| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 13:16 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
GerdaJo a jeden vědusk od nožních malin tam je taky.
no to je přítulkyně mýho šéfa, má Pepínu (Abby Vědusk) chlupatou NO od nožních malin. A jde už podruhý. Takže je bych taky ráda viděla a víc lidí známejch tam bé.
Pardon, dva Věduskové! jj, druhej je malin
Ale stejně asi rozhodně počasí. pže jsem koukala zas na předpovědi a předpověď na následující tejden vypadá "nebude-li pršet nezmoknem a nezmoknem-li scípnem vedrem" ..
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 13:17
- Nahlásit
Gerda
pani, který je ten druhý (krom Brita)?
|
Crysa
Člen |
- Nahlásit
Baico je to velmi slaďoučké mimi
je
|
Monty
Člen |
- Nahlásit
Eldoguero
vestíka
myslela jsi westíka, že???
knírač vestíka to dá rozum přece
no jo, ale já mám dva
nebo to mám chápet, že knírač je Faith a westík Soph?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 13:19
- Nahlásit
Crysa
aha, tak už vím
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 13:19
- Nahlásit
Crysa
Ale stejně asi rozhodně počasí
přesně, u mě počasí rozhodne, jestli vezmu mařku, nebo ne. Když bude vedro k zalknutí a ještě se bude u poslušností a bránění střílet, prdim na to a mařek zůstane domki. Hele to je ta Abbyna, jak byla ve Zlovsi? Ta hezká?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 13:21
- Nahlásit
GerdaHele to je ta Abbyna, jak byla ve Zlovsi?
jj, ta hezká dlouhosrstá vlkošedá ovčice a s tou hubeňounkou Martinkou.
|
Baico
Člen |
- Nahlásit
Jo jinak, chcete slyšet dobrej vtip? Bělouši byli na světovce třetí nejpočetnější plemeno. Bylo jich přihlášených 192.
|
Eldoguero
Člen |
- Nahlásit
Monty
no jo porát
jo jo malé bílé mimi je kníráček a velké bílé chundelaté je westík (už ok? )
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 13:24
- Nahlásit
Zdar ženy Je něco zásadního nového?
My jsme se vrátili po týdnu zpět do civilizace a nevim, jak to tu přežiju, naštěstí je hezky (ne moc vedro), takže už jsme zvládli dneska 3hod. procházku s dalšíma 5 čoklama
Monty
Tak už máš teda doma i toho 2. knírače?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 13:24
- Nahlásit
Crysa
ta hezká dlouhosrstá vlkošedá ovčice a s tou hubeňounkou Martinkou.
Martinky sem si moc nevšimla, snažim se na tyhle typy moc nedívat, ale čubizna se mě líbila, teď mi v kráse vede ten vlčák od přítele elišky psounový, ten je prostě přenádhernej!
Baico
Bělouši byli na světovce třetí nejpočetnější plemeno
))) Tak to je husťárna, hlavně ať se množej na jedincích typu Bajkonůr.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 13:25
- Nahlásit
Eldoguero
ano, už je to ok
no jako, řekla bych, že se tejraj tak navzájem, někdy mám pocit, že menší je moc drsná a naopak ony si to oplácí
Soph si někdy vyskočí na gauč a provokuje menší z vrchu, ta za ní nemůže a strašně se vzteká a Soph má z toho strašnou radost
jsou to dvě blby moje milované
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 13:26
- Nahlásit
hmm tak pán od ridgebacky napsal, že dnes přijede pro ni tak jsem zvědavá, zda mu to dnes vyjde......
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 13:27
- Nahlásit
kejtlin
Jinak mu začni účtovat 200%, když nesplní ani dnes.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 13:27
- Nahlásit
Baico
bych neřekla, že je jich tolik, no a splatla jsem si to, jak jsem říkala, že chovatelka jede taky do Paříže na světovku, jedou vlastně do Chorvatska na tu večerní výstavu
Venta
Tak už máš teda doma i toho 2. knírače?
anoooooooooooooooooo
po pěti měsících jsme zase ve dvouwestí sestavě
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 13:30
- Nahlásit
děfčata spolu venku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 13:35
- Nahlásit
Hele, děcka cvičící - zdá se mi, nebo nezdá, že na těch ípo kontrolácích drží figurant rukáv před sebou připravenej, prostě nastavenej...ti psové se vůbec nepozastavěj, ani si nepřibrzděj, vlítnou do toho jako blázni a protočej se s figurantem dokolečka. To sou teda šlupky do krku, to jo...líběj se mi víc hladkáče. A nejvíc, když chlapa srazej na zem. Ideálně když ho vemou za nohu. To letí krásně, hned. Kontrolák se mi líbil jen ten s Buráčkem, když do chlapa najel jak tank do zdi. Ale to nebylo úplně ípo....
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 13:36
- Nahlásit
Gerda
Jinak mu začni účtovat 200%, když nesplní ani dnes.
ted´ mi volal v kolik by mi to vyhovovalo a kolik bude doplác et, neúčtovala jsem mu nic navíc jen granule co jsem kupovala a dny kdy u mě byla
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 13:40
- Nahlásit
kejtlin
neúčtovala jsem mu nic navíc
tak jestli je to stálej klient a mohlo by ho to odradit....problém by stejně nastal až ve chvíli, kdy bys skutečně potřebovala někam odjet a čuba by furt smrděla u tebe na dvorku.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 13:42
- Nahlásit
Gerda
je stálej právě. má maminku v neratkách je v důchodu už, prej kdyba se cokoliv stalo tak maminka by pro ni dojela, obávám se že ji nehlídá protože se jí bojí, ale kdyby něco tak by asi jela, se mi i byl ukázat, jak vypadá abych náhodou fenu nedala někomu jinýmu
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 13:46
- Nahlásit
Monty
po pěti měsících jsme zase ve dvouwestí sestavě
Super! Je krásná, už začíná skoro i vypadat jako westík Ve dvou psech je to určitě lepší než když máš jen jednoho... to uznala už i moje nekynologická drahá polovička
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 13:53
- Nahlásit
Venta
no ona vypadá westík, jako knírač bude vypadat až se celá otrimuje.
Ve dvou psech je to určitě lepší než když máš jen jednoho...
jj, to je, navíc já už jsem si tak nějak zvykla na dva a bylo nám samým smutno
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 13:57
- Nahlásit
Gerda
fýšivky jsou jedna básnička, třeba jak ta od od pana Sládka - cestička k domu jak se line...
Kdyby by ty testovací byly plonkové tak tu černou nebo tamvomodrou na tu mou bundu lyžovací prosím ....prosím
Takový šlupky, kdy se pes i figurant válí na hromadě se líbí všem, ale vždycky jen na okamžik, protože pak všem bleskne, jestli si to oba ještě někdy budou moct zvopáknout. Ti kreténi co běhaj na figuranta jakoby nečitelně nebo na střed riskujou nějakou utrženinu nebo zlomeninu ať už svou nebo fíka.
Ale když to přežijou tak jsou dycky za hrdiny
All návštěvníkům cacitu - poznáte mě podle takovýho divnýho zrzavýho psa
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 14:10
- Nahlásit
Gerda
teď mi v kráse vede ten vlčák od přítele elišky psounový, ten je prostě přenádhernej!
jo jo, ten je nejvíc boží, ale Šéfíček je ještě hezčí, macatej memídek. s jednou koulí. )))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 14:11
- Nahlásit
agáta12
All návštěvníkům cacitu - poznáte mě podle takovýho divnýho zrzavýho psa
podle pana Saši? bude startovat nebo co?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 14:14
- Nahlásit
agáta12
Kdyby by ty testovací byly plonkové
právě že plonkový nebudou, jsou perfektní bez jediný výhrady, použijeme rovnou ty, tím i ušetříme, ale zadám na vyšití jednu navíc, jo?
Takový šlupky, kdy se pes i figurant válí na hromadě se líbí všem
no právě proto mě se moc nelíběj kontroláky, to sou řachy jako sviňa, mám za to, že u hladkýho ten nýáraz neni takovej, že nejdou ty síly tolika proti sobě. Ale s těma úrazama je to fakt, jak to padá a ještě v tý rychlosti, zranění může bejt hnedle.
poznáte mě podle takovýho divnýho zrzavýho psa
Hele to bychom mohli vzít aji přecedu, bestak si fčéra stěžoval, že nemůže nikde najít bokséra, co by se mu líbil, že je to všecko takové tenké, žížalové, nanicovaté s malou hlavinkou....
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 14:18
- Nahlásit
Simvás, když jsem si zablokovala přístup na Internetbanking spořky a nemůžu najít ty přístupové údaje k odblokování, tak mi to udělají na pobočce doufám, ne? a mimochodem, máte měkdo zkušenosti s tím, že se už druhý měsíc po sobě nestáhlo inkaso za telefon? už mě ta spoška sere, asi ten účet zruším.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 14:20
- Nahlásit
makrel
že se už druhý měsíc po sobě nestáhlo inkaso za telefon?
no, zkontroluj si, jestli nemáš strop na inkaso. To se mi stalo u vodafounu, že jsem si kdysi dávno nastavila strop a pak na to úplně zapomněla.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 14:20 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
jbat
šéf je jednostranej krypt´ák?mě se moc nelíbí na psa je malého vzrůstu, povahu neznám
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 14:20
- Nahlásit
makrel
já jsem to mamce zablokovala a musela si to jít na poobočku odblokovat
|