Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8100 . 8101 . 8102 . 8103 . 8104 . 8105 . 8106 . 8107 . 8108 . 8109 . 8110 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
impact
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 15:50 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

pawLINka
Já. De to vod nás.

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 16:03
- Nahlásit

Kroupyyyyyyyyyyyyy

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 16:06
- Nahlásit

děcka během 2 minut je větrná smršť a obrovské kroupy, jak nehet na palci skoro

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 16:13
- Nahlásit

u nás je furt hnusný vedro
Marush
jj aptus aptoflex je hodně dobrej

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 17:04
- Nahlásit

A dnes ještě hrajeme Marush, i když pylová sezóna již pominula:

http://www.youtube.com/watch?v=GBOzC_W_5EI

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 17:14
- Nahlásit

kejtlin
tady taky, ochladilo se asi o jeden stupeň. nesnáším léto

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 17:19
- Nahlásit

co to bylo???

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 17:29 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit

Monty
co jako? ty kroupy? nevím, ale čekala jsem, kdy to rozbije střechu a napadá mi to do bytu

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 17:42
- Nahlásit

makrel
já zrovna jela v tramvaji a děsila jsem se, že jestli budu vystupovat z ní, tak to pořád bude a rozbije mi to hlavu, ještě, že to nebylo později, jak jsem venčila Sophi

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 17:43
- Nahlásit

Monty
a teď už je tam zase dusno,nesnáším to. Kéž by bylo počasí jako na konci srpna

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 17:47
- Nahlásit

makrel
jj, taky už se na něj teším

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 17:49
- Nahlásit

CO TA CRYSA??? UŽ MÁ MIMI??????

danajasa
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 17:51
- Nahlásit

Šmarjá neděste mě sedím v práci mám tik v oku páč čekám každým dnem vyůčtování za elektriku a dotoho jako budou kroupy?Jako mám ten schnilí hafmobil venku esli budou ty kroup tak ráno mám z auta buginu a pakoni potáhne na lebku za jízdy nehledě na to že by měl mít helmu a brejle do toho

Baysha
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 17:52
- Nahlásit

zdar trupkýýý!

trčím v hokně, výjimečně chvilka klidu, odpoledne tu byl frmol, spadl yntronet asi 50 000 němčourům - nebyli rádi něgdo asik zmáčknul to velký čebrený čudlítko

Crysa má mimipesa dneska už???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 18:07
- Nahlásit

čus lulani,proč nepýšete skoro vůbec??!!
orient má na zejtra hlášenou čínu,ne to žrádlo,ale kroupy,bouřky,vjetry,přívaly atd..tak abyste to vjeděli.-))
Monty
dneska crysa maká a mimi si dnes přebírá f háku

bonc
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 18:17
- Nahlásit

tywe ženy, vy MLČÍTE??? co se stalo, erekce na slunci? Co vůbec BBštěně, BrendaBenji se vot porodu tváří jako že má něco jinýho na práci než sedět v žumpě

těšíme se na mimi, na vobě, to tu bude zase bílo... aby se ten malej vrčák mezi tou bílou náplavou vůbec prosadil

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 18:20
- Nahlásit

davidkova renata

Páč se celej den ráchám s Mauglím v bazénu a čekám,až zaleze sluníčko,abych šla se psákama.

danajasa
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 18:25
- Nahlásit

davidkova renata
proč nepýšete skoro vůbec
Já sem si prosím pěkně stáhla 20dílů toho chéééskýýýho Césara Milana tak slincu po monitoru a zvažuju co všecko ozkouším na pakůně až bé f tom přenosném oranžovém kotci

bonc
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 18:28
- Nahlásit

jo a myslim že potěšim Eldorádo.

Včera jsme seděli v Lokti u hospody na zahrádce, vedle parta zhruba 15-18 -ti letejch. Holky byly právě venčit bula, kterej nebyl jejich. Poté se rozhořela diskuze o psech, což samozřejmě přitáhlo mý ucho. Tak 17-ti letej maník, lysej, ověšenej stříbrnejma (na zlatý asi ještě nemá) řetězama jak vánoční stromeček, byl největší vodborník. Zkušeně pravil, že s tim psem bude ještě kurwa hodně práce. Dost mě takovej názor překvapil, fakt, že vůůůbec tuší že se psem může bejt ňáká práce. Tak mě zase sejmul z obláčku naivity: "je hyperaktivní a agresivní, tomu nesmíš nic dovolit, chápeš jo, vole, jak něco zkusí tak vokamžitě mrd s nim na záda a šlus. Todle je pes na hovno, já si pořídim bandoga, argentinskou dogu nebo ryčbeka."
Bylo mi z toho zle pánové, při představě, jak blízko je v tědlech případech od keců k činům.

Baysha
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 18:28
- Nahlásit

davidkova renata
nepýšu, bo nemám o čom
vlastně jo, podařilo se mi dneska ráno ztratit druhej míček ze třech, už mám jenom jeden sere mě to, bo byly úpa úžasné (a patřičně drahé ) ta čůza Bajša si ho zvedla z trávy, po deseti metrech koukám, že ho nemá, nepřiznala se, kde ho vyflusla, a odmítla se zúčastnit čtvrthodinovýho hledání nechápu, jak je možný ztratit míček na deseti metrech fcelku nízký trávy... ten první ztracenej byl jasnej, přítul ho mrsknul do lesa jak Bajková bábofku

impact
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 18:29
- Nahlásit

davidkova renata
Já nemám čas, odpočívám.

Včil jdu teda k máti, popřát jí ke svátku a narozkám. Vo tři tejdny pozdějc, ale to neva. Tak mi držte palec, abych se nestih nasrat po deseti minutách. Páč essi tam bude ten POČÍTAČ, tak se neznám.

Huž se těším, jak se máti vykulí, až jí řeknu, že já mám nojbůky dva a ten druhej mě stál jen dva tácy.

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 18:46
- Nahlásit

impact
Posílám ti na hotel psa, páč já na něho nemám místo. Je to děsnej degen, připrav si drsný nervy . Od pondělka.

davidkova renata
Nepýšu páč dřu vole Doma je burdel jak f tanku, nic nestíhám a ještě mi tu do toho burdela naklusala sousedka páč si potřebovala vytisknout letenku. Ta mě zas pomluví po celé vesnici No co, se neposeru. Dost na tom, že se tu těsně před jejím příchodem posrala Ora, tagže krom burdelu tu byl i smrad

Bajša, nebo něgdo počítačově zdatnej, nějakej mák
Jak přesměruju stránky co jsem vyrobila na webnode na šňapí adresu?

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 18:49
- Nahlásit

impact
http://www.novinky.cz/krimi/238390-syn-na-prerovsk u-zavrazdil-matku.html

Marek tě předběhl ? Vypadá to, že tajemství mailové schránky a hesla vysvětlovat matce on

Baysha
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 18:51
- Nahlásit

Biluška
Jak přesměruju stránky co jsem vyrobila na webnode na šňapí adresu?
nedostatečné zadání
ty vytvořený stránky máš uložený kde, u sebe v kompu? a šňapí adresu provozuješ na nějakým webhostingu?

bonc
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 18:53
- Nahlásit

Baysha
šňapí adresu provozuješ na nějakým webhostingu?
nechci Biluši nějak podceňovat, ale......
provozuje gde co, a sprostý slova možná taky

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 18:56
- Nahlásit

Baysha
nově vytvořený stránky jsou tady - http://snapistranky.webnode.cz/o-nas/ . Akorát tam teda některé věci nejedou, což nechápu proč, ale to teda pořeším . Potřebuju je přesměrovat sem - http://www.mojipsi.canisterapie.net

Baysha
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 19:06 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

Biluška
to chápu, ale potřebuješ vědět, kam je ta adresa mojipsi atd. směrovaná - ty stávající stránky jsou fyzicky nahraný na nějakej server a tam je potřebuješ nahradit těma novejma...

aha, fčil koukám, že tohle webnode umožňuje až od placenejch verzí...

tak teda úplně jinak, přesměrovat tu adresu na stránky webnode - co koukám na jejich stránky, tak to jde ale taky až od té první placené verze, ne u verze zdarma

Baysha
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 19:07
- Nahlásit

Biluška

prostě zadarmo to nepude

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 19:08
- Nahlásit

Baysha
aha, fčil koukám, že tohle webnode umožňuje až od placenejch verzí...
Cože? To jsou hajzli, jsem se na to cíleně ptala a tvrdili mi, že to samozřejmě jde

Marush
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 19:11
- Nahlásit

co dělátéééééééééééééééééééééé?!!!!

<< 1 ... 8100 . 8101 . 8102 . 8103 . 8104 . 8105 . 8106 . 8107 . 8108 . 8109 . 8110 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání