Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8100 . 8101 . 8102 . 8103 . 8104 . 8105 . 8106 . 8107 . 8108 . 8109 . 8110 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 20:13
- Nahlásit

makrel
dovoluji si púřipomenout držení palců zítra od 9 do 11. Dík
ok,lybyzničko.-)))
Marush
ty seš neskutečně drzá
jj,sem prostě nepoučitelná dojnice

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 20:54
- Nahlásit

Zdar, koho tu sežére vrčák za chvíli uš

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 21:03
- Nahlásit

Eldoguero
koho tu sežére vrčák za chvíli uš
mě..ale to se dalo čekat

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 21:06
- Nahlásit

Baysha
mám od outů, ale to nové védéesel, nebo tak nějak.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 21:12
- Nahlásit

davidkova renata
to dalo, však to ten pán u globusu říkal
ještě, že to neplatí na velšíky, tomu našemu letos bylo akurát 7, by mě uš taky mohl sežráť

Baysha
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 21:13
- Nahlásit

Biluška
uš su doma...
to je jedno, esli adsl nebo vdsl, tarif je to stejnej... mrknu na podmínky, jak je to s hostingem, dyš sem eště dělala na technycký lajně, tak tam byl ňákej základní hosting zadarmo...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 21:16
- Nahlásit

Eldoguero
ty máš velše eště?? to nevim ani..ale bud ráda že nemáš bígla to bys ho už stejnak neměla páč pán f parku řikal,že jak sou bíglovi 3 ,tak ti uteče

Baysha
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 21:17
- Nahlásit

Biluška
je tam zadarmo, ale jenom 30MB, toš nevím, esli by ti to stačilo...upřímně řečeno nemám představu, nigdy sem stránky nedělala, ale zdá se mně to velmi málo http://www.o2.cz/osobni/203291-internet/85057-web_ standard_detail.html

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 21:18
- Nahlásit

Baysha
Jakože bysem to změnila ještě úplně jinak jo? Kurňa tos nemohla říct dříf, sem v pondělí zrovna zaplatila na rok hosting tam co su teď

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 21:20
- Nahlásit

Baysha
Asi to udělám úpně neprofesionálně. Na ty původní stránky napíšu, že byli přesměrované, dám tam proklik na webnode a bude. To by mělo fungovat ne? I gdyž uznávám, že to bude fujbek, ale nedá se nic dělat. Časem to třá vyřeším nějak jinak. Teď mám štěňata a milion akcí, potřebuju ty stránky fofrem nějak zprovoznit. Pochopitelně levně. Platit sedm stovek za doménu a dvanáct za přesměrování teda fakt nebudu

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 21:21
- Nahlásit

davidkova renata
Servus. Kuk, jak sem se zminovala vo tech ragdollkach, uz nevim kdo je neznal, no nejsou krasny? Nechybi ti cici? A zase ste rozborily foru, sem chtela prispet panu domacimu, a prt, zamknuto.

Baysha
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 21:22 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

Biluška
hosting, nebo doménu???
esi hosting, toš pak nechápu, proč sis dělala stránky na webnode, dyš tam si je uložíš na jejich hosting a odtamtud se nedají přetáhnout na tvůj hosting - respektive dají, ale až v té verzi za litr měsíčně či kolik

co máš teda zaplacený a u koho?

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 21:25
- Nahlásit

UMŘELA JSEM

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 21:27
- Nahlásit

davidkova renata
tak to bych ho neměla, ale velše bych taky radši neměla navíc nejni můj, ale mušův, nevím jak to napsat, ne že bych ho neměla ráda, ale nějak jsem si k němu prostě nenašla cestu - nikdy a teď už se o to ani nesnažím

Nic lidi, du si lehnoút k tv asi, opět jsem nasraná

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 21:28
- Nahlásit

Monty
proč zač nač a jak

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 21:32
- Nahlásit

Eldoguero
jsem totál KO, uklízela jsem od šesti až do teď, teče ze mě jak z vola a to už jsem byla ve vaně, trochu jsem trimovala Soph a vybělila, čistila jsem gauč a tří pelechy a to už jsem něco udělala včera, zítra vstávám o půl páté - chtěla jsem spát v devět, půjdu minimálně v jedenáct, večeřím teprve teď a chcííííí FAITH
a to už za mě píše někdo jiný, musím ještě pomýt a utřít nádobí, zajít s malou a už nemám na nic sílu no pěkně jsem se zřídila jeden den (co den, už jen hodiny) před Faith

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 21:36
- Nahlásit

a nejhorší je, že to Faith neocení a zítra to vlastně nepůjde ani poznat

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 21:37
- Nahlásit

a tady je naše srdíčko

Eire
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 21:38
- Nahlásit

Fifi

Eště sestře řekni ,kolik koštuje košineštáá

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 21:40
- Nahlásit

Monty
bílej péééés
no vidíš už se dočkáš

Eire
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 21:44
- Nahlásit

Pěknej večír
jsem zapoměla pozdravit.
Včera jsem měla z jedné krásné čauky nateklou šarpeiku,bobla ji asi včela,máme dost jetele v trávníku...ale Zyrtec to jistil,tedy až odborné konzultaci s Jabloní a Fifijofkou.

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 21:59
- Nahlásit

Baysha

hosting, nebo doménu???
esi hosting, toš pak nechápu, proč sis dělala stránky na webnode, dyš tam si je uložíš na jejich hosting a odtamtud se nedají přetáhnout na tvůj hosting - respektive dají, ale až v té verzi za litr měsíčně či kolik

co máš teda zaplacený a u koho?

Copak já vím Mluf na mě laskavě česky, rozumím akorát tomu "nebo" v té první větě
Vyhrabala jsem fakturu píše se tam "obnovovací poplatek domény"
Původně to fungovalo tak, že mi stránky dělala Leila. Pak se vrhla na dráhu zločinu, nebo čeho, vykašlala se na mě a stránky nechala být. Velice nadšeně se jich chopil švagr, ale je to ještě děcko a není schopen ničeho lepšího než té hrůzy co je tam teď Pak jsem vystřídala ještě pár pokusů o různé vebmastery a dost mě to zklamalo, páč nikdo furt nemá čas, nebo nechápe co,jak, kam a proč chci,nebo za to chce děsný prachy (ale jakože fakt děsný, dávat litr za každou aktualizaci mi přijde doslova jako vyděračství Kor když u nás se furt něco děje ). Tak jsem se naštvala a vyrobila jsem si vlastní na webnode. Jinde to neumím. Teda ještě na estrankách. A včil teda potřebuju, aby když někdo najede na adresu canisterapie.net viděl ty stránky z webnode.

Eire
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 21:59
- Nahlásit

Monty

Je krásně sněhobílá.

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 22:02
- Nahlásit

Eire
jo je , ale moc dlouho nebude

Eire
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 22:08
- Nahlásit

Monty

To je škoda a když mi přijde west na úpravu,zašedlej na nohách,zažloutlej na hřbetě a nahnědlý na fousku je mi smutno.A majitel zavelí nakrátko!!!Netrimovat!!!
Koukám,že trimuješ,to je dobře

Eire
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 22:19 - Změnil/a: Eire
- Nahlásit

Dobrou a pěkné sny

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 22:24
- Nahlásit

Eire
jj, trimuju
Nejhorší je osříhaný westík, taky jsem jednu dobu byla taková trubka, ale pak jsem se naštěstí z toho vzpamatovala, Monty měl super srst, ikdyž byl několikrát sjetý strojkem, tak ji měl hrubou a šlo to zase trimováním spravit.
Sophču jsem dneska nabělila, takže je taky sněhobílá

impact
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 23:38
- Nahlásit

Biluška
Od pondělka.
Hm, tak to je docela smůla, páč já od pondělka do čtvrtka nefungám, bo jsem pryč.

Ad vražda - daleko. My jsme v Kojotíně a madr přežila.

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 06:42
- Nahlásit

bré ránko
DNESKA JE DEN D - VŠICHNI DRŽÍME VŠE CO MÁME, TZN. I MOČ I STOLICI, ABY TO DOBŘE MAKRELITO DOPADLO A DNESKA PŘIJEDE FAITHICE

makrel
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 07:05
- Nahlásit

Monty
zdar jelyto, nechápu na co jsi tolik uklízela, když víš, jak Filip pelichá a že Faitice bude slintat a čurat na podlahu
Jsi se měla psychicky připravovat

<< 1 ... 8100 . 8101 . 8102 . 8103 . 8104 . 8105 . 8106 . 8107 . 8108 . 8109 . 8110 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání