Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8109 . 8110 . 8111 . 8112 . 8113 . 8114 . 8115 . 8116 . 8117 . 8118 . 8119 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 11:09
- Nahlásit

Baysha
no dyk)))

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 11:10
- Nahlásit

Lola1
Hele a bude ňákej trochu program předběžně? Abych tam třá nepřijela a nebyli ste třá na Housce apod. Bude tam i Lucinka s tím číslem a bez čísla?
Program nevím, asi úplně ne, dohodnem na místě, ty třeba dopředu budeš vědět, kdy přijedeš, ne? A lucynku nevíme, řidičem už je, takže jkdyž bude moct a chtít, dorazí si, taky nám asi řekne, kdy, pokud ano ))

Marush
bylo hrozně nasnadě aby Ada nastoupil
no ale stejně z hovna ulplést bič...i v pro něj příznivejch podmínkách...

Atusch
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 11:11
- Nahlásit

davidkova renata
až na pátou? tak to teda můžu a není to pozdě? Jirka říkal něco o 7 že musí bejt zpátky nebo ne? Nevím,..

bonc
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 11:12 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit

Gerda
agáta12
a další
teďkonc sem četla HHhH, je to celý o atentátu na Heidricha, ale je tam i spousta souvislostí okolo, jaxe vůbec dostal k tomu že měl na starost konečný řešení a tak, vyplývá z toho že to byla vlastně ta největší svině vůbec, že v určitý momenty už byli i připravený "staříka" odstranit... je to hrozně čtivě napsaný, fakt dobré čtivo.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 11:13
- Nahlásit

Atusch
až na pátou? tak to teda můžu a není to pozdě? Jirka říkal něco o 7 že musí bejt zpátky nebo ne? Nevím,..
bylo řečeno na pátou a tak s tim lidi počítaj i jirka,v 7 by měl odjíždět sem pochopila já..tak nějak tak mu sim tě písni na ten foun co sem ti tudle posílala páč to chce vědět esi s tim má počítat či né..kuju

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 11:16
- Nahlásit

čus buuus, jsem zpátky z Náročné chlastací dovolené! co je zde nového? požaduji okamžitě vejcuc!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 11:19
- Nahlásit

Marush
hele něco tady děsně snrdí v obyváku, neschovala tu Nyxa ěště někde hovno?

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 11:25
- Nahlásit

Hele do Mathausenu ani do Osvětimi to tak děsně daleko neni teda....A když se vypravíme na referát do osvětimi, můžem se stavit v orientě u biluše. Blbý je, že s sebou nemůžem vláčet čokly, páč by neměli kde bejt, leda by prostě počkali v autech, nesmí teda bejt už moc vedro.

agáta12
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 11:29
- Nahlásit

Gerda
Jedině je nechat Bilušce na hotýlku.
Tam čokle fakt ne, je to na celej den a stejně ti toho spousta uteče.
V Birkenau je třeba dojít až k rybníčku ! a to se za hoďku ani za 2 - 3 nezmákne...

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 11:32
- Nahlásit

helejte a jak je to vlstně s táborem?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 11:34
- Nahlásit

jinak majitel od rydžbečky mi včera napúsal, že si prodloužili dovolenou do soboty po mých 2 smskách kdy jakože dojedou pro psa

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 11:36
- Nahlásit

zuzanarosakova
1000 denně včetně všeho-ubytko, lod´ka, plac, kotce....

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 11:36
- Nahlásit

agáta12
Tam čokle fakt ne, je to na celej den a stejně ti toho spousta uteče.
Tak prostě jedině bez čoklů, no.

CHlap z výšifkárny je prostě nějakej natvrdlej, ještě to vůbec neposlal, teď mi klade velmi divné dotazy.....

Crysa
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 11:37
- Nahlásit

Zdarec vespolek ženy družstevní
Taxme doma, je tu i KAMEL , je šedovlký se znaky, taký tmavě vlkošedý až se tváří jako černý se znaky místy vklošedý. Vlkošedý má teda jen boky. Zádo má černý. Prostě je to Kamel... to je děsný méno, co?
Ale myslím že z Gerdina Kamilofství už se asi nevyvleče..
Je velkej jak kočka, je na vejšku i jak našich zrzavá Máňa, ale je vo půlku placatější než Maňoch a má uši nahoru. A je vo půlku kratší než Maňoch. Je takovej na můj vkus děsně takovej titěrnej. Ale je doma a je pohodář, zvídavej, všechny má rát, už byl ráno na cvičáku, už byl i u mámy v práci, takže celej špitál byl na dvoře a mazlil Kamílka. Pak Kamílek jezdil vejtahem a jel až za primářkou úpa jako nahorů. A pak zas jel dolů.
No joo, už du na ty fotky nooo.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 11:40
- Nahlásit

zuzanarosakova
helejte a jak je to vlstně s táborem?

Atuše a davítková začnou dneska s jiříkem řešit jeho přesun do mlíkojed, nemáme v tuhle chvíli žádný auto, který by ho i s čoklem mohlo nabrat.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 11:42
- Nahlásit

Crysa
Je takovej na můj vkus děsně takovej titěrnej
Hmmmm ty vado, takže Bůšek v černym...no, Kamil a Ariel, dva malí kreténci...dvě Velká Zla...budou si rozumět, když nebudou moct srát nikoho v okolí, budou bít sebe. Naval obrásek )))))

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 11:44
- Nahlásit

Kurňa co furt pýšete vy grafomanky
Vůbec vás nestíhám, mám děsný práce. Jakože fakt hodně Byla sem v pólandu nakupovat ceny pro pézetka na gulak. Máme děsně moc děsně fajných věcí, taky tam měli boží kovbojský klobouky, sem si hned jeden koupila. Lálinka taky jeden a Mášenek taky. Budem govbojská famílije Budu f tom klobouku jezdit na Břetislavovi a budu děsně důležitá A uš nepyšte, du zase dřít

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 11:45
- Nahlásit

Crysa
jupíííííí, fotky konečně budou

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 11:45
- Nahlásit

Gerda
hele ale já se budu strašně bát sama ve stanu, když tam nebude Mařka, to nedám asik

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 11:53
- Nahlásit

zuzanarosakova
to nedám asik
si děláš prdel? Jakože se na to vykašleš a nepojedeš? Jak se můžeš bát ve stanu na oplocenym cvičáku, kde bude víc čoklů než lidí, notabene čoklů, co po vypuštění z kotce plac ochráněj tak, že se budem o ty případný zloděje bát, aby vůbec přežili? Jak jako bát? Vemeš si tedy do stanu Bambiho a Jiříka.

Crysa
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 11:58
- Nahlásit

KAMEL

Tak a to vám muší stačit

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 12:01
- Nahlásit

Crysa
Ty vole, ty ušiska...je to fakt vrčák? Je i nějakej plešatej, neni nějak moc plešatej? Kamil...no potěš koště, pámbu s náma a zlej pryč )))))

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 12:01 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

Crysa
juuuuuu, ušák klááásnýýýý ušatýýýý

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 12:02
- Nahlásit

Crysa
Ščeně je krásný, ale to jméno je příšerný paní . Nemůžete mu dát nějaké normální, pracovní?

Atusch
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 12:04
- Nahlásit

Crysa
krásný ščenátko, ale taky furt spí jak Nyksá?

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 12:05
- Nahlásit

Biluška
Co se ti jako nelíbí na Kamilovi?????
wikipédyje:

Kamil také znamená celý, dokonalý, kompletní v arabštině.

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 12:06
- Nahlásit

Gerda
Co se ti jako nelíbí na Kamilovi?????
no skoro fšechno. Krom toho už jednoho má Muchoš . Přijde mi to jako jméno pro buzeranta

Crysa
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 12:07 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

GerdaTy vole, ty ušiska...je to fakt vrčák? Je i nějakej plešatej, neni nějak moc plešatej? Kamil...
je takovej plešatej, ale to děti bejvaj
do uší doroste, dorostl i Harýsek

Biluškaale to jméno je příšerný paní . Nemůžete mu dát nějaké normální, pracovní?

Můžu, ale stejně budu všude psát jeho jako ofiko jménem a tak abych to nemotala, snažím se vymyslet zkomoleninu toho co vyfasoval, takže z Kamela mi vychází buď Mel nebo Kami.. ale první co mi čéra napsala Gerdice, vopice že Kamil. Prej Tywoléé Kamil. A když už na něj chci zavolat jinak než Kucíkucíí jako na štěně, tak ze mě vypadne co????? KamIl.. ale vono se z toho něco vyvrbí

Gerdawikipédyje:
a co říká wikipedyje vo Kamelovi? ? Nebo Otta by nevěděl?

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 12:08
- Nahlásit

Biluška
Krom toho už jednoho má Muchoš
no a? Víš, kolik lidí mám bomparu? ))

Přijde mi to jako jméno pro buzeranta
počkej, až tě při rozhánění demonstrace takovej buzerant kousne do řiti )))

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 12:09
- Nahlásit

Gerda
voni budou v noci čokle puštěný?? No jako já se bojim všude a furt! Bambiho ani Jiříka do stanu nechci, těch se bojim nejvíc!

Crysa
Kamel joskošnej!

<< 1 ... 8109 . 8110 . 8111 . 8112 . 8113 . 8114 . 8115 . 8116 . 8117 . 8118 . 8119 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání