| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 22:34
- Nahlásit
makrel
ty jo vůbec, starší, tlustší a černovlasou krátkovlasou..
dik
Gerda
Fifinky od Fyfyjový, (která se v mluvení vůbec nemůže rovnat Saraksový, ta je naší tajnou odjištěnou zbraní)
Se Saraks se muze rovnat leda Davidkojc, kdyz dostane dary k narozkam. Pekne si miminka usadila, at ti rostou a mas z nich radost.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 22:35
- Nahlásit
Marush
tež bych nejela.
btw. líbí se ti agent Boot ze Sběratelů kostí?
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 22:35
- Nahlásit
Gerda hurá pani! To jsem ráda že jste taky dofčála myslela jsem že jedete ale bylo to ouplně jiné auto a Davídková s Atuší říkaly že pojedete podle značek a dojedete tak jsem vás nehledala a pádila ku Praze.
All to byl dneská krásný deń Albertí! Nezabloudily jsme ani trošek a velmi jsme si užily! Nejdříve u Jabloně kdy mě udivilo že je někdo aji rád když se mu do zahrady vypustí strašlivá banda čoklůch trhajících vše na kusy a i sousedi byli přátelští když ten cirkus nenormálny kvačil vesnicí. Pak jsme jeli k hally gde chtěla Džína pásti Montyprase ale on nechtěl a důstojně odešel kamsi do sadu pak jsme viděly Blážoprase to bylo velmi rostomilé a chrochtací musely jsme ale frčet no a závěrem jsem tedy ztratila Gerdu ale zdá se že se našla tímto bych žumpamýtyng prohlásila za úspěšný
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 22:40
- Nahlásit
Gerda
. Doleji sme, všechny společně ječely po Jabloni - ty vole, v jaký prdeli to bydlíš?????
šiš,vy ste hrozný,zase taková prdel to néjni,když jsme při procházce potkali pražáka v autě.
Bůšek si zamiloval Vítka, Vítek Bůška moc ne. Pak si zamiloval bokséry a běhal s nimi podél plotu.
Ano,můžu potvrdit,je tam vyběhaná úhledná cestička a na konci jak brzdil a otáčel se,tak je připraveno na sázení brambor.
Pak měla ráda Mauglího, neboť měl sušenky a nosil je proklatě nízko. Džína obsadila houpačku a sama se houpala....Bůšek si zamiloval krom všeho ještě Mauglího a chtěl se s ním koupat v bazénku.
Bůšek byl naprosto dokonalej,mě dostával tím jaxi nosil ty hračky z pískoviště.
Mathea
A jinak diky za pohosteni, bylo u vas moc pekne.
Tak to sem ráda.
Mathea
musí to ale být po vejplat
Jako aby Davidkova nakoupila zasobu zahradniho nabytku?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 22:41
- Nahlásit
makrel
tebe asi nijak, protože jsme se brzo viděly
taztak to říkáš, proto, že jdeme zítra k Ostravici a nechceš abych tě tam utopila
který to je? ten hlavní představitel David Boreanaz či jak se to píše
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 22:42
- Nahlásit
makrel
Mě jo a to tak ,že velmi,ale já se nepočítám,já se do něj zamilovala už před lety,když hrál Angela v Buffy,přemožitelce upírů.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 22:42
- Nahlásit
makrel
moc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 22:44
- Nahlásit
PS : Nenávidím Davídkové foťák páč mi vyfotila jak obrovskou mám zadnici ale nejdřív mi donutila sežrat 4 kusy své squvělé bábofky ˇofšem ty fotky jsou nelítostné a pokud příště nechci jabloni rozsednout nábytek já budu s tím muset začít něco dělat!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 22:44
- Nahlásit
jablunka
jo tak ten se mi taky líbííííííí a taky už od Buffy
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 22:45
- Nahlásit
jablunka
makrel
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 22:46
- Nahlásit
Hm, jste trapný, jsem myslela, že ho budu mít pro sebe..
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 22:47
- Nahlásit
hancaw
ale nejdřív mi donutila sežrat 4 kusy své squvělé bábofky
Jo,tu měla vynikající a já sem po vykoupání a usednutí k lahvince přišla na to,že sem dneska nejedla nic kromě bábofky,takže sem se dorazila luxusní buchétkou vot Erin,který sem vám nedala ani kousek.
pokud příště nechci jabloni rozsednout nábytek já budu s tím muset začít něco dělat!
Unese to mě,takže neřeš a nepřepínej. Jen Davídková je prej jak Dorota Máchalová.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 22:48
- Nahlásit
makrel
Hm, jste trapný, jsem myslela, že ho budu mít pro sebe
ten se mi jako líbí už taky dlouho a moc..takže vůbec...zabavuje se
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 22:50
- Nahlásit
Marush
Tohle mi nedělej,sem si uslintla do klávesnice.
makrel
Hm, jste trapný, jsem myslela, že ho budu mít pro sebe..
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 22:51
- Nahlásit
Marush
jablunka
makrel
tak já jdu o ním snít dobrou
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 22:53
- Nahlásit
Marush
Nejčastěji se čoklíci zúrazují a porozbíjí právě při blbnutí s jinými čoklíky, proto třeba mistřivelkokynologové takovýhle aktivity moc nepodporují,
ale právě pro tu dobu, kdy může jen procházky a nelítání můžete využít ke vzdělávání....
Ale taky k ničemu nebo jen demolici domu.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 22:54
- Nahlásit
Gerda
velmi závidím, ale je fajn, že jste si to užily
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 22:55 - Změnil/a: hancaw
- Nahlásit
Šiš marjá! Co to sem strkáte za fotky! Já myslela že Marush jedině Udíka a teď sem cpete nějakýho frajera ve vaně!
Jablunka jo! Až se se mnou urve houpačka tak se budeš divit!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 22:56
- Nahlásit
jablunka
,takže sem se dorazila luxusní buchétkou vot Erin,který sem vám nedala ani kousek.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 22:57
- Nahlásit
Marush
myslím si to co Agáta
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 23:01
- Nahlásit
Já taky, akorát by moh mít větší svaly
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 23:02
- Nahlásit
hancaw
Já myslela že Marush jedině Udíka a teď sem cpete nějakýho frajera ve vaně!
ty máš fotku Rudka ve vaně? Postni
agáta12
kdy může jen procházky a nelítání můžete využít ke vzdělávání....
ona právě nemůže ani procházky zatim
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 23:04
- Nahlásit
jablunka
Bůšek byl naprosto dokonalej,mě dostával tím jaxi nosil ty hračky z pískoviště
To mě teda také Jinak Mauglí je moc hodnej, že mu chtěl nechat hračky, je moc hodný. Sral mě akorát tím, že se snažil s ním i koupat!!
Jinak děkuji všem zúčastněným, protože Bůch SPÍ!!!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 23:07
- Nahlásit
GerdaNazdar frndiny, takže už sme taky domki..
kráásný shrnutí dne jako bych tam s váma taky byla
Jen jsem nevědíla že něco slavíš, že se menuješ Státní svátek?? Esli jo, tak to jste mě paní předběhla, pže to jsem si vymyslela včera v práci já že se tak nechám přemenovat a budu dostávat dary mnohokrát v roce a všichni si na to vemou volno z práce
ad Davítkojc vs. opalovací lehátko
Asi huž jdu ale spát, bo jsem si hnula zádem, jak už jsem to nevydržela a během ohýnkování u našich jsem se jala přeskládávat hnijící dřevo, které mělo původně býti krásným suchým a voňavým na ohýnek.. takže ty shnilotiny letěly na oheň ihned okamžitě střelhbitě a to co bylo jen houbou cítit bylo přeskládáno do suššího kouta na paletu. Jauvejskyjauvejky.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 23:08
- Nahlásit
Fifi
Co se mračíš,já sem nabízela a aji kávu,ale už jste spěchaly. Atusch
Jinak Mauglí je moc hodnej, že mu chtěl nechat hračky, je moc hodný. Sral mě akorát tím, že se snažil s ním i koupat!!
Kdyby tam byli bokséři,tak už se koupali,minimálně Brůs.
Jinak děkuji všem zúčastněným, protože Bůch SPÍ!!!
Je to celkem neuvěřitelný,ale mě to tu po krmení popadalo jako mouchy a chrápou taky.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 23:09
- Nahlásit
Marush naštěstí ne
All zdá se že Meggyna je už v pohodě - nechci to zakřiknout ale zaujala svou oblíbenou pozici netopýra - spí zásadně hlavou dolů z gauče - a i zkoušela prosínkovat když jsem přišla vypadá celkově veseleji a to byla ráno ještě dost přešlá. Tak snad bude v pořádku
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 23:09
- Nahlásit
du spát,čus bus
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 23:10
- Nahlásit
Marush
add klidovej režim, musí být jen na vodítku vyvenčit se a zase domů,odmítám tam jet a někam jí na celej den zavírat,byla by víc dole než doma, nesmí se s psama honit minimálně 2měsíce ale spíš dýl, nesmí ani na cvičák,prostě 2měsíce procházky jen na vodítku 10min max a po dvou měsících pomalu přidávat...je to nutný,jinak by se jí to nezahojilo..doma je normálně ve dvou pokojích no
Hele, ze se do toho vrtam, a v tech dvou pokojich ji taky vodis na voditku? Nebo si tam muze hupsat na gauc, poletovat a tak? Protoze, ze sve skromne zkusenosti se slecnou Sadlem a jejim 4 operacema tezkyma kolennima, lepsi psa jen unavit par mirnyma aktivitama na voditecku venku, ze si zamestna hlavu a bude sledovat srumec, zavrena pak v kleci a rada se pak vypne pri spani. Nez v domacim prostredi, kde to cokl zna, kde je furt nuda pruda a bude vymyslet kravinky.
Taky byl velmi tvrdy rezim, i na zahrade voditko, spalo se na zemi, ale proste tohle cokla prestane bavit, kor mladyho a dva mesice v podobnym stylu, drzim palce.
Ja bych se tabora s tim, ze ji zajistis ne skotaceni s ostatnima ci litani na volno, ale prave napln jinou, pohybove nenarocnou, na voditku a teplo v noci, vubec nebala. Kdyz by pocasi bylo hnusne, prchnes muzes dycky.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 23:11
- Nahlásit
agáta12ale právě pro tu dobu, kdy může jen procházky a nelítání můžete využít ke vzdělávání....
Ale taky k ničemu nebo jen demolici domu.
já si taky myslím, že stopy by byly vhodná aktivita pro zaměstnání hlavy s minimem kroků, že než by se dostaly z pachovejch čtverců jsou prázdniny fuč.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 23:14
- Nahlásit
hancaw
bezva že meggy je ok
|