| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 11:45
- Nahlásit
davidkova renata
kerýho,máš jich povícero předpokládám,že paní Sesyl.-)))
Vita,vole!
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 12:05
- Nahlásit
davidkova renata
esi je to naráška na mou včerejší(bohužel nejen fčerejší) obezytu
to je uplne bozi...zadna zmena...jsi desive tlusta
a to lehatko prezilo pred tim fsecko
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 12:07
- Nahlásit
sarax
...jsi desive tlusta
já vim..
a to lehatko prezilo pred tim fsecko
to je mi úpa jasný
Baico
Za hranicemi ČR jsem ještě neměla možnost zabloudit.
to zmákneš ))) je to stejný jako bloudit f čechách,akorát sou tam cizí nápisy..ti věřim )))
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 12:10
- Nahlásit
davidkova renata
čau ty obezito,co děšlá velkodudu,malo dudu tu vysírá šíleně..asi jí budu muset zabít
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 12:11
- Nahlásit
Zdáár ženy taky neska uklízím pakoní kotec,páč je celej pokrytej deskama na špalíčkoch tak pod ním bydlí mausi(kocour je tak tlustý,že na ně sere)dále sem ty desky fíkla zespodu savem proti plísni nák to začlo šumět tak sem eště vystříkla kotec hadicí pakůn tam odmítl vstoupit"Fůůůj moookkrýýý tan nenduůůů"tak sem sním čekala než mu uschne bejvák na dvorku(páč dvorek je průchozí a nemůže chodit zvídavé sousedě láskyplně po hlavě,páč ta se psů bojí) Marush
Ten klidový režim má jako celotělo nebo eném na tu šitou nohu?Páč picbum taky nešel udržet v klidu tak sem mu operovanou nohu přitáhla trojcípím šátkem pod tělo do podvozku a vobčas sem ho pustila to se nedalo ináč by zdemoloval sám sebe
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 12:12
- Nahlásit
Baico
Za hranicemi ČR jsem ještě neměla možnost zabloudit.
to dáš na pohodu,já se už ztratila v Německu,Polsku a i v USA...vždy a všude a ty dycky víš kde je zloves,máš ten voryjentační smysl,takže seš v pohodě
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 12:16
- Nahlásit
Marush
čau ty obezito
i ty .brutuse??
co děšlá velkodudu,malo dudu tu vysírá šíleně
velkodudu hajá,to nevysírá nigdy,ani jako malá bo byla vječinou dosti mrtvá a navíc je dosti líná ,samo rafala,ale to nejni vysírání to je normálka ))
no hele 2 měsíce to stejně neudržíš,to ti řikám rovnou,kde si u sebe nebo v zafšiveným baráku?
danajasa
operovanou nohu přitáhla trojcípím šátkem pod tělo do podvozku
ty voe to si dudu zmasakruje i ty vostatní nohy
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 12:18
- Nahlásit
davidkova renata
no hele 2 měsíce to stejně neudržíš,to ti řikám rovnou,kde si u sebe nebo v zafšiveným baráku
v zavšiveňáku...bo nesmí do schodůch....ale má energie moc...nechám jí ty nohy amputovat asik
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 12:18
- Nahlásit
Marush
dycky víš kde je zloves,
no hlavně je dobrý že zámek nelahozeves je NAPROSTO fšude at jedeš kam chceš,takže bych byla úúúpa f klidu.-))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 12:20
- Nahlásit
Nazdar ženy prosté! Měli jsme aktivní ráno, od sedmi v lese, žádná houba, potom jsme začali trénovat meruňkový knedle, máme nááádherné, blizárdí kamarádka mě to celé trpělivě naučila, teď sem vytáhla na to vařicí slunko květiny, Olin se mi zdá, že není úplně spokojen, ale snad bude dobrej, je zalitej a na na slunku, Fifinky na slunku, Álojz na slunku (Lolinka od Erin se mi válí na balgoně v růžovém obale )) Maryje tuhá v koupelně. Je velmi mocné vedro, do večera už nebudem dělat nic, pustím si svůj oblíbený film - policajt nebo rošťák - pak půjdu mámě dokoupit dárek k narozkám a večer půjdem na véču. Jsem velice natřená lavendrem, měla bych něco uklidit, ale nechce se mi, blizárdí kámoška má doma strašně uklizíno, i když má plavného blizárda, co neustále plave a bahní se, přesto má doma totálně čisto...to samozřejmě nemám...tak se jen tsydim, páč se mi do úklidu nechce a studem se čék neunaví. Hele, to sme měli krásnej den, co? Mám z toho príma náladu ještě dnes. Kdy pojedem zas?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 12:24
- Nahlásit
Marush
no hele můžeš pořídit klec a tam jí nechat 2 měsíce a vytáhnout jí akorát na venčení,na veterině by to přesně tak udělali,ale to nedáš ani ty ani vona páč vám mrdne voboum.zaměstnej jí mozek,těma hrama pachovejma třá,ale s tim 2 měsíce prostě nevydžíš to ti řikám,
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 12:25
- Nahlásit
Gerda
Kdy pojedem zas?
můžem klidně hnet f sobotu.-)))) co můžeš udělat ted..
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 12:33
- Nahlásit
davidkova renata
Gerda
přijeďte k nám mám tu bílej rum,limetky i třtinovej cukr tak si uděláme mojito párty )
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 12:34
- Nahlásit
davidkova renatato zmákneš))) je to stejný jako bloudit f čechách,akorát sou tam cizí nápisy..ti věřim
Bezva, francouzština je jazyk, který mě obsolutně minul
Marush
máš ten voryjentační smysl,takže seš v pohodě
Evidentně jsem výborná herečka, neb umím zahrat i orientační smysl.
Faru je už vykoupán ve vybělujícím šampónum, který prý zvětšuje i objem. JSem zvědavá, jak bude vypadat až uschne. Teď vypadá skoro jako plešomorče od Dines
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 12:35
- Nahlásit
davidkova renata
Gerda
Kdy pojedem zas?
můžem klidně hnet f sobotu.-)))) co můžeš udělat ted
Vy nám chcete přijet fandit do Paříže? Ste opravdové kamarádky
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 12:36
- Nahlásit
Kdo nám poslal černýho Petra jako? Jdu k našim, zdá se mi, že ta tátova protahovačka, na který upravoval dřevo (po asi 5 letech se rozhodl něco doma dělat!!!) má nějakej divnej zvuk, nakonec se z toho vyklubala zkouška sirén, což mě zmátlo, páč nikdy první středu v měsíci v poledne, ani moc jiných střed v poledne naši nebývají doma. Inu zůstala jsem venku a odbivovala jak máma před domem hezky uklidila větrem olámaný větve z Douglasky (takovej strom jehličnatej). Najednou se ozve jekot jak z Perlofky "áá dopyčy, kurva jedna se na to vyseru, kurva to sem debyl.." a jako celkem dlouhej monolog, tak dělám že nejsem maskuju se za maliním a dělám že pro mlaskání neslyším. Pak opatrně vylezu a zjišťuju, že od protahovačky do koupelky u našich vede krvavá cestička a táta nad umejvadlem pokračuje ve výživném monologu. Naštěstí doma maje statné ošetřovatelky mámy, dostává se mu momentálně potřebného ošetření.
Takže která jabloň sem poslala jako úrazy ruční dřevoobráběcími stroji????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 12:37
- Nahlásit
davidkova renata
no to můžem, už nám skokne vejplata a tak se můžem vydat na výlet
laguna
a zapomněla sem samozřejmě říct, že nám chyběli také lvi na výletě, to už by Jabloň kleplo, páč chyběli Veverkové, Cryskové, Šampusky, Malodudu i Lvíčata ))) To bychom na té zahradě už museli sedět na palandách )))
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 12:43 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Crysa
Zkouška sirén byla parádní. Natočila jsem psy, jací jsou to neskuteční volové.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 12:46
- Nahlásit
davidkova renata
no hele můžeš pořídit klec a tam jí nechat 2 měsíce a vytáhnout jí akorát na venčení,na veterině by to přesně tak udělali,ale to nedáš ani ty ani vona páč vám mrdne voboum.zaměstnej jí mozek,těma hrama pachovejma třá,ale s tim 2 měsíce prostě nevydžíš to ti řikám,
klec mám,ale nikdy to nedám...ona by se normálně zcvokla,vim že nemám uplnej superkild ale aspon co půjde no.....
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 12:48
- Nahlásit
Crysa
Takže která jabloň sem poslala jako úrazy ruční dřevoobráběcími stroji????
to byl Jezevec.
A už je ready.
Tak doufám,že to u vás bude taky jen manikůra.
Gerda
to už by Jabloň kleplo, páč chyběli Veverkové, Cryskové, Šampusky, Malodudu i Lvíčata ))) To bychom na té zahradě už museli sedět na palandách )))
Vytáhneme gauče.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 12:50
- Nahlásit
bré odpoledne, už jen dva dny
Byly jsme u Ostravice, bylo fajn, a byla jsem si vymáhat dluh, ale neúspěšně
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 12:53
- Nahlásit
jablunka Tak doufám,že to u vás bude taky jen manikůra
na šití to není, jen to má na menší ploše a hlubší, jakoby vyštíplý kleštěma a ten kus kůže je přes to překlápěcí, takže buď to přiroste a nebude to skoro vidět a nebo se to nechytí a chvíli bude mít na ukazováku zářez, no.
Kždopádně tuty vjeci si jako mohl nechat Jezevec doma a brousit si jezefčí drápy
Vytáhneme gauče. jo, tak přijedu až budou gauče
impactNatočila jsem psy, jací jsou to neskuteční volové.
moji, asi v předtuše úrazu nedělali nic, an nebééékli a to jinak špulej huby o 106.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 12:55
- Nahlásit
jablunka
Nešikovný maso musí pryč.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 12:56
- Nahlásit
Crysa
na šití to není,
Tak aspoň že tak.
Kždopádně tuty vjeci si jako mohl nechat Jezevec doma a brousit si jezefčí drápy
jento klidně necháme putovní.....taky to pošli dál.
. jo, tak přijedu až budou gauče
gdyby fčéra něgdo řek,že se mu sedí blbje(kromě Davídkový,tý se fšude sedělo dobře ) mohli sme ze skladu jeden vytáhnout,aji křesla.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 12:57
- Nahlásit
impact
Nešikovný maso musí pryč.
To sis udělala při porcování masa,ne?Matně si vzpomínám.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 12:59
- Nahlásit
Crysa
Co se furt ti mušové musej řezat cerkulárkama a strojma?????? Nemůže se normálně fiknout v koupelce nad umyvadlem při holení? Aby necintal po bytě??????? Ví vůbec, jak blbě se kref umejvá????
Ženy pěstitelky - slečna azalé má asi fakt blbou hlínu, pěkně sice roste...doufám..., ale za boha nekvete. Můžu jí přesadit do tý kyselý půdy i teď, nebo až na podzim? Jsem absolutně květuprostá a to mám docela dost kytek...děsně ráda přesazuju, hrabu se v hlíně, takže ještě překopu krysantémky a Líbu, ty to snesou.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 13:02
- Nahlásit
Gerda
je to úpa fuk kdy to přesadíš, dej to na vokno a denně tomu nalej jenom do misky
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 13:04
- Nahlásit
jablunka
Přesně jak řikáš.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 13:04
- Nahlásit
impactNešikovný maso musí pryč.
to jsem měla i na palci ruky ušláplý od koně, jsem vyseděla asi 4km cvalem lesem vyhazování jednoho valáška a posledních 50metrů jsme přešli do klusu a já se otočila kdo všechno už s náma nejede, v tom ten kripl vyhazovací (to se vědělo) šmejkl prdelí že jsem viděla, přes rameno otočená vzad, jeho zadní kopyto a pak ještě jednou a to už jsem lítla přes krk dolů v klusu a jen se stihla odtáhnout rukou z cesty, pže za náma dolítávali další s mladejma a brzdili ze cvalu o prdele našich. No a jak jsem se odstrkovala, tak mi ten můj šlápl na palec ruky, trochu se to svezlo po rukavicích koženejch, ale od toho kloubu do špičky to bylo mletý. Je jen zázrak, že nehet znova narostl, je teda 3x tak tlustej, ale už i rovnej po těch 14 letech...
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 13:09
- Nahlásit
GerdaCo se furt ti mušové musej řezat cerkulárkama a strojma?????? Nemůže se normálně fiknout v koupelce nad umyvadlem při holení? Aby necintal po bytě???????
na říznutí po holení mu nikdo neskočí jako na úraz, který do konce dne či víkendu platí jako neschopenka, víme? a tak mnoho povyku pro nic, malá rána, hodně krve a omdlévání a je to. Do konce víkendu či volna platí zákaz prací, bo kdo to má porát uklízet, že. Jen jsem zjistila, že má Máňa na naše asi spadýno, bo volízala krev co byla od místa činu ke koupelce
|