Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8091 . 8092 . 8093 . 8094 . 8095 . 8096 . 8097 . 8098 . 8099 . 8100 . 8101 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
hally001
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 20:45
- Nahlásit

jablunka-KAŽDEJ 21DNÍ ASI...NO JAKO koněBiluška-problém nevlastníme mixér

hally001
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 20:47
- Nahlásit

jablunka-...můj život dostává jinej, novej a lepší rozměr...jinak ovulační testy jsou supr, akorát v příbalovým letáku neraděj, jak to udělat, když manžel není víc jak 48hodin doma...a radu, že mám jít hledat jinam mi nedávej, už mě napadlo se rozhlídnout v hospodě)

impact
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 20:47
- Nahlásit

Biluška
Je to rychlý, levný a mňamózní. Loni jsem tak zpracovala celé latyfundyje, asi tak vagon ovoce a nezkazila se ani jedna marmoška
Nevim, co to sou latyfundie, ale mňamózní to je. Dneska jsem si další mazala na palačinky. Poznám ty tvoje od ostatních právě proto, že jsou hore nohama.

jablunka

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 20:49
- Nahlásit

Monty
kolik měla???
12 a půl, ale byla už hodně nemocná

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 20:51
- Nahlásit

hally001
.můj život dostává jinej, novej a lepší rozměr...jinak ovulační testy jsou supr, akorát v příbalovým letáku neraděj, jak to udělat, když manžel není víc jak 48hodin doma..
Jo,chlap v prdeli je v tomto případě problém. jedině mu vždycky cinknout...."Romčo,právě ovuluju,máš na to zhruba 4 hoďky,spěchej domů."
.a radu, že mám jít hledat jinam mi nedávej, už mě napadlo se rozhlídnout v hospodě
holka šikovná......a co?něco?

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 20:51
- Nahlásit

Baico
to je na většího pejska krásný věk, ale to nepomůže stejně to bolí, jestli je to deset nebo sedmnáct

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 21:15
- Nahlásit

hally001
-problém nevlastníme mixér
Tak to vidím fakt jako problém Tak leda to rozkrájet nějak úplně nadrobňoučko, ale to bude děsný opruz. Si skoč mixér někam půjčit. Jabloň určitě má

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 21:16 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

hally001
marmeláda je propasírovaná, džem je s kouskama já radši džem
želírovací cukr namíchanej je drahej myslím... já dělám všechny marmošky s Gelfixem 3:1, páč mám radši míň sladký, tagže:
skleničky hodně dobře umejt hodně horkou vodou, ideálně pak ještě nahřát v troubě - studený po nalití vařící marmošky rády praskaj! nahřívám přiměřeně, aby se daly eště chytnout do ruky v utěrce bez rizika popálenin 3. stupně, tedy tak na 60 stupňů max. Odvážím 3 kila ovoce (u bejvalýho sem měla hrnec, do kterýho se vešly fcelku přesně 3 kila, toš sem nevážila nic), trochu pokrájím, pokud vyloženě netečou, tak podliju půlskleničkou vody, aby se nepřipalovaly, přikreju pokličkou a za občasného zamíchání vařím. Až začnou odspodu bublat, přimíchám větší část z kilofky cukru. Do zbytku cukru zamíchám 3 Gelfixy. Marmeládu (edit: džem ) míchám, jak začne zodpovědně vřít, tak přidám cukro-Gelfixovou směsku, ještě chvíli nechám povařit, skleničky plním skoro k okraji, zavíčkuju, neotáčím, leč přikryju složenou utěrkou, aby se prostor nad víčkem prohřál.

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 21:16
- Nahlásit

a ještě jedna
naposledy spolu
Faith je samo ta zelená a jako jediné ještě nestojí ouška

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 21:16
- Nahlásit

Biluška
hally001
Si skoč mixér někam půjčit. Jabloň určitě má
jenom tyčák,gdyž bude stačit ,velmi ráda zapůjčím.

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 21:20
- Nahlásit

jablunka
tyčák na 70 kilo marhulí?

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 21:20
- Nahlásit

‎"Když jsem byl malý, přál jsem si být někým, koho by se všichni báli. A to se mi splnilo." Říká zubař.

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 21:22
- Nahlásit

Baysha
tyčák na 70 kilo marhulí?
Nabízím jen co mám.

agáta12
Člen
- Nahlásit

hally001
Právě jsem domyla poslední kastról ( nízkej, širokej ).
Skleničky stojí vyskládané na stole .
Taky nemám mixer a tedy bzzzzz nedělám a proto mám uvařeněj JAM tedy džem. - jsou tam kousky, v případě meruněk a broskví větší.
Pokud Biluška dělá bzzzzzz moc dlouho , mebo to dokonce cedí a tlačí skrz cednik má marmeládu .
A skleničky mi stojky nedělaj, protože tuhle radu bojkotuju, ale nevim proč. Asi že stojky taky neumim.
Jo a k tej směsi někdy přidám kyselinu citronovou - a pak tam musim napsat na tu skleničku esi je na chleba - ta moc neteče anebo bez kyselíny do jogurtu ta víc teče , proto ji taky strkám do palačinek, ale pak jsou všichni zpatlaní a lepí..
A ty co mě nebaví marmeládit strčím do sklenic a pak do hrnce - velkýho a vysokýho

Baico
Člen
- Nahlásit

Takže přátelé, kamarádi. Loučím se s vámi a jdu chrnět, neb v půl třetí ráno vstávám a vyrážím do Průhonic, kde ten náš pojízdný cirkus přendám do jiného auta a razíme směr Paříž. Myslete na nás a držte nám palce, ať není ostuda. Ohlásit bych se měla v pondělí. Mějte se!!

danajasa
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 21:23
- Nahlásit

Biluška
jablunka
Lidí mě to nikdy neapadlo rozmixovat s bábi sme to dycky rozvařili a pak pasírovali přes cedník,ale to byli maliny nebo angrešt tak to asi bylo krzevá šemínka

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 21:25
- Nahlásit

Baico
držíme palce
HODNĚ ŠTĚSTÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Crysa
Člen
- Nahlásit

BaicoLidi právě jsem mluvila s chovatelkou, dneska ráno nechávali uspat zakladatelku jejich chovu běloušů. To bude smutnek ten výlet do Paříže. Vyrážíme ve čtyři nebo v pět ráno z Průhonic.
Tak tu cestu prostě musíte pojmout jako začátek nové etapy, něčeho co se před váma otvírá. Je to smutný, škoda každýho hafana.
Je to rok, co jsem krom generálního úklidu otevřela bejvalej Fančův kotec.. až teď jsem se dokopala k tomu tam přestěhovat As, jakožto již čistotného důchodce.. nad kotcem visí větrná zvonkohra, za Falca i Cida, sama občas cinkne i když je bezvětří.. je to prostě smutný, moc smutný když hafo odejde, navíc když má ještě takovej ten punc "první".. Taky jsem si uvědomila, že zítra přijede štěndo, který jako jediný co mi domem projde či domů přibude, tak nezažije ani Cida, ani Falca. Falco byl moje úplně nejvíc největší chůva, odchoval doma všechnu droboť, nechal si od nich okusovat tu houni na krku, vozil je v zákusu za kožich na krku, laškoval s nima, na oko jim kradl hračky, aby pak děla uslýho a nechal je si to zase ukrást, pouštěl maliňatům ze schodů balonky, tahal se se všema o špagáty a tahací hračky, hlídal je venku aby někam nespadli, učil je kde se na výhledu hlídá když je vedro a kde se lehá když je zima.. i Harýs ho zažil, sice chvíli, ale potkali se...

Na zítra na cestu držím palec, budete mít pekelný vedro, tak se opartuje a dávejte na sebe pozor. Na výstavu držím palce, ať vše vyjde a přivezete Výborný a vejš

Baysha
Člen
- Nahlásit

Baico
fšecky palce držíme

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 21:27
- Nahlásit

agáta12

A mě do toho netahejte,já nedělám ani JAM,ani marmeládu,páč u nás se to nevyplatí skrzévá max 3 a 4 sežrané skleničky ročně.Takgže buď koupím,nebo najdu kamarádku,která zavařuje 70 kg a pak ráda jednu či dvě skleničky daruje.

hally001
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 21:30
- Nahlásit

jablunkano jo teta, ale až se uvidíme, tak si dáme dvojku...pak se zapovídáme, do toho "budeme muset jet"...a kde bude mixer, že jo

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 21:31
- Nahlásit

agáta12
Pokud Biluška dělá bzzzzzz moc dlouho , mebo to dokonce cedí a tlačí skrz cednik má marmeládu .
Biluška není blbá, zato je líná Na nějaký cedník by se mohla z vysoka vyprdnout, skrz cedník cedí jenom nudle . BZzz dělám tak nějak přiměřeně, dokud se to fšechno nerozpadne.

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 21:32
- Nahlásit

hally001
no jo teta, ale až se uvidíme, tak si dáme dvojku...pak se zapovídáme, do toho "budeme muset jet"...a kde bude mixer, že jo
ideální scénář.....volný den,Roman se pro nás otočí,vezmu myksér a flašku a přijedu pomáhat....sice si nejsem jistá výsledkem,ale snaha se cení.

hally001
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 21:33
- Nahlásit

jablunka-no ale já budu mít nejlepší, pochop...jako je ten med, nejlepší...a pak budu zavařovat za půl roku, každej den...totálně se finančně zruinujeme, protože "kde bylo" našich 70kilo, že jo a budem kupovat ovoce, pod rukou, v prosinci...J8 to tušim, to bude jak s tím medem

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 21:34
- Nahlásit

Biluška
tož to su eště línější, nedělám bzzzz vůbec by mi mohlo, umejvat ke všemu eště mixér třá višňová z celejch višní je nepřekonatelná... a navíc mám dojem, že z toho mixéru jak se to ovoce provzdušní, tak má pak tendenci hnědnout a není tak dobrý

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 21:35
- Nahlásit

Baysha
třá višňová z celejch višní je nepřekonatelná...
Tak pod to se podepíšu....ta naše višnička by mi tak na tři mohla dát.....asi ji zejtra ztrestám.

hally001
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 21:36
- Nahlásit

jablunkaMiláčku můj muž, řidič taxivozu..poctivý, proto jsme tam kde sme..., má rozbitý vůz..jezdí to pouze 60 a pak vypne motor a na 10minut klidovej režim, ale vyrovnal se s tím skvěle...zjistil, že když mačká plyn zvolna, tak je schopen dosáhnout docela slušné rychlosti 63KM/H...ale vobčas na to zapomene a..dneska zůstal viset s třema klientama...jako 3krát..

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 21:36
- Nahlásit

jablunka
mi ta zahrádka začíná chybět, letos bohužel jen džemy z IKEA na třešně a višně sem měla takový báječný vypeckovadlo, kde je mu konec...

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 21:38
- Nahlásit

hally001
Miláčku můj muž, řidič taxivozu..poctivý, proto jsme tam kde sme..

Nechce půjčit vůz,tvůj muž?Nějak nám tu stojí plonkovej.

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 21:40
- Nahlásit

Baysha
na třešně a višně sem měla takový báječný vypeckovadlo, kde je mu konec...
A jo,vono se to musí vypeckovat.....tak to ještě promyslím.

<< 1 ... 8091 . 8092 . 8093 . 8094 . 8095 . 8096 . 8097 . 8098 . 8099 . 8100 . 8101 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání