Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8127 . 8128 . 8129 . 8130 . 8131 . 8132 . 8133 . 8134 . 8135 . 8136 . 8137 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
bonc
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 15:18
- Nahlásit

pawLINka
Tohle jsme už kdysi měli a mělo to dobrý efekt.
jestli to dobře chápu (neni tam složení) tak tam neni žádná jiná účinná látka než to MSM - ale neni tam kolik %. MSM je fakt nejlepší kupovat čistý (99,5-9%) a nakombinovat to s něčim (chondroityn, glukosamin, vitamíny) co léčí. MSM neléčí.

Gerda
Člen
- Nahlásit

bonc
Taxem ho šla ustříhnout. Nebyl to dobrej nápad Nebyl to totiž otlak, anébrž puchýř, což mi došlo v momentě kdy sem střihla a z paty se na mě vyvalila voda.... teďkonc mam v patě velkodíru, můžu si do ní dávat drobný.
Šmarjá ty si strašný pako, koukej si koupit pořádný boty - stejank na ty velkotreky je mít musíš!

pawLINka
On ale pořád stačí. Jen už při horkým počasí nevalí kupředu v čele jako dřív. Chodí kolem nás. Je veselý, ven se těší...
no tak pohoda, upravte to podle něj a berte ho s sebou. Protože buď ho na klid a bez výčitek necháš doma, abyste mohli vyťapkat svejch 40 kousků, nebo to uzpůsobíš jemu tak, aby mohl jít taky. Když ujde kol 10 kiláků, tak si to rozdělte tak, že půjdete třeba tři dny a po 10 kilácích, s víc odpočinkem, aby to zvládl i Aronek pěkně a bez potíží...Mařena takhle taky chodí, mlaďoši lítaj, mařka si ťape, ujde to, ale už neutiká, když chce, dáme odpočinek. A procházky jí budeme přizpůsobovat, aby taky mohla.

kejtlin
proč se bavíš s někym, kdo ti řiká, že se mu z tebe chce blejt? To snad opravdu nepotřebuješ, ne?

Venta
Člen
- Nahlásit

Eldoguero
dělá IPO (už léta
Jj, vím. Já jen jestli dělá spíš s elektrikou nebo jen na odměny a tak. Já mám žracího psa, aporty sice nosí, ale nemyslí si o nich, že je to dobrá odměna Asi bych ráda i se psem, jen teda na poslušnost jen tak pro zajímavost, páč ípo dělat nikdy nebudem. A na takovou tu aktivní účast se psem mi to přijde jako dobrá cena, i kdyby bez oběda Ale teda kdyby se mělo střílet, tak to by moc nešlo.

Crysa
samo pošlo..
Ale až po tom, co muselo mít čumák v tý botě, ne?

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 15:20
- Nahlásit

pawLINka
co si myslíte o tomhle?:

Nová metoda vychází z poznání, že krevní destičky obsahují řadu buněčných
růstových aktivátorů. Plazmu proto začali lékaři využívat i pro stimulaci
chrupavčitých buněk u artrózy.

Podle mluvčího znojemské nemocnice Pavla Jajtnera je nová metoda účinná
zejména ve fázi nastupující artrózy, v pokročilém stadiu nemoci nezbývá než
přikročit k náhradě umělým kloubem.

"Stimulace chrupavčitých buněk aplikací krevních destiček je vhodná u
druhého a třetího stupně artrózy, kdy je kloubní konec kosti kryt ještě
alespoň nějakou chrupavkou," vysvětlil primář ortopedicko-traumatologického
oddělení znojemské nemocnice Radek Hart.

Lékař při novém způsobu léčby odebere pacientovi asi 20 mililitrů krve, ze
které získá dva až tři mililitry krevních destiček. Ty vzápětí injekcí
aplikuje do postiženého kloubu. Celý postup se po dobu šesti týdnů jednou
týdně opakuje, pak se pacient vrací pro injekci jen jednou za čtvrt roku.
Celkem chodí na injekce s krevními destičkami jeden rok.

Léčba není nákladná

"V České republice je prozatím tento směr využití krevních destiček v
plenkách, vyžaduje totiž kromě jiného i těsnou spolupráci s klinickým
hematologem," upozornil Jajtner. Nemocnice Znojmo je první, která se do
tohoto způsobu pustila. A přestože novinku zatím domácí zdravotní pojišťovny
oficiálně neproplácejí, experiment hospodaření nemocnice nijak zvlášť
neohrožuje. Proces není nijak nákladný a obejde se bez doplácení ze strany
nemocného. "Pacient nehradí nic, lze využít stávající nasmlouvané kódy se
zdravotními pojišťovnami," ujistil mluvčí.

Mluvčí předpokládá, že dokonce roku se léčbě podrobí několik desítek
pacientů.

Zázračné průsvitné kuličky
Novou metodu léčby artrózy začali minulý týden používat také v Ostravě.
Metodu nazvanou orthokine vyzkoušeli minulý týden první čtyři pacienti,
kteří si ji musejí hradit sami, pojišťovna ji neproplácí. "Cílem léčby je
zbavit organismus zánětu, který vede k degeneraci kloubu a způsobuje
bolesti. Dokáže to sérum vyrobené z krve pacienta, které obsahuje až 140krát
více protizánětlivých látek, než máme běžně v krvi," uvedl ostravský
traumatolog Ladislav Lukáč, který začal metodu aplikovat.

Metoda znojemské nemocnice je podle lékaře odlišná. Pacientům při ní píchají
v injekcích pouze jejich krev, zatímco krev používaná při metodě orthokine
je obohacena o další speciální látky. Namíchání séra je daleko náročnější.

Celková částka za kompletní kúru metody orthokine, která obsahuje šest
injekcí, činí 1200 eur, což je asi 30 tisíc korun. "Cena je přibližně stejná
v celé EU. Nejdražší na celé metodě je právě výroba séra. Lékaři se při ní
neobejdou bez speciálních zkumavek pro odběry krve. Každá stojí tři tisíce
korun," přiblížil Lukáč.

Zkumavky jsou naplněny průsvitnými kuličkami vyvinutými německým ústavem
molekulární ortopedie. "Jejich složení je tajemstvím. Obsahují látky, které
simulují zánět v kloubu, a krev při styku s nimi začne produkovat
protilátky. Ty se kultivují až devět hodin. Potom je zkumavka vložena do
centrifugy, kde odstředivá síla oddělí krev a plazmu, a právě plazma
obsahuje léčivé sérum," dodal ostravský lékař.

Artrózou, degenerativním kloubním onemocněním, podle statistik v České
republice trpí až 1,5 miliónu lidí. Už mezi padesátiletými je až osmdesát
procent lidí s jejími příznaky.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 15:21
- Nahlásit

Gerda
proč se bavíš s někym, kdo ti řiká, že se mu z tebe chce blejt? To snad opravdu nepotřebuješ, ne?

ne špatně jsi to pochopila já mu píšu ty ohavnostě, aby pochopil, že ne opravdu nestojím o komunikaci ani nic jiného

bonc
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 15:23
- Nahlásit

Crysa
pawLINka

a kyselinou nevimjakou
to je ta hyaluronová, ta je na klouby fakt dobrá, ale dá se taky koupit samotná. Na artrózu doporučuju, pokud má fakt artrózu tak chondra který pomáhaj metabolizovat tu chrupavku (chondroitin, glukosamin) a doplňujou to mazivo (ta kyselina).

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 15:23
- Nahlásit

VentaAle až po tom, co muselo mít čumák v tý botě, ne?

nemuselo, samo si tam dalo, když trucovalo poté, co bylo plácnuto když se poscalo v bytě kus od otevřenejch dveří. Takže demonstrativní pokus sebevraždy asik.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 15:24
- Nahlásit

kejtlin
Je možný, že stále nepochopil, že to myslíš vážně? Co mu zkusit říct, že už máš navíc jinýho

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 15:25
- Nahlásit

Venta
Asi bych ráda i se psem, jen teda na poslušnost jen tak pro zajímavost, páč ípo dělat nikdy nebudem.
No a když je tam v chodbičce chládek a stínek, kdybychom vzali čokle, s nima nějaká skládací domki, zandali si je do chodbičky pro případ střílení a hnusnýho vedra...

Jinak touhletou metodou měla kámošky dcera léčenou chrupavku v kotníku. Výsledek dobrý, dělá závodně ajrobyk.

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 15:25
- Nahlásit

boncto je ta hyaluronová, ta je na klouby fakt dobrá, ale dá se taky koupit samotná.
jo, ale našla jsem jí pouze jako mastičky na xichty starejch bap.

bonc
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 15:26
- Nahlásit

Gerda
koukej si koupit pořádný boty - stejank na ty velkotreky je mít musíš!
a to já mam, goráčky kotníkáčky, ale na pocmrndávky je nenosim, ale oddělala jsem už při běžnym venčení takovejch bot, že si snad budu muset koupit nějaký lepší... pudu to navrhnout řediteli, dneska přišla vejplata, z tý na ně fakt nezbyde

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 15:26
- Nahlásit

kejtlin
ne špatně jsi to pochopila já mu píšu ty ohavnostě, aby pochopil, že ne opravdu nestojím o komunikaci ani nic jiného
nechceš ho jen vypnout? Ať nemusíš psát ohavnostě...

Crysa
Takže demonstrativní pokus sebevraždy asik.
už je rafinovanej...soudruh Kamil....

laguna
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 15:28
- Nahlásit

kejtlin
tak ho ignoruj je to jednoduchý a časem ho to přestane bavit.Vůbec bych mu neodepisovala.
Už si odvezl tu ričbečku?

foto věznice

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 15:31
- Nahlásit

laguna
ty woe vono je to pořád stejný jako gdyž sem jezdila do Kolovrat za babičkou před ňákejma 25 lety
kejtlin
a co kdybys na něj prostě nereagovala????

bonc
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 15:31
- Nahlásit

Crysa
my jí kupovali loni v zimě koním - byl to hypológii velkej bům, nevim jestli už se teda dá koupit samotná i v psim balení, ale při dlouhodobym užívání by se pawlince vyplatilo i to koňský balení.

Osobně bych na artrózu doporučila
- něco co obsahuje glukosamin + chondroitin ve velkym procentu
- čistou kys. hyal.
- pro začátek čistý MSM, až bez bolestí - vyloučit, při návratu bolesti, třá po větší námaze jednorázově nasadit

toť mé poznatky z dlouholetých samostudií kloubů u koňouchů, účinný látky jsou u psů, koní a lidí stejný, liší se v poměrech, proto ty základní chodra nezaměňovat psí/koňský, u čistejch látek je to samoz. jedno.

Baico
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 15:32
- Nahlásit

Tak Zelenina už je v nemocnici. První diagnostika je ta, že se prostě nedobíjí baterka. Důvody můžou být různé, možná mám prej někde přeseknutej kabel. Dneska udělají diagnostiku a zítra mi zavolají co a jak. Snad to nebude drahý.
Jinak kdyby to nebylo o.k. Neměl by jste něko čas v sobotu mě hodit s Fandou do Boleslavi na výstavu? Naši už jsou v Chorvatsku, tak nemám nikoho, kdo by mě dovezl. Benzín či naftu samozřejmě zaplatím.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 15:33
- Nahlásit

Venta
hele on to dost střídá, EO používá určitě, ale pes mu na něj fakt reaguje, jak kdyby mu ukázal kus flákoty
Třá co vím, tak na revíry - obíhačky používá do maket gumový kroužky a na ty teda dělá i hodně z poslušnosti. Řekla bych, že se u Oskara snaží, aby to pozitivní - aporty, ale asi i žrádlo - bylo v rovnováze s korekcí a ´v jeho případě i povinností a detailama - EO. On je dost puntičkář, což je teda na Oskarově poslušnosti vidět, ale zároveň teda je pes permanentně pozitivně naladěněj, takže si myslím, že to umí vybalancovat, no...
Jestli se bude střílet fakt nevím. Jako jestli jo, tak 100% na požádání některýho z lidí, jinak prostě "jen tak" určitě ne. Měl by to být seminář ne buzerování čoklůch na place

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 15:34
- Nahlásit

boncproto ty základní chodra nezaměňovat psí/koňský
zrovna Alavis 3 a Alavis Triple má poměry stejný, jen koňskýho odměřuješ jak starej feťák 1gram sypacího čistejch látek a psího dáváš jednu až tři tablety, kde je ještě tuna sraček aby z toho uplácali tabletku.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 15:34
- Nahlásit

Alexa
a co kdybys na něj prostě nereagovala????

to zkouším jen mě vždycky tak dosere že mi to nedá

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 15:36
- Nahlásit

BaicoNeměl by jste něko čas v sobotu mě hodit s Fandou do Boleslavi na výstavu?
službu bych mít neměla, tak kdyžtak se nějak ozvi udělala bych si tam někde výlet kolem řeky, bo malej nemá očkování aby ho pustili dveřma dovnitř

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 15:36
- Nahlásit

Baico
Jasná věc, jestli nebudeš mít Zeleninu OK, vezmem vás knedlikem Víme, kde je Boleslav?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 15:37
- Nahlásit

Eldoguero
Je možný, že stále nepochopil, že to myslíš vážně? Co mu zkusit říct, že už máš navíc jinýho

asi mu to řeknu i když nevím zda mu to doje když po 3měsíčním fuckování mu nedošlo že to myslím opravdu vážně

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 15:39
- Nahlásit

laguna
novej termín je že si ji odveze dneska
Baico
mám volno, můžu tě taky hodit

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 15:40
- Nahlásit

laguna
výborná věznice! Tam určitě musíme ject!

Děcka, dneska začíná ten Farmář! Ty vade, to sou typy!

laguna
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 15:40
- Nahlásit

Alexa
spousta už se toho rozkradla ale beton drží)))

bonc
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 15:41
- Nahlásit

Crysa
zrovna Alavis 3 a Alavis Triple má poměry stejný
jo to nevim, myslela jsem spíš úplně odlišný věci - třá pro koně byl skvělej glukoflex, ale je to čistě koňskej výrobek, takže bych si ho netroufla doporučit pro psa. V Alavisech vůbec nejedu, pro psa jsem kupovala kloubku jen jako preventivku u starý dámy - podle složení jsem si vybrala jeden produkt od orlingu a jeden od alavisu a pak je porovnala - složení stejný, jen alavis dražší. Určitě je al. kvalitní, ale pro mě drahej, tj. stejnou kvalitu seženeš jinde levnějš. Ale musí člověk koukat na to co a kolik to skutečně obsahuje, v tom mě koně vyškolili - tam to bylo o jinejch pálkách a člověk si nemohl dovolit platit tisíce za něco, co sice bylo ok, ale kromě toho co si potřebovala to obsahovalo milijon blbin navíc (na srst, na kopyta, trávení, bla bla bla) za který čék platil navíc zbytečně.

Atusch
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 15:41
- Nahlásit

Baico
pokud by byl vůz tak bych tě vzala a jela se podívat i na výstavu, ale s vozem to není jistý. Věděla bych to koncem týdne...

edit: aha máš už tu spooooustu odvozů tak nic

laguna
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 15:44
- Nahlásit

kejtlin
tak mu dej ňákou rozumnou přirážku aby si to nezvykal jinak ti to příště udělá zas.
si mu to řeknu i když nevím zda mu to doje když po 3měsíčním fuckování mu nedošlo že to myslím opravdu vážně
to nemá smysl prostě mu nepiš a vůbec vždyť ti přece nestojí za to aby sis kvůli němu plýtvala kredit.

Venta
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 15:45
- Nahlásit

pawLINka
bonc
MSM je fakt nejlepší kupovat čistý (99,5-9%) a nakombinovat to s něčim (chondroityn, glukosamin, vitamíny) co léčí. MSM neléčí.
Já teda taky dávám MSM (99,9%) a k tomu Yuccu (ta detoxikuje tělo včetně kloubů). A pes, co má už asi před 9 lety podle veta klouby na předních "horší čtyřky" a na jedný zadní artrózu po hodně velkým úrazu asi před 10 lety, běhá hezky. Ale nedávám to pořád, vždycky třeba jen kůru na 2 měsíce a nebo při problémech.

to je ta hyaluronová
Ta je taky dobrá, kamarádka jí dává psovi a moc si jí chválí.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 15:48
- Nahlásit

bonc
Ten artronis má ten Akut - jen to jen msm od bolesti (to přesně chci) - měl by to na 2 měsíce. Potom by dostal Fázi 1 2 měsíce, a pak fázi 2 zase 2 měsíce. No, a pak by se vidělo.

Hoďte mi prosím někdo odkaz na ten alavis. Kterým začít, kterým pokračovat a tak.
Taky se přiznám, že budu hodně hledět na cenu...

<< 1 ... 8127 . 8128 . 8129 . 8130 . 8131 . 8132 . 8133 . 8134 . 8135 . 8136 . 8137 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání