| Autor |
Zpráva |
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 20:22
- Nahlásit
Ty voe, to je hodin. Huž musím jít a to jsem měla ještě zjišťovat kešky na zítřejší velkoprocházku. Půjdeme 41 km a jdem i přes Kojotín, třá se potkáme s ympaktem.
Tak já frčím do toho letňáku. Mějte se famfárově.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 20:22
- Nahlásit
pawLINka
Vy se radši nevyjadřujte vůbec.
přesně
Nigdy neříkej nigdy. Hele, já si třá furt říkám, že jsem na to ve svých pětadvaceti mladá
já skoro v 28jsem extrémně mladá a na PZ celkově nevhodný nematěřský typ...už spíš typ na dozorkyni ve vězení,to spíš
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 20:30
- Nahlásit
já skoro v 28jsem extrémně mladá
já ve svým věku sem už ekstrémně mrtvá
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 20:34
- Nahlásit
davidkova renata
já ve svým věku sem už ekstrémně mrtvá
ty seš mrtvá tak jako tak..vlkošedé býkohryzadlo ví svý
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 20:35 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
davidkova renatazejména asi crysa páč zlatovláska fskazuje,že esi zejtra chcete bránit, bé to v Radotíně,coš crysa jednak určo ví gde je a dvanak mu má zavolat dneska aby se teda domluvili zda jo či ne
konec hlášení,dočtu vás pak někdy
já se jdu teprve podívat jak zejtra bude, do tropů se mě nijak moc nechce, páč s hodinou cesty je to víc paření se jak zážitkování..navíc mě čeká pozítří na otočku Orient.
A v Radotíně vůbec nevím kde to tam je, vím jen kde bydlí Zlatovlásek
Jdu stahnout fotky z první hodinový vycházky výletním tempem, jedinej kdo to neustál byl táta, sedl si na mez, tichounce plakal a čekal až dojdem okruh, aby se k nám zas připojil
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 20:42
- Nahlásit
Crysa
vím jen kde bydlí Zlatovlásek
no to asi stačí,páč my tam byli párkrát(ne že bych tam trefila,ale gerda jo) a šlo se kousínek pěšky jenom
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 20:49
- Nahlásit
davidkova renatapáč my tam byli párkrát(ne že bych tam trefila,ale gerda jo) a šlo se kousínek pěšky jenom
voe a kde se tam jako parkinguje? v tý jejich nudlatý uličce, kde se dá na konci jen blbě s dodávkou otočit? To je fakt tak abych s sebou vzala jen jednoho psa, páč druhýho v autě někde v ulici nenechám.. jako že bych tam jela na otočku ukázat Kamýho? Proč se nejede Prokopka?
http://tedeska.rajce.idnes.cz/KAMEL venčení před chvílí.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 20:52
- Nahlásit
Crysa
tý jo,Kamča je lukcucní.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 20:56
- Nahlásit
eště vaříte?
http://ekucharka.net/recepty-a-videorecepty/
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 21:01 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Zdar tikači. Já netikám a obávám se, že ani tikat nebudu.
Jaxe máte? Já dřu v hospodě.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 21:03
- Nahlásit
Crysa
To je hééézskýý todle to je třá barva u které bych byla schopná skousnout,že vevnitř je to ovčák etě uznávám čp a celočerné páč plánuji na staré kolena mocně vycvičena pakoní jednotkou klidného lehce tvárného do důchodu vhodného psa cca za14až20 let je možné že už bé zrovna asistennční
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 21:04
- Nahlásit
impact
Jaxe máte? Já dřu v hospodě
Kupodivu Pawlínka dře v bufetu v letním bio a mě možná čeká taky zahradní obsluha esli to tady skončí.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 21:05
- Nahlásit
davidkova renata hele já to zítra vzdávám, čumim na Medarda, ráno v deset už je 23°C ve stínu, v době kdy to rozpouštíme, kolem tý jedný už přes 28°C ve stínu.. tzn, jen jednoho psa s sebou, druhýho v autě nechat nemůžu bez dozoru, pže musím auto nechat otevřený a nechci přijít ani o věci ani o psy, ani nechci aby cizí přišli o prsty, že je budou rvát ke psům nebo že je pustěj a pro štěně vejlet na téma "upečeme štěňátko" zas jako nic moc..stačilo mi to včera, že to chůdě malý dostalo co proto a to jsem jela a u pick-upa pootevřený dveře aby tam měli čerstvej vzduch, páč Ferda hrál po prvních deseti minutách pana Haničince když předvádí infarkt, chytal se za hrudník, trhal si košili a rozepínal si kožich u krku.. a to bylo prvních deset minut jízdy pro prcka, pak už jsem to otevřela a zasekla vodítkem pootevřený.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 21:11
- Nahlásit
davidkova renata
já vim kde bydlí zlatovlásek
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 21:11
- Nahlásit
danajasabych byla schopná skousnout,že vevnitř je to ovčák
dyk máte paní taky vofčáka, sice po Dyžónsku, ale vofčáka
Jinak ta barva taky se mě líbí, je to odstín stravitelné vlkošedé, páč já taky raději znakáče (jako černý se znaky, ne žlutý a černá deka) a celočernochy. Byla jsme ráda, že jsem si vylosovala jeho jsme se šéfem ani jeden nechtěli ukázat, tak jsme šahli po jejich knížkách v kanclu na stole, on řekl "tehle bude můj" a já sahla po tý druhý knížce a pak se modlila, aby ten osud to měl tak namyšlený, že můj bude tenhle a te ten druhej "vobyčejně" vlkošedej. S hrůzou jsem hledala podle tetování jestli jsem sahla dobře Byť ten druhej je dobrej akční máčo, ale tenhle je ještě k tý milý barvě takovej rozjímavej pozorovací a nebojsa usměvavej
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 21:19
- Nahlásit
pawLINka
Otěhotněla jsem plánovaně v jednadvaceti. Byt jsme měli, práci jsme měli, on chtěl tak jsem na to kývla. V podstatě bez nějakého velkého přemýšlení. Ale já dělám všechno bez přemýšlení, takže nic nového
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 21:19
- Nahlásit
Crysa
venčení před chvílí.
duduuuuu
nevim proč nejni prokopka,možná že skoro nikdo nebé ,já nejdu ani jarda s janou páč sme byli ve středu a dneska ,atuš a fanda na tý bílý hoře,bajkofka je f čudu,dudu zašité atak tak se mu asi nechce jezdit do prokopky
já nevim esi sme ho nabírali kde bydlí,páč nevim kde bydlí )) ale parkovalo se jednou u silnice na takový postranní cestě a jednou jsme popojeli někam k lesu s bajkofkou..tak jak chceš asi byste bylii jen s grin..tak se to může nechat na příští tejden nebo doraž v úterý na tu bílku,počkám na tebe někde třá
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 21:22
- Nahlásit
davidkova renata
duduuuuu
to je Kamil Emanuel Gott? Nuchy,njuch
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 21:23 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
Marush
o je Kamil Emanuel Gott?
jak byla ta jeho úchylná píseň???
edit:http://www.youtube.com/watch?v=WRfjzjOi-UQ
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 21:25
- Nahlásit
Crysa
sice po Dyžónsku, ale vofčáka
No a víme jakej je markantní rozdíl mezi diýžonskou a kremžskou neřkuli plnotučnou Furt čumím na teho Césara milana huž mi drbe ted sem se přistihla,že dělám na pakůně psst psst,pakůn to evidentně nepochápl u Césara pes ustoupí naopak pakonoj kroutil hlavou a chápavě se tlemil do podšífky
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 21:25
- Nahlásit
makrel
jak byla ta jeho úchylná píseň???
nevim tady zpívá Goťtáka na mýtinku socanůch,taky pěkný ale
URL
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 21:26
- Nahlásit
Marush
Kamil Emanuel Gott
no tak ted si tomu dala korunu.-)))) Eman,voe )) crysa nebé ráda ))
Crysa
hele tak doraž v neděli do zlýfsi vokázat Emana ))) gerda cosi upekla s nějakým focenim prej..
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 21:26
- Nahlásit
Marush
rotující kedluben dopadl mi na buben
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 21:27
- Nahlásit
makrel
jooooooo to je zlá píseň...fakt plná zla
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 21:28
- Nahlásit
Marush
hele svýho času jsem na ni pařila ve vaťáku u kámošky na chatě v kuchyni
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 21:29
- Nahlásit
makrel
ty vole,du se zabít
Crysa:
Kamil je nádhernej malodudu pes
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 21:29
- Nahlásit
událo se něco poctatnýho? jsem se stavovala u radka pro otruby a chtěl mi dát kus krůty, měl jich 6 ty woe a nezapnul mrazák normálně brečel
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 21:30
- Nahlásit
makrel
cože????? mám mezery asik
děcka odjebávám sa odtial,zatial...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 21:30
- Nahlásit
davidkova renata
a my jsme hráli na cimbály a všichni myši tancovali
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 21:32
- Nahlásit
davidkova renata.tak se to může nechat na příští tejden nebo doraž v úterý na tu bílku,počkám na tebe někde třá
to by šlo spíš, pokud nebude vedro a kouše se někde na dohled od aut, a dá se zaparkovat nějak ve stínu..v těch hicech je to fakt vo držku se psama po autech. Já mu psala teď na všechny čísla, žádný se mě ještě nedoručilo a když volám, tak je mentálně, teda momentálně nedostupnej..
danajasa
No a víme jakej je markantní rozdíl mezi diýžonskou a kremžskou neřkuli plnotučnou
|