| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 19:23
- Nahlásit
MontyFaithice - ještě 2 dnyyyy
zítra
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 19:24
- Nahlásit
davidkova renata
zimní trénink s nožníma malinama přines vovoce z neznámých důvodů velkodudu na prvním hladkým vzala zlatovlásku za gatě pod kolenem a složila ho na zem jak šranky ..podotýkám,že neměl ringo,pouze rukáf zlatovláska byla dosti zaskočena a dyš se posbírala ze země,komentovala nenadálou situaci poměrně jednotvárně cca dvěma slovy Ta svině nána začíná mít můj obdif,minule ten beran,ted zas todle..je to velmi dobrý pes
týýý jo,to bych chtěla v idět,to mohlo bejt super...asi za vámi dogestim příště jen na čumendu sama...bo mi to sere toto....
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 19:25
- Nahlásit
Mám si udělat k večeři dušenou zeleninu nebo palačinky?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 19:26
- Nahlásit
davidkova renata z neznámých důvodů velkodudu na prvním hladkým vzala zlatovlásku za gatě pod kolenem a složila ho na zem jak šranky ..podotýkám,že neměl ringo,pouze rukáf zlatovláska byla dosti zaskočena a dyš se posbírala ze země,komentovala nenadálou situaci poměrně jednotvárně cca dvěma slovy Ta svině
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 19:26
- Nahlásit
lucYnka XIII
já mám přesně tu Etu - Onyx a jsem s ním moc spokojená. Mám teda jenom dva čoklíky, ale saje dobře a je mu už 5 let. Taky jsem se zbavila toho bezsáčkovýho, s tím je moc crcání. Pytlík vyhodim, vyměním a jedu.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 19:27
- Nahlásit
impactMám si udělat k večeři dušenou zeleninu nebo palačinky?
zelenina je pro nemocný, dej si palačinek slatký na nerfy
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 19:27
- Nahlásit
Ťuťuťu vy máte ale kasnééé pejskííííííí a Fejtice je tu za dva dny a Dudice je tu za dva měsíííce, ať už tu jsou! A vrčátko Krysí tééééš!!!! Zrovínečka peránkuju, tak eště pište.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 19:28
- Nahlásit
Monty
Faithice je předpokládám ta vpravo, s cedulkou na prdýlce
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 19:32
- Nahlásit
Crysa
já vím, se máš, ale já jen jeden den po tobě, to už není tak dlouho
Marush
Dudu krásné
Baysha
Faithice je předpokládám ta vpravo, s cedulkou na prdýlce
no že váháš
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 19:38
- Nahlásit
Monty
Dudu krásné
je oholené dudu malé chravé
Faith je hustá plyšanda...
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 19:39
- Nahlásit
Marush
asymetricky vyholené dudu, nový štyl!
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 19:43
- Nahlásit
Benda
jsem teď pár dní na netu tak jsem vás chtěl jen pozdravit.
Vítej doma, tedy v žumpje.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 19:43
- Nahlásit
Baysha
asymetricky vyholené dudu, nový štyl!
jo,jo dudu královna koloběžka...oblečená,neoblečená,oholená,neoholená
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 19:45
- Nahlásit
Marush
já vím, všimla jsem si, ale to jí na kráse neubylo, doroste to, nožky bude mít OK a všechno bude dobré
Faith je hustá plyšanda...
už aby byl pátek a byla doma s její tetou
Bože lidi Sophyje je teta Faith, ještě nikdo určitě neměl za tetu tak jeblou tetu jako bude mít Faith
Dneska úplně řádila a teď tady leží mrtvá, nohy natáhlé a je úplně kantáre
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 19:50
- Nahlásit
Marush
a přijela - nepřijela - částečná plešatka?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 19:51
- Nahlásit
Monty
Bože lidi Sophyje je teta Faith, ještě nikdo určitě neměl za tetu tak jeblou tetu jako bude mít Faith
Dneska úplně řádila a teď tady leží mrtvá, nohy natáhlé a je úplně kantáre
a jak na ní reaguje, znají se už?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 19:54
- Nahlásit
Marush
ne neznají, ještě neměly tu čest premiéra bude v pátek
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 20:01
- Nahlásit
Monty
ne neznají, ještě neměly tu čest premiéra bude v pátek
a bude na ní hodná?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 20:03
- Nahlásit
Marush
kdo na koho????
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 20:08 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Lidi právě jsem mluvila s chovatelkou, dneska ráno nechávali uspat zakladatelku jejich chovu běloušů. To bude smutnek ten výlet do Paříže. Vyrážíme ve čtyři nebo v pět ráno z Průhonic.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 20:19
- Nahlásit
Monty
no to je taky pravda
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 20:21
- Nahlásit
Baico
kolik měla???
Dnes je to pět měsíců, co tady Monťas není
Marush
tatík pořád Sophyji říká, že jí zachvíli příjde teroristka, ale já myslím, že Soph bude terorizovat Faith, jeblá je na to dost
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 20:23
- Nahlásit
NEPSÍ-máte někdo tipa na domácí meruňkovou marmeládu či džem?...rozdíl mezi nima nechápu, asi jako mezi kastrolem a hrncem, koštětem a smetákem... . Potřebuju rozvařit tak 70kilo peckovin a na netu recepty nic moc...Jinak Bláža bouká a chce mě....konečně mě někdo chce
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 20:26
- Nahlásit
hally001
máte někdo tipa na domácí meruňkovou marmeládu či džem?.
nemám.
rozdíl mezi nima nechápu, asi jako mezi kastrolem a hrncem, koštětem a smetákem... .
mezi koštětem a smetákem znám,jinak taky ne.
Jinak Bláža bouká a chce mě....konečně mě někdo chce
tak si to užij. .....jak často to ty sviňky mají a jak dlouho jim to trvá?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 20:30 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
Lídí komu to pojede mrkněte na posledních10min cca39-48min-jako chtěli cvičit psa,že honí kočku zjistilo se že je to opačně tak cvičili tu kočku a páč se má venčit ve smečce tak kočka jezdí růžovým kočárem na fíletý su z toho velmi vysmátá http://video-hned.com/video/_Q7d35ACJjo/41-Znalec- psí-duše-Bodhi-Maggie-a-Molly-Bojo-avi.html eště je tam rotvík co se učí pást vovce a zlej jorkšír. Ps:spejšl pro Maruš až jí houkne bé venčit Dudu v kočíku
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 20:31
- Nahlásit
jablunka a hally001
Rozdíl mezi hrncem a kastrolem je, že jeden je nízkej a širokej a druhej vysokej a úzkej. Ale nevim, kterej je kerej.
A jakej je rozdíl mezi koštětem a smetákem?
Fuj, jsem si udělala deset palačinek a sežrala jsem tři a už nemůžu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 20:39
- Nahlásit
hally001
Recept dle Biluše - čili jednoduchý
Koupíš želírovací cukr, ten co je už smíchaný s normoš cukrem, abys tam nemusela nic přidávat. Poznáš ho podle toho, že váží cca půl kila, narozdíl od těch kde cukr není a co jsou velké asi jako pudink. Je šumafuck od které je značky, ale musí na něm být napsáno 2:1 . Bacha, vyrábějí ještě 1:1 a 3:1, nechápu proč gdyž z těch ta marmoška nigdy nedrží Čili koupíš cukr 2:1, vypeckuješ tolik ovoce kolik v návodu na obalu napsáno (Mabela dělá na dvě kila, dr.otker na kilo...). Ovošé umyješ (logicky) a hodíš do mixéru. Uděláš bzzzz a vyleješ do hrnce. Nasypeš na to ten cukr a občas zamícháš dokud to nezačne vařit. Radši častějš, se to děsně rádo připaluje Mezitím si umeješ skleničky, bacha musí být fakt dobře umytý a víčka taky (to mi dělá dycky největší problém ). Dokonce se musí i utřít Až to začne bublat tak bubláš opět dle návodu na obalu a posléze naleješ do těch skleniček. OKAMŽITĚ utřeš to, co ti steče do závitů (ne mozkových, ale těch od té sklinky), zavíčkuješ a postavíš dnem vzhůru. Je zapotřebí pracovat fakt rychle, aby to mezitím nevychladlo. Druhý den to postavíš zase normálně na dno a uklidíš . Je to rychlý, levný a mňamózní. Loni jsem tak zpracovala celé latyfundyje, asi tak vagon ovoce a nezkazila se ani jedna marmoška
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 20:41
- Nahlásit
ty vogo, já se snad začnu červenat
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 20:43
- Nahlásit
impact
Koště
Smeták
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 20:43
- Nahlásit
táborníci
bych stejně na tábor dojela třá na den nebo dva i bez dudu..vás zkontrolovat a třá se tam zhulit nebo tak..pučim si velkodudu..se to skoro stejný teda vzhledově
|