| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 08:42
- Nahlásit
letim nakoupit! nána leží f posteli tagže cesta z bytu je volnáááááááááá
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 08:43
- Nahlásit
davidkova renata
tagže cesta z bytu je volnáááááááááá
taková radost
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 08:44
- Nahlásit
čau Kamilové, jak vám to šlape?
Mě šikanuje máma,včéra zas jela..tydle hračky jsem schovávala pro vnoučátka...a já(moje klasická strategie):no ale nejdřiv musí mít děti ségra je starší,cha! Pak jdem ven a vona...sousedky dceři přijel nápadník,je to moc hezkej chlap...přiveď si taky nějakýho hezkýho chlapa...namítnu,oukej přivedu divnobratromuše,ale trochu mě bije takže mi máma zakázala se s nim kamarádit...mám těžkej život
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 09:00
- Nahlásit
Marush
správně, jen ať do toho praští nejdřív Adidaska, bestak jí k tomu Alibaba dotlačí. Budou mít malé lampičky s džinem.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 09:01
- Nahlásit
Monty
dobré jitro - už jsem vstala.
Myslím, že tu dlouho, opakuji dlouho, nebyla žádná fotka. Dneska máš na to ještě čas.
Marush
to víš - matky.
Já jsem mojí dceři (je trošku starší, než tvoje ségra) kdysi naivně říkala "hlavně, aby neměl zelený vlasy".
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 09:05
- Nahlásit
Zdáártéé Crisa má kejmla?Co bé dělat s vembloudem? Mám problém pakůn měl zakouslé klíštátko v lokti přímo co líhá takže ho rozlehl utrhl vyžvejkla si tam douru a hlavička klíštáka se zatáhla do hlouby pakoního lokte tak nevím esli počkat až to vyhnije páč na to bé furt líhat aby mu nevhnil loket dovnitř jako blbší místo huž si nemoh vybrat Dále hnedle v6ráno pakůn vytvořil na silnici kolonu5aut čímž zablokoval dopravu(přijel první dělník a zapárkl 10M vod brány pakůn zíral leč neštěk páč to je ůnosná vzdálenost od brány a očekával příchod muže blíže by moh spustit vyrvál,chlap se ktomu neměl a jmul se kouřit v bezpečné vzdálenosti,načež za ním přijeli další domnívaje se že čeká až votevřou pracoviště,následně dojeli dva nákladáky keré automaticky zastavili v již vzniklé kloně,konečně muž č1 došel na2metry k bráně pakůn spustil řvoucí poplach tož sem došla a "říkám to máte říct hned,že jedete dovnitř,já myslela,že na někoho čekáte když stojíte tak daleko"a von na to"háhá já myslel,že mám někde jako zazvonit aby mě nesežral"
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 09:06
- Nahlásit
Gerda
správně, jen ať do toho praští nejdřív Adidaska, bestak jí k tomu Alibaba dotlačí. Budou mít malé lampičky s džinem.
přesně,já teda děti nechci vůbec právě,což mi nikdo nevěří a všichni hlásej...uvidíš to příde...tak nevim už mi bé skoro 30a ještě nic nepřišlo,ikdyž plány do budoucna mám,například návštěvu Mauthausenu a to se počítá,ne?
Lola1
Já jsem mojí dceři (je trošku starší, než tvoje ségra) kdysi naivně říkala "hlavně, aby neměl zelený vlasy
mojí mámě se líbí každej kdo semnou nechodí,když pak s někym jsem,nikdy se jí už nelíbí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 09:15
- Nahlásit
danajasa
Crisa má kejmla?Co bé dělat s vembloudem?
Ne, má Kamila...vrčáka...bude s nim dělat piknik....přece....
Marush
já teda děti nechci vůbec právě,což mi nikdo nevěří a všichni hlásej...uvidíš to příde...tak nevim už mi bé skoro 30a ještě nic nepřišlo
v klidu, věřim ti to, mě bude 33 nebo 4 teď nevim, ale ještě to taky nikdy nepřišlo, a vím, že nechci
plány do budoucna mám,například návštěvu Mauthausenu a to se počítá,ne?
hele to se samozřejmě počítá, počítala bych dokonce i s tim, že na koncentrační okruh nás půjde víc - sem narazila na stránky holokaust.cz, jsou tam i zážitky lidí, co přežili, nejstrašnější je, jak to píšou jako vzpomínku, která tam prostě je, nikdy už nezmizí, dokážou na tom najít i nějaká pozitiva, co se jim tam třeba povedlo, že se dostali do baráku na službu, kde nebyly vši...jako já sem dost měkota, tohle mi vhánělo slzy, jak to bylo prostě strašný!!!!!!!!!!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 09:22
- Nahlásit
Gerda
holokaust.cz, jsou tam i zážitky lidí, co přežili, nejstrašnější je, jak to píšou jako vzpomínku, která tam prostě je, nikdy už nezmizí, dokážou na tom najít i nějaká pozitiva, co se jim tam třeba povedlo, že se dostali do baráku na službu, kde nebyly vši...jako já sem dost měkota, tohle mi vhánělo slzy, jak to bylo prostě strašný!!!!!!!!!!
No takže vidím žer je zde o tot téma zájem,takže musíme naplánovat Terezín a bude opět skromná přednáška,přímo o Terezínu a i o koncentrácích celkově! , přednášku o tantrickejch porodech at má někdo jinej
mě bude 33 nebo 4 teď nevim
Jo,jo kámoška nedávno počátala na prstech jestlí jí bude 27nebo 28,ono už je to jedno asi
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 09:23
- Nahlásit
Gerda
dokážou na tom najít i nějaká pozitiva, co se jim tam třeba povedlo, že se dostali do baráku na službu,
Paní to má doma milionkrát zvopáklý,děd mi neustále připomíná jak pomáhal totálně nasazenej Hitlérovi prohrát válku,následně začne opěvovat co všecko se tam naučil a krásy Géringverke a rakouských Alp,pak začne popisovat ty hnusy a eště je u toho veselej,naopak druhej děda co už umřel byl politickej a natvrdo zavřenej v koncentráku a ten nemluvil nikdy jednou to sepsal a už nikdy nic neřekl.
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 09:24
- Nahlásit
ahoj všem, tak jsem si včera udělala praseterapii...prasata maj kolem 40stupňů tělesnou teplotu, je to lepší než s čoklama...nyučila jsem Blažu nastavovat zásuvku na polibky..a pustila jí 9ti hodinové CD Narodil se spasitel, tak z ní bude prase bohabojné. Jinak tady hnus počasí, ale odpoledne jdu na masáž...masáááááž, tak to mi zvedne náladu. Monty se zaměřil na sběr spadaných meruněk, tak vypadá jak..prase. Ajda s Pepou se zaměřily na odpočinek...kočky se vrátily z flámu...a už dva dny jsem neviděla člověka...je to rááj
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 09:24
- Nahlásit
Marush
mojí mámě se líbí každej kdo semnou nechodí,když pak s někym jsem,nikdy se jí už nelíbí
Tak to jsem tolerantní. Manžel, kterého si dcera vzala byl o 25 let starší, tedy starší než já. Už je dávno po smrti (ale předtím už spolu asi 5 let nebyli), takže dcera je momentálně "vdova". Další ctitel byl o 7 let mladší, což by nevadilo, ale totálně nezodpovědnej, těšili jsme se fšichni 7 let, než se rozejdou, momentálně je to akorát - současný přítel (vjekově) a mám slíbený vnouče, ale to je "holub na střeše", no uvídíme, teď už bych na vnouče měla i čas.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 09:28
- Nahlásit
Gerda
mě bude 33 nebo 4 teď nevim, ale ještě to taky nikdy nepřišlo, a vím, že nechci
jj, taky jsem si jednou v únoru říkala, tak letos mi bude těch 52, no ale je to divný, když je lichej rok, no a bylo mi 53, co mě tedy nasralo.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 09:37
- Nahlásit
Marush
takže musíme naplánovat Terezín a bude opět skromná přednáška,přímo o Terezínu a i o koncentrácích celkově!
připrav si to od nacistickejch ideologií, a´t nevytrháváme z kontextu. Vlastně to by se mělo přednášet po cestě busem do osvětimi, to bys to palubnim mikrofónem nastínila, a jak bychom dojeli, už bychom byli v obraze. Ale jako řikám tě, je to masakr, když sem koukala do databáze obětí, jak tam jsou ty usměvavý civilní fotky a pod tím - terezín, osvětim, zahynula. Terezín, lodž, zahynul...všichni...
danajasa
nemluvil nikdy jednou to sepsal a už nikdy nic neřekl.
ono to každýmu dělá jinak, jednomu je líp, když mluví, jinýmu to nejde...
Lola1
co mě tedy nasralo
to je právě když čék fakt neumí počítat a některý věci si nepamatuje, tak vopravdu může dospět až k tomu, že neví, kolik mu je let ))))
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 09:48
- Nahlásit
Gerda
Ale jako řikám tě, je to masakr, když sem koukala do databáze obětí, jak tam jsou ty usměvavý civilní fotky a pod tím - terezín, osvětim, zahynula. Terezín, lodž, zahynul...všichni...
no tak to si zajeď do Auschwitzu ty jo,tam maj zed jen z fotek a je tam kdy ten čék přijel a kdy umřel..průměrná doba pobytu..3měsíce ne víc a chápeš asi že nikdo nikdy propuštěnej nebyl...
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 09:51
- Nahlásit
zdar fšicí!
Gerda
tak vopravdu může dospět až k tomu, že neví, kolik mu je let
hele mám to stejně, je děs, jak se to každej rok mění, neš si to stihnu zapamatovat...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 09:54
- Nahlásit
Gerda
jestli můžeš pojd´ prosím na fb
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 09:57
- Nahlásit
Marush
hele ta gerda taky howno vydrží ale!doufám,že se nenecháš zviklat a neuděláš softpřednášku!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 09:58
- Nahlásit
davidkova renata
pojd´ taky prosím na fb jestli můžeš
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 09:58
- Nahlásit
Marush
teď jedu rok 1938...zabrání rakouska....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 09:59
- Nahlásit
kejtlin
sem tam,ale to nic neznamená v mým přípatku.-))
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 10:00 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit
Baysha
je děs, jak se to každej rok mění, neš si to stihnu zapamatovat.
ano ano, todle je zcela základní problém. Huž jaxe ty narozky blížej tak nevim kolik mam vlastně řikat že mi je když už to třá platí jenom měsíc, pak už to najednou neplatí vůbec ale mě se to plete páč na nový sem si ještě nezvykla a než si zvyknu už je to zase pryč.. Jeden rok se mi podařilo si zvyknout na nový numero ještě PŘED narozkama, takže pak sem ňákou dobu byla přesvědčená že mi je vo rok víc... sem byla jak Macháček v Samotářích, zrovna mi přijel kupec na koňa, a paní se tak mezi řečí ptá - a kolik vám je? a já 25. teda ne, moment......, jo 25. NE, 24! Eee, to je jedno.
Nevim esli sem i nadále působila serijózně
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 10:02
- Nahlásit
davidkova renata
Nazdar pani, co to bránění? Ví někdo něco?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 10:03
- Nahlásit
holky prosimvás, jak se vypnu z toho zasranýho četu na fb? Nechci bejt online, nikde žádnou nabídku ani lištičku nemám....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 10:03
- Nahlásit
Marush
Mě šikanuje máma,včéra zas jela..tydle hračky jsem schovávala pro vnoučátka...a já(moje klasická strategie):no ale nejdřiv musí mít děti ségra je starší,cha! Pak jdem ven a vona...sousedky dceři přijel nápadník,je to moc hezkej chlap...přiveď si taky nějakýho hezkýho chlapa...namítnu,oukej přivedu divnobratromuše,ale trochu mě bije takže mi máma zakázala se s nim kamarádit...mám těžkej život
Mojí mamče jednou děda přived dva příslušníky vodní stráže. Ulovil je na Berounce, ať si jako mamča vybere.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 10:05
- Nahlásit
Gerda
dyž rozklikneš okno četu, máš tam ozubený kolečko s nápisem Možnosti?
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 10:07
- Nahlásit
kachna_
Mojí mamče jednou děda přived dva příslušníky vodní stráže. Ulovil je na Berounce, ať si jako mamča vybere.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 10:09
- Nahlásit
bonc
Nevim esli sem i nadále působila serijózně
ne )
Atusch
Ví někdo něco?
no čeká se na tebe )) až se vyjádříš esi můžeš dovalit zlatovlásku..pak mu písni nebo cinkni co a jak,je to takdomluvený,mělo by se na 17h,doufám,že nebé chcát
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 10:09
- Nahlásit
Gerda
teď jedu rok 1938...zabrání rakouska....
výborně!!!
davidkova renata
hele ta gerda taky howno vydrží ale!doufám,že se nenecháš zviklat a neuděláš softpřednášku!!
softí přednášky neumim jen ty nejbruto naturo zlý...s detailama
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 10:10
- Nahlásit
Baysha
dyž rozklikneš okno četu, máš tam ozubený kolečko s nápisem Možnosti?
ANO, to jsem našla, mááám!
|