| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 11:24
- Nahlásit
Baico
Zelenina nejede, dpoledne mě táta odtáhne do servisu.
ty voe tak aspon že ste nějak dojeli!
Eldoguero
paní na Bruna
jakej brůůno??? ten jaxme vo něm mluvili s darovacích psech?????????????????????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 11:24
- Nahlásit
pawLINka
Můžeš mi prosím poslat na mejla to číslo účtu?
Pani, neserte, posílala sem ho několikrát )))))))))) Máte to v mejlu.
Hele děcka, mám ještě jeden nápad. Na táboře vás stejnak bude docela hodně, když začneme šít pražský, co mohou přijít na zkoušku, na táboře by se mohla udělat zkouška mimopražskejm, který budou moct dojet - počítám s Boncovnou a Lolinkou určitě, s Koko, která MOŽNÁ přijede na kukačku s Kokynkama...co myslíte? To by teda nezkoušela jenom Pawlinka, tu bychom museli nějak pořešit, aby taky mohla zkoušet....
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 11:27
- Nahlásit
pawLINka
musíme najít vinníka a exemplárně ho ztrestat, huš jsem dnes zmokla 3 krát a blbne mi signál tv (zlatej analog) a psi jsou mikrý a smrděj a malá nemůže ven a prudí mě doma a já mám pocit, že jí za chvíli uškrtim
Baico
hm, trochu mi to připomíná naší cestu loni na tábor s autem, který nedobíjí (ještě, že diesl, páč s benziňákem bysme skončili tak v Liberci), když nám auto chcíplo v Práglu uprostřed křižovatky a muš honem honem měnil záložní baterii totéž auto nám o dva měsíce později zemřelo při cestě tamtéž, ale naštěstí ne v Práglu, ale až za Příbramí, jizda na laně cca 20 kiláků - výborný zážitek - jsem ráda, že jsem seděla v tom autě, který táhlo
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 11:30
- Nahlásit
davidkova renata
jo jo to je von, byla tady dnes paní se podívat dopol. - v dešti chudák, líbil se jí, říkala, že ještě má zkouknout nějakou fenku, tak, že se mi ozve pak
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 11:32
- Nahlásit
Eldoguero
jéé tak jim budu držet palce,pak písni )
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 11:32
- Nahlásit
Gerda
já už je mocinky těšííím na nové vestáryjum
Baico
a to jsi jela zeleninou tour de France a nebo jsi s ní jen popojížděla z Průhonic dom? esli zelenina projela Francii a scípla až v Práglu, tož to je šikovná a zralá na medajly, bo to se cení vydržet bolavá celou cestu a až před domem s rozbolet k umřetí. To mi naštěstí taky auta ráda dělala, že do práce jsme dojeli, ještě většinu cety dom a pak si scíply mezi Prahou a Mělníkem. Tak přeji zelenině brzké uzdravení
davidkova renata
kejtlin
dneška jde ve 21.10 na primě opět oblíbený žumpí pořad FARMÁŘ HLEDÁ ŽENU j
jediná dobrá zpráva!!! sou to premyjérový díly,sem slyšela jak to řikali))
trak to je gůůůt, jen to nebudu asi mít s váma vonlájn, bo jsem v patové beznetí situaci doma a máma mě tu asi nebé chtít až do noci na jejim kompu
A bez netu zjišťuju, že se asi upracuju, už je podruhý vytřená podlaha, bo prvně jsem to brala chémyjema, pračka dopírá, psi dopoledně vylítaní,.. ale chyběj mi ty chvilkový pauzičky co si dávám u neta..
Biluška
polední hlášení z Gulaku
dobře ty! jen je utafte co malá kometa Verča? ještě nebalí a nechce jet dom?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 11:33
- Nahlásit
Gerda
Pani, neserte, posílala sem ho několikrát
Dík, nechtělo se mi to hledat.
To by teda nezkoušela jenom Pawlinka, tu bychom museli nějak pořešit, aby taky mohla zkoušet....
Tak pokud mám podobné míry jako někdo jiný, tak by to mělo být v poho, ne?
Eldoguero
blbne mi signál tv (zlatej analog)
Moje slova, pani! Moje slova. Nesnáším ten degenskej didžidál skákací blbej.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 11:35
- Nahlásit
davidkova renata
ty voe tak aspon že ste nějak dojeli!
No hele adrenalinu jsem jsem si užila do konce života
Kdyby ste se chtěli podívat na fotka, tak jsou tady Já tam moc nejsem, jsou z mého foťáku, snad těch pár, kde jsme my s Fandou mi Vobořilovi dodají.
Ale tady máme jeden polibek pod Eifelkou
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 11:35
- Nahlásit
pawLINka
Nesnáším ten degenskej didžidál skákací blbej.
já jsem nadšená, protože nemusíme nikam dávat anténu (nemám ráda antény) a jedem přes O2
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 11:38
- Nahlásit
Crysa
a to jsi jela zeleninou tour de France a nebo jsi s ní jen popojížděla z Průhonic dom?
Ne jen z Průhonic dom. Ale neřekla bych jakej bude v neděli před půlnocí na magistrále provoz. Taky u mě zastavili tvoji přažští kolegové, když jsem jim řekla, že mi asi odešla baterka, tak mi odpověděli, že tak to mi teda nepomůžou a odjeli
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 11:41
- Nahlásit
nazdar paka
jsem v práci a do teď sem stihla projet diskuze, ksichtbůk, vypít kafe, pokecat s kolegyněma a teď přemejšlim essi má cenu začínat pracovat, gdyž pudu za chvíli na objet, ke kterýmu mi kuchařka dělá bramboráčky. A zejtra du k zubákovi v 11, tak nevím essi mám jít do práce pak k zubaři a pak už dom, nebo nejít do práce až od zubaře a nebo nejít do práce vůbec. No třetí možnost asi vyhraje.
Baico
moc gratuluju paní k velkýmu francouzskýmu úspěchu prince Hyacinta
Domů jsem dorazila ve 3 ráno, protože Zelenina mi chcípla o půlnoci na magistrále hned na kraji mostu u ministerstva zemědělství na Těšnově.
ty brďo essi vona zelenina nerozhodla že máš jít do práce. Hlavně držím palce ať je to nějaká prkotina
Gerda
na zkioušku jo??? nešlo by to posunout mám obáfku že sem v Itošce přibrala asi 100 kilo
davidkova renata
nepojedem na ten tarťáckej tábor, máš tam i několikery závody
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 11:42
- Nahlásit
Baico
No ty blááázne, tak to byla teda cesta z města! Moooc adrenalínovej anilínovej zážitek. A co jako je tý Zelenině vzteklý nejedoucí???????!!!!!! Los fotkos krásnos seňorita! Fandárijum je zase na gremlina!!!!! Nejjkrásnější gremlinek je to.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 11:44
- Nahlásit
davidkova renata
jo jo určitě se ozvu jak to dopadlo, každopádně ho tu stejně budu mít do konce července, tak ještě trochu zapracujeme na poslušnosti, páč Bruno jest v necelých dvou letech furt ještě štěně pometlo a tak, ale i přesto je moc milej
pawLINka
přesně, čék furt čučí na skřípající kostičky, kdykolikv trochu foukne nebo se zatáhne
kachna_
tak mi anténu máme stejně, jinak by nám něšel ani džigitál
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 11:44
- Nahlásit
Alexa
na zkioušku jo??? nešlo by to posunout mám obáfku že sem v Itošce přibrala asi 100 kilo
Tak to ale hodně rychle zhubni, páč máš jen určitý množství látky )) Kdyžtak ti odřežem od bajkofky, která se prostě už brzo stane novou českou twiginou, pročež jí podezírám, že určitě nežere čekuládu, má minimálně o dooost velikostí menší vestici. Ty na zkoušku musíš krz ty titěrný ramínka.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 11:45
- Nahlásit
Gerda
A co jako je tý Zelenině vzteklý nejedoucí???????
Blbne mi elektrika, vypadá, že se mi tam něco zkratuje. Nastartuju a po chvilce mi zhasnou všechny kolntrolky, vypne se posilovač řízení, ABS a vůbec všechno a pak se vypne uplně celá sama
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 11:47
- Nahlásit
Baico
By se jeden fakt podělal! Doufám, že to na diagnostice odhalej včas a odstraněj ještě rychleji!!!!! Už je v servisu, čůza? Doufám, že do konce tejdne je OK, páč v neděli se u vás fotěj pejskové
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 11:48
- Nahlásit
Gerda
pročež jí podezírám, že určitě nežere čekuládu,
Ale žeru. jen už nesežeru tabulku na posezení, ale dovolím si max jen 3 čtverečky denně. Ale teď jsem si dovezla 2 balíky tohu moooc dobrýho toustovýho chleba a balík bagetek ze stejnýho těsta jako ten chleba. To je větší lákadlo než čekuláda
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 11:48
- Nahlásit
Alexa
nepojedem na ten tarťáckej tábor, máš tam i několikery závody
s tebou nemluvim dyš si byla u mooře a já ne
hele koukala sem,ale už sem řikala gerdici,že to nedám,to je na mě dlouhý ,budou stačit mlíkožery a navíc na to už nemám love,páč k tomu všemu bych eště musela zaplatit zástup f posilce kerou mám na dohodu,a taky neni jistý esi sou eště místa,záloha měla bejt původně placená do konce června
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 11:52
- Nahlásit
Baico
ty woe, něco podobnýho se mi stalo z mazdou, najednou zastavila celá se zavřela a zamkla a konec, a odtlač sama tak těžký auto, byla prasklá hlavní pojistka stála asi 150 kč, ale v tý praze stála 4 dny než přišla nová
at´ to není nic vážnýho.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 11:52
- Nahlásit
Jo a todle jsem měla v pátek k večeři. Byla to velká mňmka
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 11:56
- Nahlásit
Vikula mi vyškubla z noťasu myš a ta po opětovném zasunutí již nefungá jí fakt dneska uškrtím, jak to dítě nemůže ven je zralé na týrání
Co s tou myšou, co myslíte, proč nejde, co s ní mám dělat, to už nepůjde nigdy ... poraďte
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 11:58
- Nahlásit
Baico
neprovokuj s tím žrádlem, mám hlad
Jináč teda samo gratulace k úspěchům veliké převeliké
|
zuzanarosakova
Člen |
- Nahlásit
Eldoguero
Co s tou myšou
Nevim, dej jí hadovi, vlastně ty nemáš hady, to má Jebloň.. Tak to fakt nevim
|
Cigi
Člen |
- Nahlásit
Baico
Gratuluji moc k francouzkému úspěchu
Jak je to tam kolem Eifelovky ohledně psů? Můžou tam? Že na vodítku, to předpokládám, ale musí mít košík? A můžou tam vůbec? V létě se chystáme do Francie, samo i s psíma dětma, tak sbírám informace. Číhám tady na leyendičku, ale ta tu stále není
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 11:59
- Nahlásit
Baico
To je větší lákadlo než čekuláda
NENÍ VĚTŠÍCH LÁKADEL TY BLÁZNE STARÝÝÝÝÝÝ
Jo a todle jsem měla v pátek k večeři. Byla to velká mňmka
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujky
davidkova renata
Alexa
nejedu s váma na žádnej závod, stejnak byste zas prohrály.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 12:01
- Nahlásit
Baico
Jo a todle jsem měla v pátek k večeři.
to jsi měla zavolat že máte hlad a žerete ze zoufalství co kde kolem leze, složili by jsme sem ti tu na řízek s chlebem a poslali to
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 12:02
- Nahlásit
Eldoguero
co to restartovat s připojenou myškou?
jak to dítě nemůže ven je zralé na týrání
lity lity
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 12:06
- Nahlásit
Jinak moc děkujeme za blahopřání. Ta první výstava se nám moc nepovedla, Farouš se nechtěl předvádět a pani rozhodčí nás ani nenechala běhat, takže Faru nemohl předvést svou největší přednost a to pohyb. Na světovce se mi ho povedlo přinutit, aby i občas zvednul uši a v pohybu se předvedl pěkně, až na to, že jsem 2x přepálila tempo a on zacválal. To nás stálo lepší umístění. Ale jsem spokojená, protože ostatní psi v mezitřídě byli skoro o rok starší než my, takže je to valstně velký úspěch.
Gerda
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujky
Nevíš, co je dobrýho
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 12:09
- Nahlásit
zuzanarosakova
nemám právě, tag jí vyhodím do koše asi, ale ještě zkusím restartovat pc, jednou se mi - jí - to už stalo a restart pomohl, kdyžtak si pro tyhle případy koupím hada, abych mohla myším vyhrožovat
kachna_
zkusím to
ona teda už dneska venku byla, ale jen chvíli,páč furt prší no a jak je doma ... prudí buďto psy (ti teď spí) nebo mě (to častěji)
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 12:12
- Nahlásit
Crysa
to jsi měla zavolat že máte hlad a žerete ze zoufalství co kde kolem leze
No hele zbytek výpravy jsem rozbila hned jak to přinesli. Vypadlo ze mě jen, velebnosti, jdu blejt. Ještěže máme nafasováno z domova a rozchchtali jsme se tak, že se na nás zbytek osazenstva restaurace koukal jak na atrakci.
Jinak jsme byli za slušnou atrakci i u Eifelky, všichni si nás tam fotili a mazlili se s veverkama.
CigiJak je to tam kolem Eifelovky ohledně psů? Můžou tam? Že na vodítku, to předpokládám, ale musí mít košík? A můžou tam vůbec?
Hele přímo u Eifelky je nějakej venčící park, kam chodí asi půl paříže venšit, psy tam běhali na volno a bez košíků. U Eifelky jsem se bez problémů fotili, ale myslím, že nahoru asi psy nesměj.
Jinak my jsme docentra jeli autem a parkoval jsme právě u toho parku, skrz který jsme pak prošli.
Tady máš ten park na fotce
|