Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8109 . 8110 . 8111 . 8112 . 8113 . 8114 . 8115 . 8116 . 8117 . 8118 . 8119 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 16:57
- Nahlásit

davidkova renata
a von jí nutí Mates chodit do posilovny, jo? a neni to takový todleto domácí násilí? nemělo by se to někam hlásit??

Pumpa
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 17:04
- Nahlásit

zuzanarosakova

se podif jak se na těch vobráskách usmívá.....

danajasa
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 17:06
- Nahlásit

Crysa
Paní toto je spejšl pro vašeho vrčáka,proboha pomenujte ho jináč,třá kejml po slovensky ´tava nebo vodvozeno vod cammel-cígo cigáro páč dyž slyším Kami okamžitě mi vyjede totok http://youtu.be/1Wdp3_lqqgM

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 17:10 - Změnil/a: zuzanarosakova
- Nahlásit

Crysa
a nebo ho pojmenuj Gustík

http://www.youtube.com/watch?v=IHLrk7wK78s

pawLINka
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 17:20
- Nahlásit

Do prdele, co je to za den?????

Ráno začalo mít autí tuningový zvuk - asi dírka ve výfuku zase někde. Dnes se mělo jít spravovat (vyměnit jakýsi ramena, pač to při jízdě bubnuje), tak jsem byla f klidu. Jela jsem k rodičům druhým autem, mezitím šel muš spravovat to první auto. V pohodě odjedu, pak chci jet od našich, sednu do auta a klíčkem otočím jen do první polohy, do druhé to nešlo. Volám mušovi. Ten nasratý. Velmi nasratý. Přesvědčen, že jsem druhé auto pokazila já, dorazí tím prvním. Velmi přenasrán se ptá, co jsem dělala. Odpověď, že nic, ho ještě víc vytočí. Jsem vytočena taktéž a nebavím se s ním.
Pak mám sednout do prvního auta, najet před druhé a roztáhnout ho. Začnu se potit, muš mě kdysi při tomto úkolu seřval, pač jsem se rozjela prudce. Utřu tedy orosené čelo, sednu do prvního auta a pomaloučku se rozjedu. Raduji se. Muš mává, že se druhé auto nastartovalo.
Poté mi sděluje, že v prvním autě vyměnil všechno, co šlo, ale bubnuje pořád. Mám chuť zavtipkovat něco o rockové kapele nebo tak, ale netroufám si. Po sdělení částky, co to bude zase stát jsem nasrána taktéž.

Nasraní sedneme každý do jednoho auta - muš do prvního, já do druhého a jedeme domů.

Doma jsem najela čumákem k plotu a vypla motor. Až pak jsem si uvědomila, že auto nejspíš nepůjde zase nastartovat a bude třeba ho roztáhnout. Takhle se musí vytlačit. Muš ještě nedojel, tak jsem rychle zamkla a prchla domů k PC. Nasraná.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 17:25
- Nahlásit

pawLINka
...to nasere no...

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 17:30
- Nahlásit

pawLINka
vysvětli mušovi, že kdyby nebylo těch permanentních potíží s těmi debilními auty nebylo by vůbec důvodu s nimi setrvávat ve svazku Čili, že může být rád, že si ho vůbec necháš

Co furt pýšete jak fsteklí? Sem byla u holičky, mám úpa novou hlavu, šedivou Je vidět, že mám moc starostí Nepyšte, musím eště dřít

danajasa
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 17:42
- Nahlásit

Lidíí páč furt čučím na toho Césara má tam pro pse takovej bazének koupací tak potřebuju poradit co mám hledat-zahradní jezírko nebo plastové pískoviště nebo plastové co může bejt dobré na psí čváchání?(páč máme sice plechové vany,ale v těch je huž moc rzi tak ta voda je hnusná za dva dny.Měli sme nafukovací huž se neafukuje to mi bylo celkem jasný. pawLINka
Příjde muž domů a žena říká miláčku kape nám odpad v kuchini a von na to"cpak já jsem nějaký instalatér" Druhý den příjde muž a žena říká miláčku nesvítí světlo na chodběa von na to "copak já jsem nějaký elektrikář" třetí den se vrátí muž z práce a vš je opraveno,ptá se tedy žen,žena odpoví přišel soused avše opravil,muž-co za to chtěl,žena-bud a bych se sním vyspala nebo mu zazpívala.Muž na to "a co jsi mu zazpívala" a žena odpoví"copak já jsem nějaká zpěvačka"

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 17:50
- Nahlásit

Biluška
ahoj, prosim tě, nevíš o nějakém levném pojištění na úraz? Nějak mě nic neoslovilo. Nemusí bejt investiční, to co jsme měli nám obchoďák užavžel špatně, takže nám už neplatí.

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 17:52
- Nahlásit

Biluška
vysvětli mušovi, že kdyby nebylo těch permanentních potíží s těmi debilními auty nebylo by vůbec důvodu s nimi setrvávat ve svazku Čili, že může být rád, že si ho vůbec necháš
ty jsi strašná

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 18:13
- Nahlásit

Ženy, je nějaký zásadní důvod, proč dávat do palačinek hladkou mouku? Jako nemám jí, mám polohrubou, takže mi dejte recept s polohrubou moukou )))
Jébatka má pěkný fotky - byla na nástřiku s Marunou?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 18:14
- Nahlásit

danajasa
bazén pro psy

simtě výcvikářka od náz ze cvičáku to má a řikala, že je to cosi jako jímka nebo co, má to zapuštěný v zemi a je to super, ale nevim, zeptám se eště v neděli

Crysa
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 18:16
- Nahlásit

Gerda byla na nástřiku s Marunou?

dyk tu furt troubí že jí nastříkává někdo jinej než Marunu

Baysha
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 18:17
- Nahlásit

Gerda
obávám se, že z polohrubé se ti budou palačinky trhat a budou blemcavý - hladká se dává proto, aby to drželo pohromadě
z polohrubé bych viděla spíš lívance - máš doma droždí nebo prášek?

Baysha
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 18:18
- Nahlásit

jébat

pjekný plafky

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 18:22
- Nahlásit

Crysa
Prasáááákůůůůůůůůů ))))))

Baysha
lívance - máš doma droždí nebo prášek?
Bajšice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mám polohrubou mouku a cíííí palačinkíííííííí, musíš něco vymyslet )))

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 18:24
- Nahlásit

Gerda
jakej je rozdíl mezi polohrubou a hladkou moukou?

Grin
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 18:24
- Nahlásit

Gerda
neeee do palačinek nekynutejch jenom polohrubou!! já dělám z hladký jen lívance, prostě to, co kyne!!!

Baysha
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 18:25
- Nahlásit

Gerda
Mám polohrubou mouku a cíííí palačinkíííííííí

tak jedině dej víc vajíček než normálně a nech těsto aspoň půl hoďky odpočinout, pak je určitá naděje, že to pude ale za výsledek neručím

danajasa
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 18:25
- Nahlásit

zuzanarosakova
že je to cosi jako jímka nebo co
Tak jímka by mě nenapadla vyhledávat,našla sem pěkný dětský pískoviště několik nádrží na deštovou vodu za cenu co by porazila krávu tak eště zkusím ty jímky

Baysha
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 18:27
- Nahlásit

Grin
Gerda

kolik kuchařek, tolik názorů - mně z polohrubé palačinky nikdy nevyšly... zajímavé

Grin
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 18:28
- Nahlásit

Gerda

ne fakt jako, já dělám palačinky jenom z polohrubý mouky, příahám. A lívance naopak z hladký. A normoš jenom mlíko, do toho vejce, trochu soli, trochu cukru, eventuelně citronovou kůru a trochu rumu, a do toho vmíchávat postupně tu mouku až to mlíko trochu zhoustne do vazký konzistence; na rozpálenou pánev a jak sou dobrý!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 18:28 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

zuzanarosakova
jakej je rozdíl mezi polohrubou a hladkou moukou?
polohrubá má modrej pyltík, hladká má zelenej....

Grin
seš tu jedinej slušnej člověk - jak mám ty palačinky udělat?

Baysha
ale za výsledek neručím

no já ještě míň než ty....)))Vajíček mám deset, ale jsou z podestýlky a stály 30 kč, to se mi tam narvat celý nechce teda...kor když to vyhodim potom....

edit:
PS: Mám instantní droždí v pytlíčku a kypřící prášek!

Grin
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 18:30
- Nahlásit

Baysha

mě z hladký mouky nejsdou vůbec udělat tenký palačinky, jsou tlustý to nemám ráda, Když dám polohr, tak jsou dvoumilimetrový max

Cigi
Člen
- Nahlásit

danajasa
bazén pro psy:
http://www.zoohit.cz/ask?query=baz%C3%A9n&num=20

Gerda
Člen
- Nahlásit

Grin
kolik mlíka, kolik vajc, kolik mouky? Rum nemám...

Baysha
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 18:30 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

Gerda

né, deset vajíček né, bys z toho měla omeletu

Grin
kolik dáváš mlíka a kolik vajíček? že bych to někdy vyzkoušela zase z polohrubé, dyž říkáš, že to de...

edit: mně dou z hladký mouky krásně tenounký, taky nemám ráda tlustý palačinky...

Marush
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 18:34
- Nahlásit

crysa

kamééééééééééééééééééééél,to je božec!!!

Grin
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 18:38 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit

Gerda
edit: a Baysha

na půllitr mlíka dáš 2 celý vejce, sůl, trošku cukru, lžičku rumu, dvakrát strouhneš citron a vmícháváš do toho mouku, a tady je to ožehavý, protože já to mám vypočítaný na plus mínus deset lžic, aele je důležitý vědět jak má to těsto vypadat to ti po netu nesdělim... když zvedneš z toho vařečku, mělo by to z ní stejkat pomalu a jednim táhlym proudem. No a na chvílu to lupnu do lednice než si rzpálim tefl. pánev, dám na ni úplně piditrošku oleje -nej je to rozetřít tou silikonovou mašlovačkou - a pak to tam naleju po sběračkách a na pánvi rozlejvám co nejvíc do stran aby byla co nejtečí. První nebude použitelná, hned vyhodit.
Před každou palačinkou zase trochu omastit. Mno a až to tam naleješ a rozprostřeš tak počkáš dokud ta poalačinka neni žlutá, neměl by tam bejt ani kousek bílýho, pak teprv otáčíš. Aby se nepotrhala.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 18:39
- Nahlásit

Hele mě je fuk, jaký budou, sou pro vás na zejtra na bránění, je ve vašem vlasntim zájmu, aby se mi povedly. Pakliže to nebuete jíst vy, vaši čokle ano. Tak se snažte, ať se mi povedou.

<< 1 ... 8109 . 8110 . 8111 . 8112 . 8113 . 8114 . 8115 . 8116 . 8117 . 8118 . 8119 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání