Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8118 . 8119 . 8120 . 8121 . 8122 . 8123 . 8124 . 8125 . 8126 . 8127 . 8128 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 21:38
- Nahlásit

kachna_
pani máte u mě velkodvoumatraci
ježííííš a proč u vás a 1 malomatraci neeee?????????

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 21:43
- Nahlásit

Alexa
za to jáá nemůžu, to všechno na povel Gerdičky!!! Ale jinak, protože byla akcia v Tescu zrovna, když jsem tam byla.

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 21:45
- Nahlásit

Alexa
čus domááááá,to nasére,viď?

ympakte

Monty
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 21:47
- Nahlásit

jablunka
ta kérka je super

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 21:49
- Nahlásit

Monty
ta kérka je super

Každá dobře udělaná je super.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 21:50
- Nahlásit

jablunka
dobrá kérka!

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 21:51
- Nahlásit

kachna_
za to jáá nemůžu, to všechno na povel Gerdičky!!! Ale jinak, protože byla akcia v Tescu zrovna, když jsem tam byla.

jo aháááá tak to mocinky děkuju a pošli mi ne emila účet ať ti pošlu prašule, a ty si tady vodněkad žejo, abych jí vyzvedla

jablunka
no to mi povídej hned bych se tam vodstěhovala

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 21:54
- Nahlásit

jablunka
Každá dobře udělaná je super.

ty máš taky pěknou

Monty
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 21:54
- Nahlásit

jablunka
kdybych věděla o někom, kdo by udělal takového krásného WHWT nechala bych si udělat

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 21:55
- Nahlásit

Lítaj tu chrousti, děsně moc chroustů!!!!!!!!!! JO a fčéra na výletě se nějaká pani rozněžňovala, jak to bernský štěňátko jde krásně s těma velkejma pejskama na výlet. A myslela tim Maryji )))) úplně řikala - podivejme, jak to maličký taky pěkně šlape s těma velkejma...sem si řikala, co je? Máme tu snad ještě nějakýho malýho psa? A pani ukazovala na mařku, řikam - no al to neni štěně, to je stará pani už....a vona zas - to neni bernskej? Jako štěňátko? No, vidite? Maryje je krásné bernské štěňátko.

Aleksandra
Máš prostě koupenou dvojpostel, páč si jí chtěla, tu jednopostel prodáš Agátoj pro Oužasňáka, ať má taky spaníčko.

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 22:00
- Nahlásit

Alexa
Buď je můžu poslat po Michalovi nebo je přivezu 1. do Mlíkožer.
Bydlim nad Mělníkem

Baico
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 22:02
- Nahlásit

Bonsoar Jen zdravim,uz jsme v Cechach,pisu z telefonu. Jsem rada,ze Zumpa neni rozbita. Princ Hyjacynt zabodoval. Zitra dodam podrobne info a foto.

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 22:03
- Nahlásit

kachna_
jestli ti nepřekáží a jsi tam od začátku tak bych byla ráda díky

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 22:05
- Nahlásit

Baico
Nazdaaaaar veverkovi! To je dobře, že už ste domki! Sme zrovínka řikali s přecedou, jesi ti už zavoláme, ale shodli sme se, že jestli ste dojeli ráno, akorát bychom tě budili, páč bys dochrupkávala cestu. Fanoušek je velkej hrdina, co dobyl pařííííž, je to johánek z arku!

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 22:05
- Nahlásit

Alexa
no to mi povídej hned bych se tam vodstěhovala

Já taky,ale někam na Novej Zéland.
kejtlin
ty máš taky pěknou
Díky.
Monty
kdybych věděla o někom, kdo by udělal takového krásného WHWT nechala bych si udělat

Tak třeba našemu tatérovi by stačila fotka.

danajasa
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 22:07
- Nahlásit

Lidí trošku sem si rejpla u modrejch,ale fakt budu muset pakůně čipovat hele co když mokrá houbička trefí čip mezi kontakty?Nebé mít pakůn vnitřní tik jak se mu zaškvíří chip???????????????Jako mám obavu nedá se ten chip naočkovat do jiné části pakoně?tam ho zas nikdo nebé hledat ale pakůn huž neodchází sám dodáli a pokud ho někdo štípne(tak ohavné křížence rotvíka jedině k sežrání žeáááno)tak mu ten chip max křupne mezi zubama

Monty
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 22:13
- Nahlásit

jablunka
no jo, ale vy jste na druhém konci světa

Baico
Princ Hyjacynt zabodoval.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 22:16
- Nahlásit

danajasa
Šak mu řekni - jak si rozbiješ čip, ty šmejde, zbiju tě děsně moc!!!!

Baico
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 22:22
- Nahlásit

Gerda
Doma budem tak o pulnoci, jeste hodka cesty do Pruhonic,pak sup do Zeleniny a hura na Bucinu. A taky jsme vubec nebloudili,ale to bude tim,ze jsem vubec neridila,ani nenavigovala

danajasa
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 22:24
- Nahlásit

Gerda
jak si rozbiješ čip, ty šmejde, zbiju tě děsně moc
No te je jasný,ale co dyž dostane šlupku a čip mu vyskočí uchem,kde tu rejži jako budu hledat a existuje nějaká technická zkušebna čipů esli jako eště fungujou nebo už sou spečený,třá pakůn děsně rád dostává šlupky od el.ohradníku asi trénuje hiphop co já vím

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 22:25
- Nahlásit

Gerda
Maryje je krásné bernské štěňátko.

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 22:27
- Nahlásit

Gerda
je to johánek z arku!

A ty si Ychtyl!

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 22:31
- Nahlásit

čus veledámy. První den fšechno OK, všichni pézetka žijou. Můj prst na noze nežije, bo mi na něho dupnul Božetěch, pochopitelně na ten zlomenej co už se hojil Sem viděla fšechny svatý Taky jsme se byli koupat, bylo to gůt, nigdo se neutopil a fšichni se umyli. Jsem ráda, ušetřila jsem za teplou vodu doma Pak jsme povečeřeli nanuky, děcka jsou velmi spokojené a já v zásadě taky

Fšem moc děkuju za přání k svátku, udělali jste mi velkou radost
Hancew Baletku klidně nechám, ale musí se rozkývat hodně moc rychle, páč si ji chce vzít nějaká Slovenka, která na ni chce v úterý přivézt zálohu a taky nějaká Němka, se kterou si pořád dopisuju. Tak nevím komu ji vlastně dám . Mám dilema, veliké moc . Kdyby ji chtěla Hanča bylo by to úplně nejlepší a byla bych úplně nejradši

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 22:43 - Změnil/a: zuzanarosakova
- Nahlásit

Není tu Lucynkasčíslem?? Nemáš nějaký nový info? Neprosrala jsem už něco v tý škole? Mám z toho noční můry, že já tam lezla!

a ta LAMPIČKA, kristova noho!!!

danajasa
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 23:01
- Nahlásit

Tož brou a tady máte přívěšek z přáním na zejtra apozbytek života

impact
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 23:10
- Nahlásit

jablunka
Že bych si dala rýčbejka na kozu?

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 23:50
- Nahlásit

impact
Že bych si dala rýčbejka na kozu?
No na ruce a noze už si ho měla.

impact
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 23:52
- Nahlásit

jablunka
Vypňi se.

Grin
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 00:02
- Nahlásit

Gerda
Super ze se palacinky povedly, mám radost a alergie na skořici je zajímavá hlavně tím že se při ní neosypávám ani se nedusim ale zato bliju jak amina.. Je to velmi zaludna a oskliva vec a nikomu nepreju to videt :-D

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 00:27
- Nahlásit

impact¨
Vypňi se.

No jo,už du na to...začíná tu bouřit a nerada bych přišla o další modem,páč u toho prvního neuznali reklamaci.

<< 1 ... 8118 . 8119 . 8120 . 8121 . 8122 . 8123 . 8124 . 8125 . 8126 . 8127 . 8128 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání