Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8100 . 8101 . 8102 . 8103 . 8104 . 8105 . 8106 . 8107 . 8108 . 8109 . 8110 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 07:07
- Nahlásit

makrel
já se psychicky připravovala tím, že jsem makala a čas utíkal a utíkal, šla jsem spát ve dvanáct a vstávala o půl páté asi dneska budu pod stolem hodně brzo

makrel
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 07:07
- Nahlásit

Monty
no to já taky a zítra teda jedeme, tak ani nemůžu být moc pod vlivem. jdu se chystat. Držte od devíti. Dííííííííííííííííííííík

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 07:11
- Nahlásit

makrel
no já taky ne
jj, to víš, že budeme

bonc
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 07:28
- Nahlásit

čus bus, cambus, dezoláti!!!
Dneska je den D, že, dorazí bílé zlo! A crysička bude obohacena zítra, že jo? Tož šťastný vstup do nových rodin všem malopsíčkům, a serte a chčijte a ničte jen pomálu!

Makrelito se zase něco drží, už v tom mam zmatek a nevim co mam komu držet. Bysem se taky mohla nějak nepěkně splést.

Proč je zamčená kočka a pes a pan domácí?

Byla u vás v noci taky velkobuřina? Velmi mocný vichr se pokusil odnést naší chaloupku, chčilo strašně moc, ovečkin si musel zalézt do nočního stolku.

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 07:32
- Nahlásit

bonc
Dneska je den D, že, dorazí bílé zlo!

Makrelito se zase něco drží
makrelito se moooc vzdělává a chce být chytrá, abychom se pak před ní všichni cítili jak blbečci

Byla u vás v noci taky velkobuřina?
Nevím jestli bouřilo, ale ráno bylo mokro, měla jsem sice otevřené dvě větračky, ale od těch 12-4:30 jsem spala jako dřevo

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 07:34
- Nahlásit

bonc
Cryska už si vyzvedla crysátko včera - máš to nějak popletený

bonc
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 07:42
- Nahlásit

Monty
chce být chytrá, abychom se pak před ní všichni cítili jak blbečci
tak jestli je cílem jenom todle, tak za mě hlásim že toho může vokamžitě nechat, páč cíle bylo dávno dosaženo. Už v základnim táboře.

bonc
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 07:44
- Nahlásit

Monty
Cryska už si vyzvedla crysátko včera
???
a já měla za to že to má den po tobě, takže malocryse už je mezi námi? Jo dneska vlastně s Crysou maká, to je pravda.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 07:45
- Nahlásit

čus debylové,opět je hnusně..tzn. nesvítí slunko
fifi
vim jak vypadá ta kočena,kamarádka má dva kousky,bez pp teda za cca 4,5..sou fakt nádherný.Ta jedna ale vyšla asi na 30litrů neb si pořídila jakousi vzácnou věc(vet to viděl poprvé v životě)) ) a posleze dle veta cosi jako rakovinu nevimčeho,nabízel chemku a podobný sráče za statisíce a moooc se divil,že kámoška odmítla(kočce byly asi 3) bo si vyhledala lidskou variantu té choroby a prognosa je nula,řekla že jí nechá a až to nepé,dá jí uspat..velmi se pohoršoval ,navrhoval tisíce dalších vyšetření za staticíce atd..no závěr je,že kočka se jaxi zázračně uzdravila a žije spokojeně dodnes již asi 6 let
Monty
konečně bé vot tebe klit snat.-))))

jinak crysí zlo je od fčera doma,je prý vlkošedé a ničeho se nezalekne

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 07:47
- Nahlásit

davidkova renata
vodemě nebudete mít klit nigdy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 07:54
- Nahlásit

Monty
vodemě nebudete mít klit nigdy
sem to tušila tak nějak v duchu(

bonc
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 07:55
- Nahlásit

davidkova renata
Monty

najifko

crysí zlo je od fčera doma,je prý vlkošedé a ničeho se nezalekne
FOTKY, FOTKY, FOTKY!!! ihned a hned!

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 07:57
- Nahlásit

davidkova renata
sem to tušila tak nějak v duchu
neboj, možná se dočkáš, až chcípnu, ikdyž i tady je hrozba - že vás budu strašit i po smrti

bonc
Monty
najifko

Jo já chci taky fotky crysátka!!!!!!!!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 07:57
- Nahlásit

bonc
no snat má dneska volno tak něco navalí nevim proč s tim tak votálí..to se vo monty říct nedá )))

bonc
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 07:59
- Nahlásit

včera sem demonstrovala rodině a pravděpodobně i celé vesnice řádný velkokunologický povel, páč čokl ječel v kuchyni a já jsem byla líná to jít řešit z voka do voka, taxem na ní zařvala z patra přes celej barák "budulínedržhubuvonastejněnevyleze!" a byl klid. Pséček totiž dodnes nepochopil, že kočkou vražená grancle pod topení je velmi daleka toho vylézt, notabene když se na ní ječí.

bonc
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 08:00
- Nahlásit

davidkova renata
to se vo monty říct nedá
no to určitě ne počki, teď to teprve začne. tady bude všude velká bílá mlha ze který vobčas vykoukne semtam ňáký písmenko

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 08:03
- Nahlásit

proč FB vymýšlí pořád nové debylní nofinky????
Předtím, jsem si mohla dát ofline na chatu a teď už to nejde, že? A nikdo nepoznal, že jsem na FB
Co já budu dělat??? Jako, že odjíždím do lázní do Luhačovic
no ikdyž bych mohla říct, že tam mám noťas, ale to vlastně asi taky neprojde, protože to skoro všichni ví, že mám starou plečku

pawLINka
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 08:03
- Nahlásit

bonc
Pséček totiž dodnes nepochopil, že kočkou vražená grancle pod topení je velmi daleka toho vylézt, notabene když se na ní ječí.

all
Makáte??? Dneska je totiž před náma hodně práce.

Ale už o půl druhé se jde domki.

Ani jsem vám včera nenapsala, že mám doma nové koťátko. Jsem ho dostala od jedněch kliošů. Je krásný zrzavý a jmenuje se Oldčetrhénd. (To aby mi ladil k Apačovi a Vinetůovi)

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 08:04
- Nahlásit

bonc
no co? Budu malovat
JJ, já fotím více než chovatelky manža, takže se těšte

pawLINka
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 08:06
- Nahlásit

Monty
Jde to vypnout - máš vpravo důle lištičku pro vyhledávání a vedle je taková šipečka, na ni klikneš a zatrhneš: k dispozici pro chat.

Když zmizí ta fajfka, tak tě nigdo nevidí. Myslim teda

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 08:07
- Nahlásit

pawLINka
ahááá, díky jsem se na to špatně dívala, já ještě spím

bonc
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 08:09
- Nahlásit

pawLINka
že mám doma nové koťátko.
si měla říct že chceš koťátko. bysem ti ho poslala pépéelkou, jedno mi doma přebejvá

pawLINka
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 08:13
- Nahlásit

Monty
A když klikneš v té liště na zavřít postranní panel, tak to má stejný vzhled jako dříf.

bonc
Já ale nechtěla žádný koce. Mám doma dva kocmoury a pséky, kteří pro nový kočky moc pochopení nemají. Ale von byl tak krásnej... A to má prý Lukáš zamluvené ještě jedno kotě u bráchy prý. To budu muset asi udat kamarádovi, který teď přišel o kočku, pač další fakt nechcu. A navíc Lukášova máti je nasraná kvůli tomu, co jsem dovezla včera, ne tak další...

A navíc ty máš kočku a ty já nevedu.

To je divný, že nemáš zájemce, tady se kočky docela udat dají. Ale my známe hodně hospodářů a tak skrz ty naše žvížata a těm je jedno, jestli mají jednu kočku a nebo pět.

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 08:13
- Nahlásit

ještě osm hodin

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 08:15
- Nahlásit

pawLINka
jo to vím, ale dneska jsem na to koukala jak jelyto

bonc
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 08:22
- Nahlásit

pawLINka
To je divný, že nemáš zájemce
von by ho taky musel někdo někde inzerovat, zkoušela jsem to tak jak je to teď moderní - fotky neukážu, na inzeráty čas nemam ale ať je za 14 dní pryč
snažila jsem se udat kocoura před 3-ma rokama, nikdo ho nechtěl, tak teď už to nějak nezkoušim... neumim ho dát někomu jenom domu nebo naopak jenom ven, jsem zvyklá že naše kočky můžou bejt kde chtěj, tak se nějak neumim popasovat s tim že by to měla mít jinak. Ale nikdo to teď doma nehrotí, na 3 kočky jsme zvyklý, problém bude jestli nám nadělí další a žádná neubyde - to pak bude muset jít.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 08:26
- Nahlásit

Nazdar frndiny, fčéra už sem se nemohla napojit, takže vás jdu číst. Cryskoj maj doma malého Kamila od policie, je šedovlký, asi bude jako Bůšek, páč Kamil se může jmenovat jenom největší grázl na světě. Zítra nám ho pravděpodobně přiveze na kukačku do Prokopky. Jistě to bude velmi velké zlo, hned ho seznámíme s Bůškem a budeme mít zla dvě.
Dnes je den D a držíme palce makrelitoj a taky přijede Fejtice a rozbije Montymu uklizený byt. Řekla sem maryji, že když bude zlobit, přijede jí taky fejtice!!!!! Tak už nezlobí. Fčéra mi utekla, měla sem velikou radost, bo radostně běžela za svym kamarádem a prchala s nim na louku a tam si běhala, tak sem na ní volala - maryje, neblbni, šak co sa děje, že si hraješ? A vona mě stejnak neposlouchala a běžela dál. Pak sem jí dala nejvíc povel, na kterej poslechne vždycky a stoprocentně - Dělej si, co chceš.
Hele, normálně sme zmokli a teď eště tak prší.....jinak se jelo do práce parádnicky, byla sem z párkingu na párkingu za 15 minut. Měla jsem zelenou vlnu. A jinak nic, sem tu sama, no....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 08:28
- Nahlásit

Gerda
páč Kamil se může jmenovat jenom největší grázl na světě
anebo teplouš))

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 08:35
- Nahlásit

Gerda
Řekla sem maryji, že když bude zlobit, přijede jí taky fejtice!!!!!
sakra, na Sophyji to nějak nezabírá, právě naopak
taky přijede Fejtice a rozbije Montymu uklizený byt

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 08:41
- Nahlásit

pawLINka
Lukášova máti je nasraná kvůli tomu, co jsem dovezla včera, ne tak další...
co si dovezla fčéra? Kočku nebo toho bulíka už konečně?

<< 1 ... 8100 . 8101 . 8102 . 8103 . 8104 . 8105 . 8106 . 8107 . 8108 . 8109 . 8110 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání