| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 12:10
- Nahlásit
Crysa
ale vono se z toho něco vyvrbí
no jasně, budeš právě krásně si volat - Kamile, ty hajzle, pocem okamžitě!!!! Můžeš mu řikat Kamaráde, aby tam měl R taky v tom jméně, tim se líp klade důraz a můžeš líp dát najevo, jak tě štve.... )))
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 12:11
- Nahlásit
Crysa
takže z Kamela mi vychází buď Mel nebo Kami.. ale první co mi čéra napsala Gerdice, vopice že Kamil. Prej Tywoléé Kamil
arabsky se to čte "Kemel" tak můžeš řikat Kemi, to už neni tak Kamilovský
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 12:12
- Nahlásit
Crysa
a co říká wikipedyje vo Kamelovi?
řiká:
Georg Joseph Kamel či Camellus (21. dubna 1661 Brno – 2. května 1706 Manila, Filipíny) byl jezuitský misionář, lékárník a botanik. Kamelovo jméno nesou okrasné rostliny kamélie díky švédskému přírodovědci Carlu Linnéovi, který na jeho počest v roce 1753 pojmenoval kamélii japonskou (Camellia japonica).
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 12:13
- Nahlásit
zuzanarosakova
voni budou v noci čokle puštěný??
no na bojofku určitě...až tam někde najdem hřbitof...můžeš si pučit kejtlinovu Kyru na cestu. Pak tě asi strašit nebudem, no...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 12:15
- Nahlásit
Crysa
Hele, kámoška má psa, který se jmenuje Camm. Říká mu normálně Kame, Kamouši (komouši). Nikdy mě nenapadlo, že by to bylo blbý jméno... Docela se mi líbí.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 12:16
- Nahlásit
zuzanarosakova"Kemel" to je teda yný než Kamil, ale difnýý jako ráno vyprávim kolegovi, co mě střídal, jak se malej jmenuje a z něho taky vypadlo spontáně "kamilvole.."
Asi be Kami a když mě nasere tak Kamil.. bo to Kamel je taký..,neforemný do tý huby. Harýsek byl taky ofiko Hord, Ferda je Fargo. Dix byl Dixon ofiko. A Crazynu svojí taky oslovuju Cryso nebo Crys
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 12:18
- Nahlásit
oujééé Kamyl je mezi námi uš jako méno má blbý,chudák..no asi špatná karma ,je celkem dosti cholý aš lysý místama ,doufejme že brzo obrazí ))) barvu má teda jako spíše znakatou né?
crysa
má nějej rodokmen nebo je z množárny bez Pp ? )) esi jo,tak nepiš že má ,ale rovnou sem ka písni co matka jaká to byla kráva a otec jakej to byl bejk )
zuzanarosakova
hele ale já se budu strašně bát sama ve stanu, když tam nebude Mařka, to nedám asik
hele zkoušela si psychyjatra ty magore? .-))))))) bych chtěla moooc vidět jak se ti někdo gestí do stanu co stojí na cvičáku a řve tam asi 152 čoklů..dyš teda nepočítám bambiho )))))))))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 12:19
- Nahlásit
Gerdařiká:
Georg Joseph Kamel či Camellus (21. dubna 1661 Brno – 2. května 1706 Manila, Filipíny) byl jezuitský misionář, lékárník a botanik. Kamelovo jméno nesou okrasné rostliny kamélie díky švédskému přírodovědci Carlu Linnéovi, který na jeho počest v roce 1753 pojmenoval kamélii japonskou (Camellia japonica).
No vidíš, novej Jára Da Cimrman.. Lékárník, botanik a misionář Kamel
A co Montyjová, už má Fejtici? už má rozbordelenej byt a loužičký?
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 12:19
- Nahlásit
Gerda
hele pani a kdyby za vámi přijela do mlíkoš na poslední chvíli a jen na chvíli, co si mám připravit a podobně?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 12:20
- Nahlásit
Crysa
A Crazynu svojí taky oslovuju Cryso nebo Crys
Anebo Cis a As, takže takový malý hudební duo )))
|
bonc
Člen |
- Nahlásit
jééé Kamil ušatý plešatý ňuňací!!!
méno teda brutus, ale bé to Kamil, to už mu nevodpářeš, ale taky mi to vokamžitě asocijuje teplouše, musel to bejt ňákej filmovej Teplej Kamil
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Crysa
eštš mi napadá že mu můžeš řikat Mama Kami ))))))
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
Crysa
bordel bude až odpoledne, hlavně že včera ftipně uklízela
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 12:22
- Nahlásit
davidkova renata
tu nakonci zastřelili, ne?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 12:23
- Nahlásit
zuzanarosakova
hele ale já se budu strašně bát sama ve stanu, když tam nebude Mařka, to nedám asik
to se hned pozná prominentní spratek, ta aby na sebe neupozorňovala
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 12:23
- Nahlásit
bonc
ňákej filmovej Teplej Kamil
furt lepčí neš teplej dýdžej Arnoštek... je to fajn fajnový...
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 12:24
- Nahlásit
Gerda
Já bych Kamelovi ( nemá to jméno , protože má být hrbatej a tím pádem krásnej ? ) říkala Kramle - mám ráda Rrrrrrrr
kaMILEJ Krrrrrrrrrrramle
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 12:27
- Nahlásit
Gerda
a co mám vzít s sebou stran žrádla a tak?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 12:27
- Nahlásit
davidkova renatae celkem dosti cholý aš lysý místama,doufejme že brzo obrazí
vobrazí, po O jedu do masny pro kus flákoty a hrtánky (jak tam pani říká chřtááánky ). Bude ne tak úpa chlasicky ježatě vlkošedej, ale vypadá že bude takovej ten tmavej vlkošed co po směru srsti bude vypadat jak černej se znaky. Ale ofiko má psanou vlkošedou. Ale znaky má jako míval můj prvorozený Falco
Je s PP.. prej.. má kérku fuchu a je z ofiko chofky.
Máma je Pira od PČR (po otci Larry ze Stříbrného kamene) a otec je Pluto od PČR (O: Ant z Gartu M: Ajka Jipo-Me).
Narozeniny bude slavit 9.5.
zuzanarosakova hele, myslíš že na táboře budeš mít tak málo promile v žíle, abys neusla na supermana i na stole v klubovně?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 12:33
- Nahlásit
Crysa
hele, myslíš že na táboře budeš mít tak málo promile v žíle, abys neusla na supermana i na stole v klubovně?
na to jediný právě spolýhám
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 12:33
- Nahlásit
Crysa
Ale znaky má jako míval můj prvorozený Falco
že by přeftělení Falca?
slavit 9.5.
to se jako narodil jo? )) to je dobrý datum ))
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 12:37
- Nahlásit
čus lidi
vod rána nestíhám a do toho mi začala rodit Žaneta....Žofák tu před odjezdem k saraxům v rychlosti zanechal svůj genetický kód.....zatím sou čtyři.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 12:43
- Nahlásit
davidkova renataže by přeftělení Falca?
to asi zase jako ne, ale je mi to sympatičtější, že když už vlkošed, tak že vybarvenej pro mě mile
jablunka tak ať se ŽandoŽofákům daří
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 12:43
- Nahlásit
jablunka
do toho mi začala rodit Žaneta
šiš marjá doufám,že jede taky ty tantrový ograzmycký porody jak tu probírá marušdržhubu
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 12:46
- Nahlásit
Crysa
tak ať se ŽandoŽofákům daří
Vyřídím.
davidkova renata
šiš marjá doufám,že jede taky ty tantrový ograzmycký porody jak tu probírá marušdržhubu
F potstatě jo,přídu ke kleci,že ji jako pustím a voni už sou tam dvě holátka a další dvě za chvilku.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 12:52
- Nahlásit
Crysa
Narozeniny bude slavit 9.5.
jako já
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 13:13
- Nahlásit
Crysa
Montyová se dočká v 16hod.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 13:17
- Nahlásit
Fuj, venku je děsný vedro a asi bude odpolko i pršet. Skákla bych si na štěrkáč, ale furt mě bolí v krku.
Za 15 minut začíná víkend. Super.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 13:20
- Nahlásit
pawLINka
jo, ráno jsem byla služebně pryč, hnala jsem se jak koza a byla jsem zpocená jak hovoda, teď se mi tam zdá, že je o malilinko lepší vzdoušek, ale zase prší
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 13:21
- Nahlásit
jéééé jabloň bé mít dalšího pfa, to je sranda
pawLINka
Za 15 minut začíná víkend.
tak tak pani, balim a beru kramle.
tu hnusno zimavo celý den, vůbec se nedá odhadnout jak bude v nedělu a já nutně musim na vejlet, takže vobjednávam 20 a polojasno.
čus bembelání, já du víkendovat!
|