Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8118 . 8119 . 8120 . 8121 . 8122 . 8123 . 8124 . 8125 . 8126 . 8127 . 8128 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 19:37
- Nahlásit

jsem u našich, tatík je trošku připitá, pořád dokolečka omýlá, že je Faith nádherná

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 19:59
- Nahlásit

Zdar lidi, gdo zas vobjednal to strašný vedro
dnes na cvičáku děsná brigáda, jakej kretén to vymyslel? Jo já, aha, tak nic
Psi dnes moc necvičili, nebo jen jedno kolo, pak jsme jim dali klid a dřeli se z kůže jen lidi. Kájíčkovi vedro neva, je magor
Opět hlídám děsně, ale děsně klustou vepřadorku a trochu se o ni v tomhle počasí bojím, páč už jí je 11 pryč snad to zvládneme.
Monty
Jsi se dočkala konečně co - je to krásný malý bílý knírač

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 20:05
- Nahlásit

Eldoguero
jj. Dočkala, holky se milánkujou
děkuji, je krásná, tatík je z ní úplně posraná, ale nevím, zda je to tím chlastem nebo se mu doopravdy tak líbí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 20:31
- Nahlásit

Monty
pořád dokolečka omýlá, že je Faith nádherná
pak po kom si))
Eldoguero
Kájíčkovi vedro neva, je magor
náně taky moc ne,je magor,spáříme jí s kájíkem))

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 20:34
- Nahlásit

davidkova renata
pak po kom si
no vidíš to, já za to vlastně nemůžu

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 20:53
- Nahlásit

Vy jste opravdický blázni. Zítra teda platí Zloves, od 10 hryzání, poté ihned velkoplavba psí. Beru palačinky, davítková bere guláč, hodně pití jest nutno.

Crysa
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 21:02
- Nahlásit

jsme z venčení Kamík odpadl, zcela regulerně tu půl hodiny hnije jak kravskej hnát pod stolem, ani mě nepronásleduje na záchod nebo do kuchyně ale konečně je venku příííjemně jdem si ještě něco pocvičit a chrupkat, zítra cesta daleká, Otient a z5.

Bilu chtělas tu kytku nebo někdo jinej??

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 21:04
- Nahlásit

davidkova renata
náně taky moc ne,je magor,spáříme jí s kájíkem))
ok a do druhé generace použijeme Arga, páč tomu to taky neva nebo radši do první a Kají do druhé, páč Argů uš je starý pán, by se nemusel tý druhý generace dočkat
ščeňata pak budeme prodávat do afriky a jižní emeriky a peníze se nám jen pohrnou
Monty
tatík je z ní úplně posraná, ale nevím, zda je to tím chlastem nebo se mu doopravdy tak líbí
hm - jste příbuzní co
je krásná,
no bať

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 21:21
- Nahlásit

Bóže, jsem si polila kozy kofolou kdekdo si je zlejvá šáněm a já tu amatérsky kofolou no co, bublinky jako bublinky ne

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 21:28
- Nahlásit

Crysa
To odpadl jen tim, že je eště malej. Bušek neodpad, ani když sme se ho snažili utopit, naopak měl radost, že smí plavat proti proudu.
Ráno ho dobijem ještě na kousnutí a pak ho utopíme ještě jednou. Metody si pamatuj, pokud má Kamílek Kamínek aspoň jednoho stejného příbuzného s Božstvem. Když budeš chtít, pomůžem ti Kamínka utopit již za pár měsícůch ))

Děcka, su jakési zdechlé.

Crysa
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 21:42
- Nahlásit

GerdaTo odpadl jen tim, že je eště malej.
Však Kamíček nemá ještě ani svalíček. Je ještě zcela bezkondiční. Ale včera s náma dal malej okruh a měl toho dost, dneska už běhal i s Máňaskou hodně dopředu a plácl sebou jen 3x, jinak celou cestu ťapal velkej okruh a už běžnym tempem, žádný štěňátkovský tempo. Jdu mu nakrájet hovězí srdíčko, aby měl brzo svaly a běhal rychleji a radostněji a předběhl i Maňasa a hlavně přerostl Maňasa, bo teď Máňa machruje, že není na vychajdách nejmenší.. a tak je Máňa další z těch, co se mu smějou, že je buď ušatej, nebo plešatej, teď se mu dokonce i vořech směje že je prťavej.. chůďátko moje malý šikovný to je.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 21:49
- Nahlásit

Crysa
mu smějou, že je buď ušatej, nebo plešatej, teď se mu dokonce i vořech směje že je prťavej
šiš chudák tejranej malinkej vovčáckej ušatej mrňavej bezkondiční

Mušův kuní ksicht dnes skočil překážku - cca 60 cm - dement si dal do pacek při přeskoku vpřed a do kolen při zpět, ale to byla taková morda, že si při doskoku dal ukrutně, ale fakt ukrutně na držku - nazvala bych to ničením vojenského materijálu přímo a co myslíte - skočil to na podruhý v pohodě - néééééé, je to totální magor, dal si úplně stejnou ránu do kolen i při snížení o prkno ten pes to v životě nemůže pochopit

Lola1
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 21:59
- Nahlásit

někdo tady hledal blicí smajlík?

Crysa
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 22:00
- Nahlásit

Eldoguerože si při doskoku dal ukrutně, ale fakt ukrutně na držku
vidí?
ten pes to v životě nemůže pochopit
můj Forestojidní Ferda to pochopil, ale skákal na vodítku, že já stála a Věrka mi ho přes vodítko uvedla vpřed přes překážku a tam otočila a uvedla zpět. To samý na Ačku. Já musela stát na místě a jen chválit, bo on jak se otočí kolem osy, tak neví odkud se tam dostal, takže za překážkou šplhem (metr i Ačko) netušil kde se tam vyskytl Ale pochopil to, ještě dneska vidí překážku, zrychlí tep i dech a skáče tam i zpět pro jistotu všechno co před ním je. Prdel byla v zimě na chatovkách, já ho vyšlu přes branku tam že to prohlídnem okolo, okenice a tak, že půjdu za ním, ten pablb skočil tam a hned se otočil a skákal zpět, takže jsme se srazili v luftu nad brankou a padli oba jak váleční hrdinové, každej na svojí stranu bariery po zádech do závěje Ještě že byl leden a mínus asi patnáct, že tam nikdo krom kolegů nebyl, i tak jsme se chlámali ještě další dvě hodiny u každýho plůtku.

Cigi
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 22:10
- Nahlásit

Crysa
Prdel byla v zimě na chatovkách, já ho vyšlu přes branku tam že to prohlídnem okolo, okenice a tak, že půjdu za ním, ten pablb skočil tam a hned se otočil a skákal zpět, takže jsme se srazili v luftu nad brankou a padli oba jak váleční hrdinové, každej na svojí stranu bariery po zádech do závěje

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 22:12
- Nahlásit

Crysa
jj, chci kytku, chci. Oryjent už je na váš nájezd připravený. Kopřivy a šťovíky na zahradě posekány, asi metrák provijantu nakoupený, dokonce jsem vytřela v koupelně

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 22:14
- Nahlásit

Crysa
vidí, ale nemyslí
to on v pohodě vyběhne, mrskaje ocasem vyskočí - dá si na držku, dopadne na hlavu - mrskaje ocasem se otočí, skočí zpět, dá si ještě víc na držku ... ehm, podezřívám ho z absence mozku
na balonek to nejde, je příliš vymaštěnej - prochází skrz bariér nedbaje, vzhledem k tomu, že má asi 35 kg, tak neprojde vůbec ničím, bo nejni tank, že áno
on pochopil cvik v tom smyslu, že má skočit tam a na další povel zpět, ale nějak mu nedochází, že dát si u toho pokaždý na držku je nežádoucí
pablb skočil tam a hned se otočil a skákal zpět, takže jsme se srazili v luftu nad brankou a padli oba jak váleční hrdinové, každej na svojí stranu bariery po zádech do závěje
Nejsou příbuzný s naším Maxem

Crysa
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 22:16
- Nahlásit

Biluškajj, chci kytku, chci.
tak jí jdu s vytisklejma mapama hodit do vozu, bo bych jí zas zapomněla, jako když jsem ti jí chtěla nechat v Jílovym, a že jsem tam byla oba dny.. ani Alexe jsem tam tu bílou nevzala..
A ještě máš výběr, chceš tu starší hodně rozvětvenou a nebo mladší co mi vyrostla z odřezků při zkulturňovací akci tý starší?

Oryjent už je na váš nájezd připravený. se těšte vezem tam poklad myslím že ho zakopete

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 22:16
- Nahlásit

Lola1
noho kristova ještě, že aspoń ven

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 22:17
- Nahlásit

Crysa
ťuťuťu štěňátko malé, aji Maňas se mu chechtá a posměšně ho přesahuje...ale to brzo přejde, jakmile ušoplesk trochu vytáhne. Těšim se na něj, malýho vrčáka sem viděla jenom Nyxátora, Bůška, až když byl trochu větší, a Tínku, co přivedl Mates v zimě na kousání do prokopky. Harýsek už byl taky velkej, když sem ho viděla, mám děsně málo štěnčích vidění. Asi první sem viděla Aleksovo pudlata....a pak malou bernskou.

Eldoguero
Pani, netrapte ty dogy v tom vedru!!!!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 22:20
- Nahlásit

Biluška
dokonce jsem vytřela v koupelně
Proč kdyby zapršelo, mohly jste mít bahenní koupele

Crysa
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 22:21
- Nahlásit

Eldoguero ale nějak mu nedochází, že dát si u toho pokaždý na držku je nežádoucí

občas mám pocit, že ti služební psi jsou vydávaní jen s omezeným softwérem, zbytek už je asi placená verze pro civil

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 22:22
- Nahlásit

Gerda
né, to já netrápím dogu, ale muš vovčáka a ten si to zaslouží, páč je služební

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 22:23
- Nahlásit

Eldoguero
prochází skrz bariér
Takhle si kamarádky vlkoška oblíbila agi, nejdřív úplně nevěděla, jak se k tomu postavit, tak radostně ten parkur prošla, jakože prošla těma překážkama, všechno zbořila a moc se jí to líbilo. Ve výsledku si oblíbila tunel, zalezla doň, přesahovala na všechny strany, páč ho měla krs začátečnictví sraženej, ležela a hověla si a měla radost. Podobně to bylo s dogdéncingem - minutu na každou otočku, prolezení nohama, zamyšlení se, co sme to vlastně dělali, a to vše s velikou radostí ))) velmi roztomilá fenka.

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 22:24
- Nahlásit

PS: Vlkoška jako vlkodafka, ne šedovlkej vrčák ))))

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 22:27
- Nahlásit

Crysa
jo to je přesný Maxovi instalovali do hlavy balonek navíc, ale zbytek mozku je totálně hladkej
však v týdnu si drze dovolil i na velikého kanárka, co by ho jedinou packou roztláp, kdyby chtěl, kanárek už se rozčílil velice a dokonce na něj křičel sprostá slova, až jsem na ně na oba musela křičet i já, načeš řvalo dítě, páč ono nesnáší, když nadávám čoklidům - no prostě kuní ksicht za všechno může, je to jantar

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 22:29
- Nahlásit

Gerda
velmi by si rozuměla s kamarádčiným amstafem - důvěrně mu přezdíváme forest gump, když běží z obran volám na něj:"Běž, Foreste, běž!" a von vždycky zrychlý

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 22:44
- Nahlásit

Crysa
Chci tu, která má větší šanci na přežití

Hele dámy, dokážete něgdo do němčiny přeložit "fenka je ta co má velkou bílou lysinku" ? Crysu žádám, aby se zdržela komentářů

Dines
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 22:46
- Nahlásit

Novej plešomorčí miláček

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 22:47
- Nahlásit

Biluška
nestačila by angličtina? němci umí anglicky většinou

<< 1 ... 8118 . 8119 . 8120 . 8121 . 8122 . 8123 . 8124 . 8125 . 8126 . 8127 . 8128 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání