Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8100 . 8101 . 8102 . 8103 . 8104 . 8105 . 8106 . 8107 . 8108 . 8109 . 8110 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baysha
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 19:12
- Nahlásit

Biluška
jedině se jich zeptej jak... jsem z toho jejich úvodního webu moc nepochopila
hlavně se rozhodni, co teda chceš - jestli chceš stránky na webnode jenom vytvořit, pak je odtud zkopírovat a nahrát je na místo, kde provozuješ stránky stávající, anebo jestli je chceš nechat na webnodu a přesměrovat jen adresu... druhá možnost je 100% až od té první placené verze, tou první si nejsu zcela jistá - nabízí ti to nějakou možnost "odeslat ftp" nebo tak něco?

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 19:12
- Nahlásit

Marush
uvažujeme jestli se máme ještě učit, bo v tom máme už celkem slušný bordel

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 19:16
- Nahlásit

Baysha
jestli jim dobře rozumím tak tady tvrdí, že to jde zadara - http://support.webnode.com/index.php?/Czech/Knowle dgebase/Article/View/113/39/mohu-web-vytvoen-ve-we bnode-provozovat-na-vlastn-domn

Ale možná jim nerozumím, mám dneska mozek v nouzovém režimu a veškerou inteligenci už jsem spotřebovala na to, abych dokázala sousedce odbavit tu letenku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 19:17
- Nahlásit

Marush
co dělátéééééééééééééééééééééé?!!!!
howno

Baysha
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 19:19
- Nahlásit

ne, máš pravdu, zní to, jako že je to zadara - ale bude v tom nějakej háček
vydrž, sem se tam zaregistrovala a du to prozkoumat

Baysha
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 19:23
- Nahlásit

Biluška
http://www.webnode.cz/osobni-stranky-vlastnosti/
dole je tabulka - provoz na vlastní doméně je až od verze Mini tím "zdarma" asi myslej "bez dalšího poplatku" nebo nevím

Marush
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 19:31
- Nahlásit

davidkova renata
howno

sem si mohla myslet,esesácká matračko

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 19:31
- Nahlásit

Baysha
Hajzli sou to Tak mi holt asi nezbyde než vyhodit šest stovek ročně
to mě jako pěkně sere, páč ten hosting nebo jak se to jmenuje mě do loňska stál asi tři stovky ročně, letos už po mě chtěli sedm

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 19:32
- Nahlásit

Muž přijde zaražený domů, sedne na židli a nekomunikuje.
Manželka, celá nesvá, koĺem něj poskakuje, nakonec se mu odváží sdělit radostnou zprávu: "Miláčku, jsem těhotná!"
Muž se chytne za hlavu: "Proboha, ty taky?"

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 19:34
- Nahlásit

Marush
sem si mohla myslet,esesácká matračko

neser nebo tě prásknu ádoj(eště než dopije kávičku) ) a kluci na gestapu ti domluvěj

Marush
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 19:38
- Nahlásit

davidkova renata
neser nebo tě prásknu ádoj(eště než dopije kávičku) ) a kluci na gestapu ti domluvěj

takže alternativní náckovskej život...kde todle skončí?

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 19:38
- Nahlásit

Baysha
Nemůžeš si zapnout skype?

danajasa
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 19:41
- Nahlásit

davidkova renata
Marush
Haloo halooo co tojé?Zas chcete místo komančlajfu Grůbrův tančík? René se bude zlobit!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 19:42
- Nahlásit

Marush
...kde todle skončí
netušim..možná altenativní meziplanetární fstachy s ítíma co volaj domů..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 19:43
- Nahlásit

danajasa
Haloo halooo co tojé
ale to je hnet,zjistily sme s maruš,že krom preslyho a merlynmonró žije aji áda hitlerů .-))) vyfotili ho f mhd

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 19:44
- Nahlásit

davidkova renata

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 19:45
- Nahlásit

davidkova renata
Lilátko s váma nehraje, nemá přístup na net

Marush
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 19:49
- Nahlásit

davidkova renata

každej den čekám že už nepřídeš...že konečně to zvíře šedovlký vzalo věci do svejch pracek a vláda jeho věcí zpět se k němu navrátila a vono nic a zase si tu a seš nejhorší ze všech

danajasa
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 19:50
- Nahlásit

davidkova renata
meziplanetární fstachy s ítíma co volaj domů
Ted de vo to kerý to budou jako

Marush
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 19:52
- Nahlásit

danajasa
Ted de vo to kerý to budou jako

tydle myslim nevolaj ty bydlej v bříše a pak se klubou ven,ne?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 19:54
- Nahlásit

jablunka
jooo to je voon.-)))) mého srce žampyjon))
Marush
každej den čekám že už nepřídeš...že konečně to zvíře šedovlký vzalo věci do svejch pracek a vláda jeho věcí zpět se k němu navrátila a vono nic a zase si tu a seš nejhorší ze všech

i ty poeto.-))))) jako mušim bejt vostražitá ten pes začíná bejt hustej a uš chápu tu hlášku vo 7 letech kdy vrčákoj mrdne a zabí tě..vono to i sedí páč bych řekla,že vod těch 6 atmoška houstne..asi jí naladil ten beran,fčera to zkusila na tu zlatovlásku(a to nemluvim vo tom jak děsně vrčela dyš jí tlouk vobuchem a nepustila ani za prase vůbec)..nechci domyslet kdo je dál na řadě

Marush
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 19:56
- Nahlásit

davidkova renata
páč bych řekla,že vod těch 6 atmoška houstne

je to výborný pes!!! fandim jí!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 19:56
- Nahlásit

danajasa

nevim,no zlatej moučka s ádou..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 19:58
- Nahlásit

Marush
fandim jí!
no já taky ,ale de vo to esi si to užiju essi mi rozumíš..ofšem pes je to dobrý to souhlasim))) uvidíme co bé do třetice.-))

Marush
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 19:59
- Nahlásit

davidkova renata

hele....dyštak pro začátek nepřibližuj k velkodudu hlavu...bo nikdy nevíš

číhej:

URL

Marush
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 20:02
- Nahlásit

davidkova renata

je,tady je to celý

URL

Baysha
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 20:03
- Nahlásit

Biluška
nejsu uz u kompu, su na ceste domu napadlo me - od koho mas net? tra o2 ma k adsl hosting zdarma

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 20:06
- Nahlásit

Marush
no todle videjko já znám))) depá dělat dudám Maláááá a hladit po hlavičce ..smajlíktukajícísinačelo,nejsem sebevrach
tetkonc má novou fintu..du nakoupit..musim logicky vodevřít fstupní dvéře..jééénže ..před nima leží dudu a spí spí úplně nejvíc moc a hlavně neslyší a nevnímá cokoli z toho co vykřikuju..tagže dudu popotáhnu doprostřed přecíně a vysmahnu..zatim mě nerafla,jen vrčí..du z nákupu a logicky zas musim vodevřít ty dvéře akorát z druhý strany..jééénže před nima leží dudu a spí..spí úplně nejvíc moc a nehejbe se takže mi nezbejvá než jí těma dveřma natlačit doprostřed přecíně abych mohla vejít..posledně mi to dalo dost práce musim říct,chvíli to vypadalo,že budu bydlet na chodbě

děckáá dávej něco vo cimrnamoj na 2..asi du

Marush
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 20:09
- Nahlásit

davidkova renata
no todle videjko já znám))) depá dělat dudám Maláááá a hladit po hlavičce ..smajlíktukajícísinačelo,nejsem sebevrach

no jistě nechápu furt malej hodnej a vouška huš byly zatažený a pohled blázna mohý napovídal

tetkonc má novou fintu..du nakoupit..musim logicky vodevřít fstupní dvéře..jééénže ..před nima leží dudu a spí spí úplně nejvíc moc a hlavně neslyší a nevnímá cokoli z toho co vykřikuju..tagže dudu popotáhnu doprostřed přecíně a vysmahnu..zatim mě nerafla,jen vrčí..du z nákupu a logicky zas musim vodevřít ty dvéře akorát z druhý strany..jééénže před nima leží dudu a spí..spí úplně nejvíc moc a nehejbe se takže mi nezbejvá než jí těma dveřma natlačit doprostřed přecíně abych mohla vejít..posledně mi to dalo dost práce musim říct,chvíli to vypadalo,že budu bydlet na chodbě

jako ty jí furt lezeš do revíru,ty seš neskutečně drzá

děckáá dávej něco vo cimrnamoj na 2..asi du

taky si to dávám!!!!

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 20:10
- Nahlásit

Než odlezete dovoluji si púřipomenout držení palců zítra od 9 do 11. Dík

<< 1 ... 8100 . 8101 . 8102 . 8103 . 8104 . 8105 . 8106 . 8107 . 8108 . 8109 . 8110 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání