Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8127 . 8128 . 8129 . 8130 . 8131 . 8132 . 8133 . 8134 . 8135 . 8136 . 8137 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Atusch
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 14:47
- Nahlásit

jbat
páč já vlastně pořád vypadám jako v ringu...
ty si úpa bubá fakt

Gerda
Jako jak tooooooooo????????????
No jedu za Eliškou na chatu s Bůškem. A myslela jsem. že cacit jste nejdřív říkali, že je tento víkend
Jinak nechce se ti jít ven s Maryjí večer? Přestávají mě bolet nohy a venku je dýchatelno, tak mě to jen napadlo...

laguna
Vězení? To zní bezvadně, a pustí nás tam? Zná se majitel?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 14:50
- Nahlásit

pawLINka
Hm, pani je to vidět ... kolik mu je?

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 14:52
- Nahlásit

jbat
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 14:53
- Nahlásit

Atusch

ty si úpa bubá fakt
))

No jedu za Eliškou na chatu s Bůškem
tak to je až víkend 23., 24.7., ne?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 14:55
- Nahlásit

Hele lidi, v srpnu bychom měli u nás na cvičáku dělat seminář s Láďou Machem (pokud vše dobře dopadne pochopitelně), kapacita bude omezená, cena příznivá si myslím. Čokle pochopitelně s sebou. Mělo by to být zřejmě 20. srpna a mělo by se jednat hlavně o poslušnost, ale řekla bych, že pan Mach je schopen poradit i v jiných aspektech.
Zatím to jen organizujem a ladíme, tudíž to ještě není ani na webu, ale přesto se ptám, neměl by někdo odsud třeba zájem?
(Mach má Octavia Malidaj, se kterým už pár let závodí na vrcholu ípa, pro upřesnění)

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 14:56
- Nahlásit

hmmm divná úchylka, bejvalýho asi fakt přitahují slova, jdi do hajzlu a mnoho sprostých oslovení

pawLINka
Člen
- Nahlásit

Eldoguero
Teprve 8. To je hrozně málo na to, aby byl tak sešlý... S artrózou má problémy už asi od jeho 4 let, ale pořád to bylo tak nějak v pohodě. Asi v 5 musel přestat s obranama, pač pak ho ta noha bolela a dalo se to. Jen občas měl kulhací období, ale vždycky po větší námaze - aportování (je to magor, který z plné rychlosti naplno zabrzdí), ta obrana, výskoky na peška a tak...
V poslední době už se při teplých dnech loudá svým tempem kolem nás (dřív chodil zásadně hodně vepředu), ale jde furt pěkně. Minulý týden byly ale dvě velkoprocházky a už to bylo prostě moc. Jenže on je furt plný elánu, včera jsem házela balonky čuběnám a on připajdal s úsměvem: "Budeme si hrát? Déj, hóď, děléééj!!!". Vůbec si to neuvědomuje a chce něco dělat.
Navíc já zastávám názor, že radši ať má pes život o cosi kratší, ale naplno prožitý než aby jsme se my bavili a jezdili pryč a pes ležel sám doma. Bojím se, že nemám to srdce ho nechat zavřeného v kotci.

Mám děsný dilema z toho. A taky depku z toho rychlého stárnutí.

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

Crysa
šiš proč jsi zabila to nebohé malé vrčátko
Mimochodem to světlo okolo je doufám umělé, páč jestli mi napíšeš, že u vás svítí sluníčko a nedejdoze neprší bude strašlivě nasr...

laguna
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 14:57
- Nahlásit

Atusch
To zní bezvadně, a pustí nás tam? Zná se majitel?
neni to oplocený je to hnusný a já tam chodim jen v zimě kdy je tam sníh a né vysoká tráva.
někde mám fotku jdu jí najít.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 15:00
- Nahlásit

Atusch
No jedu za Eliškou na chatu s Bůškem
A Eliška se nechce jet kouknout na cacity? Bylo by to na jeden den, vy byste dojeli od Elišky z chaty, my z prahy, pak se zas rozpustíme na místa určení....

Jinak nechce se ti jít ven s Maryjí večer?
a můžu ti to zavolat, až dorazim domki? Nezní to blbě....

Eldoguero
hele a to by klidně mohla jít i Maryje? A střílí se u těch poslušností? Pokud je chladno, nevadí mi střelba, ale když je vedro a už tak se psovi blbě dejchá, tak to bych asi nechtěla, jinak jo, chcimít teorii i praxi na budoucí Libunu...nebo bys mi mohla pučit nějakou dogu hodnou...

Crysa
Člen
- Nahlásit

Eldoguerošiš proč jsi zabila to nebohé malé vrčátko
samo pošlo..

Mimochodem to světlo okolo je doufám umělé, páč jestli mi napíšeš, že u vás svítí sluníčko a nedejdoze neprší bude strašlivě nasr...
to je slunko co akorát občas vykoukne mezi bouřkovejma mrakama, kvůli kterejm jsem pověsila prádlo v bytě a suším průvanem pod střechou.

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

kejtlin
třá se tím uspokojuje zkus ho pochválit, co to udělá
pawLINka
to teda není moc no ale jestli je to na něm už takhle vidět, tak mu budeš muset ubrat, páč hodně pohybu mu už asi k duhu nejde

ach jo, proč jsou ti nejtemperamentnější psi vždycky nějak nemocní nebo maj ňákej úraz a tak v hlavě jim zůstává rozum ročního puboše, ale tělo už to moc nedává

Venta
Člen
- Nahlásit

Eldoguero
seminář s Láďou Machem
A jak cvičí, nevíš? Myslím jako jakým způsobem. Kdyby to bylo na den a nebylo to moc drahý, tak by mě to asi zajímalo.

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 15:01
- Nahlásit

pawLINka
klásné fotky
kolik je Aaronovi?
My se teď taky nějak moc nehnem, ale u nás to časem přejde, u vás asi ne

Crysa
roztomiloučký

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 15:05
- Nahlásit

Eldoguero
třá se tím uspokojuje zkus ho pochválit, co to udělá

na rovinu, paní ty bys milovala někoho a chyběl by ti člověk, který by ti psal že je mu z tebe na blití apod....? já tedy ne

Lola1
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 15:05
- Nahlásit

agáta12
All návštěvníkům cacitu
kdyže a kdeže to bude?

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 15:06
- Nahlásit

Lola1kdyže a kdeže to bude?
http://www.cacit.cz/

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

Gerda
jasně, že mohla, jako ono není úpa NUTNÝ mít sebou psa, čék tam může jet jen kvůli informacím, já třá přemýšlím jestli tam budu brát vůbec Kaly sebou, jestli nevezmu radši jinýho čoklida, takže klíďo
jestli se bude střílet ti teď nepovím, to podle momentální situace a event. potřeb a chuti lidí, kteří tam budou
Jinak v baráku (na chotbě, ale i v místnostech a klubovně) je krásně chládek, i když je venku plus padesát, takže třá v kenele klidně může pes odpočívat v pohodě i v nepřítomnosti páníčka (třá, když je páníček na place)

pawLINka
Člen
- Nahlásit

Eldoguero
tak mu budeš muset ubrat,
Vždyť už nám zůstaly jen ty procházky. Jinak s ním už vůbec nic nedělám. Teda ještě rád plave, ale to musíme taky omezovat, pač je to degen, co zásadně do vody háže šílené placáky, a pak má vodu v uších a následně záněty. Je to prostě vůl a jak píšeš: v hlavě jim zůstává rozum ročního puboše, ale tělo už to moc nedává .

Rozhodla jsem se už před pár měsíci, že s ním začnu znovu cvičit. Má rád poslušnost, i když je to celkově nic moc (cvičil s ním muš a naplácal na něm děsně moc zlozvyků. Už ho to ale přeučovat nebudu). Zkusím s ním aspoň cvičit na milovaného pešíčka a zaměstnat mu aspoň hlavinku. Třá ještě na starý kolena složí třeba aspon béháčko.
A nebo ho zkusím na starý bolavý kolena naučit stopovat. To je výzva. Až bude po žních, tak to třá zkusím. Musím něco pro něj najít.

Přemýšlím, jakou objednat kloubní výživu. Moc se neorientuju. Chci nejprve něco od bolesti a poté navázat normoš dávkou klasické výživy, a pak dávat už pořád poloviční dávku.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 15:07
- Nahlásit

pawLINka
Navíc já zastávám názor, že radši ať má pes život o cosi kratší, ale naplno prožitý než aby jsme se my bavili a jezdili pryč a pes ležel sám doma. Bojím se, že nemám to srdce ho nechat zavřeného v kotci.

Mám děsný dilema z toho.

Tak to je jasný, nedivím se ti, ale neni možnost ty procházky přizpůsobovat jeho tempu s tim, že potom jen jeden z vás by šel s mlašíma na blbnoucí procházku? Crysa to taky řešila s gerontama, nechávala snad falcouše s nějakejma domácíma úkolama, když nestíhal zbytek smečky.....

Atusch
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 15:07
- Nahlásit

jbat
tak to je až víkend 23., 24.7., ne?
jo a to je ten CACIT

Gerda
můžu ti to zavolat, až dorazim domki?
jasně, že můžeš

bonc
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 15:09
- Nahlásit

si asi budu muset koupit nějaký normální kulturní botasky. V neděli jsme byli s čoklema opět na pocmrndávačce, krze vedro jsem musela zrušit velkovýlet, hrozilo že by možná na Klínovci nebyl sníh a šli teda jen lesních stínových 16km procházkou. Tudíž jsem vzala obyč botasky, v mém pojetí rozuměj Globus á 300,-. Bohužel jsme si to s Bonicí neujasnily, měla za to že se de běhááááát Ovečkin mocně protestoval, po 7-mi km se mi propadla v botě pata a k protestní akci se přidala i má pata. Doma jsem zjistila že se ten otlak na úplně ztrvdlý kůži dá dobře modelovat, aji bábovičky stavět. Taxem ho šla ustříhnout. Nebyl to dobrej nápad Nebyl to totiž otlak, anébrž puchýř, což mi došlo v momentě kdy sem střihla a z paty se na mě vyvalila voda.... teďkonc mam v patě velkodíru, můžu si do ní dávat drobný. Je to dobrá kapsa, třá jí nějak využiju. Zatim mě jenom rozčiluje, páč docela bolí a když jdu naboso, tak do ní při každym kroku fouká vzduch. Je to divné. Divně nepříjemně divné.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 15:12
- Nahlásit

Gerda
On ale pořád stačí. Jen už při horkým počasí nevalí kupředu v čele jako dřív. Chodí kolem nás. Je veselý, ven se těší...

Myslím, že normální venčící prochajdy (5 - 10 km) bude zatím zvládat v pohodě jak doteď, ale už asi nebude moct na velkoprocházky (30 - 40 km). Už vloni měl problém s kopci (ještě že u nás žádné nejsou a musíme za něma jezdit)...

Je děsný to teď nějak promyslet. Chceme jít někdy v srpnu na dva dny se cournout. Přespat v lese a tak... Tak buď půjde s náma nebo to musíme celé zrušit..

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 15:12
- Nahlásit

Crysa
slunko je sprosté slovo, to my neznáme uš
chcíplo vrčátko na smrad snad
Venta
Hele dělá IPO (už léta), co já vím, tak hodně moc ví a umí - jako fakt umí používat EO třeba, jinak Oskar je maliňák, aportér, takže vzásadě cvičí na aporty.
100% to bude na den a cena 300 - 400 podle toho kolik budeme mít lidí, max kapacita je 30, když naplníme (třá jen zhruba), tak počítej s těma třema stovkama, když nás bude míň, tak spíš 4, ale bude v tom i oběd započítanej - zřejmě (pokud mě s tímto návrhem neukamenujou )
kejtlin
Ne, to opravdu ne, poslala bych ho do prdele a dala mu pokoj hele on se mi zdá fakt hodně divnej, není to nějakej zvrhlík

bonc
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 15:14
- Nahlásit

pawLINka
ty jo, to je naprd, v 8-mi letech... Bonici je čerstvě 5 a s kariérou trekopsa teprve začíná, má naplánovanejch minimálně 5-7 let v kopcích
add kloubka - na úlevu od bolesti hleď ať to obsahuje MSM, až pominou bolesti tak ho vynech. Je protizánětlivý a protibolavý, ale nic neléčí. Nejlépe použít čistý s něčim jinym čistym léčivym, v mixem toho bejvaj malý poměry.

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 15:14
- Nahlásit

my jdeme na louku socializovat, tak se tady mějte. papa

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 15:15
- Nahlásit

http://www.zvire.cz/klouby-vazy-a-kosti-arthronis- acute-60tbl-136_69.html?PHPSESSID=e820a36344c90b19 290deee2382852f5
Tohle jsme už kdysi měli a mělo to dobrý efekt.

Když mu koupím tohle, tak mu po využívání mám koupit co?

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 15:16 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

GerdapawLINkaCrysa to taky řešila s gerontama, nechávala snad falcouše s nějakejma domácíma úkolama, když nestíhal zbytek smečky.....

jj, Fanča už pak nejezdil na obrany, zůstával doma na dvoře a měl hledací bojovky, že jsem tu poschovávala žvejkací mňamky a těšil se až vypálíme a měl celej den dvůr pro sebe a celej den šmejdil a mlsal ale vychajdy chodil, i plavat chodil aby měl svaly, pže bez svalů je všechno jen na artrotickejch kloubech a i caudu kterou měl ty svaly podržely dobře. V 11 letech byl nasvalenej jak pětiletej.

pawLINka já teď kupovala obdobu psího Alavis 3 - koňský Alavis triple. Odsouhlaseno od veterináře. Chonda to má a MSM který je protizánětlivý a protibolestivý. Novinka je teď psí Alavis 5 ještě s kolagenem a kyselinou nevimjakou, která zvlhčuje kloub a doplňuje tu kloubní tekutinu.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 15:16
- Nahlásit

Eldoguero
Ne, to opravdu ne, poslala bych ho do prdele a dala mu pokoj hele on se mi zdá fakt hodně divnej, není to nějakej zvrhlík

posílám ho do různých tělních otvorů denně, když mě obtěžuje, nevím jiný úchylka se během 4 měsíců neprojevila....

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 15:17
- Nahlásit

pawLINka
poslušnost by ho mohla zabavit a zároveň i unavit - psychicky, což by v jeho případě bylo asi i žádoucí
stopa taky, ale zase trochu jinak
Hele já nedám dopustit na Alavis, i když na něj někdo nadává, hodně lidí ho chválí. Když jsem viděla pokroky u staříků NO u muše v práci, kterým se nasadil MSM Alavis, tak mě to hodně převědčilo, ale je to jen můj názor
A s tímhle souhlasím na 100%

Booože, zase mi zešílelo dítě, co mám dělat

<< 1 ... 8127 . 8128 . 8129 . 8130 . 8131 . 8132 . 8133 . 8134 . 8135 . 8136 . 8137 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání