| Autor |
Zpráva |
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 12:21
- Nahlásit
Baico
Gerda
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujky
Nevíš, co je dobrýho
viď mňam taky bych si dala, tohle já můžu moc
|
agáta12
Člen |
- Nahlásit
S placatym sametovym jsme včera byli potrénovat na velkokynologickej závod na Dobříši.
Viděli jsme tam moc šikovné vovčáky, eště šikovnější maliny a taky rotvíky. Tak sem panu Sašovi domlouvala, že musí být taky tuze šikovný, ale nevim jestli si to vzal do mozečku mezi závity. Dostali jsme pochvalu, že hezky kouše pana figuranta a ptal se esi má už nějakou zkoušku. Tak jsem chtěla dělat tuze skromnou, ale než jsem stačila mrknout, skromnost zmizela a už jsem se vytahovala, ale zapomněla jsem panu figurantovi říct, že je vlastně kanystr a že je vlastně nekousací .
A přespříští víkend bude ten slavný závod cacitovej s velkýma klukama a holkama a my tam budem s ťutínkem taky , tak byste nám mohli držet nějaké části končetin, nebo se i přijet kouknout. Budou tam prej i lítat talíře a psi a to je ještě jinej závod hned vedle http://www.cacit.cz/
|
Cigi
Člen |
- Nahlásit
Baico
Fakt? Dík! Tak to je super ), tak to konečně uvidíme Eifelovku naživo
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 12:26
- Nahlásit
danajasa
co dyž dostane šlupku a čip mu vyskočí uchem,
netěš se, z pakoně stejně robopsa ovládanýho zevnitř čipem na dálkový ovládání stejně neuděláš, k tomu ti ani mokrá houbička nepomůže Bonice je očipovaná od štence, taktéž zapsaná v mezinárodnim registru, aby mi jí mohli vracet z celýho šengenu. A s mokrou houbičkou už je téměř srostlá, v podstatě už sou jedno tělo jedna duše. Díky čemuž jí z ostatních zemí vracet nemusej. Ale nikdá mě nenapadlo jestli ten čip ještě funguje. Ale ona zas ty elektródy má jinde než čip, krabičku nosí pod krkem jak bernardýn soudek a čip má z boku krku, spíš vejš. Takže myslim že sem ho eště nezrušila.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 12:27 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Eldoguero
mňam taky bych si dala, tohle já můžu moc
Hele bylo to fakt mňamózní. A hlavně čerstvé, ty krevetky byli naprosto luxusní.
Cigi
Fakt? Dík! Tak to je super ), tak to konečně uvidíme Eifelovku naživo
No je to tam moc pěkné, akorát Faru si o Eifelovce myslel svý
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 12:27
- Nahlásit
Baico
Jo a todle jsem měla v pátek k večeři.
a co se z toho jí?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 12:29
- Nahlásit
čaute, jsem zpět doma po víkendu s 2-letým PZ. Došla jsem k názoru, že na něco takového ještě nejsem zralá a jdu dřít
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 12:34
- Nahlásit
makrel
čaute, jsem zpět doma po víkendu s 2-letým PZ
ty woe to bych tak chtěla tedy.....
Baico
Jo a todle jsem měla v pátek k večeři.
ještě jsem nic podobnýho nejedla, ale asi bych to snědla, hlad je sviňa
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 12:35
- Nahlásit
Lola1
a co se z toho jí?
No ty potvůrky s očima a pak šnci a škebličky
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 12:35 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit
Gerda
Kdo neposlal doplatek pro švadlu???
Peníze odešly 1.7. z mého účtu. A švadla je fakt ještě nemá?
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 12:35 - Změnil/a: laguna
- Nahlásit
Ahoj lidi tak včera jsem měla velice plodný den na zážitky nejen že jsem byla ve Zlovsi ale večer jsem ukecala muže a jeli jsme za kulturou takže jsem konečně viděla film Lidice.
edit gratuluju Baico a Fanoušovi k dobytí Paříže
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 12:36
- Nahlásit
makrel
čus, malá se otrkala a ty dvě řádí jak tajfuni chvílemi si myslím, že mi zřídí byt, co ty dvě spolu dělají
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 12:38
- Nahlásit
Baico
akorát Faru si o Eifelovce myslel svý
Njn, každého chlapa Paříž nebere Krásná fotka
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 12:47
- Nahlásit
Všechny vás nenávidim...zajímalo by mě, proč se Jablůň válí v bazénu, Gerda má furt dobrou náladu, Baico si cestuje po světě..Davídková chytá bronz a...JÁ MUSÍM VYKLÍZET CHLÍVKY!!!!!!!!!!!! Svět je zlej...včera sem to říkala čoklům..Ajda to pochopila hned a napadla Blaženoprase...má ksichtík jak boxer po zápase. Jinak Blažena odmítá bejt Blažena...protože Montyprase se jmenuje Smith-nechal si rodný-vona chce bejt "blánč vůd"...jako protože byla nalezená v lese
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 12:53
- Nahlásit
Tý jo, ten farmář má být fakt premyjéra. To zas bude.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 12:55
- Nahlásit
pawLINka
já asi farmáře nikdy neuvidím, jak byly staré díly, tak jsem neviděla ani jeden a teď mám doma něco lepšího než telku
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 12:55
- Nahlásit
agáta12
budete na CACITu? My jedema taky, se tam uvivíme někde
Baico
tyhle čerstvý mořský mrchy byly jediný co jsem si fakt užívala na dovolený v Řecku - páč nic jinýho tak zajímavýho nebylo
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 12:59
- Nahlásit
Monty
já taky ne, nezoufej, ale nemám pocit, že jsem o něco veledůležitýho přišla
mimino je kouzelný, super, že se tak pěkně zabydlela, ať moc netýrá toho chudáka vestíka, knírač jeden malej bílej
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 13:04
- Nahlásit
laguna
včera jsem měla velice plodný den na zážitky nejen že jsem byla ve Zlovsi ale večer jsem ukecala muže a jeli jsme za kulturou takže jsem konečně viděla film Lidice.
no neblbn...neděje se něco? Chceš ještě nějaký palačinky pro mužíčka? Když má muš takobvou fajnou náladu, zkusm u naznačit, že se k vám chystáme na ty objekty a na návštěvu a piknik... ))))))
hally001
Všechny vás nenávidim
proč se Jablůň válí v bazénu, Gerda má furt dobrou náladu, Baico si cestuje po světě..Davídková chytá bronz a
protože ty jediná máš blbýho dýlera, zlato.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 13:04
- Nahlásit
agáta12
Eldoguero
jééé tak to se tam určitě uvidíme, nevím teda essi pojedu na oba dny, ale na nedělu určitě
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 13:05
- Nahlásit
Eldoguero
kdo toho nemá týrat?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 13:06
- Nahlásit
Alexa
co je CACIT? Taky tam chci.....
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 13:07
- Nahlásit
Monty
Nojo, ty už máš vlastě mimi doma. Jsem na to v tom fofru s Paříží zapomněla. Tak vám přeju krásnej a dlouhej společnej život
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 13:08
- Nahlásit
Jééééé Agáta tam startuje na CACITU, je naší soudružskou povinností za ní ject!!!!!!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 13:08
- Nahlásit
Gerdaco je CACIT? Taky tam chci.....
závot podle IPO3 a bé tam plno stánkůch zase a lidí známejch a neznámejch a tak.
Taky zvažuju že bych tam jela čumnout, zkusím vytahnout i Dáduš, když je teď bezdětná a asi aj Kamísek by se měl jet socializovat a vybrat si něco pěknýho u stánku.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 13:11 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
Crysa
No to je jasný, je tam 19 NO, 19 BOM, dva bobrmani a dva dorti a dva kníři, takže určitě musíš vzít fenki z tůně, abysme tam krásně zapadli, budeme podporovat agátu, taky tam budou rohlenovic velkonířííí, oni je mají děsně veliký, tak se na ně taky podiváme, jo?
Jo a jeden vědusk od nožních malin tam je taky.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 13:13
- Nahlásit
Pardon, dva Věduskové!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 13:13
- Nahlásit
Alexa
tak to se asi neuvidíme, my jedeme jen na sobotu, tak přijeď oba dny
Monty
knírač vestíka to dá rozum přece
Crysa
přijeď bude nás víc, nebudeme se bát vlka nic
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 13:14
- Nahlásit
Baico
jj. Faithice už je doma
Tak vám přeju krásnej a dlouhej společnej život
děkujeme, to jediné si nejvíce přeju
a my vám strašně moc gratulujeme k Paříži
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 13:15
- Nahlásit
Crysa
Kamísek by se měl jet socializovat a vybrat si něco pěknýho u stánku.
už jsem viděla fotečku, je to velmi slaďoučké mimi
|