Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8109 . 8110 . 8111 . 8112 . 8113 . 8114 . 8115 . 8116 . 8117 . 8118 . 8119 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
pawLINka
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 19:10
- Nahlásit

jablunka
já si teď nalila magistra se spritem.
Ó, a jaké to je? To jsem nikdy nepila.

Já mám víc jak půlku flašky pryč, tak to asi dorazím. Přece nebudu takovou trochu nechávat.
Jen mi asi pak nevyjde účet z kina, když nebudu s to počítat.

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 19:10
- Nahlásit

Faitice leží a Monty to děsně štve
makrel

pawLINka
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 19:11
- Nahlásit

Dám vám nový téma, co se tu dlouho neřešilo.
Co vy a harantííí?

Teď nechci slyšet odpůrce, ale píš ty, co huž mají nebo čekají nebo uvažují. Co vás nakoplo k tomu, abyste do toho fakt šli?
Asi je to blbě položená otázka, ale tak třá mě někdo pochopí. Když ne, tak tu mám ještě rozpitou flašku tequily, slivovici a další flašky vína a v nich pak utopím svůj žal.

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 19:11
- Nahlásit

pawLINka
Ó, a jaké to je? To jsem nikdy nepila.
Dobrý....trošku jak bavorák,ale sladší.
Já mám víc jak půlku flašky pryč, tak to asi dorazím. Přece nebudu takovou trochu nechávat.
No to nemá cenu.

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 19:14
- Nahlásit

pawLINka
Co vás nakoplo k tomu, abyste do toho fakt šli?
To že sem byla nečekaně těhotná.
Ale teď vážně první dvě děti byly tak nějak neplánovaně,ale kluci už velmi plánovaní a dlouho to nešlo.....a nakopnutí,já nevím,prostě jsme je chtěli.

Baysha
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 19:17
- Nahlásit

pawLINka
já mám občas stavy, že bych i chtěla... přítul se na to ale eště necejtí, já upřímně řečeno často taky ne - ale bijologické hodiny začínají tikat sakra rychle a nerada bych rodila až něgdy po štyrycítce... takže nevim

pawLINka
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 19:22
- Nahlásit

jablunka
To že sem byla nečekaně těhotná.
Ale teď vážně první dvě děti byly tak nějak neplánovaně,a

Ono je to tak možná i v něčem lepší...

Baysha
Já chci, muš taky chce. Pak když má přijít na věc , tak couvnu, pač si nejsem až tak jistá.
Nebyla svajba (na ni fakt nemáme), v podstatě nemáme gde bydlet (a ani mít nikdy nebudeme), tam, kde bydlíme, je to děsný (to se pravděpodobně nezmění)...
Takže buď budu čekat do té štyrycítky a nebo do toho prostě půjdem. Je to moc nezodpovědné?

Navíc mám velký blok kvůli Tomášovi (dementnímu čoklidovi). U mě je riziko, že budu ležet i v nemocnici a tak a nebude ho mít kdo hlídat.
Ale mega mě překvapuje, jak to otravně tiká. Čím dál otravněji.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 19:22
- Nahlásit

Grin
přidělám ti těsto bez skořičky.

jablunka
pawLINka
ženy drahý, je jasný, že když někdo dodělává dům, bude trošku ve staveništi. Rovnou řikám, že Jablunkovic dům je úžasnej, má ducha, je nádhernej a já už teď vim, kde bych měla pokojíček, kdybych tam bydlela )) Nadchnul mě. A že neni hotovej? No a? Je bezvadňáckej! A dělaj si ho celej sami, bude to JEJICH dům, to je na tom super!

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 19:23
- Nahlásit

pawLINka
my se vyjadřujeme, že pijeme fernet a o PZ neuvažujeme. A Faith se málem poblila z Monty

danajasa
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 19:26
- Nahlásit

pawLINka
Co vy a harantííí?
To sem žádostif stoupám si do řady zvědavců(živote zastav chci vystoupit)mě huž asi ten rychlík ujel teda.Ps:máš sovu je trochu setupidní ale mě dycky rozveselí

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 19:26
- Nahlásit

pawLINka
Ono je to tak možná i v něčem lepší...
Jj,já sem teda odjaktěživa děti chtěla,ale tohle první plánování mě minulo.
Je to moc nezodpovědné?
Hele,na ulici nejste,střechu nad hlavou máte,práci taky máte oba,nepřijde mi to nezodpovědné.
Gerda
Jablunkovic dům je úžasnej, má ducha, je nádhernej a já už teď vim, kde bych měla pokojíček, kdybych tam bydlela )) Nadchnul mě. A že neni hotovej? No a? Je bezvadňáckej! A dělaj si ho celej sami, bude to JEJICH dům, to je na tom super!
Jééééé,díky moc ........ty bys ráda ten spodní pokoj,viď?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 19:29
- Nahlásit

Gerda
Však to je super, já sama bych nový dům nechtěla. Chtěla bych koupit starý malý domeček, který bych si prostě přestavěla vlastníma rukama. Jenže bydlím v mega barabizně, která má paradoxně jen pár pokojů... Ale to se poddá.

Monty
my se vyjadřujeme, že pijeme fernet a o PZ neuvažujeme. A Faith se málem poblila z Monty
Vy se radši nevyjadřujte vůbec.

danajasa
mě huž asi ten rychlík ujel teda.
Nigdy neříkej nigdy. Hele, já si třá furt říkám, že jsem na to ve svých pětadvaceti mladá.

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 19:32
- Nahlásit

pawLINka
já už tady tu makrelito nepustím !!!!!!!!!!!!!!!!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 19:33
- Nahlásit

jablunkanepřijde mi to nezodpovědné.
A mně děsně moc... Ale vím, že se jen tak nedočkám. Taky vím, že budeme mít co jíst, kde spát a tak, ale pak se vždycky objeví nějaký ale... Asi je to jen v mé hlavě. Je to přece jen trošku obrat v životě čéka...

Třá na naše velkoprocházky mám vyhlídlý tohle:
Teď o víkendu jsme mlaďoučkou rodinku s tímto potkali a vypadali velmi tůristicky a ochozeně, tak to asi jde i s harantím.
A to mi vlastně stačí. Chci hlavně chodit.

Ty vole, už nechlastám a nebo se radši vypínám.

danajasa
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 19:34
- Nahlásit

pawLINka
že jsem na to ve svých pětadvaceti mladá
No to zajisté já třá tudle bábu předběhnu a trhnu rekord http://rodina-deti.doktorka.cz/nejstarsi-rodicky-s vete/

pawLINka
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 19:34
- Nahlásit

Monty
Ste trupky obje dvje.

Naval fotky Fejt. Fšichni ji teda už známe ze všech stran i ze spodu, ale ještě jsme ji neviděli u tebe v kuchyni, u tebe v posteli, u tebe na gauči, u tebe na záchodě...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 19:37
- Nahlásit

danajasa
V podstatě máš na dítě ještě spoustu času.

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 19:37
- Nahlásit

pawLINka
makrelito myslela, že to je sekačka

jsme trupky, my to fíme
makrelito vzkazuje: piš za sebe fole

fotky budou, to není normální vy fchcete fotky??????????????
fole já mám garsonku, buď mám poslet nebo mám gauš, ale obě věci nemám a všechno v kuchyni, na hajzlu ještě nebyla

danajasa
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 19:39
- Nahlásit

pawLINka
Ubezpečuju tě že je to dobrý kámoš s dcerou nachodil mega kyláků a jeho žena se pravda trochu prohejbala ale pak si půjčila pakoně na sedák a říkala že se perfektně vyváží

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 19:42
- Nahlásit

pawLINka
Ty máku, pokud tiká, chce i muš, jdi do toho, pak to taky třeba už nemusí jít, mohla bys bejt mnohem víc nešťastná, než když budeš s miminem na staveništi s debilnim Tomem. JDI DO TOHO. Nikde neni psáno, že se ti to hned povede...znáš to.

Jebloň
Ano, ten spodní pokojík je božííííííííííííííííííííííííííííí!!!!!!!!!!!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 19:42
- Nahlásit

Jdu venčit, krmit, udělat ze sebé čéka a povalím pomalu.

danajasa
Jé, právě je to super věcička. Až to nebudou potřebovat, tak koupím.

Monty
Ty voe, už nechlastejte.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 19:44
- Nahlásit

achtunk achtunk brániči
zejména asi crysa páč zlatovláska fskazuje,že esi zejtra chcete bránit, bé to v Radotíně,coš crysa jednak určo ví gde je a dvanak mu má zavolat dneska aby se teda domluvili zda jo či ne
konec hlášení,dočtu vás pak někdy

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 19:45
- Nahlásit

jablunka
Hele,na ulici nejste,střechu nad hlavou máte,práci taky máte oba,nepřijde mi to nezodpovědné.
souhlas.
pawLINka
já si třá furt říkám, že jsem na to ve svých pětadvaceti mladá.
no já si vždycky plánovala, že si dítě pořídim v osmadvaceti, vdám se v pětadvaceti. Nějak jsem si ale plánovala, že se vdám a otěhotnim se stejnym člověkem teda . S Michalem svatba visí na trapné neshodě. Já si nechci měnit méno a on nechce, abych si nechala svoje.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 19:49
- Nahlásit

kachna_
Nějak jsem si ale plánovala, že se vdám a otěhotnim se stejnym člověkem teda
))))))))

S Michalem svatba visí na trapné neshodě. Já si nechci měnit méno a on nechce, abych si nechala svoje.
Ty voe, tak tomu říkám důvod. Tak si dej obě, ne?

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 19:50
- Nahlásit

pawLINka
kamarád

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 19:54
- Nahlásit

kachna_
souhlas.

Taky si myslím......třeba já to vzala děsně nezodpovědně.
Hrozně sem chtěla z domu,páč umřel děda,kterej mě s babičkou vychovával a začla tam vládnout tvrdou rukou macecha se kterou sem si nikdy nesedla.Takže sem v tý době klofla staršího chlapa a ač tam nebyla z mý strany zamilovanost ,myslela sem si,že to zvládnem.A to sem teprva dodělávala školu,pořídila si prvního psa a buch,najednou dítě.Bydlení nebylo vyřešený,já nevěděla jak s prací a vůbec to bylo divoký období.Jediný co sem si s tý doby odnesla krásnýho,je syn a perfektní vykrejvání před vožralým žárlivým boxerem.

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 19:54
- Nahlásit

pawLINka
Tak si dej obě, ne?
zkus napsat Kadeřábková-Poláková. No ale přemejšlim nad tim. Já mám hrůzu z toho, že by se s Michalem nebo se mnou stalo... a ten druhej musel složitě řešit dědictví s příbuznejma toho druhýho.

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 20:14
- Nahlásit

pawLINka
máme jen půl litra ferneta ve dvojko

pawLINka
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 20:14
- Nahlásit

kachna_
Kadeřábková-Poláková.
To jo, a který je teda tvoje nynější a který je mušovo?

Já mám hrůzu z toho, že by se s Michalem nebo se mnou stalo... a ten druhej musel složitě řešit dědictví s příbuznejma toho druhýho.

A nejen to. Prostě furt nejste rodina, tzn. že když se mu něco stane, tak ti neřeknou ani nic v nemocnici třá, ne?

U nás jde i o to, že už by to chtělo nějaký další krok. Jsme spolu přece jen už skoro 7 let a nemáme vlastně nic krom 4 čoklů a hospodářství.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 20:16
- Nahlásit

Montymáme jen půl litra ferneta ve dvojko
Jste máčenky.

Tak přemýšlím, že tady mám taky ještě jednu půllitrovku zapomenutou. Asi ji taky brzo vytáhnu jak bude příležitost. To jsem dlouho nepila.

all
Nejhorší bude nechlastat. Vím, že jste mi tady huž psali, že pak nebudu mít ani chuť (tuším, že lejenda se v tom vyžívala), ale teď je to nepředstavitelné.

Btw: Kde vlastně lejenda je?

<< 1 ... 8109 . 8110 . 8111 . 8112 . 8113 . 8114 . 8115 . 8116 . 8117 . 8118 . 8119 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání