Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8091 . 8092 . 8093 . 8094 . 8095 . 8096 . 8097 . 8098 . 8099 . 8100 . 8101 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
agáta12
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 21:53
- Nahlásit

jablunka
Esi tam v dáli máte škatuli co se jmenuje Lidl , tak tam májí teď zrovna vypeckovávadla.
Není to sice nic moc, ale dneska mělo premiéru a jakž takž.
V každém případě to tu višni rozbije a pecka buď vypadne nebo už to není tak složitý ji vyndat.

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 21:56
- Nahlásit

agáta12
Esi tam v dáli máte škatuli co se jmenuje Lidl
Nemáme,nejbíž je 15 km Penny a tam se teď dostanu max busem,páč na nějakou dobu nejsme pojízní a v létě busem nepojedu,pokud tam nebudou něco dávat zadara.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 22:02 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

hally001
dělám z gelfixu,protže mám cukr zdarma a ovoce rozmydlím těma metličkama, nemám jinej mixér, ale když jsem dělala z želírovacího cukru tak držela i z 3:1, 1:1, 2:1, bylo to jedno
Baysha
taky jsem měla vypeckovávadlo, ale letos je višní málo, meruňky žádný , stejně tak rybíz,tak jsem dělala marmeládu jen z jahod
all
venku je děsný dusno, asi zmoknu a to velmi při další obchůzce

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 22:06 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

kejtlin
ale letos je višní málo, meruňky žádný , stejně tak rybíz,tak jsem dělala marmeládu jen z jahod
Vidíš a my máme meruňek dost,ještě jim dávám tak 4 dny a budou akurát,ze dvou keříků rybízu už žijeme 14 dní(jako fakt je ho strašně moc ,teda bylo,teď už Mauglí dozobává),višní je na tom stromečku taky dost,druhou sem teda letos z jara voškubala tak,že je ráda,že stačila aspoň obrůst,třešní sme měli hafec,švestek bude taky hodně a aji broskve....jo a japka taky budou

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 22:16
- Nahlásit

jablunka
švestky, broskve taky žádný stejně tak i ořechy vlašáky-vše pomrzlo, lískáčů je dost.Hrušek bude dost, jablek míň jak loni ale nějaký budou

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 22:20
- Nahlásit

kejtlin
ořechy vlašáky-vše pomrzlo, lískáčů je dost.Hrušek bude dost,
Vlašáků bude kvanta stejně jako loni,lísky jsou ještě malinkatý a u plotu,takže to stejně odrbou děti od sousedů,hrušku mám jen na vozdobu,vůbec nerodí,ale neva dává psům stín.

Kocour je totálně vyřízenej,musel bejt někde zavřenej a nejspíš i dostal,páč je takovej uťáplej,jak k němu dám ruku,tak se krčí.....kurva takový to bylo sebevědomý zvíře,ještě,že psů se nezačal bát.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 22:45
- Nahlásit

jablunka
Kocour je totálně vyřízenej,musel bejt někde zavřenej a nejspíš i dosta
taky mi přišel takhle kocour před lety, ubojenej a ještě ochrnutej, naštěstí se nervy spojili sami, říkal veterinář, že bud´ a nebo, že pokud tahá zadek, tak by stejně operace nepomohla, půl roku chodil tak divně ale už léta lítá normálně, ale zůstala mu vypadaná srst na zádech, takovej proužek a už je to tak 5-6 let , je mu 15-16 let je už dědek

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 22:50
- Nahlásit

kejtlin
Ten náš blb,si totiž myslí že je pes,do toho je kastrát,je krásnej,velkej černej a mazlí se naprosto s každým....má přivolání jak většina psů,ale taky chodí po návštěvách a ještě leze do aut.Teď se ztratil na 6 dní,což ještě nikdy neudělal,courá,to jo,ale jen přes den,každou noc chrápal doma.Už sem ho obrečela a dneska ráno vylezu z ložnice a na psím místě černá smotanina a já myslela,že se radostí zblázním.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 22:56
- Nahlásit

jablunka
ten můj je to samý i když kastrát tak chodí po sousedech, jednou ukradl půlku kuřete, bylo to v létě někdo se sousedů asi obědval venku, dodnes nevím kdo , jen jsem viděla jak kubíček běží s půlkou kuřete v tlamě

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 22:57
- Nahlásit

jablunka
dneska ráno vylezu z ložnice a na psím místě černá smotanina a já myslela,že se radostí zblázním.
to věřím

nám se jednou z jara ztratila bílá kočka, dlouhosrstka. Za pár týdnů, na bílou sobotu se přitoulal černej pes, teda fena kokra.. třeba až ti jednou kocour opravdu někam autem odcestuje, tak se ti u vrat zjeví nějaký bílý psofstvo

Tak vše na zítra připraveno, mějte se fajnovo, já jdu zítra do rachoty rachotit a f pátek po cvičáku se zas zjevím, tak tu nezlopte, bo v pátek už tu bude se mnou posila a tak by vás mohla posila třá moc pokousat kdyby jste tu zlobily
Brou noc všem a klidný služby všem co sloužej.

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 23:11
- Nahlásit

Crysa
třeba až ti jednou kocour opravdu někam autem odcestuje, tak se ti u vrat zjeví nějaký bílý psofstvo
Bílý psofstvo uš mám,kocour asi dostane domácí vězení.
kejtlin
, jednou ukradl půlku kuřete, bylo to v létě někdo se sousedů asi obědval venku, dodnes nevím kdo , jen jsem viděla jak kubíček běží s půlkou kuřete v tlamě
No já sem zvědavá,kdy dostanu jednou něco k úhradě.Obojí přímí sousedi už ho měli v kuchyni a od jedněch psi ho neřeší,druhejch čuba se ho bojí a želvy jim loví.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 06:13
- Nahlásit

toš vstávejte a děte dřít, já za chvíli jedu domu z hokny a budu chrápat jak prase v kukuřici

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 06:51
- Nahlásit

Fstávat a makat, nějak se tady pokazila morálka se mi zdá

Marush
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 07:04
- Nahlásit

Jistě vstávat a makat a vůbec!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 07:25
- Nahlásit

Bré ráno, jsem se nasrala hned po příchodu do práce.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 07:33
- Nahlásit

bré den,jako proč je hnusnně dyš sem měla naplánovanej rybníček??????? gdo za to může???????

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 07:40
- Nahlásit

davidkova renata
jo, je hnusně, pere slunko a je vedro!!!!

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 07:43
- Nahlásit

bré ránko
ještě jeden deeeen
a crysa dneska bude mít malé crysátko
davidkova renata
proč je hnusnně
u nás svítí slunko
ale klidně si ho vem, jestli dneska bude pařák

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 07:44
- Nahlásit

Monty
jo bude a zítra taky a o víkendu taky

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 07:45
- Nahlásit

makrel
pokud nepojedeš s Martinou, nejely bychom k té Pavle?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 07:51
- Nahlásit

makrel
Monty
no tak tady je totál zataženo

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 07:51 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit

Monty
jedu na ty Visalaje
brácha nejede, takže tam budeme samy, tak to celkem půjde, to bude i klid

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 07:53
- Nahlásit

makrel
jakto, že ses tak rozhodla?

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 07:54
- Nahlásit

sakra, umírá mi mobil, chce papat a já jsem si zapomněla vzít nabíječku a nikdo nabíječku na Sonny Ericsson nemá

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 07:56
- Nahlásit

Oryjent taky hlásí nádherné teploučko, sluníčko a úplně čany počasí Gestím se k rybníčku místo matky pluku . Akorát se nemůžu rozhodnout ke kterému půjdu, to je prekérka když mám v dosahu tři rybníky a řeku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 07:58
- Nahlásit

Biluška
se k rybníčku místo matky pluku
další sfině převlečená za kámošku!

Lola1
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 07:58 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit

davidkova renata
bré den,jako proč je hnusnně dyš sem měla naplánovanej rybníček??????
čus, klidně jdi k rybníčku, bude 28°.
V sobotu bude borůvkobraní, ale asi bude bohužel hic.

Biluška
Včera jsem jela rybíz, ale muš ho projel mlejnkem pasírovacím, tak to byla rychlofka.

Lola1
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 08:01
- Nahlásit

Biluška
Akorát se nemůžu rozhodnout ke kterému půjdu,
no a co ty psí- a lidožraví sumcí?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 08:03
- Nahlásit

Lola1
, bude 28°
to je mi howno platný,potřebuju slunko na vopalovačku

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 08:06
- Nahlásit

Lola1
no a co ty psí- a lidožraví sumcí?
Ty řeším tak, že do vody napřed hážu šutry, abych je zahnala

<< 1 ... 8091 . 8092 . 8093 . 8094 . 8095 . 8096 . 8097 . 8098 . 8099 . 8100 . 8101 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání