Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8127 . 8128 . 8129 . 8130 . 8131 . 8132 . 8133 . 8134 . 8135 . 8136 . 8137 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Atusch
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 14:20
- Nahlásit

Jééé chci se taky podívat na CACIT, je někde seznam startujících psů?

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 14:21
- Nahlásit

Kamísek je uražen. Dostal plácnuto za louži, pže nic neřekl a za zády mi vytvořil louži na vytřený podlaze v bytě a 3 metry za rohem měl otevřený dveře na dvůr. Teď leží mezi těma otevřenejma dveřma ven, na čumáku má obutou pantofel a spí nebo čumí ven.

Gerda
Člen
- Nahlásit

jbat
Šéfíček je ještě hezčí
no Šéfíčka milákuje Mařena, voni se seznámili, když hárala, takže po něm jako dost prahne a von taky nevypadal, že by mu nějak vadila ))))

makrel
když jsem si zablokovala přístup na Internetbanking spořky a nemůžu najít ty přístupové údaje k odblokování, tak mi to udělají na pobočce doufám, ne?
tohle se mi stalo s telebankingem, jen si dojdeš pro nový kódy do banky. Inkaso nevim, co je, ale takový to, jak si banka může brát sama, tak to mám a stahujou si to furt a pravidelně. Sviňáci!!!!!! na tu hypošku to právě mám.

jbat
Člen
- Nahlásit

makrel
nemůžu najít ty přístupové údaje k odblokování, tak mi to udělají na pobočce doufám, ne?

myslím, že ti budou muset dát nový kódy.

mimochodem, máte měkdo zkušenosti s tím, že se už druhý měsíc po sobě nestáhlo inkaso za telefon?
nepřesáhla jsi limit toho inkasa? nebo nenastavila sis tam konec platnosti nějakej? případně může být chyba i u operátora, inkaso si stahují sami v určitý termín, pokud jsi tam měla dostatek peněz, nemá s tím spořka moc co do činění.

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 14:22
- Nahlásit

kachna_
no strop jsem tam neměla nikdy a provolávám stejně už rok. Najednou mi operátor píše sms, že to neproběhlo. nebaví mě to.Je to tam nastavené tak, že to má probíhat, tak nechápu, proč mám zase někde lítat a řešit to, když u mě žádná chyba není.

Baico
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 14:23
- Nahlásit

kejtlin
povahu neznám
Je to pohodový zvíře, celkem slušně kouše, ale podle Matějě to neni uplně velkej tvrďák, ale umí ho celkem slušně zahrát.

makrel
Člen
- Nahlásit

jbat
všecko mám ok, peníze tam jsou neměnila jsem nic. A ten přístup jsem si zablokovala právě kvůli tomu, že jsem se tam chtěla podívat.mám teda zavolat i na toho operátora nebo co?

Gerda
Člen
- Nahlásit

Atusch
Jééé chci se taky podívat na CACIT, je někde seznam startujících psů?
seznam je na cacitích stránkách, 48 závodníkůch, musíme ject v sobotu, ať stihnem aji eldoráda, jede se určo. Jen se neví, jestli jede aji Maryje, možná nepojede.

Crysa
Teď leží mezi těma otevřenejma dveřma ven, na čumáku má obutou pantofel a spí nebo čumí ven.
nebo inhaluje a pak začne psát nějakou avantgardní literatůru krs ten náčuch.....

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 14:24
- Nahlásit

jbat
myslím, že ti budou muset dát nový kódy.
nám zůstalo heslo i identifikační číslo stejné

jbat
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 14:25
- Nahlásit

kejtlin
šéf je poloviční krypt´ák?mě se moc nelíbí na psa je malého vzrůstu, povahu neznám

Neser! jo je, je nižší, ale mohutnej, krásnej. Povaha... no... služebák. Z historek od Matěje a i bývalých psovodů šéfa si myslím, že je asi vcelku hustej. Moc hezky o něm nemluví, no...
Ale doma a na vycházkách, když o nic nejde, tak je sladkej a mazlivej.

Gerda
no Šéfíčka milákuje Mařena, voni se seznámili, když hárala, takže po něm jako dost prahne a von taky nevypadal, že by mu nějak vadila ))))

byli by krásnej pár. je už Maryje vdaná......? )))

Atusch
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 14:26
- Nahlásit

Gerda
teď na to koukám, to je až příští víkend a to nejedu neboť tu nebudu...

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 14:26
- Nahlásit

agáta12
Pani, kdybyste kvákla, že jedete na Cacit, už ste mohla reprezentovat žumpu ve vestě, bych udělala kotoul, abyste jí měla do závodu hotovou. Se fsaďte, že byste mezi těma gapajema byla taková....jiná.....dám vám udělat modrou látku s vejšifkou, ta je nejhezčí - máte doufám nějakou modrou bundu? Anebo pokud ještě někde vyšpulim kus žlutýho.

jbat
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 14:28
- Nahlásit

makrel
mám teda zavolat i na toho operátora nebo co?

vem to od banky, tam si to zkontroluj, ať nejsi za debila a pak případně i na operátora. v bance by měli vidět, kdy se to operátor pokoušel stáhnout, jestli vůbec.

makrel
Člen
- Nahlásit

jbat
bože nenávidím tohle vyřizování

laguna
Člen
- Nahlásit

Gerda
no neblbn...neděje se něco? Chceš ještě nějaký palačinky pro mužíčka? Když má muš takobvou fajnou náladu, zkusm u naznačit, že se k vám chystáme na ty objekty a na návštěvu a piknik...)))))
mužíček je většinu času normální ale to je zas nuda ))
Stačí mu to jen oznámit je hodně odolnej minule tu spali čtyři děcka navíc a skoro si toho ani nevšimnul )

Atusch
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 14:29
- Nahlásit

laguna
co tam máte za objekty? Jako kousací objekty??

jbat
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 14:30
- Nahlásit

Atusch

takže nebudeš na grilčo? myslím, že zrovna Bůch by se na zahradu k Adidasovejm moc hodil.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 14:33
- Nahlásit

jbat
byli by krásnej pár. je už Maryje vdaná......?
čoveče jo, byli, vona má mařena pro tyhle typy slabost. Na sídlu bezmezně miluje černýho vlčáka oskara, vždyckym i za nim uteče, celá zjihne, kroutí se před nim, padá na zem, pak vyskakuje a objímá ho...některý psové to moc nemaj rádi, když je objímá, asi to moc nechápou, ale vona jim prostě skáče kolem krku a je děsně rozverná, kroutí celym tělem, ne jen oláskem, prostě jak pipka nějaká ))) Pak tam má ještě jednoho vlčáka, tmavýho, ale se znakama, pak jednoho, kterýho miluje a on ji nesnáší, jednou jí zamlátil košíkem až pod zaparkovaný auto, přesto za nim kňučí a chce ho objímat. Nesnáší třá labradory. Ty fakt nemá ráda. No a šefa si vybrala hnedle, jak ho viděla, hned za nim potřebovala a kroutila se jako bajadéra. Myslim že ho ani nezkoušela objímat, asi by se mu to dooost nelíbilo. Jenže vzhledem k tomu hárání to bylo takový oboustraně radostný. A za timhle psounovym vlčákem taky děsně chtěla )))

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 14:34
- Nahlásit

makrel
neodepsala jsi mi na FB

Atusch
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 14:35
- Nahlásit

jbat
takže nebudeš na grilčo?
takže opět nic nevím, tak mě informujte co se kdy kde děje a o co přicházím?

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 14:35
- Nahlásit

makrel
všecko mám ok, peníze tam jsou neměnila jsem nic. A ten přístup jsem si zablokovala právě kvůli tomu, že jsem se tam chtěla podívat.mám teda zavolat i na toho operátora nebo co?

hele to se se mnou dohadoval jeden otec, že mu blbě strhávám inkaso za školku a dost na mě řval po telefonu, že ho to stojí peníze, a blablablablablabla a já mu vyjmenovasla několik důvodů proč to nestrhávaj a jedn z nich byl správně - měl nastavanej denní limit a ten den kdy jsme poslala inkaso tak by ho o asi 2 káčé překročil, tudíž mu spořka už nic nestrhla

jbat
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 14:38
- Nahlásit

Gerda
Myslim že ho ani nezkoušela objímat, asi by se mu to dooost nelíbilo. Jenže vzhledem k tomu hárání to bylo takový oboustraně radostný. A za timhle psounovym vlčákem taky děsně chtěla )))

hmmm, má stejnej vkus jako já.
jen se teda většinou před Šéfem nijak extra nekroutím, aby sinemyslel, že jsem fižurant a nesnědl mě. páč já vlastně pořád vypadám jako v ringu...

laguna
Člen
- Nahlásit

Atusch
rozestavěnou věznici )) sem říkala holkám ať se přijedete podívat jestli je to vhodný.

Gerda
Člen
- Nahlásit

Atusch
to je až příští víkend a to nejedu neboť tu nebudu...
Jako jak tooooooooo????????????

laguna
mužíček je většinu času normální ale to je zas nuda
tak my dojedem teda ))))

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 14:39
- Nahlásit

Alexa
ten také nemám, na nic jiného spořkový účet nevlastním. a jak říkám, mám to stejně už rok, takže zítra se tam musím vypravit.

laguna
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 14:39
- Nahlásit

Gerda
tak my dojedem teda ))))
jasně)

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 14:41
- Nahlásit

jbat
páč já vlastně pořád vypadám jako v ringu...
jako že máš furt zpocený trenky?

Atusch
laguna
rozestavěnou věznici ))
paráda, vemem si Zlatovlásku a zatknem ho přímo ve věznici. Pošlem na něj lvy. myslim, že kdyby se zadržovalo u lagunů na sachrátce, byla by Dafka docela aktivní...mě chtěla taky zadržet, když sem si vyžebrala tu telku u lagunovejch a přijela sem si pro ní ))) Ale laguna jí řekla, ať nezadržuje, že nejsem výtržník. Tak sem se pak bála už jen míň.

jbat
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 14:43
- Nahlásit

Gerda
jako že máš furt zpocený trenky?

to taky. ))))
ale myslela jsem i proporce a pohyb...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 14:46 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

O víkendu jsem se smířila s tím, že budeme muset nechat Aarona odejít do psího důchodu.
Minulý týden jsme nachodili moc kilometrůch a Aaronova artroza to už prostě nezvládá. Nemůžu to rozdýchat a moc mě to sere. Už nebude na výlety chodit s náma, ale bude na nás čekat doma.

Když srovnám staré fotky:

... s novýma...

... tak je ten rozdíl i vidět. Přitom ještě není zas tak starý. Tom je ještě o rok starší než on a je úplně v pohodě. Je to nespravedlivý.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 14:47
- Nahlásit

Ach jo, sem byla asi čtvrt minuty venku, zmokla jsem páč už zase prší mám venku na šňůře pověšené prádlo, od včerejška od cca 21. hod. páč to bylo ještě tuze moc krásně a JASNO

<< 1 ... 8127 . 8128 . 8129 . 8130 . 8131 . 8132 . 8133 . 8134 . 8135 . 8136 . 8137 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání