| Autor |
Zpráva |
agáta12
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 10:10
- Nahlásit
Marush
Gerda
Berete mé téma, čtu a koukám na skoro všechno o těhle věcech.
Teď sebou tahám tlustouknížku o Srebrenici a furt nechápu, jak lidi , co byli ti vykonavatelé dál spokojeně žijou.
Taky dokonale logisticky zmáknuté akce ve Vukovaru a jinde kousek od nás.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 10:11
- Nahlásit
Gerda
ANO, to jsem našla, mááám!
tak se vypni
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 10:12
- Nahlásit
davidkova renata
sem myslela na chat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 10:13
- Nahlásit
agáta12
, čtu a koukám na skoro všechno o těhle věcech
takže děvenko,připraf si do mlíkožer přednášku!! )))
Baysha
tak se vypni
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 10:14
- Nahlásit
kejtlin
aha tak sem tam,ale dlouho nebudu bo se taky vypínám.-))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 10:17
- Nahlásit
Jupíííí, hotovo, díky Bajšedlooooooooo
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 10:26
- Nahlásit
bonc
Jeden rok se mi podařilo si zvyknout na nový numero ještě PŘED narozkama, takže pak sem ňákou dobu byla přesvědčená že mi je vo rok víc.
Šíš přesně totok huž mám5let akorát to neumím tak popsat,pak se mě někde zeptaj a vypadám jak debil a ted do toho mámměsíc nový trvalý bydliště takže až mě někde zatknou poletím fofrem do Kroměříže-páč kolik vám je-névím,kde bydlíte-névím a co víte-náš kocour má blechy-a už frčííím
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 10:35
- Nahlásit
už jen 5 a půl hodiny nestíhám a dostala jsem zase zjeba a zase jsem za to nemohla, bože já si tak na té dovči odpočinu
MAKRELITO - KDE JSI??? MYSLÍME NA TEBE
OZVI SE PAK
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 10:37
- Nahlásit
danajasa
s trvalým bydliskem su na tom eště líp, bo naši mě nechali ouředně odhlásit od nich (bez komentáře...), tagže mám houmlesácké bydlisko městského úřadu, a teprve až mi na něj přijde opčanka, tak teprve můžu změnit bydlisko na správné... momentálně vlastně nejsu opčan, bo nemám opčanku, jen ten papír hnusný tagže esi se mě někdo zeptá na adresu trvalého bydliště, tak fakt nevím, co mám říct...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 10:39
- Nahlásit
čus jelyta, mám za A!!!!
a teď se můžu v klidu věnovat certifikátu...až do konce července. kdy se začnu učit na státnici
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 10:40
- Nahlásit
makrel
gratulace!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 10:41
- Nahlásit
atušéééééééééééééééééé
tak jak vodpoledne????? páč já to taky nevim.-))
Baysha
hééélp! najdi mi ze včera na čt2 f archvvu tu nechutnost co píše maruš..orgasmické porody prej.-)))) já to neumim,plííís
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 10:42
- Nahlásit
makrel
čus jelyta, mám za A!!!!
gratulace ty jelyto certifikovaný )))))
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 10:43
- Nahlásit
davidkova renata
šiš já snad začnu vybírat poplatek... konzultace 30 ojro, osobní technycká podpora 200 ojro, kasička je u vchodu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 10:44
- Nahlásit
Baysha
konzultace 30 ojro, osobní technycká podpora 200 ojro, kasička je u vchodu
jj,dyk vim ))) sem vycvičená ))
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 10:46
- Nahlásit
davidkova renata
koukala sem na to a obávám se, že na netu to nebude, bo je to emerický pořad a čt nemá práva, aby to hodili na net... opakovat to budou v sobotu ňák po půlnoci, nebo počkej pár dnů, třá to někdo hodí na net pirátsky - i když u dokumentu je ta šance fcelku malá
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 10:46
- Nahlásit
makrel
Makrelice šprtice má zase áááčkoooo a zvyšuje počet nechutných šprtůch v župmjéééééé - kongratulace zásadní a veliká, jsi borkyňa, dnes si nalej do frňáku jen to nejlepší oslavný pití, bezva, jen tak dál děfče moudrý!
co sou tantrický porody? Nějaká úchylárna? Asi to nechci vidět v případě, že je tam ten porod vidět....fuj, viděla sem to jednou, ve škole a je to strašně hnusné.
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 10:47
- Nahlásit
davidkova renata
Přednášky o holokaustech nechám Marush, mám jen radost, že to tady taky někoho zajímá a že tu nejsme banda tupců.
A já Vás v Mlíkožerech budu lákat na čuchací skopičiny s čoklíky, na které nebudeme muset pořádat velkovýlety do polí.
Ale až si budete dávat další výlet do vyhlazovacích destinací nadšeně se přidám.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 10:50
- Nahlásit
Baysha
na netu to nebude
todle se může stát akorát mě!
agáta12
lákat na čuchací skopičiny
no nevim,no..dyš to srovnám s tím výletem do aušvicu ))
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 10:51
- Nahlásit
davidkova renata
na netu bejvaj vesměs jen pořady, který si televize vyrobila sama a může si s nima dělat co chce - u koupenejch pořadů a filmů si prostě koupili právo dvakrát odvysílat a šlus...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 10:51
- Nahlásit
makrel
supéééééééééééééééééééééér a teď se můžeš těšit na Faithici
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 10:52 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit
makrel
taky sme drželi palce.
Monta
gde je ta fotka?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 10:54
- Nahlásit
agáta12
hlavně je to dost strašný téma, kam až jeden geniální psychopat dokáže dotáhnout celej národ, jak během krátký chvíle dokázal zničit parlamentní demograciji, vymyslet totální přestěhování národů v evropě, naplánovat a začít realizovat vyvraždění celých národů....už sem ve válce s ruskem a realizaci konečného řešení. Fuj, hrůza je to.
A já Vás v Mlíkožerech budu lákat na čuchací skopičiny s čoklíky, na které nebudeme muset pořádat velkovýlety do polí.
Ale my bychom asi chtěli výlety po okolí krs stopováníčka, protože tejden nevydržíme jen na place a v blízkém okolí s malejma prohajdama podél břehu...teda aspoň já to nevydržim, to bych tam asi ani celej tejden nezůstala, vejlety bejt musej, ať už za účelem stopace nebo koupace nebo procházky, to už je fuk, ale ne zůstat týden na jednom místě oplocenym....
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 10:55
- Nahlásit
Lola1
vždyť dupu ještě nemám, včera tady byly dvje
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 10:57
- Nahlásit
Gerda
Hele a bude ňákej trochu program předběžně? Abych tam třá nepřijela a nebyli ste třá na Housce apod. Bude tam i Lucinka s tím číslem a bez čísla?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 10:58
- Nahlásit
Gerda
kam až jeden geniální psychopat dokáže dotáhnout celej národ, jak během krátký chvíle dokázal zničit parlamentní demograciji, vymyslet totální přestěhování národů v evropě, naplánovat a začít realizovat vyvraždění celých národů
hm..to mě inspiruje psychopat já budu,vo tom žádná.-))) du vymyslet nějakou genocítku nebo tak něco
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 11:00
- Nahlásit
Gerda
hlavně je to dost strašný téma, kam až jeden geniální psychopat dokáže dotáhnout celej národ, jak během krátký chvíle dokázal zničit parlamentní demograciji
No,já myslim, že Německo bylo po první válce tak dole,že bylo hrozně nasnadě aby Ada nastoupil, bo jim vrátil hrdost a taky dával najednou práci všem a dal jim postavení nadřazenejch lidí nad ostatníma,nepřítel byl jasně danej,židi a ostatní podrasy a bylo to....mě perfektní půdu na svý perverz plány!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 11:06 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
Marush
dyž vo tom tak přemejšlím, tak každej vládce potřebuje ňákýho jasně definovanýho nepřítele, aby odvedl pozornost od vlastních průserů... čím jasnější nepřítel, tím víc jsou masy stmeleny a úspěch zaručen fčil máme islámský teróristy a globální voteplování, nic moc teda jako...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 11:07
- Nahlásit
Baysha
fčil máme islámský teróristy a globální voteplování
a blůčko vole )))
du ven nepyšte nic nigdo ted!
|
Baysha
Člen |