobereček co se dává do sprch páč se napije vody a leží na dně.Biluška
Paní zkuste tento překládá dobře a zrovna mění slovosled aby to nebyli capiny http://www.prekladactextu.cz/
|
impact
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2011 22:55
- Nahlásit
Kurwa vypnite někdo to vedro a pusťte tu bouřku.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2011 22:56
- Nahlásit
Eldoguero
nestačila by angličtina? němci umí anglicky většinou
Nevím, si doteď písáme německy, tak je blbý přejít najednou do angliny. Navíc německy umím aspoň trošku, anglicky vůbec
danajasa
kuju paní
Crysa
obě, jedna je asi desetiletá před přesazením a košatá a druhá je tak tři roky po zakořenění a jsou nesmrtelný, zálivka jednou za 7-10 dní, když začnou padat lístky a kvete tio porát.
Pche, prej nesmrtelný. Nedávno jsem šlohla větvičku v ústavu kam jezdím na kanysku. Dala jsem ji doma do vody a zapoměla na ni. Potud dobrý. Asi po dvou měsících jsem si na ni vzpoměla a vylovila ji z vody. Velmi mě potěšilo, že pustila kořeny a začala kvést . Tak jsem jí věnovala péči, zasadila jsem ji do hlíny, umístila tak, aby se na ni nedostali psi a dokonce jsem ji jednou zalila. Možná dvakrát. Chcípla bestie
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2011 22:58
- Nahlásit
CRYSÓÓ
říkala eliška v mlíkoších že n ěkomu chybí malina či co mrkni na fb je v neratovickým útulku, sdílela jsem to
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2011 22:59
- Nahlásit
Biluška
Tak kterou mám poponýst do auta? Obě jsou dospělý, jednu budeš mít hned velikou, druhá je mladší a ještě ne tak rozvětvená. Z tý starší se nechá rovnou i oštípat co ti bude chytat za záclony a namnožit.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2011 23:01
- Nahlásit
kejtlinříkala eliška v mlíkoších že n ěkomu chybí malina či co mrkni na fb je v neratovickým útulku, sdílela jsem to
to ví ode mě, sdílím to už od doby co to tu vyhodila před tvym odjezdem Davítkojc. Pak jsem na to koukla líp a přišlo mi to jako Eliščina Aspena nebo Arčí, tak jsem jí psala a na to konto mi ona volala z Mlíkošů.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2011 23:05
- Nahlásit
Crysa
chci tu větší, páč jsem přece lakomá tak chci všeho hodně
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2011 23:05
- Nahlásit
Dneska sem si koupila brusinkové Frisco je to moc dobrý zvažuju,že votevřu eště jedno a půjdu si tajně sednout do pakoního bazénku nebo chcípnu na vedro naštěstí mám uzavřenej dvůr tak mě nevodchytí do blázince.tak brou všem huž at zaprší to je děs.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2011 23:06
- Nahlásit
Biluškachci tu větší, páč jsem přece lakomá tak chci všeho hodně
je tvoje, jdu jí naložit
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2011 23:09
- Nahlásit
nic lidi, du si lehnout k týví, zejtra se jdeme podívat na malomaliny, tak pak dám vědět co mi ukousli
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2011 23:16
- Nahlásit
nahrávám nové šelmyje na rajče, abych vám to tu mohla trošku vytapetit. Jde to hrozně pomalu a mě se chce mooooc spát. Asi usnu nad rajčetem
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2011 23:18
- Nahlásit
Crysa
aha tak já ten hiovor moc neposlouchala, jen jsem zaslechla něco o ztracený malině
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2011 23:26
- Nahlásit
Třikrát sláva. Rajče dotapetilo, takže tady máte malé šelmyje a já se jdu svalyt
Nádherná Baletka. Hancaw by se měla fofrem rozmyslet, že ji chce, páč jinak ji fakt prodám, už na ni mám dva zájemce
Bony má veliký žuby žahnutý nahóru když hlídá svoje miminka
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2011 23:30
- Nahlásit
Biluška kucímucíí kuááásnýý
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2011 23:34
- Nahlásit
je tu někde Jbat? Našla jsem ti super brigádu na víkend
http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/prace/clanek. phtml?id=706644#utm_source=centrumHP&utm_medium=ne wsbox&utm_content=A
A já už jdu taky spát, mějte se tu bájo
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2011 00:34
- Nahlásit
Doufám že ten kdo tu přivolával bouřku má auto v garáži, psy v posteli a všechno zabezpečené a zastřešené.
Obávám se, že kroupy velikosti pingpongových míčků mi na autě udělali hezkej tuning
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2011 01:30
- Nahlásit
ahoj holky tak mimina krmí máma růčo páč amida měla málo mlíka ale už konečně začaly dnes přibírat tak je už dokrmuje míň, řeknu vám že si asi ještě pořádně promyslim jestli akky bude mýt mimina
páááá
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2011 07:47
- Nahlásit
Na jak dlouho se plánuje zloves???
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2011 07:59
- Nahlásit
Brýtro blázni, to byla bouřka jaxviňa, co? Hromy asi přímo nad námi. Musela sem zatáhnout skla, spala jsem ve skleníku. Teď to nemůžu vůbec vyvětrat, vůbec nefouká.
laguna
No nijak ekstra dlouho, určitě nechcem bejt na silnici, až se budou vracet koupáci a lidi z prodloužených víkendů, po prvních dovolnejch. Asi bych řekla, že bych ráda do tří byla doma.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2011 08:04
- Nahlásit
cus lidi,jsem sice po nocni,ale sedim na cvicaku a popijim kaficko a zeru snidani,amin chudak po vcrejsim cestovani a sichte tvrde usnul,cekam na lidi az si prindou pro svoje vyrobky co si u me objednali,jinak u nas zadna burina silena nastesti nebyla,ale co neni muze byt.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2011 08:11
- Nahlásit
Biluška
Jsem koukala na ty fotky a pak se mi o nich zdálo. Že sis v žumpalandu udělala svoji výstavu hopíků a mělas 15 vlastních.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2011 09:00
- Nahlásit
čus lidi u nás byla děsná bouřka v noci
add ridgebacka-opět si ji včera nevyzvedli, žádná křeč, a ta ilovka co jsem jí koupila je už taky sežraná, korunu nemám, asi čuba nedostane nažrat než si pro n í dojedou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2011 09:12
- Nahlásit
čus debylové,odjebávám sa do zlýfsi,jedem prej novou cestou ..lidi měl sem vás rát,bděte
kejtlin
opět si ji včera nevyzvedli
nechápu!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2011 09:15
- Nahlásit
kejtlinpodivej se na zed na fejsu na ty obojky a postroje.ted jsem na cvicaku jedny prodany,hele tak si to zauctuj poradne ne?
kdyz jsou tak fajn a nechaji ti tam psa aniz by ti dali vedet,ze treba ze prijedou jindy nebo tak.
|