Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8127 . 8128 . 8129 . 8130 . 8131 . 8132 . 8133 . 8134 . 8135 . 8136 . 8137 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
agáta12
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 15:50
- Nahlásit

Venta
Eldoguero
Zajímavá nabídka,
pan Mach mě baví.
EO jeho pes na tréninku nosí, ale ....
O tom jak ho používá - nepoužívá ! napsal dost článků a má je i na svém vebu http://www.octaviusmalidaj.cz/ tak tam jukni !
Jo a jdem závodit opravdu s panem S.

Proč si furt myslíte , že se do těch psů šije
A prosím už ne diskuse o EO je jí tu někde hafo , ale to by mělo a určitě bude o motivaci , že jo atd
A na všechny se budu těšit,
Gerda
Hele jestli bude kolem 0 stupňů , tak si lyžařskou bundu klidně vemu, ale v tomhle počasí nigdy , tak to si to žumpí logo rači nechám vytetovat na čelo

Venta
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 15:51
- Nahlásit

Eldoguero
Řekla bych, že se u Oskara snaží, aby to pozitivní - aporty, ale asi i žrádlo - bylo v rovnováze s korekcí a ´v jeho případě i povinností a detailama - EO. On je dost puntičkář, což je teda na Oskarově poslušnosti vidět, ale zároveň teda je pes permanentně pozitivně naladěněj, takže si myslím, že to umí vybalancovat, no...
Tak já teda jak jsem bez ambicí, tak korekce ani nepoužívám, spíš jen ty odměny. Ale to snad by u každýho psa dělal podle situace, ne? Hlavně u neípařů

Gerda
No a když je tam v chodbičce chládek a stínek, kdybychom vzali čokle, s nima nějaká skládací domki, zandali si je do chodbičky pro případ střílení a hnusnýho vedra...
Ty bys jela? To by bylo fajn. Jen teda Vendula prochází látkovým domečkem skrz. No ale to by se nějak udělalo, kdyžtak budu zas zašívat

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 15:51
- Nahlásit

bonc
Má fakt artrózu - nechala jsem mu dělat před pár lety rtg. Má ji na obou předních. Pravá ho bolí od začátku víc.

Hoď odkaz na tu kyselinu a na všechno.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 15:53
- Nahlásit

kejtlin
Hele s jednou známou se rozešel ten její, když ona se s ním chtěla domluvit, jak to bude s malým synem, vykulil oči a řekl jí, že mu přece nechce ničit život (to myslel, jako návštěvy a nějakou tu péči vlastního syna)
Nakonec ho ta jeho nová krasavice kopla do řiti a on začal svou bývalou prudit sms, osobně, voláním atd. Dlouho se s ním bavila, on byl děsně drsnej, když ho poslala do prdele, jakoby to neslyšel a prudil dál. Totéž formnou emilů a sms.
Pak se jednou šprajcla a vydržela ho celý víkend ignorovat - ale totálně - hele dal jí pokoj a teď už jí kontaktuje jen ohledně kluka.
Zkus vydržet a ignorovat, třá ten tvůj bude jinej kalibr a bude prudit dýl, ale chce to vydržet, tohle nikoho nebaví dlouho.
Si tak jako myslím

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 15:54
- Nahlásit

laguna
ti přece nestojí za to aby sis kvůli němu plýtvala kredit.

nestojí, proto píšu zadarmo z netu

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 15:54
- Nahlásit

pawLINka
http://www.zbozi.cz/365387-alavis-triple-blend-700 -g/?q=alavis%20triple&r=hp&redir=1&sId=4toqs5qhwu8 G3a9beEto
obdoba (se stejnými poměry chondro vs. MSM aj poměr chondroitin sulfát vs. glukosamin sulfát) psího Alavisu 3:
http://www.zbozi.cz/210486-alavis-3/?q=alavis%203& r=zbozi1&redir=1&sId=4toqs5qhwEYe3apHbVIF
rozdíl finanční je hodně velký v tom psím a koňskym.. v prospěch pro koňský.

MSM 99,97% čistoty
http://www.zbozi.cz/items?q=alavis%20MSM%20pro%20k on%C4%9B&qc=1&r=zbozi1&itemType=new&sId=4toqs5qhwt 6K3a9gp5Wz
obdoba psího Alavis Single (opět rozdíl jako prase v ceně.. opět v prospěch pro koňský čistý MSM)

Venta
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 15:55
- Nahlásit

agáta12
Proč si furt myslíte , že se do těch psů šije
Já nic neřekla. Jen mě zajímalo, jak cvičí, a říkám, že třeba u mýho psa by to s eo prostě nešlo. Tak jen jestli to i pro nás může bejt přínosnej seminář
Škoda že to bude tejden po závodech a ne před.

Jo a dík za odkaz, kouknu na to

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 15:59
- Nahlásit

agáta12
No, zkus promyslet kdyžtak dej vědět
na pana Sašu se těším
Venta
Vymyšlený je to, jako přednáška nejdřív (asi celkem krátká), pak na place praktický ukázky a dost prostoru pro otázky atd. Určitě by to bylo dle momentálních a aktuálních potřeb tazatele, jako nevidím důvod proč by tě někdo měl nutit do něčeho, co nehceš dělat však naše Kájí taky nikdy na mistráku startovat nebude

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 16:01
- Nahlásit

Crysa
A jaký bude dávkování např. u toho msm???

Na ten artronis akut mají teď třá slevu a vyjde mě to na 2 měsíce za 250 Kč.

A mám mu první dávat jen ten msm a až pak něco jinýho nebo můžu souběžně?

Byla bych radši, kdyby první jedno, a pak druhý, pač tolik peněz teď prostě nemám na ty velký balení.

bonc
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 16:02
- Nahlásit

pawLINka
od alavisu bych brala toto

http://eshop.alavis.cz/alavis-5

ale je to drahý

z jinejch chonder se mi líbí tohle

http://www.orling.cz/cz/veterinarni-produkty/produ kty-pro-psy-1249379430/chondrocan.html

na msm koukam máš odkaz od krysičku, kyselinu budu muset pohledat

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 16:02
- Nahlásit

Venta
a říkám, že třeba u mýho psa by to s eo prostě nešlo.
Hele je to třá jen můj názor, ale já si myslím, že při správným přístupu a rozumu v hlavě jde EO použít u každýho psa, rozdíl je na co a jak

Baico
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 16:04
- Nahlásit

CrysaGerdaCrysakejtlin

Holky díky, zítra budu moudřejší. A kdyžtak se domluvíme.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 16:05
- Nahlásit

agáta12
Hele jestli bude kolem 0 stupňů , tak si lyžařskou bundu klidně vemu, ale v tomhle počasí nigdy , tak to si to žumpí logo rači nechám vytetovat na čelo
aspoň žumpí triko bys mít mohla, mohla? jako velkozávodník si měla mít v první řadě žumpí velkovýrobky přece....

Venta
Jako jo, jela bych ráda, proč ne, seminář se může dycinky hodit - stejnak si se svym psem můžeš cvičit podle slyšeného jak chceš, nikdo ti nemůže řikat - jdem cvičit s EO, jdem cvičit s peškama, myslim že to bude spíš nějak jako obecně a potom třá nějaký vyzkoušení v praxi, pocvičíš si se svym psem podle toho, která myšlénka v semináři tě třá nadchla nebo tak...Ve vedru by mařka byla v domku, ona neničí, klidně může bejt v látkáči.

Venta
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 16:07
- Nahlásit

Eldoguero
jako nevidím důvod proč by tě někdo měl nutit do něčeho, co nehceš dělat
Tak jsem to nemyslela. Jenom kdyby měl prostě nějakou metodu, co by se mi zrovna nelíbila, tak by to pro mě bylo zbytečný. No ale zas jestli dělá semináře, tak asi ví, co na kterýho psa je dobrý

při správným přístupu a rozumu v hlavě jde EO použít u každýho psa, rozdíl je na co a jak
Ale jo, tak ono to u nás je nejenom v psovi, ale asi i ve mně

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 16:09
- Nahlásit

pawLINkaA jaký bude dávkování např. u toho msm???
tam je dávka na 100Kg, tak ty toho dáš třetinu, což je cca gram. Odměrka co k tomu je je na 3gramy, takže odhadneš. Zrovna to MSM nepředávkuješ.

A mám mu první dávat jen ten msm a až pak něco jinýho nebo můžu souběžně? no podle toho co chceš jako další dávat, je lepší chondra i MSM.
Jinak jukni na ten triple, je tam jak MSM tak chondra. A teď mi to posílali za cca650Kč, za 720 i s poštovnym z éšopu (nejlevnější na zbozi.cz )

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 16:13
- Nahlásit

Venta
ptala jsem se na jednom cvičáku, kde dělal seminář a prý spokojenost
Já si myslím, že by to mělo být vyloženě třá na vyhledávání a odstraňování nějakých konkrétních problémů, motivace, jak používat motivační pomůcky, jak trénovat třá zrovna na to IPO, oční kontakt ... co já vím kdejaká pí... se do toho dá napasovat
Prostě on by měl nejdřív asi říct něco k tématu a pak bychom se postupně všichni, kdo budou chtít mohli ptát a on by radil a na závěr bysme byli všichni děsně chytrý jako vydry

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 16:13
- Nahlásit

Crysa
Jinak jukni na ten triple,
A to se taky dávkuje 1 gram denně?

Chtěla jsem mu dát první něco, aby mu to ulevilo od bolesti hlavně, proto jsem uvažovala nad tím čistým msm...

Ale jestli stačí ten triple, tak koupím ten.
Jen si chci spočítat, na kolik mě vyjde denní dávka, potažmo na jak dlouho mi to balení vystačí.

bonc
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 16:17
- Nahlásit

pawLINka
huž sem to našla, koním sme cpali toto:

http://obchod.equimarket.cz/hylamotion-prasek-p-83 .html

tady je to všechno popsaný a dole jsou psí kyseliny, ale je to všechno hrozně drahý
http://obchod.equimarket.cz/page.html?id=2

agáta12
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 16:17
- Nahlásit

Gerda
http://www.octaviusmalidaj.cz/ aktuality

17.6.2011 Do menu "Soutěže 2011 - MS BO" jsme přidali video, a to obranu Edgara Scherkla - základní část.

koukni na statečného psa a ještě statečnějšího fíka
pokud tě nebaví všecko, tak poslední čtvrtku !
---jako obvykle neumim dát normální odkaz - no trubka sem -

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 16:18
- Nahlásit

Eldoguero
by to mělo být vyloženě třá na vyhledávání a odstraňování nějakých konkrétních problémů, motivace, jak používat motivační pomůcky, jak trénovat třá zrovna na to IPO
Tak to tam asi s Mařkou nemůžu zabírat nikomu místo, ne? Možná se na to vyprdnu, protože cesta, která mě baví, Mařku též a je nesmírně účinná, je ta, co nám nabízí a pomáhá Katka s klikánim. To by asi seňor Mach nebyl moc nadšenej, kdybysme tam dokvačili s desetiletou Maryjí vořechovitou - brý den, sme tu, páč nás to jen zajímá, ale asi na ípo to s námi už nebude )))

Venta
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 16:20
- Nahlásit

Eldoguero
na závěr bysme byli všichni děsně chytrý jako vydry
A vo tom to je. Tak to jo, chci bejt chytrá hodně, přihlásim se pak hned na nějakej závod teda

pawLINka
Normální koňský čistý MSM ti vydrží na hodně dlouho, kilovka třeba na rok nebo na víc.

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 16:21
- Nahlásit

pawLINkaJinak jukni na ten triple,
A to se taky dávkuje 1 gram denně?

Chtěla jsem mu dát první něco, aby mu to ulevilo od bolesti hlavně, proto jsem uvažovala nad tím čistým msm...

Ale jestli stačí ten triple, tak koupím ten.
Jen si chci spočítat, na kolik mě vyjde denní dávka, potažmo na jak dlouho mi to balení vystačí.

jj, stačí startovací dávka 1gram (3g/100Kg živý váhy) udržovací na 100Kg je 1,5gramu, tedy třetina na cca 30kg psa. Takže na jednoho psa při dávkování i 1g/den to máš na dva roky. Tedy můžeš přisejpat i jinýmu psovi a nebo se s někým domluvit a koupit to na půl, balení je tuším 700gramů.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 16:22
- Nahlásit

bonc
Aj, tak to je teda fakt drahý.

bonc
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 16:22
- Nahlásit

pawLINka
jo a ještě odkaz na nejlepší (=nejlevnější) MSM
http://farnam.cz/produkty/pouziti/krmne-doplnky/fa rnam-msm/

od alavisu koupíš za stejnou cenu 600g, tohle od farnamu je kilovka

Venta
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 16:23
- Nahlásit

Gerda
s desetiletou Maryjí vořechovitou
A Vendulou vořechovitou, která taky nikdy nebude ípo psem Ale motivace se hodí vždycky, ne? A zas by tam pan Mach měl 2 krásný psy navíc

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 16:26
- Nahlásit

Crysa
A jooo, tak to vychází tedy velmi, velmi dobře!!! Vždyť ty psí chondra jsou na 2 měsíce třeba za 400.

To tedy budu dávat všem čoklům aspoň chvíli. Delina měla velmi špatné nožky, když k nám přišla (vytáčela je, nemohla na ně ani chodit), tak se jí bude hodit. Jessa zase hodně sportuje a maká. A Tomáš občas po námaze kulhá na nohu, kterou měl pokousanou až na kloub.

Dohromady mám 100 kg psů, takže třá 3 měsíce to budu dávat všem a nezruinuje mě to.

Takže fakt stačí dávat jen toto? (se jako radši ještě pětkrát ujistím než to objednám)

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 16:28
- Nahlásit

pawLINkaA jooo, tak to vychází tedy velmi, velmi dobře!!! Vždyť ty psí chondra jsou na 2 měsíce třeba za 400.
jinak bych o tom nepsala

bonc
Člen
- Nahlásit

pawLINka
hele tady je úplně dole i dávkování pro psy, tak si to zkus spočítat

http://farnam.cz/produkty/kategorie/klouby-a-pohyb ovy-aparat/hylamotion/

nevim co by vycházelo líp - koupit rovnou ten Alavis 5 kterej to obsahuje všechno ale rozhodně to nebude jednotlivejma látkama moc nadupaný, nebo vzít to samostatný levnější chondro od orlingu (kde máš ale vyšší procento ch a g)+koupit od farnamu to samotný msm a samotnou kyselinu. Na účinek určitě bude lepší si to koupit jednotlivě, ale nevim jak cenově.

Gerda
Člen
- Nahlásit

agáta12
koukni na statečného psa a ještě statečnějšího fíka
hele on je strašně rychlej, jako prd, vybíhá úplně ve stejnej moment jako chlap )))) Když ho svalí takhle pěkně, je to bombézní, že si dá chlap, mi neva, že z toho pes vyjde pěkně na pohodičku jako vítěz, je super! Eště se mi líbilo, a to nevim, jestli se mi jenom nezdá, že se zasoustředil na každou maketu, že neproběhl první jakože honem honem, stejnak je v tý poslední, že se tam celej nastražil a připravil, že by nedejbože mohl bejt i v těch prvních Tyhle maliny už sou asi hodně pošahaný, no... ))))))

bonc
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 16:30
- Nahlásit

pawLINka
a nebo se na tu kyselinu vyprdnout a koupit ten koňskej tripl co píše krysa.

<< 1 ... 8127 . 8128 . 8129 . 8130 . 8131 . 8132 . 8133 . 8134 . 8135 . 8136 . 8137 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání